بین الملل تابناک: جنگ میان گروه های مقاومت فلسطین علیه اسرائیل و بمباران وحشیانه غزه توسط رژیم اشغالگر قدس وارد بیست و ششمین روز خود شده است. جنگی که بی سابقه ترین ضربه امنیتی، اطلاعاتی و نظامی را از سوی مقاومت فلسطین به اسرائیل وارد کرده و رژیم اشغالگر قدس برای سرپوش نهادن بر شکست خود، در حال ارتکاب جنایات تمام عیاری علیه مردم غزه است.
معاون وزیر دفاع آمریکا بامداد پنجشنبه در توجیه حملات جنایتکارانه و بیوقفه رژیم موقت صهیونیستی به نوار غزه گفت: «اسرائیل در تلاش است تا تواناییهای حماس از جمله تونلها، اتاقهای کنترل و فرماندهی را از بین ببرد».
این مقام پنتاگون در مصاحبه با شبکه «الجزیره» مدعی شد: «واشنگتن همواره در تعهد خود به راهکار دو دولتی، شفاف بوده است».
وی برای برداشتن مسئولیت کشتار مردم نوار غزه از رژیم تروریست صهیونیستی نیز ادعا کرد: «این حماس است که از خروج امن غیرنظامیان جلوگیری میکند».
پیش از این نیز «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم اشغالگر فلسطین شامگاه چهارشنبه گفت که طی ۲۶ روز جنگ علیه غزه، بیش از ۱۰ هزار بمب و موشک بر سر غزه فرو ریخته شده است.
رسانههای فلسطینی گزارش کردند که درگیری زمینی در محورهای شرق حی الزیتون، شرق خان یونس، شمال غرب نوار غزه و اطراف شهرک نتساریم (جنوب غرب شهر غزه) بشدت ادامه دارد.
برخی منابع صهیونیستی نیز گزارش دادند که نظامیان اشغالگر کمتر از نیم مایل یا ۸۰۰ متر با تقسیم نوار غزه به دو نیمه فاصله دارد تا شمال نوار غزه را از ناحیه جنوبی جدا کنند.
پیش از این منابع رسانهای صهیونیستی گزارش دادند که تعداد تلفات ارتش این رژیم در حمله زمینی به نوار غزه طی بیستوچهار ساعت گذشته به ۱۸ نفر رسیده است.
سخنگوی کاخ سفید روز چهارشنبه گفت اجازه خروج خارجیها از غزه گام نخست مهم بوده و انتظار داریم طی روزهای آینده ادامه یابد.
وی افزود: «این امکان ایجاد شد تا گذرگاه امنی برای مجروحان فلسطینی و خارجیها در غزه از جمله آمریکاییها فراهم شود».
سخنگوی کاخ سفید مدعی شد که آمریکا از استقرار دائمی غیرنظامیان در خارج غزه حمایت نمیکند.
وی گفت که گروه نخست از شهروندان خارجی که شامل آمریکاییها میشود چهارشنبه از غزه خارج شدند و انتظار داریم که تعداد بیشتری از شهروندان آمریکایی و خارجی از غزه خارج شوند.
سخنگوی کاخ سفید اضافه کرد: « آتش بس عمومی و گسترده کنونی در غزه راه حل درستی نیست».
وی ادامه داد: «هم اکنون یا در آینده هیچ برنامهای برای استقرار نیروهای آمریکایی در غزه وجود ندارد».
سخنگوی کاخ سفید افزود: «نمی توان به پیش از 7 اکتبر بازگشت و معتقدیم که پس از پایان جنگ حماس دیگر نمیتواند حاکم غزه بماند».
«جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز چهارشنبه گفت که وی به دلیل تعداد قربانیان بمباران اسرائیلی علیه اردوگاه جبالیا در غزه احساس وحشت کرده است.
شمار شهدای بمباران بزرگترین اردوگاه آوارگان غزه از سوی ارتش رژیم صهیونیستی تا این لحظه به بیش از ۱۰۰ نفر رسیده و تعداد مجروحان هم ۳۰۰ نفر گزارش شده است.
الجزیره در گزارشی انفجار در اردوگاه آوارگان جبالیا را یکی از بدترین حملات رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین طی هفتههای اخیر عنوان کرد.
این شبکه در واکنش به این حادثه نوشته است: «این یک قتل عام بزرگ است. حتی شمارش تعداد ساختمانهایی که در این منطقه ویران شدهاند هم دشوار است».
«کتائب القسام» شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین، شامگاه امروز (چهارشنبه)، از لحظه به دام افتادن تانکهای رژیم صهیونیستی در دام نیروهای مقاومت تصاویری منتشر کرد.
شاخه نظامی حماس در بیانیهای اعلام کرد این تصاویر مربوط به لحظه به دام افتادن خودروهای زرهی رژیم صهیونیستی در محله «الزیتون» و انهدام تعدادی از آنهاست.
حزبالله لبنان در بیانیهای اعلام کرد که عصر امروز (۱۰ آبان) در ساعت 15:30 دقیقه به وقت محلی مواضع ارتش رژیم اشغالگر را هدف قرار داده که موجب تلفات در میان صهیونیستها شده است.
در این بیانیه آمده است: «در ساعت ۱۵:۳۰ بعدازظهر چهارشنبه، مجاهدین مقاومت اسلامی مقر گردان جدید "زرعیت" و تجمع خودروها و نیروهای این گردان را در منطقه "خله ورده" با گلولههای توپ و موشکهای مناسب هدف قرار دادند که موجب تلفات تأیید شده در آنجا شده است».
در این راستا شبکه الجدث نیز خبر داد که طی حملات حزب الله لبنان یک نظامی رژیم اشغالگر به هلاکت رسیده و یک نظامی دیگر زخمی شده است.
سفیر رژیم صهیونیستی در مسکو امروز چهارشنبه گفت که علیرغم بیانیه «شورشیهای حوثی» (جنبش انصارالله) تلآویو با یمن در جنگ نیست.
الکساندر بن زاوی در مصاحبه با خبرگزاری ایتارتاس روسیه گفت: «ما علیه هیچ کشوری اعلان جنگ نکردهایم.» وی اضافه کرد: «بله ما علیه حماس اعلام جنگ کردهایم اما علیه یمن نه؛ علیرغم آنکه یمن در فهرست کشورهای متخاصم با ما قرار دارد.»
گردانهای عزالدین القسام (شاخه نظامی حماس) عصر امروز تل آویو را هدف حملات موشکی خود قرار داد.
گردانهای عزالدین القسام عصر چهارشنبه بار دیگر تل آویو را با شلیک چند راکت قرار داد.
القسام اعلام کرد که در پاسخ به کشتار غیرنظامیان فلسطینی در غزه، این شهر اشغالی را هدف حمله قرار داد.
همزمان، منابع خبری فلسطین گزارش دادند که صدای پنج انفجار شدید در تل آویو شنیده شده است.
منابع محلی تأکید کردند که یک راکت به شهرکی در نزدیکی تل آویو اصابت کرده است.
منابع رسانهای صهیونیستی امروز (۱۱ آبان) اعلام کردند که طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۸ نظامی رژیم اشغالگر در غزه به دست رزمندگان مقاومت به هلاکت رسیدهاند. این آمار در حالی است که اشغالگران به شدت تعداد تلفات خود را سانسور کرده و به شکل قطرهچکانی در حال ارائه آمار تلفات خود هستند.
خبرگزاری شهاب به نقل از منابع عبریزبان نوشت که ارتش اسرائیل هلاکت چهار نظامی دیگر را نیز اعلام کرده است که با آمار پیشین که ۱۴ نفر ذکر شده بود، تاکنون ۱۸ نظامی به هلاکت رسیدهاند.
ارتش رژیم اشغالگر امروز چهارشنبه، اول نوامبر در دومین جنایت علیه ساکنان جبالیا در نوار غزه، یک محله مسکونی را بمباران کرد؛ این حمله منجر به شهادت و مجروحیت دهها غیر نظامی فلسطینی شد و برخی قربانیان، هنوز زیر آوار هستند.
خبرنگار شبکه «الجزیره» گفت: در بمباران یک منطقه مسکونی در الفالوجا در اردوگاه جبالیا، دهها شهید و زخمی که بیشترشان کودک بودند، توسط رژیم صهیونیستی قربانی شدند؛ مجروحان این بمباران پس از حملات، به بیمارستان اندونزی منتقل شدهاند.
سخنگوی گردانهای «القسام»، شاخه نظامی جنبش «حماس» امروز اعلام کرد که در جریان حملات رژیم صهیونیستی به اردوگاه آوارگان فلسطینی در منطقه جبالیا، ۷ اسیر در بند مقاومت، از جمله سه غیرنظامی دارای گذرنامه خارجی کشته شدند.
انفجار در اردوگاه آوارگان جبالیا، یکی از بزرگترین اردوگاههای آوارگان غزه به عنوان یکی از بدترین حملات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینان طی هفتههای اخیر عنوان شد؛ اشغالگران شب گذشته، بزرگترین اردوگاه آوارگان غزه را بمباران کرد که در نتیجه آن حدود ۴۰۰ فلسطینی به شهادت رسیدند.
وزارت بهداشت فلسطین، امروز (چهارشنبه، ۱ نوامبر) در بیستوششمین روز عملیات «طوفان الاقصی» علیه رژیم صهیونیستی و حملات مستمر این رژیم علیه مردم نوار غزه، اعلام کرد که شمار شهدای این جنگ تاکنون به ۸۷۹۶ نفر از جمله ۳۶۴۸ کودک و ۲۲۹۰ زن و شمار مجروحان به ۲۲۲۱۹ نفر رسیده است.
وزارت بهداشت فلسطین، بعد از ظهر امروز (چهارشنبه، ۱ نوامبر) در بیستوششمین روز عملیات «طوفان الاقصی» علیه رژیم صهیونیستی و حملات مستمر این رژیم علیه مردم نوار غزه، اعلام کرد که شمار شهدای این جنگ تاکنون به ۸۷۹۶ نفر از جمله ۳۶۴۸ کودک و ۲۲۹۰ زن و شمار مجروحان به ۲۲۲۱۹ نفر رسیده است.
وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه بامداد امروز نیز گفت که هنوز پیکر هزاران شهید حملات رژیم موقت صهیونیستی به این منطقه، زیر آوارها است که در حال حاضر دسترسی به آنها میسر نیست.
گروههای مقاومت فلسطین امروز در پاسخ به حملات جنایتکارانه ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه، اهداف صهیونیستی و محل های تجمع نظامیان این رژیم را هدف حمله موشکی قرار دادند.
گردان های شهید عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس ظهر امروز در پاسخ به حملات رژیم اسرائیل به غیرنظامیان شهر "اسدود" را موشک بمباران کرد.
سرایا القدس هم ظهر امروز از شلیک موشک به محل های تجمع نیرو و ادوات ارتش رژیم صهیونیستی در منطقه صوفا در مرز نوار غزه خبر داد.
ارتش یمن ظهر امروز چهارشنبه تصاویری از حملات گسترده پهپادی و موشکی خود به سرزمین های اشغالی را منتشر کرد.
سخنگوی ارتش یمن روز گذشته اعلام کرد که برای سومین بار سرزمین های اشغالی را با موشک های بالستیک و پهپاد هدف قرار داده است و این حملات تا توقف تجاوزگری ارتش رژیم صهیونیستی علیه غزه ادامه خواهد یافت.
با تشدید حملات نیروهای مسلح یمن به سمت رژیم صهیونیستی، این رژیم ناوهای جنگی خود را روانه دریای سرخ کرد.
گردان های شهید عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس اعلام کرد که هفت نفر از اسیر از جمله سه فرد دارای تابعیت خارجی در بمباران وحشیانه روز گذشته ارتش رژیم صهیونیستی در اردوگاه جبالیا کشته شدند.
«ابوعبیده» سخنگوی کتائب القسام، پیشتر گفته بود که ۵۰ اسیر صهیونیست در بمباران نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی به هلاکت رسیدند.
حال با احتساب این هفت نفر، شمار اسیرانی که در حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه کشته شده اند، به ۵۷ نفر رسید.
در همین حال، غازی حمد، عضو دفتر سیاسی حماس به الجزیره گفت: نیروهای اشغالگر نگران امنیت اسیران خود در نوار غزه صرف نظر از ملیت آنها نیستند.
وی افزود: ما آمادگی خود را برای آزادی اسیران خارجی اعلام کردیم، اما اسرائیل مانع این امر می شود.
هیات اسرا و باشگاه اسیران فلسطینی اعلام کرد که رژیم صهیونیستی طی شب گذشته تاکنون ۷۰ شهروند فلسطینی را در مناطق مختلف قدس اشغالی و کرانه باختری بازداشت کرده است.
این باشگاه افزود که تعداد بازداشتی ها در این مناطق از ماه هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) تا کنون به ۱۸۳۰ نفر رسیده است.
این بازداشت ها از نگرانی مقامات صهیونیست از افزایش عملیات ضدصهیونیستی فلسطینی ها در کرانه باختری و قدس اشغالی در پاسخ به جنایت ها و کشتار تل آویو در نوار غزه نشات می گیرد.
رسانه های رژیم صهیونیستی امروز چهارشنبه فاش کردند که تنها در یک حمله راکتی مقاومت فلسطین در جریان نبرد زمینی در مرز نوار غزه، یک دستگاه خودروی نظامی آنها از نوع "ببر" منهدم و هفت نظامی این رژیم کشته و ۴ نفر دیگر زخمی شده است.
براساس آخرین آمار، سخنگوی رژیم صهیونیستی ظهر امروز اذعان کرد که شمار تلفات ارتش رژیم صهیونیستی به ۳۲۶ نفر از هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه و آغاز عملیات طوفان الاقصی) رسیده است.
فقط طی ۲۴ ساعت اخیر، ارتش رژیم صهیونیستی از کشته شدن ۱۲ نظامی و زخمی شدن ۱۷ نفر دیگر خبر داده است و یوآو گالانت وزیر جنگ این رژیم نیز به تلفات سنگین نیروهای خود اذعان کرده است.
درپی انتشار اخباری مبنی بر حمله موشکی به شهر بندری ایلات در جنوب فلسطین اشغالی، منابع رسانهای امروز (چهارشنبه) از استقرار ناوهای نیروی دریایی رژیم صهیونیستی در دریای سرخ خبر دادند.
ارتش رژیم صهیونیستی در این باره اعلام کرد که چند ناو نیروی دریایی این رژیم با هدف تقویت توان دفاعی در دریای سرخ مستقر شدند.
طبق گزارش شبکه الجزیره، این اقدام پس از آن انجام شده است که سه شنبه حملات موشکی و پهپادی توسط نیروهای مسلح یمن به سرزمینهای اشغالی انجام شد.
همچنین ارتش رژیم صهیونیستی نیز صبح امروز مدعی رهگیری چند موشک شلیک شده به ایلات شد.
«جان کربی» هماهنگکننده ارتباطات راهبردی در شورای امنیت ملی کاخ سفید در نشست خبری سهشنبه (۳۱ اکتبر، نهم آبان) در پاسخ به سوالی درباره سخنرانی سید حسن نصرالله که قرار است جمعه انجام شود و اینکه آمریکا در صورت اعلان جنگ از سوی دبیرکل حزبالله لبنان علیه رژیم موقت صهیونیستی چه میکند، گفت «قصد ندارم درباره چنین فرضی گمانهزنی کنم».
وی افزود: آن را از خیلی نزدیک دنبال میکنیم. و یکی از دلایلی که رئیسجمهور گروه ضربت ناوهواپیمابر دیگری به منطقه فرستاد و یکی را در شرق مدیترانه مستقر کرد، اطمینان از این است که ما پیامی محکم برای هر بازیگری از جمله حزبالله که ممکن است بخواهد درگیری را گسترده کند، میفرستیم.
کربی در ادامه ابراز نگرانیهای اخیر واشنگتن افزود: آنها نباید این کار را بکنند. همانطور که قبلاً گفتم منافع امنیت ملی خود را در منطقه جدی میگیریم. حالا نصرالله میتواند هر چه میخواهد بگوید و ما مطمئناً به آن از نزدیک توجه خواهیم کرد. اما پیام ما به او، به آنها و هر بازیگر دیگر در منطقه یکی است.
برخی منابع به خبرگزاری رویترز اعلام کردند که قطر میان مصر، جنبش حماس و رژیم صهیونیستی با نظارت آمریکا برای بازگشایی مرز رفح طی روز جاری وساطت کرده است.
بر اساس توافقی که حاصل شده است قرار است اتباع خارجی و غیرنظامیانی که دچار مجروحیت شدید شدهاند از نوار غزه خارج شوند.
یک مقام بهداشتی سهشنبه شب گزارش داد که مصر قرار است که یک بیمارستان صحرایی برای پذیرش مجروحان فلسطینی ایجاد کند.
این مقام بهداشتی که خواست نامش فاش نشود به خبرگزاری فرانسه گفت که قرار است که این بیمارستان میدانی در شهر "الشیخ زوید" مصر در ۱۵ کیلومتری رفح ایجاد شود.
رئیس جنبش حماس در خارج تأکید کرد که رژیم صهیونیستی همچنان به دلیل شوک هفت اکتبر که این رژیم را ۷۵ سال به عقب بازگرداند، در سردرگمی به سر میبرد.
خالد مشعل، رئیس جنبش حماس در خارج در مصاحبه با شبکه TRT ترکیه گفت، رژیم صهیونیستی همچنان در شوک هفت اکتبر به سر میبرد. این شوکی بود که این رژیم را ۷۵ سال به عقب بازگرداند. این جنگ پایان این رژیم بود. دشمن صهیونیستی سردرگم و نگران غافلگیریهای مقاومت است.
هفتم اکتبر، حماس یک حمله غیرمنتظره در مقیاس وسیع به اراضی اشغالی از نوار غزه انجام داد. در پاسخ، رژیم صهیونیستی حملات تلافیجویانهای را آغاز کرد و نوار غزه را که محل زندگی بیش از ۲ میلیون نفر است، تحت محاصره شدید قرار داد. از آن زمان تنها تعداد اندکی از کامیونهای حامل کمکهای بشردوستانه توانستند وارد این منطقه شوند و بمبارانها ادامه دارد.
خالد مشعل درباره حمله رژیم صهیونیستی به محله مسکونی در اردوگاه جبالیا در شمال غزه گفت: رژیم اشغالگر از نظر نظامی شکست خورده است و اکنون با این جنایت شنیع در اردوگاه جبالیا از کودکان انتقام میگیرد.
وی موضع رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه درباره غزه را ستود و گفت: اردوغان رهبری است که مورد احترام همگان است و میتواند کارهای زیادی در حمایت از قدس، الاقصی و غزه انجام دهد. اظهارات و مواضع ترکیه بسیار خوب است و ما خواهان اقدامات بیشتری هستیم.
مشعل گفت: اردوغان میتواند روی میز یک ضربه بزند و به واشنگتن، لندن، برلین، پاریس، رم و تمام جنایتکارانی که در تجاوز علیه غزه دست دارند، بگوید که بس کنید. او میتواند یک ائتلاف منطقهای و بینالمللی را برای حمایت از فلسطین تشکیل دهد.
خالد مشعل خواهان بازگشایی گذرگاه رفح و ورود کمکهای بشردوستانه به غزه و توقف این جنایت شد و گفت: چند هفته باید منتظر بمانیم و چند هزار از کودکانمان باید قربانی شوند؟
از آغاز جنگ هفت اکتبر، رژیم صهیونیستی همچنان به بستن گذرگاهها ادامه داده و مانع ورود آب، غذا، دارو، برق و سوخت برای ساکنان غزه میشود. حدود ۲.۳ میلیون فلسطینی در نوار غزه هستند که قبل از جنگ نیز به دلیل محاصره توسط رژیم صهیونیستی با اوضاع دشواری روبرو بودند.
خالد مشعل تأکید کرد: هیچ اشغالگری پیروز نشده است و مقاومت از نظر اطلاعاتی، میدانی، رسانهای، حمله زمینی و در موضوع تعامل با اسرا و در تمام زمینهها بر دشمن برتری یافته است. در حالی که رژیم اشغالگر به رغم تخریب و ویرانی غزه به هیچ وجه هیچ پیروزی به دست نیاورده است.
منابع اعلام کردند، در جریان یورش اشغالگران به جنین سه تن از جمله اسیر آزاده فلسطینی به ضرب گلوله صهیونیستها به شهادت رسیدند.
منابع محلی گزارش دادند که نیروهای اشغالگر با همراهی بولدوزرها از چند جهت به شهر جنین یورش بردند و به اردوگاه جنین رسیدند که منجر به درگیری شد.
خبرنگار الجزیره گزارش داد که درگیری بین افراد مقاومت و نیروهای اشغالگر در جنین پس از هجوم آنها به شهر و انجام عملیات یورش به وقوع پیوست.
منابع محلی گزارش دادند که نیروهای اشغالگر با همراهی بولدوزرها از چند جهت از خیابانهای «جنین-ناصره»، «جنین-نابلس» و خیابان «حیفا» به شهر یورش بردند و به نزدیکی اردوگاه جنین رسیدند. نیروهای مقاومت نیز با وسایل انفجاری اشغالگران را هدف قرار دادند.
در پی یورش نیروهای رژیم صهیونیستی به شهر جنین و اردوگاه آن در کرانه باختری رود اردن، سه جوان شهید و دو جوان دیگر به شدت مجروح شدند.
خبرگزاری شهاب نیز با اعلام افزایش شهدای جنین به سه تن گزارش داد اسیر آزاده وئام الحریری در جنین به ضرب گلوله اشغالگران به شهادت رسید.
هلال احمر فلسطین اعلام کرد که نیروهای آن توانستند سه مجروح بر اثر حملات در محله الحواشین را انتقال دهند.
نیروهای اشغالگر در جریان یورش خود به شهر جنین و اردوگاه آن شروع به تخریب خیابانها کرده و ویرانی بزرگی به جا گذاشتند.
نیروهای اشغالگر در جریان یورش به اردوگاه جنین برق، ارتباطات و اینترنت را در مناطق مختلف اردوگاه قطع کردند.
نیروهای رژیم صهیونیستی همچنین به منزل اسیر بسام ادریس در محله الثوری در شهرک سلوان یورش بردند و همه وسایل را از بین بردند.
درپی حمله موشکی و پهپادی نیروهای مسلح یمن به سرزمینهای اشغالی در حمایت از مقاومت فلسطین در نوار غزه، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله در سخنانی بر آمادگی صنعا برای گسترش دامنه این رویارویی تاکید کرد.
محمد البخیتی، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در گفتوگو با شبکه المیادین در این باره اظهار کرد: باید روی محور مقاومت و ملتهای عربی حساب شود نه عربستان سعودی و امارات.
وی گفت: آمریکا پیامهای تهدیدآمیزی را به یمن ارسال کرد و نیروهای مسلح یمن با شلیک موشکهایی به سمت اسرائیل به این تهدیدها پاسخ دادند.
البخیتی افزود: واشنگتن تهدیدهای خود را از طریق میانجی عمانی برای ما ارسال کرد، اما عبدالملک بدرالدین الحوثی، (رهبر انصارالله) تأکید کرده بود که هر زمان اسرائیلیها حمله زمینی به غزه را اعلام کنند، یمن مداخله خواهد کرد.
البخیتی تأکید کرد: الحوثی پس از تجاوز زمینی اسرائیل به غزه و پس از تهدیدات آمریکا علیه یمن دستور پرتاب موشکها را صادر کرد.
البخیتی با اشاره به اینکه این عملیات با پرتاب تعداد زیادی موشک بالستیک و پهپاد انجام شد، خاطرنشان کرد: دشمن اسرائیلی به ساقط کردن یک موشک اعتراف کرد، اما درباره موشکهای شلیک شده دیگر چیزی نگفت و سکوت کرد. آمریکاییها و اسرائیلیها اعتراف کردند که یک موشک یمنی را رهگیری کردهاند، حال سوال این است پس موشکهای دیگر کجا هستند؟
عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در ادامه تصریح کرد: آمریکا در تجاوز به غزه مشارکت دارد و از خطوط قرمز تعیین شده یمن عبور میکند.
البخیتی با تاکید بر اینکه یمن با حمله به رژیم صهیونیستی به وحدت ملی دست یافت، افزود: کسانی هستند که در گذشته با ما جنگیدند و امروز میگویند که در کنار ما خواهند بود.
وی ادامه داد: خسارات آتی ما در جنگ با اسرائیل را نمیتوان با جنگهای داخلی که آمریکا همیشه پشت آن بوده است مقایسه کرد.
ارتش رژیم صهیونیستی صبح امروز (چهارشنبه، ۱ نوامبر) به کشته شدن ۹ نیروی نظامی خود در جریان حمله زمینی روز گذشته در شمال نوار غزه اعتراف کرد.
بر اساس این گزارش، مقاومت فلسطینی نفربر این نظامیان را هدف موشک ضدتانک قرار داده بود.
سخنگوی ارتش رژیم اشغالگر، عصر دیروز به کشته شدن دو نظامیاش از تیپ گیوعاتی در هنگام نفوذ زمینی به نوار غزه و زخمی شدن دو نظامی دیگر اعتراف کرد و اسامی آنها را منتشر کرده بود. تیپ گیوعاتی (تیپ ۸۴) از نیروهای تحت امر فرماندهی جنوب ارتش رژیم موقت است.
سخنگوی کتائب شهید عزالدین القسام، شاخه نظامی حماس، روز گذشته اعلام کرده بود که مقاومت شمار زیادی از نظامیان رژیم صهیونیستی را به هلاکت رسانده و بیش از ۲۰ خودروی نظامی آنها را منهدم کرده است.
وزارت خارجه قطر ضمن محکوم کردن جنایت جدید صهیونیستها در اردوگاه جبالیا، درباره گسترش حملات علیه اهداف غیرنظامی هشدار داد.
بنابر گزارش شبکه الجزیره، وزارت خارجه قطر تأکید کرد که این کشور بمباران اردوگاه جبالیا توسط رژیم اشغالگر اسرائیل را محکوم میکند.
قطر همچنین درباره گسترش حملات علیه اهداف غیرنظامی که اقدامی خطرناک است و تلاشهای میانجیگری (برای آتشبس) را تضعیف میکند، هشدار داد.
خبرگزاری بلومبرگ بامداد چهارشنبه گزارش داد که آمریکا و رژیم صهیونیستی در حال بررسی گزینههایی درباره آینده نوار غزه پس از حماس، از جمله استقرار نیروهای چندملیتی در این باریکه هستند.
بلومبرگ به نقل از منابعی که نامشان را فاش نکرد، نوشت که گزینه دوم، ایجاد یک نیروی صلحبان مشابه نیرویی است که سال ۱۹۷۹ به منظور نظارت بر پیمان صلح مصر و اسرائیل ایجاد شد.
بر اساس این گزارش، گزینه سوم نیز آن است که غزه تحت نظارت موقت سازمان ملل متحد قرار گیرد.
منابع آگاه تاکید کردند، رایزنیها در این باره در مراحل اولیه قرار دارد و ممکن است که در آینده بخش زیادی از این طرحها تغییر کند.
برخی مقامهای آمریکایی این گزینهها را نارس و غیرمحتمل میدانند. این در حالی است که آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا سهشنبه در یکی از کمیتههای سنای آمریکا گفت که واشنگتن در حال بررسی طیفی از گزینهها درباره آینده غزه است.
بلینکن افزود: ما نمیتوانیم به وضعیت جاری که در آن حماس غزه را اداره میکند، بازگردیم. همچنین امکان ندارد که اداره یا کنترل غزه را به اسرائیل داد.
به نوشته بلومبرگ، مقامهای اسرائیلی گفتهاند که قصد اشغال غزه را ندارند اما پس از حملات هفتم اکتبر دیگر ادامه حاکمیت حماس بر غزه غیرقابل قبول است.
همچنین شواهد چندانی وجود ندارد که نشان دهد تشکیلات خودگردان فلسطین نیز تمایلی به کنترل بر غزه داشته باشد.
بر اساس این گزارش، هر سه گزینه مخاطراتی سیاسی برای جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا، اسرائیل و کشورهای عربی خلیج فارس دارد.
به گتفه یک منبع آگاه، بایدن معتقد است که حتی قرار دادن شمار اندکی از نیروهای آمریکا در معرض خطر از لحاظ سیاسی مخاطرهآمیز است.
همچنین مشخص نیست که آیا کشورهای عرب نیز علاقه به مشارکت در این گزینه دارند یا خیر.
بنا به اظهارات منابع مطلع، بر اساس گزینه اول نظارت موقت بر غزه به کشورهای منطقه سپرده خواهد شد و نیروهای نظامی آمریکا، انگلیس، آلمان و فرانسه نیز از آن حمایت خواهند کرد.
در بهترین حال، انتظار میرود که کشورهای عربی از جمله عربستان و امارات نیز در آن مشارکت کنند.
یک منبع دیگر گفت که اسرائیل گزینه دوم یعنی ایجاد و استقرار نیروهای حافظ صلح در غزه را قابل بررسی میداند.
اما رژیم صهیونیستی گزینه سوم یعنی قرار دادن اداره غزه تحت کنترل موقت سازمان ملل را غیرعملی میداند.
همچنین مقامهای آمریکایی معتقدند که تشکیلات خودگردان باید بخشی از راه حل طولانیمدت در این مساله باشد.
شبکه "کان" رژیم صهیونیستی در تحلیلی نوشت: پرندههایی که میتواند از یمن برخیزد قابل شمارش نیست.
این پایگاه خبری در ادامه افزود: آنها (حوثیها) اوایل سال گذشته میلادی و در جریان سفر اسحاق هرتسوگ رئیس اسرائیل به امارات، آن جا را نیز هدف قرار دادند.
این گفته ساعاتی پس از آن بیان میشود که «محمد البخیتی» از اعضای دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن سهشنبه شب تصریح کرد که سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله تأکید کرده است یمن تا زمانی که اسرائیل به صورت زمینی در غزه دخالت میکند، در جنگ مداخله خواهد کرد.
حمله هوایی انصارالله یمن به بندر ایلات اسرائیل+ فیلم
رسانههای صهیونیستی بامداد چهارشنبه از شنیدهشدن صدای انفجار مهیب در آسمان شهر بندری ایلات واقع در جنوبیترین نقطه فلسطین اشغالی خبر دادند.
برخی منابع نیز میگویند بدون اینکه آژیرهای هشدار حمله موشکی به صدا دربیایند، سامانههای پدافند هوایی برای رهگیری یک شئ مهاجم، فعال شدهاند.
دقایقی بعد سخنگوی ارتش رژیم موقت صهیونیستی گفت دقایقی پیش تهدید هوایی از سمت دریای سرخ علیه ایلات شناسایی شد که توسط پدافند هوایی رهگیری گردید.
برخی منابع غیررسمی نیز گزارش دادند چند موشک و پهپاد از مبدأ یمن به سمت فلسطین اشغالی شلیک شده است.
بلینکن بار دیگر به خاورمیانه سفر میکند
وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که آنتونی بلینکن وزیر خارجه این کشور هفته جاری بار دیگر به خاورمیانه باز میگردد و به سرزمینهای اشغالی و چند کشور منطقه سفر خواهد کرد.
متیو میلر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا سهشنبه گفت: بلینکن جمعه با اسرائیل سفر خواهد کرد و با اعضای دولت اسرائیل ملاقات میکند. وی سپس چند توقف دیگر در منطقه خواهد داشت.
پس از آغاز عملیات الاقصی حماس، بلینکن به سرزمینهای اشغالی سفر کرد تا حمایت آمریکا را از رژیم صهیونیستی اعلام کند.
وی همچنین به چند کشور عربی از جمله اردن، عربستان و امارات و مصر سفر کرد و دوباره به سرزمینهای اشغالی بازگشت.
بلینکن، جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا را نیز در سفر به سرزمینهای اشغالی همراهی کرد.
همزمان با اعلام برنامه سفر بلینکن به منطقه، لوید آستین وزیر دفاع آمریکا سهشنبه در تماسی تلفنی با یوآو گالانت وزیر جنگ صهیونیستها گفتوگو کرد.
کاخ سفید: ۶۶ کامیون کمک بشردوستانه وارد غزه شد
جان کربی سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید سهشنبه به خبرنگاران گفت، کامیونهایی که وارد غزه شدهاند «فقط بخشی» از نیازهای غزه را تامین میکنند.
کربی همچنین از اظهارنظر درباره حمله رژیم صهیونیستی به اردوگاه جبالیا در نوار غزه که در جریان آن حدود ۴۰۰ تن شهید و زخمی شدند، خودداری کرد و مدعی شد که اطلاعی در این باره ندارد.
وی همچنین با چشمپوشی از جنایات رژیم صهیونیستی مدعی شد که «کشتار غیرنظامیان هدف جنگی اسرائیل نیست.»
ناتو: مناقشه اسرائیل و فلسطین نباید به درگیری بزرگ منطقهای تبدیل شود
ینس استولتنبرگ دبیرکل ناتو تاکید کرد که «مناقشه اسرائیل و فلسطین نباید به درگیری بزرگ منطقهای تبدیل شود.»
استولتنبرگ که به نروژ سفر کرده است، سهشنبه اظهار کرد: ما نباید از تلاش برای رسیدن به یک راه حل سیاسی صلحآمیز و پایدار برای این مناقشه دست بکشیم.
وی در عین حال تاکید کرد که درگیری در نوار غزه نباید عزم و توانایی ناتو در حمایت از اوکراین را تضعیف کند.
دبیرکل ناتو پیشتر در دفاع از جنایات رژیم صهیونیستی گفت که اسرائیل حق دارد از خود دفاع کند اما انتظار دارد که پاسخ آن به حمله مقاومت فلسطین متناسب باشد.
وی اظهار کرد: انتظار دارم وقتی که اسرائیل پاسخ میدهد پاسخش متناسب باشد. مهم این است که در این مناقشه تا جایی که امکان دارد از کشته شدن غیرنظامیان بیگناه جلوگیری شود.
وجود پیکر چند هزار شهید زیر آوارها در نوار غزه
وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه بامداد چهارشنبه گفت که هنوز پیکر هزاران شهید حملات رژیم موقت صهیونیستی به این منطقه، زیر آوارها وجود دارد که دسترسی به آنها فعلا ممکن نیست.
سخنگوی این وزارتخانه گفت: «از هر کسی که هر مقدار سوخت دارد میخواهیم برای نجات جان مجروحان و بیماران، به مجتمع پزشکی شفا و بیمارستان اندونزی بیاورد».
وی ادامه داد: «ما از برادران خود در کشورهای تولیدکننده نفت میخواهیم برای تامین سوخت مجتمع الشفاء و بیمارستان اندونزی مداخله کنند».
وزارت بهداشت فلسطین با بیان اینکه فقط چند ساعت تا خاموشی ژنراتور برق در این دو مرکز درمانی وقت دارند، افزود: «ما برای نجات ۴۲ کودک در انکوباتور، ۶۲ مجروح و بیمار تحت تنفس مصنوعی و ۶۵۰ بیمار مبتلا به نارسایی کلیه نیازمند سوخت هستیم».
گفت و گوی سران آمریکا و اردن درباره آتشبس در غزه
دفتر پادشاهی اردن اعلام کرد که «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا با «عبدالله دوم» شاه اردن تلفنی گفتوگو کرد.
وزارت بهداشت غزه روز سهشنبه ۳۱ اکتبر، اعلام کرد که تعداد شهدای نوار غزه به ۸۵۲۵ نفر رسیده است که ۳۵۴۲ تن آنها کودک، و ۲۱۸۷ نفرشان زن هستند.
عبدالله دوم در تماس تلفنی با بایدن بر ضرورت توقف جنگ و اقدام برای برقراری آتشبس فوری در غزه تأکید کرد.
بنابر گزارش شبکه الجزیره، شاه اردن خواستار تشدید تلاشها برای توقف جنگ شد و تأکید کرد که راهحل دو دولتی راه پایان دادن به درگیری فلسطینی-اسرائیلی است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.