اجراي طرح پاکسازي مناطق آلوده به موادمخدر در اهواز

فرمانده انتظامی اهواز از جمع آوری ۶۵ معتاد متجاهر و کارتن خواب و انتقال به مرکز ترک اعتیاد در این شهرستان خبر داد.  
کد خبر: ۱۲۱۷۵۹۷
|
۰۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۷:۵۲ 24 January 2024
|
1967 بازدید
|
۲

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سرهنگ  حسین زلقی  گفت:  در اجرای طرح جمع آوری معتادان متجاهر، ماموران این فرماندهی وکلانتری‌های تابعه پس از هماهنگی قضائی نسبت به جمع آوری معتادان متجاهر و پرخطر در سطح شهر اهواز به مدت ۲۴ ساعت به مرحله اجرا در آمد.

وی افزود: در اجرای این طرح، پلیس با رعایت موازین شرعی و قانونی و رعایت حقوق شهروندی وارد عمل شده و با ورود به محل‌های پاتوق افراد معتاد متجاهر و کارتن خواب که باعث سلب آسایش عموم شهروندان شده بودند، آنها را جمع آوری کردند.

سرهنگ زلقی در ادامه تصریح کرد: در اجرای این طرح تعداد ۶۵ نفر معتاد متجاهر و کارتن خواب را از شهر اهواز جمع آوری و جهت بهبود وضعیت و همچنین ترک اعتیاد به مرکز ترک اعتیاد انتقال داده شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان اهواز ادامه داد: پلیس مبارزه با موادمخدر با همکاری ماموران یگان امداد و کلانتری‌ها با کار اطلاعاتی ۲ نفر توزیع کننده مواد مخدر را شناسایی و دستگیر کردند، که پس از تشکیل پرونده تحویل مرجع قضائی شدند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۹ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۴
فقط دو نفر توزیع کننده مواد مخدر دستگیر شدن اون هم توی سطح شهری مثل اهواز تازه به قول خودشون با کار اطلاعاتی!!!!!!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۰ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۴
مومن این دو تا توزیع کننده بودن و اون 65 تا مصرف کننده و متجاهر و کارتون خواب
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟