چگونه زنجیره تأمین مالی را به نفع سیاست‌های ضدتورمی هدایت کنیم؟

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس معتقد است که سامانه‌ها به گره‌گشایی از تولید منجر خواهند شد و در کاهش تورم نقش ویژه‌ای ایفا خواهند کرد.
کد خبر: ۱۱۹۵۹۸۶
|
۰۸ مهر ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۱ 30 September 2023
|
2701 بازدید
به گزارش تابناک اقتصادی؛ جعفر قادری، نماینده مردم شیراز و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بر ضرورت به کارگیری سیاست‌های ضدتورمی در راستای حمایت از تولید تأکید کرد و گفت: سامانه‌های بانکی به نفع تولید و سیاست‌های ضدتورمی هستند. به عبارت دیگر سامانه‌ها می‌تواند هزینه‌های معامله و تراکنش‌ها را کاهش دهد و در نهایت به کاهش اثرات تورمی در اقتصاد کشور منجر خواهد شد.
 
وی افزود: به هر حال هزینه‌های تولید و توزیع در ایران در مقایسه با برخی از کشورها بالاست و این افزایش‌ هزینه‌ها هم فرآیندهای تولیدی را از صرفه اقتصادی می‌اندازد و هم اینکه هزینه‌های توزیع را افزایش می‌دهد و از سوی دیگر به افزایش هزینه‌های دریافت تسهیلات منجر می‌شود که همه اینها روی هم رفته سبب خواهند شد سیاست‌های ضدتورمی به خوبی کار نکنند و مانعی برای این نوع سیاست‌ها محسوب شوند.
 
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس یازدهم یکی از کارکردهای سیاست‌های ضدتورمی را رقابتی‌تر شدن اقتصاد عنوان کرد و در این رابطه گفت: زنجیره تأمین مالی باید به گونه‌ای هوشمند عمل کند تا سیاست‌های ضدتورمی نتیجه دهد و در نهایت نفع آن متوجه تولید و تولیدکنندگان باشد و در این راستا بهتر است برروی سامانه‌هایی که زنجیره تأمین مالی را کارآمد می‌سازند تمرکز ویژه شود.
 
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی گفت: به طور قطع اگر می‌خواهیم تورم کاهش یابد و تولید تقویت شود باید برروی ظرفیت‌های بخش خصوصی حساب ویژه باز کرد و در این زمینه سامانه‌های بانکی می‌توانند منابع را به درستی و با سهولت در اختیار تولیدکنندگان بخش خصوصی قرار دهند.
 
به گفته قادری، اقتصاد باید متنوع و جذاب شود که کارآمد شدن زنجیره تأمین مالی می‌تواند به تحقق آن کمک کند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟