از «شورای نگهبان به نامه حسن روحانی پاسخ نداد» تا «تاکید مجدد کارگزاران بر اختلاف با جبهه اصلاحات»

۲۵ روز تا یازدهم اسفند و برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری مانده است. در این روز‌ها، برگزارکنندگان انتخابات دنبال فراهم نمودن برگزاری انتخابات و فعالان سیاسی هم در فضای مجازی به دنبال تبیین مواضع و گا‌ه کنایه به جناح رقیب هستند. در مطالب زیر مروری بر آن‌ها خواهیم داشت.
کد خبر: ۱۲۲۰۱۶۰
|
۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۰ 06 February 2024
|
6222 بازدید
|
۷

از «شورای نگهبان به نامه حسن روحانی پاسخ نداد» تا «تاکید مجدد «کارگزاران» بر اختلاف با جبهه اصلاحات»

 

۲۵ روز تا یازدهم اسفند و برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری مانده است. در این روز‌ها، برگزارکنندگان انتخابات دنبال فراهم نمودن برگزاری انتخابات و فعالان سیاسی هم در فضای مجازی به دنبال تبیین مواضع و گا‌ه کنایه به جناح رقیب هستند. در مطالب زیر مروری بر آن‌ها خواهیم داشت.

 

 

شورای نگهبان به نامه حسن روحانی پاسخ نداد
سایت حسن روحانی نوشت: شورای نگهبان هنوز دلایل ردصلاحیت حجت‌الاسلام حسن روحانی برای نامزدی در انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری را به او ارائه نکرده است.در پی اعلام نتایج اولیه بررسی صلاحیت‌های انتخابات خبرگان رهبری، حسن روحانی هفته گذشته در نامه‌ای به شورای نگهبان، خواستار اعلام دلایل ردصلاحیت خود شده اما با گذشت یک هفته، هنوز این شورا به نامه او پاسخی نداده و دلایل و مستندات خود را برای این تصمیم ارائه نکرده است. روز ۴ بهمن ۱۴۰۲ بنا به اطلاع یکی از مقامات شورای نگهبان، ردصلاحیت روحانی پس از سه دوره نمایندگی مردم سمنان و تهران در مجلس خبرگان رهبری توسط فقهای این شورا، اعلام و پیامک ردصلاحیت او روز شنبه هفتم بهمن ارسال شد.حجت‌الاسلام روحانی به این تصمیم اعتراض نکرد و در بیانیه و نامه به شورای نگهبان، خواستار اعلام دلایل ردصلاحیت خود شد که هنوز دلایلی اعلام نشده است.

 

نظر آقاتهرانی در مورد ائتلاف 
آقاتهرانی در پاسخ سؤالی درباره احتمال ائتلاف جبهه پایداری با شورای ائتلاف تصریح کرد: با دوستان خود در شورای ائتلاف صحبت کرده‌ایم و اکنون نیز بعضا برخی جلسات و گفت‌وگوهایی با آنها داریم. ما صراحتاً به آنها گفتیم که اگر منظور از وحدت، همگرایی و همراهی بر اساس شاخص‌های و معیارها باشد، آماده‌ایم و از ائتلاف استقبال می‌کنیم اما اگر مقصود از وحدت، قرار گرفتن دوستان و آشنایان در لیست و ترجیح آنها به شاخص‌ها باشد، راه خودمان را خواهیم رفت. رئیس شورای مرکزی جبهه پایداری درباره اینکه احتمال ارائه یک لیست واحد از سوی جبهه پایداری و شورای ائتلاف چقدر است نیز خاطرنشان کرد: جلسات و گفت‌وگوها برقرار است اما واقعاً نمی‌دانم نتیجه چه خواهد شد. اینکه این گفت‌وگوها نتیجه بدهد یا نه، بستگی به رفتار شورای ائتلاف دارد؛ اگر بخواهد بر اساس معیارها عمل کنند ما آمادگی داریم.آقاتهرانی همچنین گفت: اگر جبهه پایداری و شورای ائتلاف نتوانند لیست واحد بدهند، بهتر است دو گروه تلاش کنند تا گزینه‌های اشتراکی بیشتر در لیست داشته باشند. ما به عنوان جبهه پایداری درصورتی‌ که دو لیست ارائه شود سعی خواهیم کرد که گزینه‌ها اشتراکی‌مان با دوستان شورای ائتلاف بیشتر باشد.

 

 

شورای وحدت رکورد حضور زنان در لیست انتخاباتی را زده است
لاله افتخاری، عضو شورای وحدت اصولگرایان می‌گوید: شورای وحدت با توجه به زنان توانمندی که دارد، حداقل حضور زنان در لیست‌های انتخاباتی را ۷ تن اعلام کرده و از این جهت رکورد زده است.بنده چنین موردی را نشنیدم و از طرفی تجربه هم مورد دیگری را نشان داد. مورد دیگر اینکه شورای وحدت با توجه به زنان توانمندی که دارد، حداقل حضور زنان در لیست‌های انتخاباتی را ۷ نفر اعلام کرده و از این جهت رکورد زده است کما اینکه در انتخابات گذشته در لیست تهران فقط ۵ زن حضور داشتند که البته یکی از آنها به رحمت خدا رفت اما بر اساس مصوبه هیات عالی شورای وحدت حداقل ۷ زن باید در لیست حضور داشته باشد.علاوه بر این مصوب شده که ۱۰ جوان در لیست حضور داشته باشند که در مورد جوانان هم به این نکته اشاره نشده که حتماً مرد باشند و یا زن، لذا از بین جوانان امکان دارد زنان هم حضور داشته باشند، بنابراین تعداد زنان در لیست شورای وحدت می‌تواند افزایش پیدا کند، در مجموع آنچه شنیده شده با واقعیت تفاوت دارد.

 

 

کاندیدای شاخص اصلاح طلبان در قم انصراف داد
«محسن عابدینی‌پور» شاخص ترین چهره نزدیک به اصلاح طلبان و اعتدالیون قم که در انتخابات مجلس دوازدهم ثبت نام کرده بود، در اعتراض به آنچه تناقض و ابهام در ردصلاحیت خود خواند، با انتشار نامه ای سرگشاده خطاب به فرماندار قم، از کاندیداتوری این انتخابات انصراف داد. آن گونه که ایلنا روایت کرده، عابدینی پور با وجود سابقه رزمندگی در دوران دفاع مقدس، ابتدا توسط هیات اجرایی به استناد بند۲ ماده۳۱ قانون انتخابات مبنی بر عدم التزام به نظام (التزام عملی به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران) رد صلاحیت شده بود که پس از آن هیات نظارت بر انتخابات، این استناد را نداشت و او را به استناد بند۹ ماده۳۱ مبنی بر نداشتن سابقه اجرایی (گواهی معتبر و مورد تأیید بالاترین مقام نهاد یا مؤسسات مربوط مبنی بر داشتن حداقل پنج‌سال سابقه فعالیت اجرایی یا آموزشی یا پژوهشی یا قضایی در یک یا همه آن‌ها در بخش دولتی، عمومی یا غیرعمومی در هنگام ثبت‌نام) رد صلاحیت کرد.

 

 

آمار کواکبیان از تعداد چهره های شناخته شده اطلاح طلب که برای نمایندگی مجلس ثبت نام کرده اند
به نوشته آخرین خبر مصطفی کواکبیان، دبیرکل حزب مردم سالاری گفت: در کل کشور عناصر شناخته شده اطلاح طلب که از فیلتر رد شده اند به چهل تن نمی رسد.

 

 

چرا و چگونه صندوق رأی به وضعیت کنونی دچار شده است؟
محمدرضا عارف با انتشار بیانیه ای به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خواسته انقلابیون ۵۷ را قدسی زدایی از اشخاص و نهادها دانست و گفت: مطمئنا یکی از شاخص های توسعه یافتگی کشور که اتفاقا از آرمان های اولیه انقلاب ۵۷ بود موضوع "آزادی" است. چرا نباید از خود بپرسیم که چرا و چگونه صندوق رأی بعنوان منبع مشروعیت بخش جمهوری اسلامی، از آن اهمیت و جایگاه و با آن میزان استقبال، به وضعیت کنونی دچار شود؟ آیا نباید حذف و طردهای متوالی، ایستادگی در مقابل ِ مطالبات ملی و البته برخی ناوفاداری ها و خلف ِ وعده ها را بعنوان مبانی امید سوزی در کشور و نظام بدانیم؟ به رغم تمامی تلاش هایی که در ادوار مختلف بعد از انقلاب توسط مسئولان بویژه در دو دهه اول انقلاب صورت گرفت، هنوز با شاخص های یک کشور توسعه یافته فاصله معناداری داریم.

 

 

رکورددار غیبت در مجلس را بشناسید
کارنامه عملکرد نمایندگان مجلس یازدهم از جهت نظم و تعهدشان برای حضور در جلسات مجلس زیر ذره‌بین رسانه‌ها قرار گرفت. آنگونه که روزنامه ایران روایت کرده، جدولی از درصد غیبت نمایندگان که براساس اطلاعات منتشر شده در سامانه اینترنتی شفافیت آرای نمایندگان مجلس شورای اسلامی به آدرس shafanama.ir به‌ دست آمده، نشان می‌دهد که اکبر احمدپور نماینده خواف با ۸۵.۴ درصد رکورد بیشترین غیبت در جلسات مجلس را از آن خود کرده و حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین‌شهر با حضور در تمام جلسات منظم‌ترین نماینده بوده است.

 

 


سه مدعی سرلیستی اصولگرایان
به نوشته خبرآنلاین خیال اصولگرایان از حضور کم فروغ اصلاح‌طلبان در انتخابات مجلس دوازدهم راحت شده و تمرکز خود را به رقابت‌های درون جناحی خود گذاشتند. در این میان، جنگ سرلیستی در اردوگاه اصولگرایان آغاز شده، خاصه بین محمدباقر قالیباف و مرتضی آقاتهرانی اما آنها رقیب قَدر دیگری هم دارند؛ محمدرضا باهنر. باهنر نه تنها از جایگاه دبیرکلی جبهه پیروان خط امام و رهبری در تصمیم سازی‌ها و تصمیم‌گیری‌های جریان اصولگرا نقش مهمی دارد، بلکه سال‌های زیادی بر صندلی نایب رئیسی مجلس در ادوار مختلف تکیه زده و «لابی‌من» قهار مجالس بوده است.

 

 

مطالبات اصلاح‌طلبان دغدغه مردم نیست
دبیرکل جمعیت ایثارگران تصریح کرد: اصلاح‌طلبان مسائلی را مطرح می‌کنند که حتی به تصریح خودشان جایی در اولویت‌های مردم ندارد، در حالی که طبق آمار و نظرسنجی‌های مختلف مهم‌ترین دغدغه مردم مسائل معیشتی و مشکلات اقتصادی است.عامری عمده مشکلات معیشتی کشور را نتیجه عملکرد دولت قبل دانست و افزود: به عنوان مثال در شرایطی که روزانه بیش از ۷۰۰ نفر از هموطنان در دولت قبل به دلیل کرونا جان خود را از دست می‌دادند؛ دولت قبل می‌گفت تا زمانی که FATF امضا نشود ما نمی‌توانیم واکسن وارد کشور کنیم، اما بعد از آن‌که در دولت سیزدهم واکسن وارد شد، می‌گفتند ما این کار را انجام دادیم! متأسفانه اصلاح‌طلبان هم‌چنان این رویه‌ را ادامه می‌دهند.عامری در پاسخ به سوالی درباره نحوه تعامل انتخاباتی جمعیت ایثارگران با شورای ائتلاف گفت: ما گزینه‌های خودمان را بر اساس شاخص‌های مورد تأیید حزب به شورای ائتلاف معرفی و سعی می‌کنیم دوستان را نسبت به این گزینه‌ها متقاعد کنیم، اما لیست ما در نهایت همان لیست شورای ائتلاف خواهد بود.

 

 

مناظره‌های انتخاباتی به صورت ضبط شده است
«پیمان جبلی» رئیس رسانه ملی در گفت‌وگو با ایرنا، درباره مناظرات انتخاباتی در صداوسیما اظهار داشت: باید دید مناظراتی که در حوزه های انتخابیه صورت می‌گیرد به چه میزان است سپس بر همان اساس طراحی اجرای مناظره ها را خواهیم داشت. وی افزود: مناظرات انتخاباتی به صورت ضبطی خواهد بود و از بین نامزدهایی که در هر حوزه انتخابیه ثبت نام کرده اند انجام خواهد شد؛ با توجه به تعداد نامزدهای هر حوزه انتخابیه، تعداد شرکت کنندگان در مناظره ها هم متفاوت خواهد بود و ممکن است در یک حوزه انتخابیه افرادی که در مناظره شرکت می کنند، بیشتر از ۲۰ تا ۳۰ نفر باشد یا ممکن است، کمتر از ۱۰ نفر باشند؛ لذا برنامه‌ریزی مناظره ها بستگی به تعداد نامزدهای آن حوزه انتخابیه دارد. رئیس رسانه ملی ادامه داد: مناظره ها شامل برخی سؤالات عمومی و عمدتا مربوط به همان حوزه انتخابیه خواهد بود و نامزدها می توانند راهکارهای مورد نظر خود برای حل مسائل حوزه انتخابیه خود و همچنین حل مسائل کلانی که به عهده نماینده مجلس است را مطرح کنند.

 

 

پیش‌بینی مشارکت بالای 50 درصد در انتخابات است
آقاتهرانی، رئیس مجمع جبهه پایداری گفت: پیش بینی ما این است که مشارکت در انتخابات بالای 50 درصد است و ان شاء الله باز هم با حضور با شکوه مردم ایران اسلامی در پای صندوق های رأی، حماسه ای دیگر رقم بخورد.

 

 

انصراف شورای وحدت اصولگرایان از وحدت با دیگران
شورای وحدت اصولگرایان اعلام کرد که این تشکل سیاسی در انتخابات مجلس شورای اسلامی، کاندیدای مستقل معرفی خواهد کرد و شورای وحدت قصد ائتلاف با هیچ جریانی را در انتخابات مجلس دوازدهم ندارد.

 

 

۱۰۰ حزب و ۱۹ جبهه سیاسی می‌توانند برای انتخابات لیست ارائه کنند
عبدالله مرادی دبیر کمیسیون ماده ۱۰ احزاب در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه ماده ۸ قانون انتخابات صراحت دارد که فقط احزاب و جبهه‌های قانونی می‌توانند برای انتخابات فهرست و لیست بدهند، یادآور شد: ۱۰۰ حزب و ۱۹ جبهه سیاسی می‌توانند برای انتخابات لیست ارائه کنند.

 

 


 فعالیت خواص در جذب مشارکت مردم در انتخابات تاثیرگذار است
یک فعال سیاسی با اشاره به اهمیت نقش نخبگان در انتخابات، گفت: خواص باید زودتر از این برای نقش‌آفرینی در انتخابات خیز برمی‌داشتند، زیرا بسترسازی برای انتخابات در طی زمان فراهم می‌شود.جهانبخش محبی‌نیا در گفت وگو با ایسنا درباره بیانات رهبری در خصوص نقش‌آفرینی خواص در انتخابات اظهار کرد: خواص باید زودتر از این برای انتخابات خیز برمی‌داشتند، زیرا بسترسازی برای انتخابات در طی زمان فراهم می‌شود. فرمایش رهبری در خصوص نقش خواص بدون شک در راستای منافع ملی کشور است اما هنوز این نگاه رهبری در نظام دیوانی کشور محقق نیست.

 

 


نوروزی: خواص «تبیین‌گر» و «میدان‌دار» انتخابات باشند
یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: امروز خواص باید مانند ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی نقشی محوری ایفا کنند و در زمینه برگزاری انتخابات علاوه بر تبیین‌گری، میدان‌دار نیز باشند.حسن نوروزی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره اهمیت نقش آفرینی خواص در انتخابات پیش رو تاکید کرد: یکی از وظایف خواص تبیین درباره نقش انتخابات و مشارکت در انتخابات در تثبیت جایگاه نظام است؛ خواص باید درباره نقش مشارکت حداکثری در زمینه‌هایی نظیر چگونگی سهیم شدن آحاد ملت در پیروزی اهداف انقلاب اسلامی، تقویت رهبری به عنوان محور اصلی ولایت فقیه، ناامید کردن دشمن، تقویت روحیه مقاومت در جهان و منطقه و همچنین وحدت عمومی به عنوان یکی از استوانه‌های بزرگ پیروزی انقلاب اسلامی و ادامه حیات آن تا به امروز تبیین‌گری کنند.

 

 

جبهه اصلاحات در تهران لیست نمی‌دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات گفت: این جبهه امکان ارائه لیست در تهران را ندارد. جواد امام در  گفت وگو با ایسنا درباره رویکرد انتخاباتی این جبهه اظهار کرد: با توجه به شرایط موجود و به استناد راهبرد انتخاباتی و مصوبه مجمع عمومی جبهه اصلاحات در تاریخ ۱۵ بهمن، امکان ارائه لیست در تهران وجود ندارد.وی ادامه داد: جبهه اصلاحات استان‌ها براساس راهبرد انتخاباتی جبهه تصمیم خواهند گرفت.

 

 

 نظرسنجی‌ها روند «صعودی» مشارکت را نشان می‌دهد
وزیر کشور با بیان اینکه تا زمانی که کشور وارد فضای کامل انتخاباتی نشده است، نمی‌توان برآورد دقیقی از میزان مشارکت داشت، گفت: اما نظرسنجی‌ها از روند رو به رشد در این زمینه حکایت دارد که امیدواریم تا روز انتخابات استمرار یابد. 

 

 

«انقلابی بودن» رمز موفقیت مجلس دوازدهم
«شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی» به‌ مناسبت انتخابات مجلس دوازدهم که در روز ۱۱ اسفندماه برگزار می‌شود، بیانیه‌ای تحلیلی صادر کرد. در بخشی از بیانیه شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی (شانا) آمده است: مجلس دوازدهم باید مجلسی باشد که به کاهش مشکلات مردم کمک کند. بی‌گمان مهم‌ترین مشکل عامه مردم در حال حاضر مشکل اقتصادی است. گرانی و تورم به‌ ویژه در بعضی از مواد غذایی و نیز گرانی قیمت مسکن و بالا بودن اجاره و عدم اشتغال جوانان ازجمله مشکلات مردم و از مطالبات به‌حق آن‌هاست. مردم از مجلس دوازدهم انتظار تحول و انتظار حل مشکلات خود را دارند و این توقع به جایی است. موفقیت مجلس دوازدهم هم در گرو انقلابی بودن آن مجلس در چهارچوب اصول سه‌گانه «عقلانیت، معنویت و عدالت» و هم در گرو تعامل منطقی با دولت مردمی آیت‌الله رئیسی خواهد بود. همکاری با دولت آیت‌الله رئیسی و پشتیبانی از آن، راهبرد مهم ما در انتخابات مجلس دوازدهم است، هرچند که این تعامل و پشتیبانی را به‌معنی نفی استقلال مجلس و انصراف مجلس از نظارت قانونی و نقد کارشناسانه و منصفانه دولت نمی‌دانیم.

 

اعلام آمادگی یک حزب دیگر برای ائتلاف با «شانا»
«شاهرخ رامین» دبیرکل حزب اسلامی قانون و نماینده ادوار مجلس در نشست خبری خود تصریح کرد: از آنجا که ما یک حزب سیاسی هستیم، لازم است با سایر احزاب مشارکت داشته باشیم؛ لذا نماینده ما به طور فعال در جلسات شورای ائتلاف شرکت می‌کند و با آنها تعامل و هماهنگی داریم. هر چند در جلسات شورای مرکزی شورای ائتلاف حضور نداریم، اما امکان ارائه فهرست مشترک را داریم چون طرز تفکر مشترکی بین ما و اعضای شورای ائتلاف وجود دارد.

 

 

ممکن است لیست «شورای وحدت» و «شورای ائتلاف» در تهران مشترک باشد
پس از اعلام خبر فهرست مستقل «شورای وحدت» برای انتخابات مجلس دوازدهم، «شهاب‌الدین صدر» رییس ستاد انتخابات این شورا در تهران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به سیاست معرفی کاندیداهای مستقل از سوی شورای وحدت اظهار کرد: ممکن است لیست «شورای وحدت» و «شورای ائتلاف» در تهران مشترک باشد. صدر با بیان اینکه لیست شورای وحدت در تهران در حال نهایی‌ شدن است، گفت: در استان تهران، مصاحبه‌های اولیه از نامزدهای انتخاباتی شورای وحدت انجام شده و ارزیابی نهایی هم صورت خواهد گرفت.

 

 

عارف با اصلاح‌طلبان قهر کرده است؟
چندی پیش اعلام شد که «محمدرضا عارف» در پی تهیه لیستی انتخاباتی است. حالا یک روزنامه در مطلبی اعلام کرده که «عارف» بعد از کشمکش‌هایی که میان اصلاح‌طلبان به وجود آمد، بار دیگر در لاک سکوت خود فرو رفته است. فرای این که در جبهه اصلاحات چه کسانی تعیین‌کننده‌اند اما عارف به عنوان یک نیروی میانه‌روی اصلاح‌طلب که اکنون در مجمع تشخیص مصلحت هم حضور دارد باید بر اساس مصلحت کشور و نظام از همه ظرفیت خود استفاده و سعی کند مخاطبان اصلاحات را پای صندوق بیاورد.

 

 

تاکید دوباره «کارگزاران» بر اختلاف با جبهه اصلاحات
«حسین مرعشی» دبیرکل حزب «کارگزاران سازندگی» در نشست شورای مرکزی این حزب اعلام کرد: در این شرایط از ما به عنوان «کارگزاران سازندگی ایران» تنها در درون حاکمیت امکان‌هایی برای اثرگذاری جهت بهبود وضعیت کنونی وجود دارد. از این جهت انتخابات در هر شرایطی امکان مهمی محسوب می‌شود.وی پیش‌تر نیز قهر با صندوق رأی را رد و تصریح کرده بود: اگر تصمیم به بودن یا نبودن در سیاست بگیریم، حتماً بودن در سیاست را انتخاب می‌کنیم.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵
در انتظار بررسی: ۸
انتشار یافته: ۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۸ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۷
مشگل معیشت دارم رای نمیدم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۴۳ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۷
هر زمان رفاه و آبادانی
معیشت آبرومندانه
صلح و همزیستی با دنیا
برای مردم آوردید
صندوق رای را هم بیاورید
تا رای دهیم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۵ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۷
ابراهیم ریسی با خودش رقابت می کند.
عجب انتخابات پر شوری!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۶ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۷
انتخاب گزینه بد در مقابل گزینه های خیلی خیلی بد هم برای مردم پیروزی است به هر حال چهار سال به همراه سال ها خسارت های آن از عمر همین مردم است که تکرار نمی شوند
پاسخ ها
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۵۳ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۷
خوبه خودتان هم میدانید کاندید های تایید صلاحیت شده بد و خیلی بد هستند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۹ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۷
آرزوی بسیاری از نمایندگان مجلسی فعلی هم مشارکت حداقلی است تا یک دوره دیگر هم .......................
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۸ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۷
اقا تهرانی ........خواب دیدی؟؟
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟