مدیرعامل این شرکت اعلام کرد

آمادگی ایران‌خودرو دیزل برای نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی طی پنج سال

مدیرعامل ایران‌خودرو دیزل با اعلام آمادگی این شرکت برای نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی طی پنج سال، گفت: ما می توانیم ون و اتوبوس فرسوده کشور را طی پنج سال تولید و نوسازی کنیم.
کد خبر: ۱۱۸۹۸۵۴
|
۰۵ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۹ 27 August 2023
|
3582 بازدید

آمادگی ایران‌خودرو دیزل برای نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی طی پنج سال

به گزارش «تابناک» به نقل از ایکوپرس- جواد توسلی‌مهر، در حاشیه آیین تحویل ۴۷۰ دستگاه اتوبوس شهری و ۶۲۶ دستگاه ون وانا به وزارت کشور به مناسبت اربعین حسینی، با اشاره به برنامه این شرکت برای توسعه محصول ون، گفت: بر اساس قرارداد با وزارت کشور، متعهد به تولید پنج هزار دستگاه ون هستیم که تاکنون دو هزار و ۳۰۰ دستگاه آن تولید شده است، برای تولید بخشی دیگر از این محصولات نیز منابعی تعریف و تامین شده و به زودی مابقی این محصولات تحویل خواهد شد.
وی با بیان این‌که تا پایان سال به عدد سه هزار و ۳۰۰ دستگاه تحویل ون و حدود هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس به وزارت کشور خواهیم رسید، خاطرنشان کرد: میزان تعهدات ما به وزارت کشور، دو هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس و پنج هزار دستگاه ون است که در حال حاضر جلوتر از وعده خود به وزارت کشور تولید کرده ایم.
وی با اشاره به این‌که ۸۰ درصد اتوبوس های تولیدی، داخلی بوده و با موتور بنز و طراحی داخلی و بومی تولید و عرضه می شود، گفت: بخشی از ون های تولیدی نیز درحال داخلی سازی بوده و تا پایان سال به ۴۰ درصد داخلی سازی خواهد رسید.
مدیرعامل ایران خودرو دیزل، اربعین را مناسبتی بسیار بزرگ و تاریخی خواند و گفت: ایران خودرو دیزل پیش بینی می‌کرد که تلاش‌ها برای واردات خودروهای دست دوم برای اربعین امکان پذیر نباشد و به همین دلیل، از یک ماه قبل آماده شده بود تا محصولات تولیدی را آماده کرده و تحویل وزارت کشور دهد.
وی با اشاره به این‌که ظرفیت تولید ایران خودرو دیزل ۴۰ هزار دستگاه در سال است، بیان کرد: امیدواریم حاکمیت از این ظرفیت استفاده کرده و با واردات خودروهای دست دوم به ما فشار وارد نکنند. اخیرا ۱۴ هزار کشنده دست دوم وارد کشور شده که به زودی به یک بحران تبدیل خواهد شد؛ از سوی دیگر، با وجود این‌که رسما اعلام کرده ایم ظرفیت پاسخ‌گویی به همه نیازهای مسافری شهرداری ها در کشور را داریم، متاسفانه شاهد حرکت شهرداری ها به سمت واردات خودروهای دست دوم هستیم. 
وی با بیان این‌که ایران خودرو دیزل، به دلیل برخورداری از زنجیره ارزش تولید لیدر بازار خودروهای تجاری کشور است، عنوان کرد: زمان فرآیند تحقیق و توسعه تا تولید محصول جدید بسیار کوتاه شده، زیرا صاحب پلتفرم هستیم و تمامی این پلتفرم در داخل مجموعه تولید می شود.
وی با اشاره به تولید محصولات ون و اتوبوس، اظهار کرد: در حال تولید و عرضه اتوبوس آمبولانس هستیم که مانند بیمارستانی متحرک بوده و دارای ۹ تخت بیمارستانی است. این در حالی‌است که برای واردات هزار دستگاه آمبولانس مصوبه دریافت کرده اند. 
وی با اشاره به این‌که در حال حاضر ون وانا با قدرت ۱۵۰ اسب بخار تولید می شود، اظهار کرد: اتوبوس دیزلی با ظرفیت سالانه هزار و ۵۰۰ دستگاه و اتوبوس برقی نیز به همین شکل تولید می‌شود.
به گفته وی، اگر اتوبوس برقی وارد ناوگان حمل و نقل عمومی شود، در هر اتوبوس برقی، ۳۰ هزار دلار صرفه‌جویی منابع مالی طی یک سال محقق خواهد شد.
وی با بیان این‌که در سال جاری از محصول ون برقی رونمایی خواهد شد، عنوان کرد: ون بنزینی یورو پنج نیوفیس نیز در سال جاری رونمایی خواهد شد. امسال همچنین ون سقف بلند با قابلیت جابه جایی ۱۷ مسافر عرضه خواهد شد؛ در حال حاضر ۳۰ هزار دستگاه مینی بوس فرسوده در کشور وجود دارد که ون سقف بلند می تواند جایگزین آن‌ها شود، این ون هم‌چنین ظرفیت آمبولانس شدن را داراست.
توسلی مهر با بیان این‌که امسال کشنده برقی و کامیون برقی نیز رونمایی خواهد شد، گفت: بر این اساس، ما با شتاب بیش‌تری به سمت روند جهانی که برقی سازی محصولات دیزلی تا سال ۲۰۳۲ است پیش می رویم. 
وی با اشاره به این‌که وزارت کشور در راستای حمایت از تولید ملی گام بسیار بلندی برداشته که قابل تقدیر است، عنوان کرد: در مجموعه ایران خودرو دیزل ظرفیت سازی شده و در سایت های خارجی نیز تولید برقرار  است. از امروز تا پایان سال بعد، می‌توانیم دو هزار دستگاه اتوبوس بین شهری با امکانات بسیار بالا تحویل دهیم تا در سال آینده شاهد بحرانی که سالانه در اربعین به وجود می‌آید، نباشیم.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟