این کشور اوپک را ترک می‌کند

وزیر نفت آنگولا اعلام کرد عضویت در اوپک دیگر به نفع این کشور نیست و از این گروه خارج می‌شود.
کد خبر: ۱۲۱۱۵۳۸
|
۰۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۹ 22 December 2023
|
3477 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از رویترز، آنگولا در روز پنجشنبه اعلام کرد اوپک را ترک خواهد کرد. این اقدام آنگولا ضربه سختی به این گروه تولید کننده نفت خواهد بود که تلاش می‌کند با کاهش تولید از قیمت نفت حمایت کند.

تولید روزانه نفت این کشور حدود 1.1 میلیون بشکه در روز است که تقریبا معادل یک بیست و پنجم کل تولید اوپک است.
وزیر نفت آنگولا اعلام کرد عضویت در اوپک دیگر به نفع این کشور نیست. بدین ترتیب آنگولا به تولید کنندگان متوسط دیگری مانند اکوادور و قطر می‌پیوندد که طی یک دهه گذشته اوپک را ترک کرده‌اند.
وزیر نفت آنگولا طی بیانیه‌ای اعلام کرد:«ما احساس می‌کنیم عضویت در اوپک دیگر به نفع کشور نیست. بنابراین آن را ترک می‌کنیم».
قیمت جهانی نفت 2.4 درصد در روز پنجشنبه به دنبال انتشار این خبر کاهش یافت. تحلیلگران عقیده دارند این اقدام آنگولا تردیدها نسبت به اتحاد اوپک و اوپک پلاس را افزایش می‌دهد. اوپک پلاس که از سازمان کشورهای صادر کننده نفت، روسیه و متحدان آن تشکیل شده دور جدید کاهش تولید خود را از ماه ژانویه در تلاش برای تقویت بازار آغاز می‌کند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟