مشروح هفتمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین؛

تروریست‌ها چگونه صحنه قتل در خیابان را طراحی می‌کردند؟/ آشنایی با منبع مالی منافقین در هلند/ آشنایی با محافظ مریم و مسعود رجوی در پادگان اشرف

وزیری نماینده دادستان گفت: در یک سند امنیتی که توسط آمریکایی‌ها منتشر شده است، گروهک تروریستی منافقین با جمع آوری اطلاعات از داخل ایرانف نه تنها به دنبال آشوب سازی است بلکه به دولت آمریکا برای فشار بیشتر به تهران کمک می‌کند. در این سند اشاره شده است که گروهک تروریستی منافقین می‌تواند به عنوان عامل نفوذی و جاسوسی نقش مهمی برای واشنگتن بازی کند.
کد خبر: ۱۲۱۷۴۵۸
|
۰۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۰ 23 January 2024
|
29460 بازدید
|
۶

هفتمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین و همچنین ماهیت این سازمان به عنوان یک شخصیت حقوقی به صورت علنی برگزار شد.

به گزارش «تابناک»، هفتمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین و همچنین ماهیت این سازمان به عنوان یک شخصیت حقوقی، امروز سه‌شنبه ۳ بهمن ماه در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی حجت‌الاسلام والمسلمین دهقانی و مستشاران دادگاه مرتضی تورک، امین ناصری و مسعود ستایشی سخنگوی قوه قضاییه در مجتمع قضایی امام خمینی (ره) علنی برگزار شد.

در جلسه گذشته کیفرخواست متهم ردیف هفتاد قرائت شد.

قاضی در ابتدای دادگاه بیان کرد: انتخاب وکیل تسخیری برای متهمان از سوی دادگاه مغایر حق انتخاب وکیل برای آن‌ها نیست. حسب کیفرخواست صادره اتهام متهمان با یکدیگر در یک درجه نیست.

قاضی دهقانی از نماینده دادستان درخواست کرد تا در جایگاه قرار گرفته و ادامه کیفرخواست را قرائت کند.

فرمانده شاخه اصفهان منافقین محاکمه شد

حسین دادخواه متهم ردیف ۷۱ در دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین است. نامبرده قبل از انقلاب، جذب گروهک منافقین شده و پس از پیروزی انقلاب اسلامی، به عنوان مسئول شاخه اصفهان، فعالیت می‌کرد.

در ادامه و در مقطع فاز نظامی تشکیلات، وی به شاهرود متواری و مسئولیت اجرایی پایگاه منافقین را در آنجا برعهده می‌گیرد. وی که در تاریخ ۲۹ آذر ۱۳۶۱ در یک قرار تشکیلاتی در شاهرود، با نام مستعار رضا حدادی، با کلت، نارنجک و قرص سیانور، دستگیر و به تهران اعزام شده بود، در تاریخ ۱۴ بهمن ۱۳۶۱، در مسیر انتقال مجدد به شاهرود، در راه آهن تهران، از دست ماموران فرار کرده و به خارج از کشور متواری می‌شود.

نامبرده سپس به عراق رفته و در شاخه نظامی منافقین، با سمت معاونِ مسئولِ تیمِ تروریستی، سازماندهی می‌شود. گفتنی است وی در اکثر تحرکات منافقین در غرب کشور، شرکت فعال داشته و مدتی نیز به عنوان عضو شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت فعالیت می‌کند.

شایان ذکر است وی در قتل عمد (شهادت) سید محمدحسن بهشتی‌نژاد، حسین دادخواه و مرتضی فخار، مسئولیت شناسایی هدف ترور (شهید بهشتی‌نژاد)، آدرس و ساعات تردد نامبرده و همچنین اعلام این اطلاعات به عوامل ترور، را برعهده داشته‌اند. بدین نحو که در این اقدام تروریستی، اعضای یک تیم پنج نفره در سال ۱۳۶۰، به درب منزل نامبرده مراجعه و به بهانه دادن نامه، به سمت او شلیک می‌کنند که منجر به قتل (شهادت) وی و کودک خردسال همراهش شده و اعضای تیم ترور نیز، پس از آن موفق به فرار می‌شود.

ضمناً نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۷۶۶۸/۱۲-۲۰۱۱ است.

منبع مالی منافقین در هلند چه کسی است؟

فاطمه داوران متهم ردیف ۷۲ در دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین است. نامبرده در سال ۱۳۶۳، هوادار گروهک شده و در سال ۱۳۶۴ به همراه همسرش که یکی از اعضای منافقین و فعال در بخش سیمای نفاق است، به آلمان رفته و در تشیکلات، به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

وی در حال حاضر، رکن اصلیِ تامینِ مالیِ تروریسم در شاخه هلند گروهک، شناخته می‌شود.

دیگر فعالیت‌ها و مسئولیت‌های او عبارت است از:

عضو شورای رهبری گروهک
یکی از مسئولین جذب نیرو
رئیس بخش پذیرش گروهک در سال ۱۳۷۶
مسئول بخش کانادا و انگلستان منافقین
عضو شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت
یکی از مسئولین ستاد تبلیغات گروهک در سال‌های ۱۳۶۹ تا ۱۳۷۰
شرکت در عملیات تروریستی- نظامیِ فروغ جاویدان و عضو هیئت اجرایی تشکیلات

نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۴۳۰/۶-۲۰۰۲ است.

افسر امنیتی قرارگاه تروریستی اشرف ۳

حسین ربوبی خبوشانی متهم ردیف ۷۳ در دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین است.

نامبرده قبل از انقلاب، با منافقین آشنا، جذب گروهک شده و شروع به فعالیت می‌کند. متعاقباً وی در سال ۱۳۶۰، از کشور متواری و به مقر اشرف در عراق ملحق می‌شود و در آنجا فعالیت خود را در ستاد منافقین، در بخش فنی، امنیت، نظامی و جمع آوری اطلاعات ادامه می‌دهد.

شایان ذکر است که وی یکی از کادر‌های اصلی ستاد داخله منافقین بوده که در سازماندهی افراد نفوذی به منظور انجام عملیات‌های تروریستی در ایران، نقش فعال داشته است. مسئولیت یکی از مقر‌های نظامی و ارتباطات گروهک در سال ۱۳۶۴، از دیگر فعالیت‌ها و سمت‌های وی به شمار می‌رود.

نامبرده در حال حاضر یکی از کادر‌های مرکزی، عضو شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت و افسر امنیت در آلبانی بوده که در بخش اطلاعات و تامین مالی تریسمِ گروهک، فعالیت می‌کند.

وی تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۵۰۴/۶-۲۰۰۲ است.

سازمان‌دهی عملیات ترور شهید لاجوردی توسط چه کسانی انجام شد؟

سپیده ابراهیمی متهم ردیف ۷۴ در دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین است.

نامبرده در آمریکا جذب گروهک منافقین شده و در زمان عملیات تروریستی- نظامیِ فروغ جاویدان، به عراق اعزام می‌شود. گفتنی است وی در آن عملیات، از ناحیه دست راست، مورد اصابت تیر قرار گرفته و به همین دلیل نیز انگشتانش از کار می‌افتد.

سپیده ابراهیمی در مشارکت با مریم حاج خانیان، مهرافروز پیکرنگار و ژیلا دیهیم، یکی دیگر از عوامل اصلی تشکیل، طراحی، سازماندهی و هدایت تیم ترورِ شهید اسداله لاجوردی و نتیجتاً شهادت و به تعبیر حقوقی، قتل عمد این شهید والا مقام محسوب می‌شود.

گفتنی است در آن اقدام تروریستی، اصغر رئیس اسماعیلی و زین العابدین مسعودی به شهادت یا به تعبیر حقوقی به قتل رسیده و اصغر دهقان فاضلی نیز مجروح می‌شود. در ضمن نامبرده در حال حاضر یکی از مسئولین اصلی ستاد داخله است.

دیگر فعالیت‌ها و مسئولیت‌های او عبارت است از:

شرکت در عملیات‌ تروریستی- نظامیِ چلچراغ و فروغ جاویدان
معاون مسئول در شاخه نظامی گروهک بین سال‌های ۱۳۶۷ تا ۱۳۷۱
عضو شورای رهبری در سال ۱۳۷۲
بازجو- شکنجه‌گر اعضای مسئله‌دار از دیدگاه گروهک و طراح اقدامات تروریستی خمپاره‌زنی در داخل کشور و مسئول آموزش در ستاد داخله‌ی نفاق

ضمناً نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۵۲۳/۶-۲۰۰۲ است.

مسئول آموزش نفوذی‌ها در گروهک منافقین

بیژن رحیمی متهم ردیف ۷۵ در دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین است. نامبرده پس از پیروزی انقلاب، در فاز‌های غیررسمی و رسمی نظامی منافقین در تهران، مسئولیت شورای اجتماعی و بخش نفوذی‌های ستاد مرکزی را برعهده می‌گیرد. متعاقباً وی در سال ۱۳۶۲ از کشور خارج و ابتدا به فرانسه و سپس به عراق منتقل شده و در شاخه‌ی نظامی این گروهک تروریستی، به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

نامبرده سپس به عضویت شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت درآمده و مدتی نیز (در سال ۱۳۶۸)، حفاظت فیزیکی ساختمان رجوی و مدتی هم به عنوان محافظ وی، فعالیت می‌کند. از دیگر مسئولیت‌های او می‌توان به فعالیت در بخش اطلاعات گروهک و همچنین هدایت نفوذی‌های منافقین در داخل کشور اشاره کرد.

شایان ذکر است نامبرده در چارت داخلی تشکیلات، عضو هیئت اجرایی بوده و در حال حاضر نیز در قسمت اطلاعات منافقین به عنوان نیروی محبوبه جمشیدی، فعال است.

ضمناً نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۵۷۷/۶-۲۰۰۲ است.

فروش اطلاعات هسته‌ای توسط منافقین

در ادامه دادگاه وزیری نماینده دادستان اظهار کرد: در یک سند امنیتی که توسط آمریکایی‌ها منتشر شده است، گروهک تروریستی منافقین با جمع آوری اطلاعات از داخل ایران نه تنها به دنبال آشوب سازی است بلکه به دولت آمریکا برای فشار بیشتر به تهران کمک می‌کند.

وی افزود: در این سند اشاره شده است که گروهک تروریستی منافقین می‌تواند به عنوان عامل نفوذی و جاسوسی نقش مهمی برای واشنگتن بازی کند.

مسئول شاخه نفاق در اسکاندیناوی

آزاده رضایی متهم ردیف ۷۶ در دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین است. نامبرده زوجه محمد مهدی کتیرایی (یکی از اعضای رده بالای گروهک) و از اعضای شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت است.

از جمله فعالیت‌ها و مسئولیت‌های او عبارت است از:

فعالیت در قسمت روابط بین‌الملل گروهک
مسئول شاخه منافقین در آمریکا، هلند و حوزه اسکاندیناوی
مسئول پشتیبانی و تدارکات شاخه نظامی در عملیات تروریستی- نظامی مروارید
از معاونین اجرایی مرکزیت گروهک در سال ۱۳۶۴ و فعالیت در قسمت خارجی نفاق از سال ۱۳۷۲ به بعد

ضمناً نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۴۷۷/۶-۲۰۰۲ است.

مسئول تخلیه تلفنی منافقین

هادی روشن روانی متهم ردیف ۷۷ در دادگاه رسیدگی به جرائم گروهک تروریستی منافقین است. نامبرده در سال ۱۳۴۸ بعد از آشنایی با مجید شریف واقفی، به عضویت گروهک منافقین درآمده و در سال ۱۳۵۷ طی مأموریتی از طرف تشکیلات، برای مدتی به انگلستان می‌رود.

گفتنی است هادی روشن روانی همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی، برای مدتی در ایران مانده و تشکیلات نفاق را در همدان پایه‌گذاری می‌کند.

از جمله فعالیت‌ها و مسئولیت‌های وی عبارت است از:

مسئول بخش اطلاعات گروهک در طول سال‌های ۱۳۶۱ تا ۱۳۶۳ و همچنین در عراق
شرکت در عملیات تروریستی- نظامیِ فروغ جاویدان و از جمله هادیان اقدامات تروریستی منافقین در سال‌های ۱۳۶۰ و ۱۳۶۱
شایان ذکر است نامبرده هم اکنون از عناصر کادر تخلیه تلفنی گروهک و همچنین فعال در بخش اطلاعات منافقین است.

ضمناً مشارالیه تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۴۸۸/۶-۲۰۰۲ است.

یکی از عوامل ربودن هواپیمای ایرانی

محمد سادات دربندی متهم ردیف ۷۸ در دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین است.

نامبرده در سال ۱۳۴۷ جذب منافقین شده و در سال ۱۳۴۹ از اعضای تیم عملیاتی منافقینی بوده که در ربودن هواپیمای ایرانی، شرکت داشته است. گفتنی است محمد سادات دربندی، در حال حاضر عضو کادر مرکزی گروهک نفاق بوده و در عملیات‌های تروریستی علیه کشورمان، نقش فعالی داشته است.

از جمله فعالیت‌ها و مسئولیت‌های وی عبارت است از:

مسئول پذیرش منافقین طی سال‌های ۱۳۶۳ تا ۱۳۶۴
عضو رده مرکزیت نفاق در سال ۱۳۶۴
عضویت در هیئت اجرایی گروهک
شرکت در عملیات‌های تروریستی- نظامیِ منافقین با سمت مسئول تیم از جمله در عملیات فروغ جاویدان
مسئول تشیکلات نفاق در کانادا طی سال‌های ۱۳۷۰ و ۱۳۷۱
معاون پرسنلی شاخه نظامی منافقین در سال ۱۳۷۲ و مسئول قسمت خروجی گروهک در سال ۱۳۷۳ (مربوط به افرادی که خواهان خروج از تشکیلات هستند.)

ضمناً نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۵۰۶/۶-۲۰۰۲ است.

غسل دهنده اعضای جدا شده از قرارگاه تروریستی اشرف۳

فریدون سلیمی متهم ردیف ۷۹ در دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین است. نامبرده در سال ۱۳۵۷ به عضویت منافقین درآمده و مقطعی نیز در آلمان، مامور به فعالیت‌های تشکیلاتی بوده است.

دیگر فعالیت‌ها و مسئولیت‌های وی عبارت است از:
مسئول اجرایی منافقین در سال ۱۳۵۸
مسئول بخش حفاظت گروهک در سال ۱۳۶۰
شرکت در سلسله عملیات‌های مرزی در کردستان عراق در سال ۱۳۶۰
شرکت در عملیات‌های تروریستی - نظامیِ آفتاب، چلچراغ و فروغ جاویدان
مسئول تیم تروریستی در شاخه نظامی گروهک در سال‌های ۱۳۶۸ و ۱۳۶۹
مسئول آموزش شاخه نظامی منافقین در سال ۱۳۷۴ و مسئول آموزش تیم‌های عملیاتی و تروریستی ستاد داخله طی سال‌های ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۰

خاطرنشان می‌شود وی در حال حاضر مسئول توجیه اعضای جداشده در آلبانی است. ضمناً نامبرده تابعیت کشور آمریکا را دارا بوده و تحت تعقیب اینترپل و دارای اعلان قرمز به شماره A-۱۲۵/۱-۲۰۰۹ است.

مسئولیت لجستیک قرارگاه تروریست‌ها در آلبانی

عباس شاکری متهم ردیف ۸۰ در دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین است. نامبرده پس از پیروزی انقلاب، جذب گروهک تروریستی منافقین شده و ضمن حضور در شهر تهران، به مداوای عناصر عملیاتی- تروریستیِ نفاق می‌پردازد.

متعاقباً در سال ۱۳۶۰، وی به منطقه کردستانِ عراق متواری شده و پس از تشکیل یگان رزم، در این بخش سازماندهی می‌شود. گفتنی است نامبرده در سال ۱۳۶۷، در عملیات تروریستی- نظامیِ چلچراغ (در منطقه عمومی مهران)، شرکت کرده و سپس به فرانسه اعزام و در مقر مرکزی گروهک، ارسال اقلام مورد نیاز به کشور آلبانی را پیگیری می‌کند.

ضمناً نامبرده در حال حاضر در پاریس مستقر بوده و به آلبانی نیز تردد دارد.

آموزش اطلاعاتی منافقین در استخبارات عراق

سهیلا شعبانی متهم ردیف ۸۱ در دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین است. نامبرده در سال ۱۳۶۳ به صورت غیرقانونی از ایران به عراق متواری شده و در قسمت اطلاعات منافقین مشغول به کار می‌شود.

گفتنی است وی دوره‌های بازجویی و ضد اطلاعات را در استخبارات عراق گذرانیده و همچنین آموزش‌های نظامی مختلفی مانند رانندگی تانک را فرا گرفته و به همین علت نیز در شاخه نظامی منافقین به عنوان یکی از مسئولان دسته، به کارگیری می‌شود.

دیگر فعالیت‌ها و مسئولیت‌های وی عبارت است از:

عضویت در شاخه نظامی گروهک در مقر بدیع‌زادگان
شرکت در عملیات‌های تروریستی- نظامیِ مروارید، فروغ جاویدان و چلچراغ
از مسئولین بازجویی و شکنجه افراد مسئله‌دار از دیدگاه گروهک
عضو تشکیلات نفاق در آلمان بین سال‌های ۱۳۷۲ تا ۱۳۷۶
مسئول اطلاعات و امنیت نفاق
مسئول روابط تشکیلات در سال ۱۳۹۲

خاطرنشان می‌شود، وی در حال حاضر نیروی بخش اصلی ستاد در آلبانی است. ضمناً نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۴۸۰/۶-۲۰۰۲ است.

عملیات تروریستی مروارید توسط چه کسانی سازماندهی شده است؟

احمد شکرائی متهم ردیف ۸۲ در دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین است.

نامبرده در سال ۱۳۵۳ جذب گروهک تروریستی منافقین شده و سپس در قسمت‌های اجرایی، حفاظت و نظامی تشکیلات فعالیت کرده و در برهه‌ای نیز سازماندهی تظاهرات و تجمعات غیرقانونی را بر عهده داشته است.

وی همچنین ضمن هدایت برخی عملیات‌های تروریستی گروهک در تهران طی سال‌های ۱۳۶۰ و ۱۳۶۱، در اواسط سال ۶۱ از کشور متواری و پس از سازماندهی در یگان رزم، به عنوان محافظ مسعود و مریم رجوی، در گروهک به فعالیت می‌پردازد.

در ادامه وی به عنوان مسئول تیم، در اکثر عملیات‌های تروریستی- نظامی حضور داشته و در سال ۱۳۶۹، در قامت مسئول، در عملیات تروریستی- نظامیِ مروارید (نسل کشی اکراد عراق)، شرکت می‌کند.

به طور کلی فعالیت‌ها و مسئولیت‌های او عبارت است از:

مسئول تیم تروریستی در شاخه نظامی منافقین
از اعضای ابتدایی مرکزیت تشکیلات
هادی بسیاری از اقدامات تروریستیِ گروهک منافقین در داخل کشور
مسئول تأمین امکانات تشیکلات نفاق در پاریس

ضمناً نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۴۹۹/۶-۲۰۰۲ است.

هر آنچه باید درباره گوینده رادیو نفاق بدانید

سهیلا صادق متهم ردیف ۸۳ در دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین است.

نامبرده قبل از انقلاب، از طریق برادر بزرگتر خود (به نام ناصر) با گروهک آشنا و پس از پیروزی انقلاب اسلامی به فعالیت خود ادامه داده و در فاز نظامی، به خارج از کشور متواری و به مقر منافقین ملحق می‌شود. شایان ذکر است وی مدتی گوینده رادیو نفاق بوده و مقطعی نیز به عنوان یکی از اعضای دفتر رجوی، در پاریس مشغول به فعالیت بوده است.

دیگر اقدامات و مسئولیت‌های او عبارت است از:

مسئول کمیسیون در شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت
مسئول تیم تروریستی در شاخه نظامی گروهک
عضویت در هیئت اجرایی تشکیلات در سال ۱۳۶۴
معاون پرسنلی شاخه نظامی نفاق در سال ۱۳۷۰
عضو شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت

خاطر نشان می‌شود مشارالی‌ها در حال حاضر از نفرات مهم ستاد داخله نفاق در آلبانی است. ضمناً نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۴۸۱/۶-۲۰۰۲ است.

تبلیغات قاتلین در دهه شصت بر عهده چه کسی بوده است؟

مهران صادق متهم ردیف ۸۴ در دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین است. وی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، به گروهک منافقین پیوسته و در حال حاضر نیز از اعضای کمیسیون تبلیغات نفاق در آلبانی و از گردانندگان سایت‌ها و کانال‌های ارتباطی گروهک است.

گفتنی است، دخترعموی مشارالیه (به نام سهیلا صادق)، از عناصر کادر شورای رهبری منافقین بوده که نامبرده در سال ۱۳۶۹ زیر نظر وی، فعالیت می‌کرده است.

دیگر فعالیت‌ها و مسئولیت‌های وی عبارت است از:

مسئول واحد صدا و تصویر بخش تبلیغات در دوره‌ی ورود غیررسمی گروهک به فاز نظامی
مسئول آموزش مقر اشرف در سال ۱۳۷۹
عضویت در شاخه‌ی نظامی منافقین در سال ۱۳۸۱ و عضویت در شورای رهبری نفاق

ضمناً نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۴۸۲/۶-۲۰۰۲ است.

ترور زیر سایه آمریکایی‌ها در تهران

طاهره ضیائی متهم ردیف ۸۵ در دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین است. نامبرده در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی، جذب گروهک منافقین شده و اقدام به فعالیت در راستای اهداف نفاق می‌کند.

وی پس از اعلام فاز مسلحانه، از کشور متواری و در عراق، به شاخه نظامی منافقین ملحق می‌شود. گفتنی است نامبرده در عملیات‌های مختلف نظامی- تروریستیِ گروهک علیه شهروندان ایران، شرکت داشته و در حال حاضر نیز عضو شورای رهبری منافقین است.

ضمناً طاهره ضیائی پیش از این، پناهندگی کشور آمریکا را اخذ کرده و در حال حاضر نیز تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۴۸۴/۶-۲۰۰۲ است.

مهره مورد اعتماد مسعود رجوی

کبری طهماسبی متهم ردیف ۸۶ در دادگاه رسیدگی به جرائم گروهک تروریستی منافقین است. وی در سال ۱۳۵۵ به منافقین پیوسته و پس از پیروزی انقلاب اسلامی، فعالیت خود را در راستای اهداف تشکیلات ادامه می‌دهد.

گفتنی است نامبرده فعالِ در امور اداری، پرسنلی و پشتیبانی این گروهک ترریستی بوده که مورد اعتماد شخص مسعود رجوی و تشکیلات منافقین است.

از جمله فعالیت‌ها و مسئولیت‌های وی عبارت است از:

مسئول سرویس به اصطلاح اجتماعی رادیو نفاق
مسئول شاخه نظامی منافقین در سال ۱۳۶۹
شرکت در کلیه عملیات‌های تروریستی- نظامیِ گروهک با سمت مسئول از جمله عملیات مروارید
عضو شورای رهبری منافقین
معاون اول ستاد داخله
مشارکت در اعزام تیم‌های تروریستی نفاق به داخل کشور

خاطر نشان می‌شود وی در حال حاضر از عناصر کادر مرکزی منافقین است. ضمناً نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۵۰۰/۶-۲۰۰۲ است.

محافظ مریم و مسعود رجوی در پادگان تروریستیِ اشرف

رقیه عباسی متهم ردیف ۸۷ در دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین است. نامبرده در سال ۱۳۵۸ جذب منافقین شده و در راستای اهداف گروهک، به فعالیت می‌پردازد. پس از ورود تشکیلات به فاز نظامی و اوج گرفتن اقدامات تروریستی در سال ۱۳۶۰، وی از کشور متواری و به مقر نفاق در عراق ملحق می‌شود.

گفتنی است نامبرده مدتی مسئولیت حفاظت از مریم و مسعود رجوی را برعهده داشته و در حال حاضر نیز عضو کادر رهبری، شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت و مسئول پشتیبانی گروهک در آلبانی (زیر مجموعه زهره اخیانی) است.

دیگر فعالیت‌ها و مسئولیت‌های او عبارت است از:

مسئول شاخه نظامی نفاق در مقر کوت در سال‌های ۱۳۷۷ و ۱۳۷۸
مسئول مقرِ هادیِ تیم‌هایِ اعزامی برای خمپاره‌زنی در داخل کشور و بازجو - شکنجه‌گر تشکیلات تروریستی

ضمناً نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۱۳۲/۱-۲۰۰۹ است.

زهره عطریانفر در مقر تروریستیِ آلبانی چه می‌کند؟

زهره عطریانفر متهم ردیف ۸۸ در دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین است.

وی در سال ۱۳۵۸، پس از ازدواج با محمد جواد قدیری، جذب منافقین شده و اقدام به فعالیت در راستای اهداف گروهک می‌کند. نامبرده پس از انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی، از کشور متواری و از طریق مرز کردستان، به مقر نفاق در عراق ملحق می‌شود.

شایان ذکر است زهره عطریانفر در سال ۱۳۸۱، همراه مریم رجوی به اروپا رفته و ضمن حضور مستمر در دفتر و تیم وی، در حال حاضر نیز از اعضای کادر مرکزی منافقین است.

از دیگر فعالیت‌ها و مسئولیت‌های وی عبارت است از:

عضویت در شورای مرکزی گروهک
حضور فعال در برنامه‌های نشست خاص کادر مرکزی و نشست حوض و عضویت در شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت

ضمناً نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۴۶۵/۶-۲۰۰۲ است.

مسئول ستاد داخله منافقین در آلبانی

مهری علیقلی متهم ردیف ۸۹ در دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین است.

از جمله فعالیت‌ها و مسئولیت‌های او عبارت است از:

مسئول آموزش شاخه نظامی نفاق
معاون تیم نظامی- تروریستی در سال ۱۳۷۳ و عضویت در شورای رهبری گروهک در سال ۱۳۷۴

شایان ذکر است نامبرده در حال حاضر از مسئولین ستاد داخله گروهک در آلبانی است. ضمناً نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۱۲۷/۱-۲۰۰۹ است.

در پایان قاضی دادگاه ختم جلسه امروز را صادر کرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۳ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۳
لعنت خدا بر منافقین
صدرا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۴ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۳
از دید وطن دوستی هم بنگریم ، منافقین خائن به وطن محسوب میشوند که با صدام متجاوز به ایران ، همکاری میکردند .
حتی اجازه دفن جنازشون در این خاک هم ممنوعه .
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۳ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۳
خیلی خیلی بامزه هستید که بعد از سال ها دارید بصورت غیابی یه گروهی رو مجازات میکنید
ادامه بدید بیشتر بخندیم
یاد تحریم کردن ترامپ بعد از 13 دی 1398 افتادم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۵۲ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۴
کثیف ترین و پست ترین افراد در نظر مردم ایران گروهک خائن منافقین هست و در این مسئله شکی نیست اعضای این گروهک وطن فروش اگر به دست ایرانی بیفته فارغ از هر اندیشه و تفکری ، دمار از روزگارشان در میاریم ولی خدا وکیلی چرا کارهایی میکنید که موجب وهن قوه قضائیه و دادگستری بشه ، هر وقت دستگیرشون کردید ، محاکمه شون کنید ، طرف دهه شصت جنایت کرده و افرادی رو شهید کرده ، بعد از چهل سال تازه یادتون افتاده که بصورت غیابی محاکمه شون کنید و رای صادر کنید؟ خوب چرا همون چهل سال پیش اینکار رو نکردید؟
پاسخ ها
هموطن
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۳ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۴
ماهی را هر موقع از آب بگیرید تازه است یادتان رفته این وطن فروشها تحت لوای حزب بعث در عراق بوده اند وبعد از آن در کشورهای خاین زندگی میکردند تازه بعضی هاشون توبه کرده وبر گشتند و اطلاعات دقیق ارایه میکنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۳ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۴
منافقین! منفورترین گروهکی که تا کنون خوانده و شنیده ام. عمر بر باد داده! زیانکاران دنیا و آخرت! هم برای اینان نام بدی نیست.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟