به گزارش تابناک به نقل از فارس، سردار وحيد مجيد با بيان اينکه اين اقدامات با بهرهگيری از روشهای فنی، سايبری و پليسی تخصصی و در راستای بررسی پروندههاي برداشت غيرمجاز از حسابهاي بانکي در سراسر کشور انجام شده است، اظهار داشت: اعضای اين باندها با شگردهای مختلف از جمله ارسال پيامکهای جعلی، اقدام به برداشت غيرمجاز از حسابهاى بانکی کاربران میکردند.
اين مقام ارشد انتظامی در توضيح شيوه فعاليت اين مجرمان سايبری، گفت: مجرمان با ارسال پيامکهاى جعلی که بهظاهر معتبر است، مانند پيامکهای مرتبط با سامانه ثنا يا ساير ارگانهاى رسمي، شهروندان را فريب داده و آنها را به کليک روی لينکهای آلوده ترغيب و اين لينکها افراد را به صفحات جعلی مشابه سايتهای رسمی هدايت کرده و اطلاعات بانکی آنها را سرقت میکنند.
وی افزود: اين باندها کاربران را به دانلود نرمافزارهایی ترغيب میکنند که در ظاهر معتبر به نظر میرسند اما حاوی بدافزار هستند. پس از نصب اين برنامهها، اطلاعات بانکی قربانيان از طريق همين صفحات جعلی يا بدافزارها سرقت میشود. همچنين، بدافزارها پيامهاى جعلی ديگری را از دستگاه قربانی براي ديگر کاربران ارسال میکنند که باعث گسترش دامنه کلاهبرداری می شود.
سردار مجيد تأکيد کرد: با وجود هشدارهای مکرر از سوی پليس فتا، بسياري از شهروندان همچنان به پيامکهای جعلی اعتماد ميکنند اين پيامها معمولاً از شمارههای شخصی ارسال ميشوند در حالی که پيامکهاى رسمی ارگانهائی مانند قوه قضائيه تنها از طريق سامانه ADLIRAN ارسال ميشوند و هرگونه پيام مشکوک از شمارههای ناشناس جعلی است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.