ته چین؛

مرغ تفت داده شده با سس کاری و کره بادام زمینی

کد خبر: ۱۲۰۱۶۲۷
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰ 15 November 2023
تعداد بازدید : 62
کد خبر: ۱۲۰۱۶۲۷
|
۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰ 15 November 2023
|
3058 بازدید

مواد لازم : 
1 :  چند قاشق برنج قهوه‌ای
2 :  دو تکه ران مرغ پوست کنده و قیمه‌ای خرد شده
3 : نمک و فلفل 
4 :  چند پیازچه برای تزئین
مواد لازم برای سس 
1 : یک پیمانه شیر نارگیل
2 : یک پیمانه کره بادام زمینی
3 : دو قاشق غذاخوری سس سویا 
4 : دو قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای 
5 : یک قاشق غذاخوری  سس سیراچا 
6 : دو قاشق عذاخوری خمیرکاری قرمز

بازدید 3058
در این دستور پخت ابتدا سس کره بادام زمینی با کاری و شیر نارگیل ترکیب شده و چند دقیقه روی حرارت تفت داده می‌شود. سپس تکیه های ران مرغ با سیخ چوبی روی تابه گریل کباب می‌شود و سس کاری و کره بادام زمینی به آن اضافه می‌شد. این دستور پخت بسیار آسان و سریع را در تابناک فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟