ته چین

تکنیک کره‌ای برش هندوانه، خربزه و آناناس

کد خبر: ۱۲۱۰۱۴۹
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۰ 14 December 2023
تعداد بازدید : 1564
کد خبر: ۱۲۱۰۱۴۹
|
۲۳ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۰ 14 December 2023
|
11493 بازدید
|
۱
بازدید 11493
۱
یک استاد برش کار کره‌ای تکنیک‌های خاص را برای برش هندوانه، خربزه و آناناس به کار می‌برد. این تکنیک را می‌بینید و فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۴ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۳
لوس بود
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟