سالک: تحریم انتخابات هنر و امتیاز نیست

عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: باید در صحنه انتخابات حاضر بود و در میدان عمل خواسته‌ها را مطرح کرد.
کد خبر: ۱۲۰۱۰۰۵
|
۰۵ آبان ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۱ 27 October 2023
|
1991 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام احمدرضا سالک عضو جامعه روحانیت مبارز در ارتباط با شرایط انتخاباتی کشور اظهار کرد: یکی از امتیازات جمهوری اسلامی ایران در مقایسه با کشور‌های جهان حضور مردم در تعیین سرنوشت اجرایی خودشان و  انتخابات است.

عضو جامعه روحانیت مبارز ادامه داد: از اول انقلاب تا به امروز هر چند مدت و به تناوب یک انتخابات داشتیم که بسیار مهم است. نکته دوم آن است که کرامت و حرمت و احترام گذاشتن به توده مردم برای انتخاب نماینده چه مجلس، چه خبرگان و شورای اسلامی و یا ریاست جمهوری، حضور در این صحنه‌ها یک حضور توام با آگاهی  وبصیرت و بیدرای است و رای ملت رای بیداری این ملت است.

بعد کار نیم بها بزن!

وی افزود: اجرای قانون در انتخابات این دوره اگر چه مقداری از نظر مراکز الکترونیکی با مشکلاتی رو به رو بود، اما شکل ثبت نام ها، میزان تخلفات و مشکلات گذشته را پایین آورده و این موضوع بسیار مثبت و مهم است. در این دوره این گونه نبوده که هر کسی با تعدادی کاغذ و مدرک در قالب رزومه بتواند خودش را به جامعه به عنوان نامزد تحمیل کند.

حجت الاسلام سالک گفت: بلکه سوابق و گذشته او باید در معرفی وی شفاف سازی شود. در این مدیریت و بنابراین زمانی که وجود دارد مردم این ظرفیت را شناسایی می‌کنند و می‌شناسند. پس از طی مراحل قانونی معرفی می‌شود که این نامزد با این ظرفیت لیاقت و توانایی دارد که در مجلس شورای اسلامی حاضر باشد یا خیر.

وی افزود: این ظرفیت شناسی کشور امیدی برای جامعه جهانی و حتی برای داخل کشور ایجاد می‌کند.   بیش از ۲۴ هزار نفر ثبت نام خود را در انتخابات مجلس شورای اسلامی رسمی کرده اند. رقمی که نسبت به دوره‌های گذشته با افزایش رو به رو شده است. با شرایط فعلی برای انتخاب اصلح فضا برای فعالیت و انتخاب درست مردم روشن‌تر خواهد کرد.

عضو جامعه روحانیت مبارز ادامه داد: علاوه بر این کسانی که خودشان منتخب هستند و خود را معرفی می‌کنند این شرایط جدید انتخابات در کشور برای آن‌ها نیز بهتر است و یعنی آن که تایید می‌شوند و یا نه راحت‌تر مشخص می‌شود که دلیل عیب‌ها و مشکلات و چی به است و هر دو طرف یعنی هم کاندید‌ها و مردم شرایط بهترس را با اقدامات جدیدی وزارت کشور تجربه می‌کنند.

حجت الاسلام سالک گفت: امیدواریم در این انتخابات شاهد ۴ موضوع باشیم. یک بحث مشارکت مردم است که این جریان طوفان الاقصی نشان داد ملت ایران پایه واقعیت‌های انقلاب و جهانی و اسلام هستند. موضوع دوم امنیت این انتخابات است. سوم سلامت و حفظ رای این انتخابات است و نکته پایانی نیز رقابت صحیح میان انسان‌های است که در انتخابات به عنوان نامزد حاضر هستند. این ۴ نکته و ویژگی که مقام معظم رهبری نیز درباره آن حرف زدند باید رعایت شود.

عضو جامعه روحانیت مبارز درباره آرایش سیاسی متفاوت جریان‌های مختلف سیاسی اظهار کرد: این اتفاق و لیست‌های متفاوت گروه‌های سیاسی موضوع جدیدی نیست. از آغاز انقلاب اسلامی تا به امروز شاهد صحنه‌های مختلف در انتخابات بودیم و این رقابت گاهی میان اصولگرا‌ها و اصلاح طلبان بوده. گاهی میان خود گروه‌ها بوده. در مرحله قبل اصلاح طلب‌ها درگیری هم داشتند و ۲ لیست دادند و این اتفاق پیش بینی می‌شود و طبیعی نیز است، اما این که حول انسان‌های شایسته برای حضور در مجلس وحدتی وجود داشته باشد از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر چه رقابت میزان مشارکت را بالا می‌برد و این بسیار برای نظام ما مفید است.

حجت الاسلام سالک درباره صحبت از تحریم انتخابات گفت: در سال‌های گذشته نیز این مورد نیز وجود داشته. در سال‌های گذشته بعضی‌ها این موضوع را مطرح می‌کردند و حالا تحریم آن‌ها چه مقدار در میدان عمل مهم است معلوم نیست و قبلا هم بوده کسانی که تحریم کردند. اما شاید هزار نفر هم حرف آن‌ها را ارزشی قائل نبودند و پاسخشان حضور حداکثری در انتخابات است.

عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: اکنون هم پیش بینی می‌شود و ممکن است منافع برخی برای تحریم انتخابات باشد. آمریکا و سایر دشمنان هم همین را می‌خواهد که مشارکت پایین باشد.

حجت الاسلام سالک در پایان گفت: تحریم کردن پاک کردن صورت مسئله است و هنر و امتیاز و امتیاز خواهی نیست. باید در صحنه انتخابات حاضر بود و در میدان عمل خواسته‌ها را مطرح کرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟