وقوع زمین لرزه شدید در نپال با ۶۹ کشته و ده‌ها زخمی

زمین لرزه‌ ۶.۴ در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) جمعه شب در نپال ۶۹ کشته و ده‌ها زخمی برجای گذاشت.
کد خبر: ۱۲۰۲۴۴۷
|
۱۳ آبان ۱۴۰۲ - ۰۶:۳۵ 04 November 2023
|
4046 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از رویترز، زلزله شدید جمعه شب در نپال در غرب جاجارکوت رخ داد و بنا بر اظهارات شاهدان، خانه‌ها در این منطقه فرو ریخت و ساختمان‌ها تا دهلی نو هندوستان تکان داده شد.

درحالی که مرکز لرزه نگاری ملی نپال اعلام کرد شدت این زمین لرزه ۶.۴ ریشتر بوده است اما مرکز تحقیقات علوم زمین آلمان (GFZ) در ادامه بزرگی این زمین لرزه را به ۵.۷ کاهش داد و سازمان زمین شناسی ایالات متحده نیز آن را ۵.۶ ریشتر ارزیابی کرد.

به گزارش ایرنا، این زلزله در ساعت ۲۳ و ۳۲ دقیقه جمعه شب (به وقت محلی) در نپال در ۱۲ کیلومتری فرید آباد هند و در عمق ۱۰ کیلومتری زمین به وقوع پیوست.

به نوشته ایندیا تودی، در ۲۲ اکتبر (۳۰ مهر) نیز زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۶.۱ ریشتر نپال را لرزانده بود. کانون آن زمین‌لرزه در دادینگ نپال بوده و لرزش آن در شمال هند نیز احساس شده بود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟