برف‌روبی ۱۰۰۰ کیلومتر از محورهای همدان

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان همدان از اجرای عملیات برف‌روبی در ۱۰۰۰ کیلومتر باند طی ۱۲ ساعت گذشته در محورهای مواصلاتی استان خبر داد.
کد خبر: ۱۲۱۹۳۴۳
|
۱۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۹ 02 February 2024
|
2928 بازدید

به گزارش «تابناک»، مهرداد آهکی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه بارش نزولات آسمانی در استان همدان آغاز شده است، اظهار کرد: مدت ۲۴ ساعت است که شاهد بارش برف در گردنه‌های استان هستیم اما اقدام به موقع راهداران تمام گردنه‌ها باز و مسیر تردد برقرار است.

وی تصریح کرد: با این وجود نیاز به رعایت مسائل ایمنی و فاصله طولی و داشتن زنجیرچرخ و وسایل گرمایشی از سوی رانندگان است و از مردم درخواست داریم از سفرهای غیرضروری خودداری کنند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان همدان خاطرنشان کرد: راهداران استان آمادگی خدمت‌رسانی به مردم را دارند و راهدارخانه‌ها آماده انجام پذیرایی از مردم هستند.

وی یادآور شد: در طول ۱۲ ساعت گذشته حدود ۱۰۰۰ کیلومتر باند مسیر را برفروبی کردیم و تا اتمام بارش برف راهداران در خدمت مردم هستند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟