فاجعه خاموش شدن ژنراتورها در غزه

از ۳۵۰ هزار فلسطینی مبتلا به بیماری‌های مزمن حداقل ۹ هزار نفر به سرطان مبتلا هستند و اکنون دیگر نمی‌توانند درمان شوند.
کد خبر: ۱۲۰۱۸۲۸
|
۰۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۷ 31 October 2023
|
2662 بازدید
|
۲

به گزارش تابناک به نقل از همشهری آنلاین: این روز‌ها در غزه علاوه بر بمب و آوار شدن ساختمان‌ها، مرگ بر اثر کمبود برق و دارو نیز جان فلسطینی‌ها را تهدید می‌کند.

به‌گفته مقام‌های غزه، در ۲۲ روز گذشته که رژیم‎صهیونیستی محاصره همه جانبه غزه و حملات پی در پی خود را تشدید کرده بیش از ۷۷۰۰ فلسطینی در بمباران‌ها به شهادت رسیده‌اند، اما افرادی بسیاری هم هستند که به‌دلیل ابتلای به بیماری‌های مزمن و نیاز فوری به درمان در خطر جدی قرار دارند.

این شامل بیماران دیابتی است که به انسولین نیاز دارند؛ بیماران سرطانی که نیاز به رادیوتراپی یا شیمی‌درمانی دارند؛ افراد مبتلا به نارسایی کلیه که نیاز به دیالیز دارند و بیماران قلبی عروقی که باید روزانه دارو مصرف کنند، کسانی که بنا براعلام سازمان بهداشت جهانی، شمار آنان به بیش از ۳۵۰ هزار نفر می‌رسد.

وقتی زندگی فردی به برق وابسته است

بنا بر اعلام سازمان بهداشت جهانی، از ۳۵۰ هزار فلسطینی که به بیماری‌های مزمن مبتلا هستند حداقل ۹ هزار نفر به نوعی سرطان (سینه، کبد یا ریه) مبتلا هستند و اکنون دیگر نمی‌توانند درمان شوند.

تا پیش از آغاز ددور جدید درگیری‌ها، حدود ۲ هزار بیمار سرطانی به کرانه باختری، بیت‌المقدس و سایر بخش‌های سرزمین اشغالی سفر می‌کردند تا شیمی درمانی یا رادیوتراپی دریافت کنند که در غزه در دسترس نیست.

در حال حاضر، ۳۴درصد از بیمارستان‌ها و ۶۴درصد از مراکز مراقبت‌های بهداشتی اولیه در غزه دیگر فعال نیستند و آن‌هایی که همچنان فعالیت دارند با کمبود شدید دارو و سوخت روبه‌رو هستند که ادامه فعالیت آنان را به‌طور جدی تهدید می‌کند.

هشدار درباره کمبود سوخت 

دیوید کانترو رئیس پزشکان بدون مرز در بیت‌المقدس هشدار داده که سیستم بهداشتی غزه در آستانه فروپاشی است و کمک محدود بشردوستانه‌ای که تاکنون از طریق گذرگاه رفح وارد غزه شده به بیمارستان‌ها نرسیده است.

روزنامه ال‎پایس به نقل از کانترو می‌نویسد: کمبود سوخت در غزه این روز‌ها به‌طور مستقیم زندگی کسانی که ادامه حیاتشان به برق وابسته است را تهدید می‌کند. وقتی ژنراتور‌ها متوقف می‌شوند، دستگاه‌های پزشکی در عرض چند دقیقه خاموش می‌شوند و افرادی که در بخش مراقبت‌های ویژه قرار دارند، که اکثر آن‌ها به دستگاه‌های تنفسی متصل هستند اولین قربانیان خواهند بود. این شامل مکه هم می‌شود، نوزادی که مادرش در جریان بمباران غزه کشته شده و پزشکان توانستند او را پیش از موعد و با عمل سزارین به دنیا بیاورند. مکه از آن زمان در انکوباتور زنده مانده است و حیاتش به فعالیت این دستگاه وابسته است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۲
سعید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۴ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۹
عاقبت سنگ انداختن دیوانه در چاه
بابی 2
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۹
حماس سوخت های ذخیره کرده خودش را به بیمارستان بدهد.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟