ته چین

زن ایرانی که متخصص شیرینی فرانسوی شد

کد خبر: ۱۲۰۵۲۲۲
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۴ 18 November 2023
تعداد بازدید : 410
کد خبر: ۱۲۰۵۲۲۲
|
۲۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۴ 18 November 2023
|
5436 بازدید
بازدید 5436
وقتی سنبل بهمن یار ساکن پاریس شد، زندگی در فرانسه و بحران‌های اقتصادی، او را در 40 سالگی به سمت آموزش و یادگیری شیرینی پزی برد. حالا او در تهران کلاس‌های شیرینی‌پزی به سبک فرانسه راه اندازی‌ کرده و شیرینی‌هایش طرفداران زیادی دارد. سبک شیرینی پزی و حرف‌ها او را که به شرق گفته، در تابناک می‌بینید و می‌شنوید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟