به گزارش تابناک به نقل از مهر، حسین جلالی، درباره جلسات انتخاباتی جبهه پایداری، اظهار کرد: بنده اطلاع دقیقی از جلسات و فعالیتهای جبهه پایداری برای انتخابات پیش رو ندارم.
وی توضیح داد: جبهه پایداری یک تشکیلات و یک تفکر دارد که بنده و بسیاری از افراد دیگر از لحاظ فکری وابسته به جبهه پایداری هستیم، اما عضو رسمی این تشکیلات نیستیم. تفکر جبهه پایداری را قبول دارم، اما اطلاعی ندارم جبهه پایداری برای انتخابات مجلس دوازدهم میخواهد لیست جداگانه دهد یا خیر.
نماینده رفسنجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه شرایط ما در انتخابات پیش رو با دورههای قبلی کاملاً متفاوت است، متذکر شد: در همه ادوار انتخابات تلاش میکردیم افراد اصلح راهی مجلس شوند، اما این بار این مساله اولویت اصلی ما نیست. اولویت اساسی ما در انتخابات اسفند ماه حضور حداکثری مردم است و باید همه تلاش خود را به کار گیریم تا مردم حضور پرشور و گستردهای پای صندوقهای رأی داشته باشند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اگر مردم پای صندوقهای رأی حضور گستردهای داشته باشند، همه ما پیروزیم، ادامه داد: در صورتی که تعداد رأی دهندگان گسترده باشد، نظام جمهوری اسلامی ایران پیروز است و این موضوع برای ما از همه چیز مهمتر است.
جلالی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برای حضور حداکثری مردم پای صندوقهای رأی باید چه اقداماتی انجام شود، گفت: رهبر معظم انقلاب چهار راهبرد امنیت، سلامت، مشارکت و رقابت را برای انتخابات ترسیم فرمودند که باید سرلوحه کار همه ما باشد. مقوله امنیت و سلامت مربوط به دستگاههای اجرایی و نظارتی از جمله وزارت کشور و شورای نگهبان است، اما رقابت و مشارکت دو مساله اساسی است که همه ما باید تلاش کنیم تا محقق شود.
داوطلبان انتخابات یکدیگر را تخریب نکنند
وی ادامه داد: برای آنکه شاهد حضور باشکوه و گسترده مردم در انتخابات امسال باشیم، داوطلبان انتخابات مجلس باید در تبلیغات انتخاباتی خود منافع ملی را در نظر گیرند و نباید به دلیل آنکه میخواهند به مجلس راه یابند، پای روی نظام بگذارند، یکدیگر را تخریب کنند، خدمات نظام را نادیده بگیرند و ناامیدسازی و سیاه نمایی کنند.
نماینده مردم رفسنجان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه داوطلبان انتخابات مجلس دوازدهم باید با نشاط و امید صحبت کنند و از پیروزیهای نظام بگویند، اظهار داشت: باید در تبلیغات انتخابات، خدمات نظام به خوبی برای مردم تبیین شود. رقابت انتخاباتی باید سالم باشد و نباید رقبای انتخابات برای کسب رأی به صورت یکدیگر چنگ بیندازند و اخلاق را زیر پا بگذارند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: داوطلبان انتخابات مجلس دوازدهم باید در تبلیغات انتخابات بُعد ایجابی و توانمندیهای خود را برای مردم مطرح کنند و نباید روی ابعاد سلبی و ایرادات رقبای خود کار کنند یا آنان را تخریب کنند. کسی نباید برای پیروزی در انتخابات رقیب خود را نفی کند و همه باید درباره خودشان صحبت کنند.
حضور جریانهای مختلف برای انتخابات مجلس دوازدهم
وی متذکر شد: با توجه به اینکه قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی اصلاح شده، این دفعه به نظر میرسد که یک مقدار فضا بازتر شده و افراد بیشتری از جریانهای مختلف در این دوره از انتخابات حضور یافتند. بر این اساس قدرت انتخاب مردم بالاتر رفته و تنوع زیاد شده است. در این شرایط طبیعی است هر فردی با هر جریان فکری که پا به عرصه انتخابات میگذارد، تودهای از مردم را با خودش همراه میکند که این موضوع سهم ویژهای در حضور حداکثری مردم پای صندوقهای رأی دارد.
جلالی تاکید کرد: بر این اساس، همه ما باید در انتخابات امسال روی حضور حداکثری مردم پای صندوقهای رأی متمرکز شویم، چرا که اگر این موضوع محقق شود همه ما پیروزیم و این انتخابات بازنده ندارد و یک پیروز دارد که آن هم نظام جمهوری اسلامی ایران است.
وی بیان کرد: در مقابل، اگر مردم حضوری حداکثری پای صندوقهای رأی نداشته باشند، همه ما حتی اگر در انتخابات پیروز شویم و به مجلس راه پیدا کنیم، شکست میخوریم؛ بنابراین داوطلبان باید در تبلیغات انتخابات مجلس به مقوله حضور مردم و افزایش مشارکت توجه اساسی داشته باشند و رقابت سالم را سرلوحه خود قرار دهند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.