طالبان ۱۵ عضو «حزب التحریر» را بازداشت کرد

یک منبع به رسانه‌ها در شمال افغانستان گفته است طالبان دستکم ۱۵ نفر را به اتهام عضویت در حزب التحریر در ولایت «تخار» بازداشت کرده است.
کد خبر: ۱۲۱۵۶۹۱
|
۲۴ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۴ 14 January 2024
|
2643 بازدید


به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، یک منبع محلی در شهر «تالقان» مرکز ولایت تخار به رسانه‌ها گفته است نیروهای امنیتی طالبان دستکم 15 نفر را از یک خانه مسکونی به اتهام عضویت در حزب التحریر بازداشت کرده‌اند.

این منبع افزود افراد بازداشت شده بنرهای تبلیغاتی حزب التحریر را به همراه داشتند و به مرکز اطلاعات طالبان در مرکز ولایت تخار منتقل شده‌اند.

برخی می‌گویند حزب التحریر در ولایت‌های شمالی افغانستان از جمله تخار هوادارانی دارد.

مقامات محلی طالبان در تخار تاکنون به طور رسمی در رسانه‌های اظهارنظری نکرده‌اند.

ماه گذشته نیز طالبان در ولایت بدخشان دهها نفر را به اتهام عضویت در حزب التحریر بازداشت کرده بود.

 

سال گذشته برخی از رسانه‌ها گزارش دادند که حکومت طالبان فعالیت حزب التحریر را در افغانستان ممنوع کرده است.

فعالیت این حزب که در حکومت پیشین افغانستان نیز جنجالی و غیرقانونی بود.

رسانه‌های افغانستان پیش از این نوشته بودند حزب التحریر در افغانستان با شعارهای ساده و اغوا کننده برای جذب مخاطب تلاش می‌کند و معتقد است که تمام دولت‌ها باید توسط «خلافت اسلامی» اداره شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا
الی گشت