آنکارا: از جمهوری آذربایجان حمایت می‌کنیم

وزیر دفاع ترکیه در سخنانی اعلام کرد که آنکارا از جمهوری آذربایجان حمایت می‌کند.
کد خبر: ۱۱۹۳۴۹۹
|
۲۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۵ 17 September 2023
|
3347 بازدید
|
۲

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، یاشار گولر وزیر دفاع ترکیه در سخنانی ادعا کرد که کشورش حفظ ثبات و صلح در قفقاز را در اولویت قرار داده و از کشور برادر خود جمهوری آذربایجان نیز حمایت می‌کند.

به گزارش دِیلی صباح، وزیر دفاع ترکیه در این خصوص ادعا کرد که آنکارا به ثبات در قفقاز اهمیت زیادی می‌دهد.

یاشار گولر ادامه داد: ما تلاش‌های قابل توجهی برای برقراری صلح پایدار در منطقه انجام می‌دهیم و به حمایت از ملت برادر خود (جمهوری) آذربایجان با درک «یک ملت، دو دولت» ادامه می‌دهیم.

وی همچنین مدعی شد که ترکیه به کمک «به صلح منطقه‌ای و جهانی در بسیاری از مناطق» ادامه خواهد داد.

گفتنی است که طی روزهای اخیر، تنش میان ایروان با باکو به علت اعزام و استقرار گسترده نیروهای مسلح آذربایجان در نقاط مرزی با ارمنستان شدت گرفته است.

تنش‌های اخیر میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان با محوریت گذرگاه لاچین در گرفته است. کریدور لاچین تنها مسیری است که ارمنستان را به مرکز قره باغ متصل می‌ کند.

گروهی از اتباع جمهوری آذربایجان که خود را فعال محیط زیست می‌خواندند، ۱۲ دسامبر ۲۰۲۲ (۲۱ آذر ۱۴۰۱)، کریدرو لاچین که نیروهای حافظ صلح روسیه در آن مستقر شده اند را مسدود کردند.

باکو مدعی شد که هدف مسدود کردن هیچ جاده‌ای نبوده و خودروها می توانند آزادانه در هر دو جهت حرکت کنند، اما ایروان آن را اقدامی تحریک آمیز از سوی باکو با هدف ایجاد یک فاجعه انسانی در منطقه ارمنی نشین قره باغ عنوان کرد.

در پی ادامه دار شدن این اختلافات، ارمنستان چندی پیش به دیوان بین المللی دادگستری در شهر لاهه هلند شکایت کرد و این دیوان نیز به نفع ایروان رأی داد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۶
اسلام پیروز است
یاشار از سلماس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۴ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۷
با احترام به همه هموطنانم با هر زبان و قومیت، باید این موضوع را درک نمایند که زبان مشترک ایجاد علقه می نماید اگر چه افراد در زیر پرچمهای مختلف زندگی کنند. همانگونه که برای یک فارس زبان شنیدن فارسی صحبت کردن یک تاجیک یا افغان حس خوبی می دهد و یک نقطه مشترک بین آن دو می شود این قاعده برای سایرین هم پا برجاست. متاسفانه هرگونه ابراز علاقه در غیر فارسی زبانان، به تجزیه طلبی و ضدیت با هویت ملی تعبیر می شود.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟