به گزارش «تابناک»، پدر حسین هدایتی کارخانه دار بوده است. به گفته هدایتی پدرش برایش مغازهای می خرد و او با یک سرمایه ۱۳هزار تومانی کار خود را شروع می کند. او در این مغازه واشرها و لولاهای کابینت تولید می کرده است. بعدها به تولید تزیینات پرده روی می آورد. سپس یک سوله ۱۱ هزار متری در شهرک صنعتی علی آباد خریداری می کند.
او در همین باره پیشتر گفته بود: من هر چی گیرم می آمد ملک میخریدم و هرچه دارم از ملک دارم.هدایتی سابق بر این عضو سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بوده است. به گفته خودش او در زمانی که در سپاه بوده است عیدیهایی در حد ۲۵۰۰ تومان دریافت میکرده است. او این پولها را صرف خرید سکه، زمین و … میکرده و به عنوان برکت زندگی به آنها می نگریسته است. با گذشت زمان برخی از این زمینها قیمتشان به میلیاردها تومان می رسد. به عنوان نمونه خودش به خرید زمینی به قیمت دو میلیارد و سپس فروش آن به قیمت سیصد میلیارد تومان، یا خرید زمینی به قیمت ۲۱ میلیارد تومان و افزایش قیمت آن زمین تا ۲۶۰ میلیارد تومان در سال ۱۳۹۶ اشاره میکند. به گفته او تمام زندگی و سرمایه خود را مدیون مهدی شمس هستم.
فوت پدر و خرید زمیندر سال ۶۱ با فوت پدر ارثیه مالی زیاد و کارخاه استیل آذین به او رسید که در دهه شصت ماهی ۴۰ تا ۵۰ هزار تومان درآمد داشت، آن زمان بلیز رفت و برگشت هواپیما مشهد به تهران ۶۰۰ تومان بود!هدایتی این سرمایه را وارد خرید زمین کرد، بطور مثال در سال ۱۳۶۵ ویلایی در لوسان را به قیمت ۱۰۰ هزار تومان خرید که حالا بیش از ۱۵۰ میلیارد تومان قیمت گذاری میشود.
ورود و خروج به سپاه هدایتی بعد از سال ۶۱ همزمان با جنگ وارد سپاه شد. با حقوق ماهیانه ۱۹۰۰ تومانی که میگرفت در خرید طلا و سکه سرمایه گذاری میکرد تا اینکه بعد از ۶ سال با سرمایه دار شدنش قید حضور در سپاه را زد و استعفا داد.
از فولاد تا برج سازی در دبیکم کم از خرید و فروش زمین به تاسیس شرکتهای مختلفی، چون شرکت خاور آذین، شرکت فجر گالوانیزیه سپاهان، کارخانههای فولادسازی و ورق، تاسیس بزرگترین شرکت پرورش میگو و سهام داری بانک تات، او را به سرمایه دار نامی تبدیل میکند. او سپس وارد بازار مبل و برج سازی دبی نیز شد.
حجم سرمایههای هدایتی
هدایتی در فوتبال ایران به «عابربانک» مشهور است. از داراییهای که به وی نسبت داده شده است میتوان به مالکیت شرکت هلدینگ استیل آذین ایرانیان، صنایع استیل آذین، شرکت خاورآذین، شرکت فجر گالوانیزه سپاهان کاشان، چندین کارخانه فولادسازی و ورق، شرکت نایبند بزرگترین شرکت پرورش میگوی ایران و نیز برجسازی در دبی، سهامداری بانک خصوصی تات، ریاست چندین شرکت تجاری در ایران و کشورهای دیگر خاورمیانه، و داشتن املاک کشاورزی و مسکونی متعدد در ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس اشاره کرد.
سرمایه گذاری در باشگاه فوتبال ملوان بندرانزلی
باشگاه ملوان بندر انزلی این یکی از باشگاههای حسین هدایتی دولابی در ایران بود که آن را به دلیل برخی اختلافات واگذار و این باشگاه به سیروس محجوب تحویل داده شد. هدایتی با در اختیار گرفتن ۷۰ درصد سهام ملوان تعیین کننده هیئت مدیره باشگاه بود و نداجا۳۰ درصد مابقی سهام را در اختیار داشت.
اتهام اختلال در نظام پولی و بانکی
پرونده حسین هدایتی یکی از بدهکاران بانک سرمایه که طبق کیفرخواست صادره برای اعضای هیئت مدیره این بانک با پرداخت رشوه موفق به اخذ ۶۰۰ میلیارد تومان وام از بانک سرمایه شده است و اکنون از ادای دیون معوق خود استنکاف میکند، به قاضی موحد در شعبه ۱ دادگاه ویژه مفاسد اقتصادی ارجاع شد. بررسی روند اخذ تسهیلات نشان میدهد حسین هدایتی از طریق شرکتهای خریداری شده و رشوه دادن وجوه قابل توجهی از بانک سرمایه دریافت کرده و او نیز از باپزداخت تسهیلات استنکاف میکند.نماینده دادستان در جلسه دادگاه ویژه اقتصادی گفت: تعدادی از مدیران بانک سرمایه در ازای خوش خدمتی به برخی افراد و پرداخت تسهیلات کلان بدون ضابطه، امتیازات زیادی را در قالب رشوه پرداختهاند که به عنوان مثال میتوان به این موضوع اشاره کرد که به پرداخت شدن تسهیلات به آقای یاسر ضیایی قائم مقام بانک اشاره کرد. یا پرداخت تسهیلات به بهانه خوش خدمتی به آقای حسین هدایتی بدون تودیع وثیقه به ارزش ۱۳۰ میلیارد که ۲۵ میلیارد ریال از تسهیلات را گرفته و اکنون نیز در منزل هدایتی سکونت دارد؛ و یا میتوان پرویز کاظمی هیئت مدیره بانک سرمایه را مثال زد که در ازای پرداخت تسهیلات کلان ۶۰۰ میلیاردی به حسین هدایتی در سمت هیئت مدیره شرکت استیل آذین منصوب شده است.
در اکثر پرداختها به شرکتهای هدایتی کارشناس اعتباری شعبه با هدایت هیئت مدیره عدم گردش مالی شرکت، ریسک بالای پرداخت و اینکه شرکت متقاضی فاقد هرگونه حساب معتبر و اهلیت میباشد را به هیئت مدیره متذکر شده است. اما علیرغم این هشدارها تسهیلات کلان پرداخت میشده است.
همچنین، نماینده دادستان گفت: آقای هدایتی در بانک سپرده گذاری میکرده و اقدام به گرفتن وام مینموده است و سپس با یک چک سپرده را آزاد میکرده است.
جلسه اول رسیدگی به اتهامات
اولین جلسه رسیدگی به اتهامات حسین هدایتی و ده متهم اخلال در نظام اقتصادی کشور، روز چهارشنبه ۸ اسفندماه در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران و مفسدان اقتصادی به ریاست قاضی مسعودی مقام برگزار شد.
صدور حکم نهایی
۳۱ اردیبهشت ۹۸سخنگوی قوهقضاییه از محکومیت حسین هدایتی به تحمل ۲۰ سال حبس خبر داد. غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری روز سه شنبه خود، با اعلام صدور حکم حسین هدایتی اظهار کرد: براساس اعلام دادگاه ویژه مفاسد اقتصادی، حسین هدایتی یکی از متهمان پرونده بانک سرمایه به تحمل ۲۰ سال حبس محکوم شده است.
اسماعیلی گفت: پرونده مربوط به آقای حسین هدایتی مورد رسیدگی قرار گرفت و رای صادر شد و با رای صادره از دادگاه ویژه مبارزه با جرایم اقتصادی، هدایتی فرزند علی اکبر به جرم اخلال عمده در نظام اقتصادی و پولی کشور از طریق تحصیل نامشروع به تحمل ۲۰ سال حبس و محرومیت دائم از بکارگیری خدمات دولتی و رد مال معادل ۴ هزار و ۸۸۹ میلیارد و ۳۹۵ میلیون ریال به نفع بانک سرمایه و تحمل ۷۴ ضربه شلاق در انظار عمومی محکوم شد.
اتهامات حسن هدایتی، مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور از طریق نظام پولی و بانکی به موجب تحصیل ۸ فقره تسهیلات اعطایی بهمبلغ ۵ هزار و ۸۶۹ میلیارد و ۳۹۶ میلیون ریال، خیانت در امانت و پولشویی است.
این گزارش حاکی است، به تازگی از او تصویری در فضای مجازی منتشر شده است گرفته شده و در خبرگزاری قوه قضائیه (میزان) منتشر شده است. "علی القاصی مهر" رئیس کل دادگستری استان تهران روز گذشته یکشنبه (۱۹ شهریور ۱۴۰۲) از ندامتگاه تهران بزرگ بازدید کرد./ عصرآنلاین
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.