از «طناز امنیتی کیست؟» تا «برای هر کرسی نمایندگی مجلس چند تن رقابت می‌کنند؟»

۲۵ روز تا یازدهم اسفند و برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری مانده است. در این روز‌ها، برگزارکنندگان انتخابات دنبال فراهم نمودن برگزاری انتخابات هستند و فعالان سیاسی هم در فضای مجازی به دنبال تبیین مواضع و گا‌ه کنایه به جناح رقیب هستند. در مطالب زیر مروری بر آن‌ها خواهیم داشت.
کد خبر: ۱۲۱۹۸۶۲
|
۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۸ 04 February 2024
|
5968 بازدید
|

از «طناز امنیتی کیست؟» تا «برای هر کرسی نمایندگی مجلس چند نفر رقابت می‌کنند؟»

 

۲۵ روز تا یازدهم اسفند و برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری مانده است. در این روز‌ها، برگزارکنندگان انتخابات دنبال فراهم نمودن برگزاری انتخابات هستند و فعالان سیاسی هم در فضای مجازی به دنبال تبیین مواضع و گا‌ه کنایه به جناح رقیب هستند. در مطالب زیر مروری بر آن‌ها خواهیم داشت.

 

«طناز امنیتی» کیست؟
درپی جدال توئیتری اخیر آذری جهرمی با نماینده نزدیک به علیرضا زاکانی، مالک شریعتی، وزیر دولت روحانی را طناز امنیتی خواند.اظهارات اخیر مالک شریعتی، نماینده تهران در مجلس درباره ارائه لیست توسط اصلاح‌طلبان با واکنش محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات دولت دوازدهم روبه‌رو شد.آذری جهرمی در کانال تلگرامی خود نوشت: «اگر روانشناسان به دنبال مثال‌هایی از آثار توهم ذهنی در گفتار می‌گردند؛ این مثال خوبی است. احتمالا در رقابت فرضی از حریف ذهنی هم خواهند باخت…»در همین راستا، مالک شریعتی، در شبکه اجتماعی ایکس در پاسخ به آذری جهرمی نوشت: «ظاهرا خبر تحت فشار قرار دادن محمدباقر نوبخت و علی مطهری برای انتقال از تهران به رشت و فریمان پس از ردصلاحیت روحانی، نزدیک به واقعیت است که اعلام تلویحی آن را به یک طناز امنیتی سپرده‌اند.»

 


اعضای شورای مرکزی جمعیت یاران انقلاب انتخاب شدند
دومین کنگره ملی جمعیت یاران انقلاب اسلامی پنج‌شنبه گذشته در مسجد امام صادق(ع) واقع در میدان فلسطین برگزار شد.در این مراسم که «ناصر ابوشریف» نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران نیز حضور داشت، مسعود زریبافان دبیرکل این تشکل به تشریح مواضع انتخاباتی تشکل متبوعش در خصوص انتخابات ۱۱ اسفند پرداخت.یکی دیگر از برنامه‌های این کنگره، انتخاب اعضای شورای مرکزی جمعیت یاران انقلاب اسلامی برای دوره جدید بود.

اعضای اصلی شورای مرکزی:
۱-مهرزاد لیموچی
۲- سید رضا مؤمنین
۳- جلال زکی
۴- محمد علی آبادی
۵- علی بیدقی
۶- امیر واعظ آشتیانی
۷- محمد علی زهره ای
۸- سید محمدرضا هاشمی
۹- صادق گلزاری
۱۰- سمیه ولیان
۱۱- سید محمد آقامیری
۱۲- ابولفضل ملک زاده
۱۳- سید مهدی امینی
۱۴- کیومرث یزدان پناه
۱۵- حبیب رحمانی
۱۶- جواد فتوحی
۱۷- حسین باقری
۱۸- جواد متین
۱۹- علی ربیعی
۲۰- علی رضایی
۲۱- محمد شکری
۲۲- حمیدرضا فروزنده
۲۳- سید محسن حاجی بابائیان
۲۴- مرضیه اکبرآبادی
۲۵- محمود عباس زاده مشکینی

 


حزب همت قائم به شخص نیست
دبیرکل حزب همت گفت: حزب همت قائم به شخص نیست، سرلیست ندارد، میثاق‌نامه جمعی ملاک قضاوت مردم خواهد بود.سیداحمد نبوی دبیرکل حزب همت در نشستی صمیمانه با کاندیداهای مجلس شورای اسلامی کلانشهر تهران گفت: در مورد نوع ورود به انتخابات، و نگاه حزب همت به مقوله انتخابات، خصوصاً این دوره و فارغ از جهت‌دهی‌ها و نامهربانی‌ها از این حیث که مستقل، و پایبند به اصول تعریف شده است، سربلند بیرون آمده است.وی عنوان کرد: باتوجه به مشکلات فراوان پشت سر گذاشته، خردجمعی تنها راه حل پیش روی مردم است و تحول‌خواهی در عرصه‌های مختلف به همراه خردجمعی راهگشای کشورمان خواهد شد.

 

نیازمند جبهه‌ای واحد در همه بخش‌های جریان انقلاب هستیم
عضو شورای مرکزی ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی گفت: از همه جریان‌های انقلابی می‌خواهیم که بیایند و در کنار هم قرار گیرند تا این جبهه قوی تشکیل شود.محسن رضایی عضو شورای مرکزی ائتلاف نیروهای انقلاب در گردهمایی داوطلبان نمایندگی تهران در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی،  طی سخنانی ضمن تبریک ایام ماه رجب و فرا رسیدن فجر انقلاب اسلامی خطاب به حاضران و داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: نکته مشترک این اجلاسیه ارزش های انقلاب است که باید به ارزشهای انقلاب بازگشت کنیم.وی افزود: خوشبختانه مجلس و دولت کنونی که ثمره تلاشهای شورای ائتلاف است، در خدمت مردم هستند و زحمات زیادی کشیدند. امروز روزی است که باید یک گام جلوتر برویم و از دولت و مجلس انقلاب انتظار داشته باشیم کارهای بزرگی را تقدیم مردم کنند.

 

خبرهای جدید حداد عادل از لیست ۳۰ نفره شورای ائتلاف 
حداد عادل بیان کرد: تهران ۳۰ نفر نماینده می‌خواهد و امروز بیش از ۲ هزار نفر برای شهر تهران داوطلب مجلس شدند، یعنی به ازای هر کُرسی نمایندگی تهران بین ۷۰ تا ۸۰ نفر ثبت‌نام کرده‌اند، باید این واقعیت در ذهن داوطلبان باشد که شانس رقابت یک به ۸۰ است و باید این واقعیت پذیرفته شود.وی، نمایندگان تهران را پیشران مجلس خواند و گفت: کسی که می‌خواهد نماینده تهران شود، باید علم و دانش کافی از جمله در حوزه اقتصاد داشته باشد؛ نماینده مجلس باید به نیازهای کشور توجه کند و با توجه به واقعیت‌های جامعه، قانون را تدوین و تصویب کند.رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب، افزود: باید به‌زودی لیست سی نفره به مردم معرفی کنیم و در قدم اول بر حسب تخصص، داوطلبان را تفکیک می‌کنیم، ۱۴کانون تخصصی انقلاب در این زمینه تشکیل شده و افراد را بر حسب تخصص به این کانون معرفی می‌کنیم و از فردا مصاحبه‌ها از داوطلبان را شروع می‌کنیم و ملاحظاتی هم در لیست نهایی وجود دارد.

 

رقابت‌های انتخاباتی برمبنای مسائل واقعی جامعه شکل گیرد تا اولویت‌ها فراموشی نشود
جلیلی با بیان اینکه حالا اگر ملتی از یک عرصه عقب بماند و توجه نداشته باشد، سال‌ها عقب می‌ماند وقتی به موضوع اولویت دار نپردازیم تا ۴۰ سال عقب می افتیم، گفت: امروز یک وظیفه مهم و بزرگ داریم، افرادی که دل در گروی نظام و انقلاب دارند وارد عرصه انتخابات شدند باید از همه داوطلبان نمایندگی سپاسگزاری کرد، باید رقابت واقعی معنی‌دار در جهت مسائل اصلی و واقعی جامعه شکل گیرد تا اولویت‌های کشور به فراموشی سپرده نشود.عضو شورای راهبردی روابط خارجی به داوطلبان انتخابات مجلس توصیه کرد به موضوعاتی که اولویت کشور نیست مشعول نشوند.وی با تاکید بر حضور پرشور مردم پای صندوق رای خاطرنشان کرد: همه عزیزانی که به عرصه وارد شدند باید اعلام کنند که اولویت‌شان چیست و چه برنامه‌هایی دارند و مردم هم باید بررسی کنند که چه افرادی می توانند به این موضوعات را تسریع کنند.

 


خضریان: کلید مشارکت در انتخابات اعتماد عمومی است
عضو جبهه پایداری انقلاب اسلامی با انتقاد از عملکرد نخبگان و نقش آنها در بی اعتمادی جامعه، سیاست پدرخوانده‌ای به جای حزبی، آگاهی کاذب و گردش معیوب نخبگان را از دلایل کاهش نرخ مشارکت دانست.علی خضریان در نشستی با فعالان دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف درباره عملکرد مجلس یازدهم و نقش نخبگان در مشارکت سیاسی در کمیسیون اصل نود مجلس، افزود: یکی از خصوصیات نهاد پارلمان این است که تفاوت دیدگاهها در مجلس امری طبیعی است. در واقع پارلمان برخلاف دولت و قوه قضائیه، نماد نگاه‌های مختلف هست و این طبیعت مجلس است.عضو جبهه پایداری انقلاب اسلامی ادامه داد: یکی دیگر از خصوصیات مجلس این است که ریل‌گذار است و برخلاف آنچه تصور می‌شود این ریل‌گذاری اثر مستقیم و سریع در زندگی عامه مردم نمی‌گذارد. در بازه‌ زمانی احداث خط راه آهن اگر از کارگران، مهندسان و پیمانکارانی که در این موضوع فعالیت می‌کنند، پرسیده شود که چه کار می‌کنند به اقداماتی که انجام می‌دهند اشاره می‌کنند، اما از منظر مردم که نگاه کنیم با این سؤال روبرو می‌شویم که چرا تأثیر این کاری که انجام می‌دهند را نمی‌بینیم؟ چرا پس از گذشت چند سال هنوز اثراتش را ندیدیم؟ در حالی که اگر ریل گذاری آنها نباشد، امکان حرکت قطار در آینده نیست و در زمانی هم که قطار بر روی ریل حرکت می‌کند، همه قطار را می‌بینند و توجهی به ریل راه‌آهن ندارند.

 


امکانات دولتی برای تبلیغات به مساوات در اختیار نامزدها قرار می‌گیرد
دبیر ستاد انتخابات کشور گفت: به منظور تحقق عدالت در فرآیند برگزاری انتخابات، امکانات دولتی برای تبلیغات به مساوات در اختیار نامزدها قرار می‌گیرد.محسن اسلامی روز یکشنبه در جلسه شورای اداری قرچک با اشاره به لزوم همراهی همه دستگاه‌های اجرایی در برگزاری باشکوه انتخابات اظهار داشت: بر اساس ماده ۷۴ قانون انتخابات، کلیه دستگاه‌های اجرایی ذیل ماده پنج قانون مدیریت خدمات کشوری و بر اساس سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب در ایجاد مواسات در تبلیغات، باید ظرفیت‌های خود را در اختیار ستاد انتخابات قرار دهند.وی افزود: هیأت‌های اجرای لازم است تا جدولی از امکانات موجود در شهرستان‌ها را احصا و بر اساس برنامه ریزی عادلانه، در اختیار نامزدها قرار دهند تا آنان به صورت رایگان و یا شبه رایگان از این امکانات برای تبلیغات استفاده کنند.

 


آرامش سیاسی بر جامعه حاکم است
مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور اعلام کرد: ویژگی مشخص دولت تقوای سیاسی است و درگیر مسائل حاشیه‌ای نمی‌شود از این رو آرامش سیاسی بر جامعه حاکم است.عبدالله مرادی یکشنبه، ۱۵ بهمن در همایش توجیهی آموزشی نمایندگان فرماندار حوزه‌های انتخابیه استان همدان، با تأکید بر اینکه جمهوریت و اسلامیت ما با انتخابات و رأی مردم گره خورده است و با مفهوم تعیین حق سرنوشت مواجه هستیم، اظهار کرد: همه ما برای ساختن آینده حق داریم و باید این حق را با رأی دادن محقق کنیم.

 

 

حضور پرشور مردم در انتخابات قدرت بازدارندگی کشور را افزایش می‌دهد
رادان فرمانده فراجا با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر توان داخلی و به دست جوانان خود موفق به پیشرفت‌های بزرگی در صنایع نظامی شده و قدرت بازدارندگی بالایی ایجاد کرده است، گفت: همگان به خوبی می‌دانند حضور پرشور مردم در انتخابات قدرت بازدارندگی کشور را افزایش می‌دهد.

 


بدخواهان در آستانه انتخابات تلاش می کنند مردم را دلسرد کنند
رئیس سازمان امور اجتماعی کشور با تأکید بر اینکه بدخواهان نظام جمهوری اسلامی ایران در آستانه انتخابات تلاش می کنند مردم را دلسرد کنند، گفت: نمایندگان تشکل‌های مردمی می توانند سرآغاز نهضت بزرگی برای حضور و مشارکت مردم در انتخابات باشند.



امکان ارائه لیست ۱۰ تا ۱۵ نفره از سوی اصلاح‌طلبان و اعتدال‌گرایان
سخنگوی حزب اعتمادملی گفت: ممکن است یک لیست با حضور ۱۰ یا ۱۵ نفر در تهران ارائه کنیم ولی خیلی بعید است که در شرایط فعلی بتوانیم لیست کامل بدهیم.محمدصادق جوادی حصار در گفت‌وگو با ایسنا درباره جلسات برخی احزاب اصلاح‌طلب با اعتدال و توسعه و حامیان لاریجانی، اظهار کرد: این جلسات برای بررسی شرایط سیاسی کشور برگزار می‌شود. این جلسات با حضور حزب کارگزاران، اعتماد ملی، ندای ایرانیان، اعتدال و توسعه و افراد نزدیک به علی لاریجانی برگزار می‌شود.

 

سیر صعودی میل به مشارکت
سیدمحمد تقی شاهچراغی رئیس ستاد انتخابات کشور مجموعه کشور گفت: «تاکنون تقریبا ۵۹ هزار شعبه اخذ رأی در کشور ایجاد شده و ۸۰۰ هزار نفر در شعبات برای دریافت رأی مردم حضور خواهند داشت که این تعداد به جز نیروی انتظامی است و بقیه افراد حاضر نیز به نوعی در حقیقت همت مردمی قلمداد می شوند.»وی افزود: «هر اقدامی که برای انتخابات و اجرای درست آن لازم بود انجام داده و در دو ماه گذشته در نظرسنجی‌هایی که داشتیم مشخص شد میل مردم نسبت به مشارکت در انتخابات سیر صعودی داشته است.»

 

 

توصیه وزیر کشور به سازمان‌های مردم‌نهاد
احمد وحیدی در نخستین همایش ملی نمایندگان سازمان‌های مردم نهاد در شوراهای توسعه و حمایت از تشکل‌های سراسر کشور توصیه‌هایی به این سازمان ها کرد. وزیر کشور خطاب به سازمان های مردن‌نهاد گفت: «در انتخابات پیش رو  از نماینده خاصی حمایت نکنند؛ اما در تشویق مردم برای آمدن پای صندوق‌ها که در حقیقت شکل دیگری از حرکت اجتماعی است تشکل‌ها باید نقش آفرین باشند.»

 

 

برگزاری چند مناظره‌ انتخاباتی
مناظره‌ای بین اسماعیل گرامی مقدم و ترقی قائم مقام‌های حزب اعتمادملی و موتلفه برگزار شد. گرامی مقدم در این مناظره گفت که «در حاکمیت کسانی هستند که می‌خواهند انتخابات را غیررقابتی کنند...خیلی‌ها بعد از فرمایش رهبری درباره مشارکت به یاد تلاش برای مشارکت افتادند... کسانی که حزب تشکیل می‌دهند و در انتخابات شرکت می‌کنند نظام و ولایت فقیه را قبول دارند.» ترقی نیز اظهار کرد: «ناامیدکردن مردم و بزرگ‌کردن تهدیدهای دشمن راه‌ و رسم رقابت نیست. داوران رقابت انتخابات معصوم نیستند، اما شرط رقابت سالم این است که طرفین قوانین را رعایت کنند و داوری را قبول داشته باشند.»

همچنین مناظره‌ای بین محمود علیزاده طباطبایی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران و محمدصالح جوکار رئیس کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس یازدهم برگزار شد. علیزاده در این مناظره بیان کرد: «مجلس برای مردم تصمیم می‌گیرد. چه مردم مشارکت بکنند یا نکنند، مجلس تشکیل می‌شود و مجلس تصمیم می‌گیرد، پس چه‌بهتر که مردم حداکثر حضورشان را در انتخابات داشته باشند، بالاخره بین دو نفری که کاندیدا هستند در یک حوزه، اگرچه کاندیدای خودشان نیستند، تفاوت می‌کند که آقای الف برود مجلس یا آقای ب برود، وقتی این تفاوت وجود دارد توصیه به مردم این است که بیایند و حضور داشته باشند و افرادی را به مجلس بفرستند که دنبال منافع ملی باشند، دنبال منافع شخصی نباشند.»

جوکار نیز با دفاع از عملاکرد مجلس یازدهم، گفت: «مجلس یازدهم هم حقوقدان دارد هم پزشک دارد و هم آدم‌های سیاسی دارد هم فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دارد و هم نخبگانی در مجلس حضور دارند. مجلسی که الان می‌بینم واقعا کارآمد است. در زمینه‌های مختلف هم آنچه که واقعا مشکلات مردم بود در این مجلس مثل طرح‌هایی مانند جهش تولید مسکن، جهش تولید دانش‌بنیان که واقعا برای نخبگان ما یک فرصت‌های خوبی ایجاد کرد. در حوزه اصلاح قانون بانک مرکزی بعد از ۵۰ سال، واقعا یک تحول جدی در عرصه بانکداری ایجاد شد.»

 


نوبخت: برای اعلام لیست منتظر نظر نهایی شورای نگهبان هستیم
دبیرکل حزب اعتدال و توسعه با تأکید بر اینکه انتخابات را بسیار جدی دنبال می‌کنیم، گفت: حزب اعتدال و توسعه برای اعلام لیست، منتظر نظر نهایی شورای نگهبان در ۱۹ بهمن است؛ بسیار امیدواریم شورای نگهبان و نهادهای ذیربط فرآیند پیشین را اصلاح نموده تا همه جریانات در انتخابات شرکت کنند.

 

 

دست رد «ثابتی» به «داماد روحانی»
«امیرحسین ثابتی» از فعالان سیاسی و رسانه‌ای در واکنش به توییت «کامبیز مهدی‌زاده» داماد حسن روحانی و ادعای او مبنی بر انصراف ثابتی از مناطره، نوشت: «کامبیز مثل حسن، به راحتی دروغ می‌گوید. چون وقتی از ایرنا تماس گرفتند و گفتند با فلانی مناظره می‌کنی یا نه؟ از ابتدا قبول نکردم و گفتم فلانی جز اینکه داماد یک شخص منفور است و رد صلاحیت هم شده، هنر دیگری ندارد. لذا اگر قرار به مناظره باشد با فردی هم سطح و هم‌تراز مناظره خواهم کرد».

 

برای هر کرسی نمایندگی مجلس چند نفر رقابت می‌کنند؟
با اضافه‌شدن ۷۵۰ نفر دیگر به مجموع تأیید‌صلاحیت‌شدگان، این آمار از ۱۴هزار نفر گذشت و حدود ۵۰ نفر به‌ازای هر کرسی نمایندگی رقابت می‌کنند.با اعلام آمار جدیدی از تأییدصلاحیت‌های داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی که به نتایج بررسی‌های توسط هیئت نظارت استانی اعتراض داشتند، این آمار از 14 هزار نفر عبور کرد و 750 نفر جدید تأییدصلاحیت گرفتند.

 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۹
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۱ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۵
فکر می کنید مردم به این نوع خبرها علاقه مند هستند؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۲ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۵
عجب انتخاباتی، عجب رقالت نفس گبری، عجب اشتیاقی برای رای دادن!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۳ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۵
تبلیغات آنچنانی شما هم چیزی را تغییر نخواهد داد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۴ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۵
چرا باید رای بدهم؟
رای من تایید وضعیت موجود است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۹ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۵
چطور بازیگر زن آمریکایی فیلمهای خلاف عفت توانسته به ایران وارد شده و در مقابل سفارت سابق آمریکا عکس یادگاری بگیرد؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۴۶ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۵
خخخخخخخخ
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۵۰ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۵
شاید اومده توبه کنه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۳ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۶
اینکه چیزی نیست کاترین شکدوم که خیلی بالا تر هم رفت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۰ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۵
ثابتی !روحانی منفوره و لابد تو محبوب و شیرین ؟؟؟!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۳۸ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۶
هر دو شون سر و ته یه کرباسن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۱ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۵
مالک شریعتی، در شبکه اجتماعی ایکس در پاسخ به آذری جهرمی نوشت: «ظاهرا خبر تحت فشار قرار دادن محمدباقر نوبخت و علی مطهری برای انتقال از تهران به رشت و فریمان پس از ردصلاحیت روحانی، نزدیک به واقعیت است که اعلام تلویحی آن را به یک طناز امنیتی سپرده‌اند.»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقای شریعتی مگر کاندید شدن از اینجا یا آنجا توفیری دارد ؟
وقتی به کسی طعنه میزنید یادتان باشد آقای رئیسی از خراسان جنوبی کاندید شده است و بدون رقیب به انتخابات می آید !
اصلاً یک کاری کنیم آقای رئیسی را بفرستید رشت و آقای نوبخت را بفرستید خراسان جنوبی !
ناشناس
|
Canada
|
۲۱:۳۱ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۵
جوک سال رقابت!!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۲ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۵
کاملا درسته این آذری جهرمی قبلا شغلش چیز دیگه ای بوده یهو وزیر شده و بعد اپوزوسیون شده خخخخ
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۱ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۵
اینهمه خبر و حاشیه و تلاش برای هیچی!!!! واقعا عجیبه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۲۹ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۶
حفراین چاه ها ممکن است برای من وشما به آاب نرسد اما برای حفاران نان دارد برادر....
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟