نشست خبری مشترک وزرای خارجه ایران و ترکیه

امیرعبداللهیان: تغییر مرزهای منطقه را تحمل نخواهیم کرد/ ایران و ترکیه دو کشور قدرتمند منطقه هستند 

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، که امروز (یکشنبه) ۱۲ شهریور ماه میزبان «هاکان فیدان» وزیر خارجه ترکیه در نخستین سفرش به تهران بعد از تصدی این سمت، بود، پس از استقبال از وی و دیدار و گفت‌وگو با همتای ترکیه‌ای ـ که چهار ساعت به طول انجامید ـ در نشست خبری مشترک به تشریح رایزنی‌های انجام شده پرداخت.
کد خبر: ۱۱۹۱۱۴۱
|
۱۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۷ 03 September 2023
|
12470 بازدید
|

امیرعبداللهیان: تغییر مرزهای منطقه را تحمل نخواهیم کرد/ ایران و ترکیه دو کشور دو کشور قدرتمند منطقه هستند 

بین الملل تابناک: حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، که امروز (یکشنبه) ۱۲ شهریور ماه میزبان «هاکان فیدان» وزیر خارجه ترکیه در نخستین سفرش به تهران بعد از تصدی این سمت، بود، پس از استقبال از وی و دیدار و گفت‌وگو با همتای ترکیه‌ای ـ که چهار ساعت به طول انجامید ـ در نشست خبری مشترک به تشریح رایزنی‌های انجام شده پرداخت.

وزیر خارجه بیان کرد: امروز در خصوص همه ابعاد همکاری‌های دوجانبه گفت‌وگوهایی مفصل اما نتیجه بخش بین ما و هیأت همراه دو کشور انجام شد.

رئیس دستگاه دیپلماسی ادامه داد: در این مذاکرات اجرای برنامه جامع همکاری‌‌های مشترک ایران و ترکیه که چند ماه پیش در جریان سفر اردوغان به تهران انجام شد، مورد بحث و بررسی قرار دادیم. بسیار خرسندیم که توافقات دو رئیس جمهور در مسیر درست و رو به پیشرفت قرار دارد.

امیرعبداللهیان  اضافه کرد: در مواردی که موانعی در مسیر همکاری‌ها وجود دارد، اتفاق نظر داریم که سازوکارهای موجود بین دو کشور در زمینه‌های مختلف دوباره فعال شود و سازوکارهای فعال بین ما در فاصله زمانی کوتاه از طریق نشست‌های تخصصی نسبت به رفع موانع اقدامات لازم، به عمل بیاید.

وی عنوان کرد: هدفگذاری حجم تبادل تجاری دو کشور ۳۰ میلیارد یوروست و اکنون در میانه راهیم. به تازگی آقای صفری، معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه، سفری به آنکارا داشت و برای ارتقای حجم تبادل تجاری، توافقات خوبی در زمینه اقتصادی بین دو کشور شد. امروز آن توافقات را مورد تأکید قرار دادیم.

امیرعبداللهیان بیان کرد: بر بروزرسانی سند تجارت ترجیحی و در حوزه حمل و نقل و ترانزیت اتفاق نظر داریم که مسیرهای ترانزیت در منطقه ما، مسیرهای مکمل بین ایران و ترکیه است و مسیرها عامل رقابت نیست، بلکه عامل تکمیل همکاری‌ها بین ایران و ترکیه است.

وی گفت: بر توسعه همکاری‌ها در حوز‌های علم، فناوری، صنعت، انرژی، بهداشت و درمان، استاد و دانشجو، گردشگری و تبادل هر چه بیشتر تیم‌های ورزشی تأکید کردیم.

وزیر خارجه ادامه داد: معتقدیم علاوه بر موضوعات دوجانبه متنوعی که در دستورکار دو کشور قرار دارد، باید در موضوعات کنسولی به دلیل تردد فراوان اتباع دو کشور، بتوانیم همکاری‌های کنسولی نیرومندتری داشته باشیم.

امیرعبداللهیان بیان کرد: پس از گذشت پنج سال، فردا نشست کمیته انتقال محکومان، مشترک در آنکارا برگزار خواهد شد. امیدواریم اتباع دو کشور در ترددهای خود قوانین را رعایت کنند و بتوان نسبت به تبادل مجرمان و زندانیان اقدام لازم را در چارچوب همکاری‌های انسانی انجام دهیم.

وی گفت: بر آمادگی خود برای امضای سند جامع همکاری‌‌های تجاری تأکید کردیم. همکاری‌های کشاورزی دو کشور به گونه‌ای بوده که کمیته مشترک راهبردی کشاورزی را در فرمت‌های تعریف شده بین دو کشور داریم و در این چارچوب برگزاری نشست‌های این کمیته مورد توجه مشترک ماست.

امیرعبداللهیان ادامه داد: اتفاق نظر داریم که نسبت به توسعه منطقه آزاد در مرز مشترک و اتصال آن به اوراسیا اقدام کنیم؛ این از جمله موضوعات مهمی است که منجر به افزایش حجم تبادل تجاری و دستیابی هر چه نزدیک‌تر به هدفگذاری حجم تبادل تجاری ۳۰ میلیارد دلاری مورد توجه آقایان رئیسی و اردوغان خواهد شد.

وی گفت: در خصوص افتتاح گذرگاه‌های مرزی جدید، از سال گذشته با همکاران خودمان در ترکیه گفت‌وگو کردیم که علاوه بر بازارچه مرزی ساری سو، بازارچه‌های کوزه رش، پیراحمد کندی و ... در دستورکار قرار بگیرد. پیشنهادهایی از ترکیه دریافت کردیم که وزارت کشور در دستورکار جدی قرار داده است.

وزیر خارجه افزود:‌ بر مسأله آب و مشکلات کم آبی و حساسیت‌های ایجاد شده تأکید کردیم. اتفاق نظر داریم کمیته فنی تشکیل شده از سال گذشته در آینده نزدیک به ایران سفر کرده و دور جدید گفت‌وگوها برگزار شود و استفاده منصفانه از آب رودخانه ارس با در نظر گرفتن حق‌آبه عرفی و زیست محیطی از منابع پایین دست ارس کامل صورت بگیرد.

وی گفت: درباره مسائل منطقه‌ای گفت‌وگو کردیم. موضوع اول اینکه در حوزه جهان اسلام دو طرف اقدامات فعال‌تر برای مقابله با اسلام هراسی و جلوگیری از اهانت به کتب آسمانی و قرآن کریم، تمرکز به موضوع فلسطین و مسأله قدس به عنوان اولویت کشورهای اسلامی و کشورهای منطقه بود. تأکید کردیم حضور رژیم صهیونیستی در منطقه، نتیجه‌ای جز فتنه انگیزی و تفرقه افکنی بین کشورها در منطقه نداشته است.

امیرعبداللهیان اضافه کرد: زمان عبور از دوره تنش و درگیری به دوره صلح و همکاری در قفقاز رسیده است. با الهام علی اف توافقات خوبی صورت گرفت. از توافقات و گفت‌وگوهای ارمنستان و آذربایجان حمایت می‌کنیم و هرگونه تغییر ژئوپلتیک در منطقه و محدود کردن مسیرهای تاریخی ترانزیتی موجود در منطقه را هرگز برنخواهیم تافت.

با تأکید بر حاکمیت و تمامیت ارضی کشورها معتقدیم باید از مسیر دیپلماسی و گفت وگو نگرانی‌های ترکیه و سوریه از موضوعات مرتبط با تروریسم، امنیت مرز و آوارگان به همکاری دو کشور منجر شود. ایران هم در ظرفیت داشتن رابطه دوستانه با دو کشور و هم نشست چهارجانبه به تلاش‌های خود برای رفع نگرانی برادران در ترکیه و همچنین در چارچوب احترام به تمامیت ارضی سوریه به تلاش‌های سازنده خود ادامه می‌دهد.

وزیر خارجه بیان کرد: شاهد طرح ایده‌های سازنده از سوی فیدان در مورد مرز مشترک و مبارزه با تروریسم و ضرورت بازگشت آوارگان سوری بودم.

وی گفت: درباره وضعیت در اوکراین، افغانستان و فرمت‌های سه جانبه در پی عادی شدن روابط ایران و عربستان می‌تواند شکل بگیرد. با فیدان گفت‌وگو کردیم و دو طرف اتفاق نظر داریم در آینده نسبت به تشکیل نشست سه جانبه ایران، عربستان و ترکیه با تمرکز بر همکاری‌های اقتصادی، تجاری و سرمایه گذاری اقدام کنیم.

وی در پاسخ به سؤالی بیان کرد: از سال گذشته بر سر تشکیل کمیته فنی مشترک در حوزه آب توافق کردیم و سال گذشته هیأتی از ایران به ترکیه سفر و توافقات خوبی انجام شد و امروز در گفت‌وگو با همتای ترکیه‌ای بر استمرار این گفت‌وگوها و توجه جدی ترکیه بر موضوع رودخانه ارس و در موضوع انتقال کامل،‌ دقیق، عرفی و متعارفی که در سالیان متمادی به مناطقی در شمال غرب ایران در حوزه‌های آبی سرچشمه گرفته از ترکیه گفت‌وگو کردیم. 

وی افزود: وزیر خارجه ترکیه بیان کرد که هیچ برنامه‌ای در ترکیه برای محروم کردن و یا کاهش استان‌های واقع در شمال غربی ما از دسترسی به آب‌های مناطق بالادستی در ترکیه وجود نخواهد داشت.

فیدان: ایران و ترکیه دو کشور قدرتمند منطقه هستند 

«هاکان فیدان»، وزیر خارجه ترکیه که برای نخستین بار پس از تصدی این سمت و در پی انتخابات اخیر ریاست جمهوری ترکیه به تهران سفر کرده، ظهر امروز (یکشنبه) ۱۲ شهریور ماه در محل وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی مورد استقبال حسین امیرعبداللهیان قرار گرفت و پس از آن دو وزیر خارجه بر سر یک میز به رایزنی درباره مناسبات دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی پرداختند.

هاکان فیدان پس از آن در نشست خبری مشترک با همتای ایرانی به تشریح رایزنی‌های انجام شده پرداخت.

وزیر خارجه ترکیه ضمن ابراز خرسندی از حضور در تهران اظهار داشت: پیش از این به ایران سفر کرده بودم و این نخستین سفرم در این سمت است.

وزیر خارجه ترکیه در نشست خبری با امیرعبداللهیان گفت: در روزهای آتی، پذیرای رئیسی، رئیس جمهور ایران در ترکیه خواهیم بود. 

فیدان بیان کرد: ایران و ترکیه دو کشور قدرتمند منطقه هستند و مسئولیت ما این است که صلح و ثبات را در منطقه حاکم کنیم. 

وزیر خارجه ترکیه بیان کرد: دیدگاه ما را در خصوص موضوع سوریه می‌دانید. انتظارات ما از سوریه به شکل کامل روشن است. شهروندان سوریه که در کشور ما هستند، کامل و سالم به کشورشان بازگردانده می شوند.

وی گفت: دولت سوریه در بحث پ.ک.ک با ما همکاری بیشتری داشته باشد و اینها از ملزومات ماست و مطمئنم جزو ملزومات سوریه نیز هست.

فیدان بیان کرد: درباره عراق و مبارزه عراق با تروریسم و اسلام هراسی با امیرعبداللهیان صحبت کردم. به عنوان ترکیه از حصول تفاهم بین ایران و عربستان بسیار خوشنودیم. عربستان، ایران و ترکیه کشورهای بزرگ و مسئولیت پذیر منطقه هستند و اینکه اینها با هم رابطه صلح آمیز داشته باشند مهم است.

وی گفت: ادامه مذاکرات برجام برای ما مهم است و اطلاعات لازم را از امیرعبداللهیان دریافت کردیم.

وزیر خارجه ترکیه درباره تنش در کرکوک اظهار داشت: کرکوک از نظر قومی و مذهبی یک مدل کوچک عراق است و آرامش و ثبات در این جا به منزله آرامش و ثبات در عراق است و بر آن تاثیر می‌گذارد. کرکوک را به عنوان سمبل همزیستی مسالمت آمیز می‌دانیم. حکومت در عراق به نخست‌وزیری سودانی، باعث ثبات در کشور شده است. اینکه در کرکوک که وطن هم نژادان ترک ماست، در این شهر این حوادث رخ داده باعث نگرانی ماست. نظرات خود را در مخالفت با این تنش‌ها مطرح کردیم؛ هم با نخست‌وزیر عراق و در سطوح مختلف گفت‌وگوهایی داشتیم.

وزیر خارجه ترکیه بیان کرد: از مقامات عراقی می‌خواهیم به موجودیت پ.ک.ک در عراق پایان دهد. تمامی اقوام کرکوک باید از حق آزادی بیان برخوردار باشند و زمینه مشارکت آنها در سطح اداری فراهم شود. حفظ حقوق ترکمن‌ها برای ما اهمیت دارد و نباید موضوع چانه‌زنی‌های سیاسی شود و ما از حقوق ترکمن‌های کرکوک همواره دفاع خواهیم کرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴۰
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۱۳۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۹ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
تغییر مرز های منطقه را تحمل نخواهیم کرد!!!!!! مثلاً چکار می کنید؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
طالبان آب را بر روی ایران بسته، تهدید رییسی را هم نادیده گرفت. چرا ساکت هستید.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
چرا بیمارستان شهید سلیمانی را در قندهار برای طالبان ساخته، تجهیز کرده و همین روزها افتتاح می کنید؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
از دیوار طالبان چه خبر؟ زمینهایمان را برگرداندند؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۳۵ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
تغییر را خودشان به خودشان تحمیل می کنند تا تغییر را تحمل نکرده باشند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
تو که اهمیت بسته شدن مرز آن هم به شکل تصرف سرزمینی را نمی دانی بهتره که هی ندانی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
تحمل نخواهیم کرد ولی متحمل میشویم
همین
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
شما بستن آب به روبمان توسط طالبان را هم تحمل نمیکردید ولی کم کم تحمل کردید
ناشناس
| Canada |
۱۹:۵۳ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
مانند تقسیم دریای خزر از منافع ملی دفاع میکنیم
ناشناس
| United States of America |
۲۰:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
به شما ربطی نداره
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
تو درحدی نیستی که وزارت خارجه برات توضیح بده و حساب وطن فروشان هم جداست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
تغییر مرزهای بین اوکراین مظلوم و پوتین جنایتکار را تحمل کردید ؟
ناشناس
| Turkey |
۲۲:۰۳ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
ناشناس 17.29 مثلا شما ایرانی هستی؟ یعنی چی که نوشتی مثلا چکار می کنید؟ تو به عنوان یک ایرانی البته اگر ایرانی باشی باید پشتیبان این سخن وزیر خارجه کشورمان بوده و همگی با چنگ و دندان از مرزهای کشورمان دفاع کنیم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۱۵ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
همون کاری که با جنبش فواحش کردیم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۳
شما جزایر سه گانه و کیش و چابهار رو که دادین رفته
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۰۱ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۳
تابی برات متاسفم که پیامهای وطتدوستانه رامنتشرنکردی وپیامهای پانهارا منتشر میکنی
ناشناس
| Hong Kong |
۰۸:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۳
اخبار را تحریف نکنید
فیدان گفت کرکوک سرزمین مادری ترکمن هاست
نه عراق کوچیک؟
سیدمهدی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۳
۲۲:۰۳
ما به همهن اندازه ای پشتیبان وزیر و مسئولین هستیم که اون ها در سختی ها سمت مردم بودن.
در 2 سال اخیر و البته سال های قبلش مجلس و دولت چه قدمی به نفع مردم برداشتن جز افزایش فشار بر کمر مردم در راستای اهداف خودسون؟
نون ندارم بخوریم تمام هم و غمشون شده لایحه حجاب اجباری حمایت از مافیای خودرو انحصاری سازی لوازم خانگی و ......
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۲ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۳
اقا دمت گرم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۲ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۳
خوب مسکن بخور تا تحمل پذیر بشه جوری حرف می زنی انگار ابرقدرت منطقه هستی
شاپور
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۵ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
همیشه ترکیه از هم‌نژادان ترک خود در آسیای میانه،قفقاز،سوریه و عراق می گوید.چرا ما از هم نژادان کرد خود نمی گوییم؟همه ترکها روی هم ۱۶۰ میلیون نفر نمی شوند.در حالیکه ما،کردها و پشتوها بالای ۲۰۰ میلیون نفر هستیم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
به کمیت نیست به کیفیت است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
یعنی از تجزیه طلبی گروه های تروریستی حمایت کنیم!!! که با کشور یکپارچه ایران هم مخالف هستند هر موقع احتیاج به کمک دارید هم نژاد می شوید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
ترکها 300 میلیون هستن کل فارسها و سرشاخه ها بیشتر از 80 میلیون نمی شن
یاشار از سلماس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
انسانها فرقی با هم ندارند شما کوردها هم برادر و عزیز ما هستید
از طرف یک تورک آذربایجانی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۹ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
پشتوها که در افغانستان فارسی را ممنوع کرده ان الان شما چی دارین می گین؟ با ارفاق حساب کنیم تعداد فارسها در ایران 30 میلیونه افغانستان هم باز با ارفاق 15 میلیون چون بیشتر افغانها پشتون هستن تاجیکستان هم 20 درصد جمعیت اش غیر فارس ان یعنی جمعیت فارس اش 8 میلیون بیشتر نمی شه مجموع اینها به 60 میلیون هم نمی رسه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۲۶ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
اگرمنطورت ن از پشتوه ها پاکستانهست که فعلا متحد استراتژیک آذربایجان و ترکیه است. و تاجیکها رو در افغانستان دشمن اصلی خود میداند.
naser
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
ظاهرا شما در اداره آمار دولت آقای رئیسی تشریف دارید!؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۵:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۳
خطاب به اونکه امار فارس ها گرفته عزیزم تاجیک ها هم فارسی حرف میزنند
ایران هشتاد و وتج میلیونه
عرب زبان هم داره
کرد زبان هم داره شما چطور همه را اذری میپندارید؟؟؟خستمون کردید از قوم و قبلیه بازی
ناشناس
| Hong Kong |
۰۸:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۳
کرد یک کرد است
تاجیک نیست
چرا به خودت وصل میکنی؟
تو با بردران افغانت 50تا هم نمیشوی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۹ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۳
۱۸:۵۹
آب رو بریز اون جایی که میسوزه
آمار رئیسی از اعداد ارقامی که تو گفتی ارزشمندتر و به واقعیت نزدیک تره!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
کدام کشور در جهان وجود دارد که با شماها روابط بانکی دارد؟ کدام کشور وجود دارد که اعتبار مالی در اختیار شما قرار دهد؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
از تبادل نیسان ابی با گوشت قرمز چه خبر؟!
ناشناس
| Ireland |
۱۹:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
با عده ای لنگ پوش گرسنه عاشق جنگ و خونریزی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۳
از اثرات شانگهای در سفرمان هنوز خبری نیست تخم مرغ هم صد باره گران شد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
کشورهای جنوبی خلیج فارس منحمله عربستان، دوباره از آمریکا دعوت کردند تا نیروهای نظامیش را در خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان برای حغاظت از کشتیرانی تجاری مستقر کند. چین هم نفوذش در این منطقه کاهش یافت.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۱۲ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۳
زیاد اونور رو نگاه نکن مغزت میگنده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۳ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۳
مگر امریکاییها از خلیج فارس و تنگه هرمز رفته بودند؟

از زمام جنگ نفتکش ها در سال ۶۵ امریکاییها و ناتو

در منطقه و خلیج فارس و دریای عمان بصورت گسترده

و پر تعداد حضور داشته و دارند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۳
حضور یک قلدر در منطقه لازم است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۰ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
با تمام کشورهای همسایه دچار تنش و اختلاف هستیم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۰۳ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
کشورهای عربی منطقه هیچکدام دل خوشی از ما ندارند و صرفا برای جلوگیری از موشک پرانی ما به ما لبخند میزنند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۳۰ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
خیر هیچ اختلافی نداریم این برخی از کشورهای منطقه هستند که به امید کمک صهیونیست ها چشم طمع به مرزهای ایران دوخته اند
ناشناس
| Canada |
۲۳:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
حتی بلجمهوری آذربایجان هم دین مذهبمان زاویه داریم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۲ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
سیاست های خارجی تند و دشمن ساز بزرگترین ضربه ها را به منافع ملی ایران وارد ساخته است.
پاسخ ها
عاشق ایران
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۳
ما طی ۴۴ سال گذشته ، با هدف تاثیر گزاری و بزرگی

در منطقه و نفوذ در ۶ کشور مسلمان لبنان ، سوریه و

عراق ، افغانستان ، بحرین و یمن ، صدها میلیارد دلار

هزینه کردیم و از بودجه توسعه و ابادانی کشور و رفاه

و امنیت وآموزش مردم زدیم و شامل تحریم ، که پاسخ

تنبیهی سخت جامعه جهانی به ما بود ، خیلی خیلی از

قافله کشورهای منطقه و جهان عقب ماندیم

و عملا اکثر برنامه ها و سیاست هایمان در این کشور ها شکست خوردند

و یا نفوذ مان بسیار بسیار ناچیز و کم تاثیر است

و خلاصه : هم چوب و هم پیاز را خوردیم !؟ و هم

سرمایه مادی و انسانی مان را تلف کرده و هدر دادیم

و ایکاش در این راه خطا و اشتباه نرفته بودیم!؟

و یا سریعتر از راه خطا برگشته و با کمک همه نیروهای

سیاسی و انسانی از تمام سلایق و احزاب مختلف در

کشور و دلجویی از آنها و مردم که بشدت آسیب و رنج

کشیدند اشتباهات و عقب مانده گی ها را جبران کنیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
سال آینده با شکست بایدن و روی کار آمدن یک رییس جمهور جمهوری خواه در آمریکا، ماه عسل کنونی آمریکا با ایران تمام خواهد شد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
انشالله علی برکت الله
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
جمهوری خواه ها بیشتر از دموکراتها اهل معامله هستند .در هر شرایطی ما باید زرنگ باشیم و فقط منافع ملی را در نظر داشته باشیم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
شما اوضاع کنونی رو ماه عسل می‌نامید ؟
حالا این نه اون یکی ، چی به تو می رسه؟
کمی غیرت ، وطن دوستی هم چیز بدی نیست
التماس کمی تفکر
sina
| United States of America |
۱۹:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
خودتون رو برای دلار شصت تومانی آماده کنید
ناشناس
| Canada |
۱۹:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
متاسفانه
ناشناس
| United States of America |
۲۰:۰۸ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
یعنی شما از افزایش فشاربر مردم خوشحالی
ناشناس
| United States of America |
۲۰:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
فکر نکم.. باز کروناکرونا شروع شده.. تازه می خوان محدودیت ها رو دوباره شروع کنند..
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۵۸ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
V ترامپ
احسان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
از اقدامات دولت برای برقرای رابطه مثبت با همسایگان و تنش زدایی استقبال می‌کنیم. روند عاقلانه ای است. اروپا و آمریکا در هیچ شرایطی و با هیچ قیمتی ایران مستقل را نمی پذیرد. حداقل کشورهای اطراف را بچسبیم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
رییسی هفته آینده در نیویورک و مقر سازمان ملل همان حرفهای پارسالش را تکرار خواهد کرد!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۵۴ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۳
بازهم سفر؟؟ این آقا فرصت دارن ببینن تو ایران چه خبره؟؟
ناشناس
| Germany |
۱۵:۴۳ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۳
این سفرها برکات زیادی دارد که برخی از آنها آنی و برخی دیگر در دراز مدت خود را نشان خواهند داد
عباس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
بهترین کار ممکن حمله و بازپسگیری آذربایجان، ارمنستان، بحرین و قسمت هایی از ترکیه و عراق و افغانستان است. اینها خاک ما بوده مثل کاری که روسیه کرد ما هم باید بکنیم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۵:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۳
باشه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۲ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۳
یاد امپراطوری هخامنشیان افتادی؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۳
عجب شوتی هستی تو
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۳
شما حقابه ایران را از طالبان بگیر بقیه پیشکش
مستعان
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۳
شما ابتو از افغانستان بگیر بعد بیا خیالپردازی کن
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟