رئیس قوه قضاییه گفت: برخی از این اباحهگریها، برهنگیها، فسادهای مالی، فتنهها، تبلیغات سوء، شبههافکنیها و القائات مسموم با همان هدف از بین بردن دین و آموزههای دینی از ناحیه دشمن هدایت میشود.
به گزارش «تابناک»، نخستین کنگره بینالمللی حضرت علی ابن امام محمد باقر (ع) صبح امروز چهارشنبه (۲۰ دی) در مشهد اردهال کاشان و در آستان مقدس آن حضرت، با حضور قشرهای مختلف مردم، جمعی از مقامات لشکری و کشوری طلاب و روحانیون و پیرغلامان اهل بیت ـ علیهمالسلام ـ برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای، رئیس قوه قضاییه طی سخنانی در این کنگره با اشاره به مقام شامخ و رفیع حضرت علی ابن امام محمد باقر (ع) اظهار کرد: امروز در سالروز شهادت حضرت علی ابن امام محمد باقر (ع) به مشهد آن شهید در مشهد اردهال کاشان آمدهایم تا به محضر ذوات مقدسه معصومین عرضه داریم که تا پای جان و تا آخرین قطره خون خود، در مسیر اسلام و ارزشهای اسلامی ثابت قدم میمانیم.
رئیس دستگاه قضا با تشریح زندگی و اقدامات مجاهدانه «سفیر شهید» حضرت علی ابن امام محمد باقر (ع)، گفت: در عصری که طاغوت زمان مشغول ظلم و ایجاد انحراف و فساد و القای شبهات بود، مردم این خطه از ایران اسلامی برای حجت خدا و امام زمان خود یعنی امام محمدباقر (ع) پیام عرضه داشتند که یابن رسولالله برای نجات و راهنمایی و عاقبتبخیری ما در زمانه تاخت و تاز طاغوت، سفیری را بفرستید و حضرت امام محمد باقر (ع) فرزند خود یعنی حضرت علی بن محمد الباقر (ع) را به این مأموریت خطیر فرستادند؛ این اقدام حضرت امام محمد باقر (ع) از آن حیث بود که در این خطه در آن عصرِ جولان طاغوت، نیاز به فردی با کلام نافذ و نورانیت وجودی بود تا راهنما و هادی مردم و حافظ آنها از بلایای ناشی از شبهات و القائات مسموم باشد؛ البته اینکه امام، فرزند خود را به این مأموریت اعزام فرمودند نیز نشاندهنده شایستگی مردم این خطه است.
وی در ادامه سخنان خود ضمن اشاره به جانفشانیهایی که در طول قرنها برای پیروزی جبهه حق و اسلام ناب صورت گرفته است، گفت: ما کارگزاران نظام بر کرسیهایی نشستهایم که برای آنها خونهای پاکی در جهت احقاق حق و شکست باطل بر زمین ریخته شده است، پس وای به حال ما اگر به خاطر خود یا یک جریان و جناح سیاسی بخواهیم از جایگاههایمان سوءاستفاده کنیم. وای به حال ما اگر در این مسئولیتهای خطیری که برعهده داریم، کم به فکر مردم و ارزشهای اسلامی باشیم.
رئیس عدلیه در ادامه با اشاره به حربهها و ترفندهای دشمنان برای مخدوش کردن ارزشهای دینی در افکار مردم و جوانان ما، اظهار داشت: برخی از این اباحهگریها، برهنگیها، فسادهای مالی، فتنهها، تبلیغات سوء، شبههافکنیها و القائات مسموم با همان هدف از بین بردن دین و آموزههای دینی از ناحیه دشمن هدایت میشود؛ البته نمیخواهم بگویم هر کسی که بیعفتی میکند هدفش نابودی دین است، اما باید توجه داشت که گرداننده و پشت پرده این قبیل اقدامات، دشمن است که درصدد نابودی دین میباشد.
قاضیالقضات تصریح کرد: همه ما موظف و مکلف هستیم در برابر این تهاجم بزرگ فرهنگی دشمن بایستیم؛ دشمن برای پیشبرد این تهاجم فرهنگی سرمایهگذاری هنگفتی کرده و بودجه زیادی را برای تحقق آن اختصاص داده است؛ بنابراین، همه ما وظیفه تبیینگری برعهده داریم و باید به تبیین و شناساندن توطئههای شوم دشمنان بپردازیم و در این زمینه تذکرات لازم را بدهیم و اقدامات مقتضی را در پیش گیریم.
رئیس قوه قضاییه: نباید اجاره بدهیم کسانی که میخواهند بین مردم فتنه کنند موفق باشند. امروز باید تیغ عدالت در کنار مساله تبیین عمل کند.
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای ضمن اشاره به اهمیت فریضه امر به معروف و نهی از منکر و تذکرات و ارشادات لسانی و اقدامات فرهنگی و تربیتی گفت: باید توجه داشت که همواره همه افراد را نمیتوان با موعظه و نصیحت از اقدامات مجرمانه بازداشت؛ در مواردی علاوه بر تبیینگری و کار فرهنگی که باید انجام شود، نیاز به کار قضایی و انتظامی نیز هست. امروز باید در کنار مقوله تبیین، تیغ عدالت هم قرار بگیرد و این دو امر با هم به جلو بروند؛ کسانی که حرف حق را میشنوند، اما معاندانه در برابر آن ایستادگی میکنند و میخواهند ایجاد فتنه کنند، نباید اجازه جولان یابند و باید در برابر آنها هشیارانه عمل کرد.
وی افزود: امروز همه ما وظیفه داریم تا با جهاد تبیین و امر به معروف و نهی از منکر و پاسخگویی به شبهات، اجازه ندهیم معاندان و عناصر دشمن، ارزشهای دینی و الهی را زیرپا بگذارند و از این طریق امنیت جانی و روانی مردم ما را به خطر بیندازند؛ باید در مقابل این معاندان و عناصر دشمن ایستاد و تنها حرف زدن کافی نیست.
رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: دشمنان به درستی متوجه شدهاند که رمز پیروزیها و عبور از بحرانها در تمام طول این ۴۵ سال از عمر نظام، اتحاد و پیوستگی و یگانگی مردم و تبعیّت آنها از، ولی ّامر و رهبری مقتدر و بصیر است؛ لذا دشمن تمام تلاش خود را مصروف داشته تا به تضعیف و تخفیف این دو رکن بپردازد.
رئیس عدلیه افزود: دشمنان تلاش دارند با القای حس ناامیدی، مردم را از صحنه بیرون کرده و میان مردم با یکدیگر و میان مردم با مسئولان تفرقه و انشقاق و دوقطبی ایجاد کنند؛ دشمن میداند که رمز توفیقات ما در عرصههای مختلف از موضوعات نظامی و امنیتی تا مقولات سیاسی و اجتماعی و فرهنگی و حتی فائق آمدن بر جنگ اقتصادی، حضور مردم در صحنه است، لذا تلاش دشمن معطوف به خارج کردن مردم از صحنهی حمایت و همراهی نظام است.
وی تصریح کرد: درست است که نیروهای مسلح ما دارای ادوات و تجهیزات بازدارنده و قدرتمند هستند و این موضوع قدرت بازدارندگی برای ما دارد، اما باید توجه داشت که محتمل است دشمنان نیز دارای چنین تجهیزات و ادواتی باشند، ولی آن چه ما داریم و دشمنان از آن بی بهره اند، همین حضور مردم در صحنههای مختلف حمایت از نظام است؛ دشمنان از حضور گسترده و پر شور و شعور مردم ما در مناسبتهای دینی و ملی و در تعظیم شعائر هراس و واهمه دارند و همین امر نقطه اصلی قوت ما در برابر دشمنان است.
اژهای بیان داشت: یکی از جلوههای حضور مردم در صحنه، مشارکت آنها در امر انتخابات است؛ دشمن درصدد القای بیفایده بودن انتخابات است، لذا مردم ما باید مؤثر بودن انتخابات را با مشارکت گسترده خود و انتخاب درست خود و مطالبهگری مستمر خود، به همه جهانیان به اثبات رسانند؛ باید زمینه برگزاری یک انتخابات باشکوه را فراهم آوریم تا حربه دشمن در تفرقهافکنی و دوقطبیسازیهای دروغین، خنثی و بلااثر گردد.
رئیس قوه قضاییه در پایان سخنانش تاکید کرد: امیدواریم امامزادهها و آستانها و بقاع متبرکه در ایران اسلامی هر چه زودتر به قطب فرهنگی تبدیل شوند و صرفاً مکانهایی برای زیارت و زیارتخوانی نباشند بلکه به پایگاههایی برای نشر اسلام ناب و ایجاد وحدت هر چه بیشتر تبدیل گردند.