شیوع چاقی در کودکان مدرسه‌ای

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به شیوع چاقی در گروه سنی کودکان مدرسه‌ای، گفت: با وزارت آموزش و پرورش در حال برنامه ریزی هستیم که همانند برنامه واکسیناسیون دانش آموزان که در بدو ورود به مدرسه الزامی است، غربالگری چاقی و کوتاه قدی هم الزامی باشد.
کد خبر: ۱۲۱۸۳۴۱
|
۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۵ 28 January 2024
|
1770 بازدید

به گزارش «تابناک»، دکتر احمد اسماعیل‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه در گروه سنی کودکان مدرسه اضافه وزن و چاقی یک مشکل جدی است، بیان کرد: با وزارت آموزش و پرورش برنامه غربالگری را دنبال می‌کنیم تا با غربالگری، کودکان دچار چاقی و اضافه وزن را شناسایی کنیم تا به سیستم بهداشتی _ درمانی ارجاع دهیم.

وی افزود: آموزش‌های تغذیه‌ای به این کودکان و والدین آنها به شکل مرتب توسط کارشناسان تغذیه ما در حال انجام است و توافقات خوبی با وزارت آموزش و پرورش داریم تا در سامانه شاد هر روز پیام تغذیه‌ای برای این کودکان بارگذاری شود.

او تاکید کرد: برنامه‌ای هم برای کنترل پایگاه‌های تغذیه سالم در مدارس داریم که با همکاری مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در حال اجرا است.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ادامه داد: برای آموزش خانواده‌ها نیز درحال طراحی اپلیکیشنی هستیم که کالری‌های دریافتی کودک توسط والدین بررسی شود که نسبت به غذاهایی که کودک‌شان مصرف کرده آگاه باشند و اقدام به کنترل تغذیه کودک خود کنند.

به گفته وی، موضوع فعالیت بدنی کودکان نیز باید به شکل منسجم هم در مدارس و هم توسط خانواده پیگیری شود تا نگذاریم چاقی و اضافه وزن ایجاد شود.

وی افزود: یکی از برنامه‌های دیگری که در این زمینه با وزارت آموزش و پرورش در حال برنامه ریزی برای آن هستیم این است که همانند برنامه واکسیناسیون دانش آموزان که در بدو ورود به مدرسه الزامی است، غربالگری چاقی و کوتاه قدی هم الزامی انجام شود که اگر کودکی در بدو ورود به مدرسه این مشکل را داشت حتما به متخصصین ارجاع شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟