بسته ویدیویی «تابناک» مجموعهای از ویدیوها عمدتاً متکی بر گزارشها و تحلیلها و ویدیوییهایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست دادهاید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر میتوان فرا گرفت.
با شکل گیری شهرهای مدرن، گانگسترها نیز شکل متفاوتی یافتند. ویدیویی جذاب از گانگسترهای معروف از جمله آل کاپون و جان دلینجر که فیلم دشمن ملت از زندگی او ساخته شده را در تابناک میبینید.
روزی که اتریش به آلمان الحاق شد
آنشلوس در زبان آلمانی به معنی همبستگی و پیوند است و نام واقعهای است که طی آن در ۱۵ مارس ۱۹۳۸ اتریش به آلمان الحاق شد. این الحاق با یک همه پرسی که در آن ۹۹.۷ درصد مردم اتریش رای موافق دادند انجام شد. این الحاق یکی از نقاط شروع افزایش تنش بین قدرتهای اروپایی شد و موسولینی قبلاً در ۱۹۳۴ مخالف الحاق اتریش به آلمان را گرفته بود و با اعزام نیرو، ولی این بار به علت پیمان دوستی که با هیتلر بسته بود موافقت کرد. با ما همراه باشید تا تصاویری از ورود نیروهای نظامی به اتریش را تماشا کنید و مرزها بین آلمان و اتریش نیز بر چیده شد.
حال و هوای مالزی از دهه 30 تا 80 میلادی
«مالزی / Malaysia» در جنوب شرقی آسیا واقع شده و پایتخت آن کوالالامپور است. اولین بار پرتغالیها شبه جزیره مالایا را کشف کرده سپس برای حکومت به این جزیره تمرکز کردند، مدتی بعد بریتانیاییها وارد عمل شده و این کشور را تصرف کردند. در طول استعمار بریتانیا روز به روز تجارت در جزیره رونق پیدا میکرد. اولین پادشاهی مالزی که بر بنادر شهرهای ساحلی حکومت میکرد در قرن دهم میلادی تشکیل شد. این پادشاهی شامل لنگ کاسوکا، لمبابوجانگ، کداح، برآس، گانگانگارا در پراک و پان پان در کلانتن است. تصور بر این است که آنها در گذشته کشورهایی هندی یا بودایی بودهاند. از دهه ۱۹۳۰ این جزیره به استقلال خود حرکت میکرد تا اینکه با تلاشهای «ماهاتیمحمد» که خود مدتی نخستوزیر این کشور بود بریتانیاییها از جزیره بیرون رفتند. سپس فدراسیون مالزی با در بر گرفتن صباح، برونی، سنگاپور و شبه جزیره مالایی تشکیل شد، ولی برونی و سنگاپور به راه خود رفتند و از فدراسیون خارج شدند. هماکنون سنگاپور و برونی دو کشور جداگانهاند. حال و هوای مالزی از دهه ۱۹۳۰ تا ۱۹۸۰ میلادی را در تابناک تماشا میکنید.
ردیابی ویدیویی اشخاص به صورت زنده!
دانشجویان دانشگاه آکسفورد ویدیویی از عملکرد نرمافزاری را منتشر کردهاند که میتواند عابرین پیاده را در خیابان به صورت زنده ردیابی کند و حتی با عبور آنها از موانع به ردیابی آنها ادامه دهد. تصویر را روی آنها زوم کرده و حفظ کند و کوله پشتی یا کیف در دست آنها را شناسایی کند.
سیستم امنیتی پیشرفته تشخیص چهره
اسکارت فیسترک محصول شرکت هندی مونتاژ اینوایشن سیستم تشخیص چهره هوشمند و پیشرفتهای است که میتواند هویت افراد را با اسکن تصویر چهره آنها به صورت زنده و بهنگام با مقایسه آن با اطلاعات از پیش تعریف شده شناسایی کند یا به عنوان ابزاری برای جلوگیری از ورود افراد ناشناس به مناطق کنترل شده استفاده شود. جزئیات این ویدیو را اینجا ببینید.