به گزارش «تابناک» به نقل از دیجیاتو، هرکدام از بخشهای مختلف این دست رباتیک از پلیمرهای متفاوتی ساخته شده است که از نظر نرمی و استحکام با یکدیگر تفاوت دارند. همچنین برای ساخت آن از یک تکنیک اسکن لیزری جدید استفاده شده است که به چاپگرهای سهبعدی اجازه میدهد تا «پلاستیکهای ویژهای با کیفیت الاستیک» ایجاد کنند.
استفاده از تکنیک چاپ جدید برای ساخت دست رباتیک
روش چاپ جدید در مقایسه با پروژههای استاندارد، مزیتهایی مانند افزایش دوام و افزایش خواص الاستیک را به همراه دارد و در زمینه ساخت رباتهای نرم و پروتز نیز میتواند فرصتهای جدیدی را به همراه داشته باشد. همچنین این فناوری به دانشمندان اجازه میدهد تا مانند دست رباتیک اشارهشده این گزارش، طبیعت را با دقت بیشتری شبیهسازی کنند.
«رابرت کاتزشمان»، پروفسور حوزه روباتیک ETH زوریخ میگوید: «رباتهای ساختهشده از مواد نرم، مانند دستی که ما ساختهایم، نسبت به رباتهای معمولی ساختهشده از فلز مزایایی دارند. با توجه به نرمی آنها، هنگام کار با انسان خطر آسیب کمتری وجود دارد و برای جابهجایی کالاهای شکننده مناسبتر هستند.»
استارت آپ Inkbit وابسته به دانشگاه MIT به توسعه این فناوری پرینتسهبعدی کمک کرده است و هم اکنون در حال بررسی روشهای کسب درآمد از طریق آن است. این شرکت بهزودی فروش چاپگرهای جدید خود را به تولیدکنندگان آغاز میکند و اشیاء پیچیده پرینتسهبعدیشده با این فناوری را نیز به شرکتهای کوچکتر میفروشد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.