احتمالا انتظار شنیدنش را ندارید اما سوزنهای بسیار کوچکی که در سر دستگاه Micro Needling وجود دارند نه تنها ترسناک نیستند، بلکه با تحریک کلاژنسازی صورت به شکل طبیعی پوستی صافتر، شادابتر و جوانتر به شما میبخشند. اما چطور؟ و آیا نیدلینگ صورت برای پوست مضر نیست؟ در ادامه به شما نشان میدهیم میکرونیدلینگ چیست؟ و چه کاربردها و عوارضی دارد.
میکرونیدلینگ یک روش زیبایی غیر تهاجمی است که برای درمان مشکلات پوستی با تحریک تولید کلاژن استفاده میشود. این درمان که به عنوان درمان القای سنتز کلاژن نیز شناخته میشود، با استفاده از سوزن های مینیاتوری و استریل شده، ریز سوراخهایی را در پوست ایجاد میکند.
خراش های ناشی از این روش باعث آسیب جزئی به پوست میشود و پوست با ساخت بافت جدید غنی از کلاژن پاسخ میدهد.
میکرونیدلینگ همچنین با سرمهای موضعی، فرکانس رادیویی و پلاسمای غنی از پلاکت نیز ترکیب میشود. سوراخهای کوچک ایجاد شده نفوذ و جذب سرمهای درمانی پوست در لایههای زیرین را تسریع میکند.
« حتما بخوانید: میکرونیدلینگ چیست؟ »
همچنین ایجاد این سوراخهای ریز، با تحریک پوست منجر به افزایش تولید کلاژن و الاستین میشود. این پروتئینها پوست شما را محکم و صاف نگه میدارند. جذب محصولات درمانی پوست از طریق این منافذ کوچک باعث از بین رفتن مشکلات مختلف پوستی میشود و پوست شما سالها جوانتر و شادابتر به نظر میرسد.
اکثر افراد نیدلینگ صورت را برای جوانسازی و شادابی پوست انجام میدهند، اما میتوانید آن را روی پاها، پشت، گردن یا سایر مناطقی که علائم پیری مانند چین وچروک را مشاهده میکنید، انجام دهید. احتمالاً برای دستیابی به نتایج دلخواه خود به چندین جلسه میکرونیدلینگ نیاز خواهید داشت.
همچنین، براساس نتایج یک تحقیق معتبر در سال 2021 میکرونیدلینگ ممکن است رشد مو را در افراد مبتلا به آلوپسی تقویت کند.
میکرونیدلینگ به دلیل مزایای بسیاری که دارد محبوبیت و شهرت زیادی پیدا کردهاست. چرا که پوست را با حداقل ناراحتی و در زمان کوتاهی بهبود میبخشد و برای اکثر افراد مناسب است.
از مزایای میکرونیدلینگ میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
همچنین هزینه نیدلینگ صورت نسبت به لیزر درمانی بسیار کمتر است و ممکن است برای برخی افراد بهتر عمل کند. درمانهای لیزری شامل استفاده از گرما است که امکان دارد بر رنگدانه پوست شما تأثیر بگذارد.
میکرونیدلینگ یک روش غیرتهاجمی، غیرجراحی و بیخطر است، اما ممکن است برخی عوارض مانند موارد زیر بروز کند. شایع ترین عارضه جانبی، تحریک جزئی پوست بلافاصله پس از عمل است. همچنین ممکن است برای چند روز قرمزی را مشاهده کنید.
در صورت مشاهده عوارض جانبی شدیدتر، از جمله:
حتما با پزشک متخصص خود تماس بگیرید.
ممکن است کاندیدای ایده آلی برای میکرونیدلینگ نباشید اگر:
میکرونیدلینگ به اندازه جراحی پلاستیک تهاجمی نیست و زمان بهبودی حداقل است. اکثر افراد پس از پایان جلسه درمانی نیاز استراحت ندارند.
ممکن است در چند روز اول پس از عمل متوجه سوزش و قرمزی پوست شوید. این یک پاسخ طبیعی به "آسیبهای" کوچکی است که توسط سوزنها در پوست شما ایجاد شدهاست.
از آنجایی که لایههای پوست شما بعد از عمل باز و حساس هستند، بهتر است از انجام موارد زیر در هفته اول خودداری کنید:
با انجام کارهای زیر میتوانید بهبود پوست خود پس از میکرونیدلینگ را تسریع کنید:
پس از میکرونیدلینگ، پوست سریعا شروع به بازسازی و تولید سلولهای جدید و جوان میکند. تقریبا بعد از یک هفته پوستی لطیف و شاداب مانند یک نوزاد خواهید داشت.
اگر برای درمان مشکلات پوستی مانند آکنه، جای زخم، منافذ بزرگ شده، چین و چروک و لکههای قهوهای روشهای زیادی را امتحان کردهاید اما نتایج دلخواهتان نبودهاست، پیشنهاد میکنیم روش غیرتهاجمی و به نسبت مقرون به صرفهی میکرونیدلینگ را نیز انجام دهید.
اگرچه فکر کردن به سوزن ممکن است شما را بترسانید، اما این سوزنها دردناک نیستند. پزشکان معمولاً از قبل یک کرم بیحسکننده موضعی برای کمک به بیحس شدن ناحیه تحت درمان استفاده میکنند. پس جای نگرانی نیست.
میکرونیدلینگ معمولاً در مقایسه با لیزرها یا لایهبردارهای شیمیایی که برای کمک به لایهبرداری مجدد پوست و بهبود بافت آن استفاده میشوند، زمان بهبودی کوتاهتری دارد.
انتهای رپرتاژ آگهی/