عامل قتل مقابل چشمان دختر ۴ ساله، دستگیر شد

کد خبر: ۱۲۰۵۳۴۰
|
۲۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۱ 18 November 2023
|
2871 بازدید

متهم به قتل تبعه خارجی که همسر برادرش را مقابل چشمان نوزادان 2قلو و دختر 4ساله وی به قتل رسانده بود ،درحالی باردزنی های اطلاعاتی کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی   درپایانه مسافربری امام رضا(ع)مشهد دستگیر شد که با تغییر چهره قصد خروج از کشور را داشت.

به گزارش خراسان ، این متهم 30 ساله از بیستم آبان و با صدور دستورات محرمانه قاضی محمود عارفی راد(قاضی ویژه قتل عمد)زیر چتر اطلاعاتی کارآگاهان قرار گرفته بود.

مرد افغانستانی بی رحم که نوراحمد نام دارد زن برادرش را شبانه با روسری خفه کرده بود که پس از تغییر چهره و در بیست وپنجم آبان دستگیر شد. 

بازجویی های تخصصی از این متهم با دستور قضایی و زیر نظر سرهنگ سلطانیان(رئیس اداره جنایی آگاهی)درحالی ادامه دارد که وی انگیزه خود از ارتکاب جنایت را به مسائل غیر اخلاقی ارتباط داده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟