واکنش انگلیس به حملات آمریکا در عراق و سوریه

«انگلیس و آمریکا متحدان ثابت‌قدم یکدیگرند. ما درباره عملیات‌های آن‌ها (آمریکایی) نظری نمی‌دهیم، اما از حقشان برای پاسخ به حملات حمایت می‌کنیم.»
کد خبر: ۱۲۱۹۵۹۷
|
۱۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۹ 03 February 2024
|
2626 بازدید
|
۱
واکنش انگلیس به حملات آمریکا در عراق و سوریه

 به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، دولت انگلیس در واکنش به حملات آمریکا به اهدافی در عراق و سوریه، با مطرح کردن ادعا‌هایی علیه نقش ایران در منطقه، از اقدام بی ثبات‌کننده واشنگتن در منطقه حمایت کرد.
 

 انگلیس در پی حملات ارتش آمریکا علیه اهدافی در عراق و سوریه که ادعا شده است متعلق به گروه‌های مقاومت منطقه و مرتبط با ایران بوده، امروز (شنبه)، آمریکا را متحد «ثابت‌قدم» خود نامیده و گفت که از «حق واشنگتن برای پاسخ به حملات» حمایت می‌کند.

ستاد فرماندهی تروریستی مرکزی ارتش آمریکا (سنتکام)، بامداد امروز، با تایید حملات هوایی در عراق و سوریه اعلام کرد چندین مکان مورد حمله قرار گرفته است.

ارتش آمریکا مدعی شده در این حملات ۸۵ هدف از جمله پست‌های فرماندهی و اطلاعات، انبار‌های مهمات، هواپیما‌های بدون سرنشین و تجهیزات لجستیکی گروه‌های مقاومت هدف قرار گرفته‌اند. پیش از این، گروه‌های مقامت عراق یک پایگاه نظامی آمریکا در اردن را هدف قرار داده بودند که منجر به کشته شدن سه نظامی آمریکایی و مجروح شدن بیش از سی نفر از آن‌ها شد.

خبرگزاری رویترز گزارش کرد که یک سخنگوی دولت انگلیس در بیانیه‌ای در این باره گفت: انگلیس و آمریکا متحدان ثابت‌قدم یکدیگرند. ما درباره عملیات‌های آن‌ها (آمریکایی) نظری نمی‌دهیم، اما از حقشان برای پاسخ به حملات حمایت می‌کنیم.

این سخنگوی دولت انگلیس همچنین با ادعایی علیه نقش ایران در منطقه و تکرار ادعای حمایت مالی و نظامی از گروه‌های مقاومت گفت: ما مدت‌ها، فعالیت‌های ثبات‌زدای ایران را در منطقه، از جمله حمایت‌های سیاسی، مالی و نظامی آن از برخی از گروه‌های شبه‌نظامی محکوم کرده‌ایم.

غرب مدعی حمایت نظامی و مالی ایران از نیرو‌های مقاومت منطقه و کنترل اقدامات آن‌ها است. این در حالی است که ایران بار‌ها این ادعا را رد کرده و اقدامات نیرو‌های مقاومت منطقه را صلاحدید خود آن‌ها و تصمیماتی مستقل تلقی کرده است.

دستگاه دیپلماسی ایران نیز در موضعی رسمی اعلام کرد که «گروه‌های مقاومت در منطقه در تصمیمات و اقدامات خود از جمهوری اسلامی ایران دستور نمی‌گیرند و جمهوری اسلامی ایران ضمن اینکه از توسعه درگیری در منطقه استقبال نمی‌کند، در تصمیمات گروه‌های مقاومت برای نحوه‌ی حمایت از ملت فلسطین و یا دفاع از خود و مردم کشورشان در برابر هر گونه تجاوز و اشغالگری دخالتی ندارد.»

پیش از این رسانه‌ها، شامگاه جمعه، از حملات هوایی به مناطقی در حومه استان دیرالزور سوریه و القائم عراق خبر داده بودند.

شبکه خبری الجزیره گزارش کرد مناطق «حیدریه و الشبلی» در المیادین در حومه دیرالزور سوریه هدف حمله قرار گرفتند.

منابع محلی هم گزارش کردند اطراف شهر البوکمال در شرق دیرالزور نزدیک مرز سوریه و عراق مورد حمله قرار گرفت.

هم‌چنین گزارش‌هایی از حمله به القائم در استان الانبار واقع در غرب عراق منتشر شد. در همین حال منابع امنیتی عراقی اعلام کردند اهداف بمباران شده توسط هواپیما‌های آمریکایی در القائم قبلا تخلیه شده بودند.

پنتاگون اعلام کرده این حملات در واکنش به حمله به نیرو‌های آمریکایی پایگاه «برج ۲۲» در اردن انجام شده است که به کشته شدن سه سرباز آمریکایی و زخمی شدن ۴۰ تن دیگر منجر شد.

یک منبع امنیتی ایرانی در گفتگو با خبرگزاری یونیوز ادعا‌ها درباره مرتبط بودن اهداف مورد حمله قرار گرفته با ایران را رد کرده و گفت: بار دیگر تاکید می‌کنیم که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروی قدس هیچگونه مرکز، پایگاه، پادگان و یا تاسیسات در عراق و سوریه ندارند. ادعا‌های آمریکا دروغین و گمراه کننده بود و این امر برای همه آشکار است.

این منبع امنیتی همچنین درباره این حملات ارتش آمریکا گفت: این تجاوز نشان می‌دهد که اشغالگران آمریکایی در راستای منافع امنیتی خود و منافع رژیم صهیونیستی در این دو کشور فعالیت می‌کند و آمریکا نیروی اشغالگر واقعی است. این تجاوز بر این مساله تاکید دارد که آمریکایی‌ها به هر بهایی که شده است باید از منطقه خارج شوند، زیرا منجر به بی‌ثباتی و هرج و مرج شده‌اند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۹ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۴
بریتانیای استعمار گر به کجا رسیده خخخخخخخخخخخخخخخخخ
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟