به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، محمد نعیمینژاد با اشاره به نقش بالای تلفن همراه در زندگی روزمره افراد، اظهار کرد: برنامههای بانکی از جمله برنامههای کاربردی به شمار میآید که همیشه مورد توجه کلاهبردارن این حوزه قرار داشته است.
وی افزود: کلاهبرداران اینترنتی در هفت روز اخیر با استفاده از حربه بروزرسانی برنامههای بانکی بیش از پنج میلیارد ریال از شهروندان یزدی کلاهبرداری کردند.
نعیمی نژاد بر لزوم نصب برنامههای کاربردی از منابع رسمی تاکید و اظهار کرد: برنامههای بانکی باید از سایتهای رسمی بانکهای عامل نصب و به روزرسانی شود.
معاون فضای مجازی دادستان یزد تصریح کرد: کلاهبرداران در این روش با در اختیار قرار دادن نرم افزار جعلی، اطلاعات کاربری شهروندان را ضبط و نسبت به خالی کردن حساب آنها اقدام میکنند.
وی با اشاره به آشنایی کلاهبرداران حرفهای به الگوریتمهای عرصه اینترنت گفت: در این شیوه، کلاهبرداران حرفهای با ترفندهای مختلف، سایتهای جعلی خویش را در ردیف اول جستجوی صورت گرفته قرار میدهند بدین صورت که اگر مخاطب دقت کافی نداشته باشد از سایت جعلی به جای سایت بانک عامل اقدام به نصب یا به روز رسانی نرم افزار بانکی خود میکند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.