مواد لازم :
1 : چند قاشق برنج قهوهای
2 : دو تکه ران مرغ پوست کنده و قیمهای خرد شده
3 : نمک و فلفل
4 : چند پیازچه برای تزئین
مواد لازم برای سس
1 : یک پیمانه شیر نارگیل
2 : یک پیمانه کره بادام زمینی
3 : دو قاشق غذاخوری سس سویا
4 : دو قاشق غذاخوری شکر قهوهای
5 : یک قاشق غذاخوری سس سیراچا
6 : دو قاشق عذاخوری خمیرکاری قرمز
در این دستور پخت ابتدا سس کره بادام زمینی با کاری و شیر نارگیل ترکیب شده و چند دقیقه روی حرارت تفت داده میشود. سپس تکیه های ران مرغ با سیخ چوبی روی تابه گریل کباب میشود و سس کاری و کره بادام زمینی به آن اضافه میشد. این دستور پخت بسیار آسان و سریع را در تابناک فرا میگیرید.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.