بین الملل تابناک: جنگ غزه در شرایطی وارد صد و بیست و هفتمین روز خود شده است که پس از پایان توافق آتش بس بین حماس و اسرائیل، حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آغاز گشته و همچنان ادامه دارد و دورنمای مشخصی برای پایان جنگ وجود ندارد.
روزنامه «وال استریت ژورنال» آمریکا نوشت قاهره تهدید کرد که در صورت عبور فلسطینیهای غزه از مرز مصر یا انجام عملیات زمینی توسط رژیم صهیونیستی در شهر رفح، معاهده صلح با این رژیم را به حالت تعلیق در میآورد.
این روزنامه به نقل از یک دیپلمات ارشد غربی در قاهره نوشت مقامات مصری از همتایان غربی خود خواستند به رژیم صهیونیستی اطلاع دهند که هر گونه اجبار برای کوچ مردم غزه به سینا مصر یک تخلف محسوب میشود که عملا توافق با رژیم صهیونیستی را به حالت تعلیق در میآورد.
یکی دیگر از مقامات ارشد غربی و دو مقام آمریکایی و صهیونیستی گفتند این پیام کاملا واضح بود و مصر تهدید کرد در صورتی که ارتش صهیونیستی ساکنان غزه را به داخل مصر سوق دهد، این توافق را تعلیق خواهد کرد.
این مسوول صهیونیستی گفت دولت مصر این تهدید را در دیدار «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا با «عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور مصر تکرار کرد.
در همین راستا، مسوول آمریکایی گفت مصر به صراحت اعلام کرده است که در صورتی که فلسطینیها به سینا رانده شوند، آماده است مرزهای خود را شاید با تانک نظامی کند.
وال استریت ژورنال نوشت با وجود تنشهای فزاینده، مقامات صهیونیستی و مصری همچنان با یکدیگر در ارتباط هستند.
مقام صهیونیستی مذکور گفت افسران مصر و رژیم صهیونیستی که بر اثر همکاری امنیتی در مرزها باهم ارتباط دارند درباره عملیات نظامی احتمالی رژیم صهیونیستی باهم صحبت میکنند و در این مذاکرات مصری ها از رژیم صهیونیستی خواستهاند دامنه عملیات خود را محدود کنند.
روزنامه آمریکایی مذکور گزارش داد مصر در پی نگرانیها از احتمال ورود فلسطینیها به سینا، تدابیر تکنولوژیکی مختلفی مانند دوربینها و حسگرها در مرز با نوار غزه اتخاذ کرده است.
رویترز هم گزارش داد که به گفته دو منبع امنیتی، مصر طی دو هفته گذشته حدود ۴۰ تانک و نفربر زرهی را برای تقویت حضور خود در مرز با غزه به شمال شرق سینا فرستاده است.
همزمان با تشدید حملات ارتش رژیم صهیونیستی در نوار غزه، ارتش این رژیم روز جمعه اجرای عملیات نظامی در شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه را تصویب کرد.
همچنین وال استریت ژورنال نوشت یک هیئت مصری به منظور مذاکره درباره رفح غزه روز جمعه وارد تلآویو شد.
مصر اعلام کرد درباره حمله به رفح، هیچ گونه همکاری با رژیم صهیونیستی نخواهد داشت.
الجزیره به نقل از رسانههای رژیم صهیونیستی شنبه شب اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر تل آویو دستور بسیج نظامیان برای حمله به رفح در جنوب نوار غزه را صادر کرده است.
شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی در این باره افزود: نتانیاهو خواستار بسیج دوباره نظامیان ذخیره برای آمادگی در انجام عملیات نظامی در رفح شده است.
این شبکه خبری به تعداد این نظامیان هیچ اشارهای نکرده است.
گردانهای شهید «عزالدین القسام» شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) شنبه شب ۲ دستگاه تانک مرکاوای رژیم صهیونیستی در غزه را منهدم کرد.
گردانهای شهید «عزالدین القسام» اعلام کرد که نیروهای این گروه با راکت «الیاسین۱۰۵» تانک مرکاوای رژیم صهیونیستی را در غزه هدف قرار دادند.
این گروه اعلام کرد که این دو دستگاه تانک در محله «الزیتون» در شهر غزه منهدم شده است.
دبیرکل اتحادیه عرب نسبت به تبعات خطرناک عملیات نظامی احتمالی رژیم صهیونیستی در شهر رفح غزه هشدار داد.
«جمال رشدی» سخنگوی «احمد ابوالغیط» دبیرکل این اتحادیه به نقل از وی گفت نیت اشغالگران برای آواره کردن صدها هزار آواره فلسطینی که به شهر رفح؛ آخرین پناهگاه در برابر حملات بیوفقه رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان پناه بردهاند، طرحی آشکار و کاملا مردود است. این اقدام تهدیدی خطرناک برای امنیت منطقه محسوب میشود.
وی افزود آواره کردن صدها هزار فلسطینی نقض قوانین بینالمللی و انسانی است و علاوه بر آن تخطی از خطوط قرمز مصر موجب تشدید در منطقه میشود.
طبق گزارش روسیاالیوم، سخنگوی ابوالغیط به نقل از وی تاکید کرد جهان باید به خطر اقدامات رژیم صهیونیستی که توسط جناح راست افراطی هدایت میشود، توجه کند، اقداماتی که هدف از آن تخلیه نوار غزه و پاکسازی قومی همه جانبه است.
وی تصریح کرد مقامات رژیم صهیونیستی نه تنها نیت خود را درباره کوچاندن مردم غزه پنهان نمیکنند بلکه به دنبال بازگرداندن شهرک نشینان صهیونیست به نوار غزه هستند. این مساله میطلبد جامعه جهانی برای ممانعت از فاجعهای اقدام کند که در صورت وقوع ممکن است وضعیت منطقه را وخیمتر کند.
وزارت خارجه قطر از شورای امنیت خواست فورا برای ممانعت از اجرای عملیات نظامی احتمالی رژیم صهیونیستی در شهر رفح در نوار غزه اقدام کند.
این وزارتخانه با شدیدترین عبارات تهدیدهای رژیم صهیونیستی درباره حمله نظامی به شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه را محکوم کرد.
به نقل از سایت خبری عربی۲۱، وزارت خارجه قطر نسبت به وقوع فاجعه انسانی در رفح هشدار داد که پناهگاه صدها هزار آواره فلسطینی شده است.
این وزارتخانه از شورای امنیت خواست برای ممانعت از حمله رژیم صهیونیستی به رفح و ارتکاب جنایت نسلکشی فورا اقدام کند.
وزارت خارجه قطر خواستار حفاظت کامل از غیرنظامیان براساس قوانین بینالمللی و انسانی شد و قاطعانه با تلاشها برای کوچ اجباری مردم غزه مخالفت کرد.
وزارت بهداشت غزه عصر امروز (شنبه) از افزایش شمار شهدای تجاوزات رژیم صهیونیستی به این باریکه به بیش از ۲۸ هزار نفر خبر داد.
به گزارش خبرگزاری «سما»، وزارت بهداشت غزه در یکصد و بیست و هفتمین روز از جنگ، اعلام کرد که رژیم صهیونیستی طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۶ جنایت جدید در مناطق مختلف نوار غزه انجام داد که منجر به شهادت ۱۱۷ نفر شد و ۱۵۲ زخمی نیز برجای گذاشت.
در این بیانیه آمده است: با احتساب شهدای جدید، شمار شهدای تجاوزات رژیم صهیونیستی به این باریکه از هفتم اکتبر تا به امروز به ۲۸ هزار و ۶۴ نفر افزایش یافته است.
وزارت بهداشت غزه همچنین آخرین آمار مجروحان این جنایات را ۶۷ هزار و ۶۱۱ تن اعلام کرد.
این وزارتخانه در ادامه اعلام کرد که پیکر شماری از شهدا در زیر آوار مانده و برخی دیگر نیز در کنار جادهها رها شده است و به دلیل تجاوزات مستمر صهیونیستها، نهادهای امداد رسان قادر به انتقال آنها نیستند.
وزیر امور خارجه آلمان در تداوم اعتراضهای فزاینده جامعه جهانی علیه برنامه رژیم صهیونیستی برای حمله به شهر رفح، هشدار داد که چنین اقدامی فاجعه انسانی ببار خواهد آورد.
آنالنا بائربوک روز شنبه با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: در حال حاضر، مشکلات (مردم) رفح غیرقابل درک است و یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در یک فضای بسیار محدود به دنبال سرپناه هستند.
وی با بیان اینکه «حمله ارتش اسرائیل در رفح فاجعه انسانی ببار خواهد آورد» به طرف صهیونیستی گفت: مردم غزه نمیتوانند در هوا محو شوند.
وزیر امور خارجه آلمان با تکرار ادعای حق رژیم صهیونیستی برای دفاع از خود گفت که این رژیم باید رنج غیرنظامیان را کاهش دهد. وی همچنین برای آزادی بیشتر اسرا، توقف موقت درگیریها در غزه را خواستار شد.
رئیس دستگاه دیپلماسی آلمان افزود که در جریان سفر هفته آینده به فلسطین اشغالی، در این باره رایزنی خواهد کرد.
عربستان سعودی و جنبش حماس امروز (شنبه) با صدور بیانیههای جداگانه نسبت به عواقب خطرناک حمله و بمباران شهر رفح توسط ارتش رژیم صهیونیستی هشدار دادند.
به گزارش خبرگزاری رسمی عربستان (واس)، وزارت امور خارجه این کشور با صدور بیانیه ای نسبت به عواقب بسیار خطرناک حمله و هدف قرار دادن شهر رفح در نوار غزه که آخرین پناهگاه صدها هزار غیرنظامی فلسطینی است که به دلیل حملات وحشیانه ارتش رژیم صهیونیستی مجبور به فرار به آنجا شدهاند، هشدار داد.
ریاض در این بیانیه ضمن محکومیت شدید حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان و کوچاندن اجباری ساکنان غزه، مخالفت قاطعانه خود را با این هدف رژیم صهیونیستی اعلام کرد.
وزارت امور خارجه عربستان در این بیانیه بار دیگر خواستار آتش بس فوری در نوار غزه شد و تشکیل فوری نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد برای جلوگیری از ایجاد یک فاجعه انسانی قریبالوقوع توسط رژیم صهیونیستی را ضروری دانست و تاکید کرد که مسوولیت حمایت از رژیم در نقض قوانین بینالمللی و حقوق بشردوستانه بینالمللی متوجه این سازمان است.
حماس: شورای امنیت سازمان ملل اقدام فوری انجام دهد
در این پیوند، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) نیز در بیانیه ای با اشاره به اظهارات ستیزه جویانه رهبران رژیم اشغالگر مبنی بر اینکه قصد دارند حملات وحشیانه مداوم خود را علیه نوار غزه به شهر رفح که مملو از آوارگان فلسطینی است، گسترش دهند، افزود: ما نسبت به خطر ارتکاب جنایت نسل کشی گسترده و هولناک توسط رژیم اشغالگر اسرائیل در شهر رفح که بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار شهروند آواره فلسطینی را در خود جای داده است و این آوارگان در نتیجه حملات مستمر و جنایات تروریستی وحشیانه اشغالگران صهیونیست در شرایط بد انسانی زندگی می کنند، هشدار می دهیم.
حماس افزود که موضع دولت آمریکا مبنی بر عدم حمایت از حمله به رفح، مسوولیت کامل حقوقی و سیاسی واشنگتن را در قبال عواقب این تجاوز و قتل عام کودکان، زنان و غیرنظامیان بیدفاع، تجهیز رژیم اشغالگر و نیز حمایت مسلحانه آشکار از صهیونیستها سلب نمیکند.
حماس از اتحادیه کشورهای عربی، سازمان همکاری اسلامی و شورای امنیت سازمان ملل خواست که برای جلوگیری از نسل کشی رژیم اشغالگر اسرائیل و رهبران نئونازی آن در شهر رفح که با هدف کوچاندن فلسطینیان انجام می شود، اقدامی فوری و جدی انجام دهند.
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین در این بیانیه تاکید کرد که مقاومت، فداکاری و پایبندی فلسطینیان به سرزمینشان، اهداف رژیم اشغالگر صهیونیستی را خنثی کرده است.
بر اساس آنچه رسانههای عبری گزارش دادهاند، دولت آمریکا در نظر دارد تحریمهایی را علیه افراد ارتش رژیم صهیونیستی از جمله افسران به دلیل اجرا نکردن قانونی در رد تروریسم شهرکنشینان علیه فلسطینیان در کرانه باختری رود اردن اعمال کند.
بر اساس گزارش داخلی وزارت امور خارجه در تلآویو، شرکت رادیو و تلویزیون این رژیم (کان) روز جمعه گزارش داد دولت آمریکا «درصدد اعمال تحریم علیه سربازان ارتش اسرائیل در کرانه باختری است».
این شبکه توضیح داد: «اگر دادستانی نظامی در کمتر از ۶۰ روز پاسخی به یک سری سؤالات و خواستهها درباره خشونت شهرکنشینان در کرانه باختری به دولت آمریکا ندهد، اعمال تحریمها شامل سربازان و فرماندهان ارتش اشغالگر نیز میشود.»
این شبکه گزارش داد دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا «چندین بار به اسرائیل درباره اجرا نکردن قانون رد خشونت شهرک نشینان علیه فلسطینیها هشدار داد، اما پاسخ تلآویو رضایت بخش نبود».
به گزارش رادیو تلویزیون این رژیم، تلآویو تهدیدهای دولت بایدن را «جدی میگیرد، زیرا دولت آمریکا خود را برای امکان گسترش تحریمها جهت شامل شدن مقامات نظامی، اعضای کنست (پارلمان) و وزرا آماده میکند».
به گزارش این نهاد رسانهای رسمی، انتظار میرود با همکاری دادستانی نظامی درباره این موضوع بحث وزارتی برگزار شود تا از گسترش موضوع جلوگیری شود.
در اول ژانویه، بایدن فرمان اجرایی جدیدی را امضا کرد که اجازه میدهد تحریمهایی علیه شهرک نشینان اسرائیلی که به فلسطینیها در کرانه باختری اشغالی حمله میکنند، اعمال شود و همچنین چهار نفر از آنها را در لیست سیاه قرار گرفتند.
۲ مقام ارشد دولت بایدن بدون اشاره به نامشان به رسانهها گفتند: «دستور اجرایی جدید امضا شده توسط بایدن از دسترسی چهار شهرکنشین اسرائیلی (که نام یا سمتشان ذکر نشده است) به سیستم مالی آمریکا جلوگیری میکند و هر گونه دارایی آنها را مسدود و از ورود آنها به کشور ممانعت میکند.»
طبق همین منبع، شهروندان ایالات متحده معمولاً از تعامل با آنها (از طریق تأمین مالی یا مشارکت مالی با آنها) منع میشوند.
این اقدامات در زمانی انجام میشود که تروریسم شهرک نشینان علیه فلسطینیان در سراسر کرانه باختری برای ماهها و در بحبوحه جنگ ادامه دار اشغالگران در نوار محاصره شده غزه به طور قابل توجهی افزایش یافته است.
جنبش اسرائیلی «صلح اکنون» تخمین میزند که بیش از ۷۰۰ هزار شهرک نشین در شهرکهای کرانه باختری از جمله بیت المقدس شرقی ساکن هستند.
سازمان ملل متحد و اکثر جامعه بینالمللی شهرک سازی اسرائیل در سرزمینهای اشغالی در سال ۱۹۶۷ را غیرقانونی میدانند و از اسرائیل میخواهند آن را متوقف کند و هشدار میدهند که این اقدام شانس رسیدگی به مناقشه فلسطین و اسرائیل را مطابق با اصل راه حل ۲ دولتی تضعیف میکند.
«عملیات برنامهریزی شده برای رفح باعث ایجاد تنش شدید در مصر شده است؛ زیرا قاهره از هجوم تعداد زیادی پناهجو به مرز سینا بیم دارد»، این بخشی از گزارش یدیعوت آحارانوت از تبعات تصمیم جدید تلآویو برای گسترش جنگ است.
این روزنامه عبری در ادامه گزارشش به مخالفتهای مصر با تصمیم عملیات نظامی در رفح اشاره کرده و نوشت که «قاهره تهدید کرد که اگر آوارگان به اجبار از مرز عبور کنند، این به معنای نقض توافقنامه صلح با اسرائیل خواهد بود».
در بخش دیگری از گزارش یدیعوت آحارانوت آمده است که مصر در منطقه مرزی با نوار غزه مینگذاری کرده و سربازان زیادی را به آنجا فرستاده است؛ این کشور طی دو هفته گذشته حدود ۴۰ تانک و نفربر زرهی به شمال شرق سینا را به عنوان بخشی از اقدامات برای تقویت امنیت در مرز خود، ارسال کرد.
"ویلیام برنز" رئیس سازمان جاسوسی آمریکا (سیا) در خبری تایید شده از سوی شبکه خبری «سیبیاس نیوز» به منظور انجام مذاکرات بیشتر در مورد جنگ غزه و اسرای رژیم صهیونیستی قرار است سهشنبه آتی عازم قاهره پایتخت مصر شود.
تارنمای این شبکه خبری آمریکایی نوشت که بنابر تایید چند منبع آگاه، انتظار می ورد رئیس سیا پس از اینکه حماس طی روزها اخیر مجموعه شرایطی را به دولت قطر ارائه کرد، برای انجام مذاکرات بیشتر درباره اسرای صهیونیست سه شنبه آینده عازم قاهره شود.
بنابراین گزارش محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر نیز قرار است در این نشست در قاهره حضور یابد.
این گزارش می افزاید: رئیس سیا که از سوی دولت آمریکا مسئول مذاکرات اسرای صهیونیست است، ماه گذشته در پاریس با محمد بن عبدالرحمن و «عباس کامل» رئیس اطلاعات مصر و رئیس موساد در مورد تبادل آزادی اسرای صهیونیست در غزه حضور داشت.
تاکنون سیا به درخواست سیبیاس نیوز مبنی بر اینکه آیا دیگر طرف های نشست پاریس نیز در قاهره حضور خواهند داشت، پاسخی نداده است
مرکز حقوق بشری اروپا – مدیترانه از تخریب عمدی زیرساخت های بهداشتی –درمانی نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی خبر داد.
به گزارش رسانه های فلسطینی، این نهاد حقوق بشری در گزارشی اعلام کرد که رژیم صهیونیستی برای نابود و تعطیل کردن ظرفیت باقیمانده از سیستم بهداشتی و درمانی نوار غزه، به صورت عمدی این زیرساخت ها را با سلاح های سنگین و توپخانه هدف قرار می دهد.
این نهاد حقوق بشری با بیان اینکه انهدام باقیمانده سیستم درمانی نوار غزه، جان افراد بیشتری را در معرض خطر قرار می دهد، افزود: ارتش رژیم صهیونیستی بیمارستان ها، مراکز و کادر درمانی و آمبولانس ها را به طور مستقیم هدف قرار می دهد.
بر اساس این گزارش، بخش عمده زیرساخت های بهداشتی و درمانی نوار غزه از بین رفته و چند بیمارستان از جمله بیمارستان های نیمه تعطیل «الامل» و «ناصر» در خان یونس در محاصره نظامیان رژیم صهیونیستی است.
مرکز حقوق بشری اروپا – مدیترانه تاکید کرد که تجاوزهای ارتش رژیم صهیونیستی به زیرساخت های درمانی و کادر پزشکی، فرصت نجات فلسطینی ها را از بین می برد و آن ها را از حقوق خود در برخورداری از خدمات بهداشتی و درمانی محروم می کند.
این نهاد حقوق بشری پیشتر در گزارشی اعلام کرد که بیش از ۳۵ هزار نفر در نتیجه تجاوز مداوم اشغالگران اسرائیلی به نوار غزه کشته شدند.
براساس گزارش این نهاد حقوق بشری، از مجموع کشتهها، ۱۳ هزار نفر را کودکان تشکیل میدهند.
آغاز کشتار اسرائیل در رفح و هشدار درباره راه افتادن حمام خون
در بحبوحه نشانههایی از نزدیک شدن به عملیات زمینی مخرب در رفح، که ارتش اشغالگر آماده انجام آن در این شهر مملو از آوارگان در نزدیکی مرز مصر با نوار غزه است، هواپیماهای اشغالگر حملات شدیدی را به رفح و خان یونس در جنوب غزه آغاز کردند.
در صد و بیست و هفتمین روز از جنگ، هواپیماهای اشغالگر به حملات جداگانه خود به مناطق ویران شده نوار غزه ادامه میدهند و دهها تن را شهید و زخمی میکنند؛ آماری غم انگیز که هر روز تکرار میشود.
روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت شامگاه جمعه فاش کرد که طرح عملیات زمینی در شهر رفح در مجاورت مرز مصر با نوار غزه از حدود سه هفته پیش تهیه شده است.
این روزنامه در وبگاه خود توضیح داد که ارتش عملاً طرح خود را برای عملیات نظامی در رفح که شامل تخلیه ساکنان از آنجا نیز میشود، بدون مشخص کردن مقصد تخلیه، تایید کرد.
در این راستا، دفتر رسانهای دولتی در غزه نسبت به وقوع فاجعه در رفح هشدار داد. دفتر رسانهای دولتی غزه گفت: ما نسبت به یک فاجعه و قتل عام جهانی در صورت حمله اشغالگران اسرائیلی به استان رفح هشدار میدهیم.
این دفتر افزود: دولت آمریکا، جامعه بینالمللی و اشغالگران را مسئول کامل هرگونه اقدام نظامی در رفح میدانیم. این در حالی است که خبرنگار الجزیره گزارش داد که تانکهای اشغالگران در ورودی بیمارستان صحرایی اردن در مجاورت بیمارستان ناصر در خان یونس مستقر شدهاند.
خبرنگار الجزیره همچنین گزارش داد که جنگندههای رژیم صهیونیستی یک خودروی غیرنظامی را در غرب شهر رفح در جنوب نوار غزه بمباران کردند که منجر به شهادت سه تن شد.
خبرنگار الجزیره در ادامه گفت: یک ماهیگیر فلسطینی بر اثر شلیک قایقهای رژیم صهیونیستی در سواحل دیرالبلح در مرکز نوار غزه به شهادت رسید و یک ماهیگیر دیگر زخمی شد.
این خبرنگار افزود که حملات توپخانهای رژیم صهیونیستی و تیراندازی مداوم در مناطق شرقی جبالیا در شمال نوار غزه صورت گرفته است.
همچنین خبرنگار الجزیره گفت: در بمباران منازل فلسطینیها توسط رژیم صهیونیستی از شب گذشته در مرکز و شمال رفح ۲۵ فلسطینی به شهادت رسیدند. طبق گزارش رسانهها، در بمباران شب گذشته رژیم صهیونیستی که چندین منطقه در نوار غزه را هدف قرار داد، تعدادی از شهروندان شهید و تعدادی مجروح شدند که اکثر آنها کودک و زن بودند.
منابع پزشکی گزارش دادند که ۲۲ شهید در طول شب به بیمارستان ابویوسف النجار و بیمارستان کویت منتقل شدند و اشغالگران سه خانه در شهر رفح را هدف قرار دادند. در نتیجه حمله به خانهای در محله النصر در شمال شهر، دستکم ۱۱ شهروند شهید و تعدادی مجروح شدند. همچنین در بمباران رژیم صهیونیستی که خانهای را در محله الجینه در شرق شهر هدف قرار داد، هفت شهروند از جمله کودکان شهید شدند.
منابع محلی گزارش دادند، در بمباران رژیم صهیونیستی که خانه خانواده الجرمی در رفح در جنوب نوار غزه را هدف قرار داد، همچنین چهار شهروند شهید شدند.
خبرنگار الجزیره در ادامه گزارش داد که نیروهای اشغالگر به محاصره مجتمع پزشکی ناصر در خان یونس ادامه داده و به درب شمالی آن رسیدهاند. پیشتر خبرنگار الجزیره گفته بود: تانکها و توپخانه اسرائیلی طبقات بالایی مجتمع پزشکی ناصر را هدف قرار دادند. این خبرنگار پیشتر ثبت شهدا و مجروحان در اثر گلوله باران رژیم صهیونیستی به محوطه مجتمع پزشکی را تایید کرده بود.
منابع محلی از شهادت یک شهروند و زخمی شدن سه تن دیگر بر اثر تیراندازی تک تیراندازان اشغالگر در مقابل درب پذیرش بیمارستان ناصر در خان یونس خبر دادند. وزارت بهداشت در نوار غزه تایید کرد که نیروهای اشغالگر رژیم صهیونیستی به سمت دروازهها، ساختمانها و حیاط مجتمع پزشکی ناصر تیراندازی میکنند.
پایان مذاکرات حماس با میانجیگران مصری و قطری
منابع خبری گزارش دادند، هیات حماس که برای مذاکره با طرفهای مصری و قطری برای توقف جنگ غزه به مصر سفر نموده بود، قاهره را ترک کرده است.
به گزارش خبرگزاری سما فلسطین، یک مقام حماس که نامش نیامده، گفت که هیات این جنبش به مذاکرات خود با طرفهای واسطه در قاهره برای بررسی موضع این جنبش پیرامون طرح نشست پاریس پایان داده است.
بر اساس این گزارش، هیات حماس ساعاتی پیش قاهره را ترک کرده و منتظر پاسخ رژیم صهیونیستی است.
به گفته این مقام، اختلافات داخلی کابینه رژیم صهیونیستی موجب شده تا موضعی روشن در مذاکرات قاهره اتخاذ نشود.
این مقام همچنین از اختلاف موضع آمریکا و رژیم صهیونیستی پیرامون موضع حماس که در قاهره مورد بحث و بررسی قرار گرفت، خبر داد.
۱۸ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به جنوب غزه شهید شدند
منابع خبری بامداد شنبه گزارش دادند، در حملات رژیم صهیونیستی به شهر رفح، واقع در جنوب غزه ۱۸ فلسطینی شهید شدند.
به گزارش الجزیره، در پی بمباران یک منزل و یک آپارتمان مسکونی در مرکز و شمال رفح ۱۸ تن شهید و دهها تن زخمی شدند.
دوازده فلسطینی نیز از صبح جمعه در بمباران شهر خانیونس واقع در جنوب غزه شهید شده بودند.
از سوی دیگر، اشرف القدره، سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی به بیمارستان أمل در خانیونس یورش برده و قصد خارج کردن این بیمارستان از خدمت را دارد.
سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین در غزه تصریح کرد که یورش به بیمارستان أمل در راستای تلاشهای رژیم صهیونیستی برای خارج کردن تمامی بیمارستانهای نوار غزه از خدمت انجام میگیرد.
سازمان سیا: ارتش اسرائیل با نابودی حماس فرسنگها فاصله دارد
روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی نوشت: افسران ارشد سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) این هفته در تشریح تحولات غزه به اعضای کنگره آمریکا گفتند، هرچند رژیم صهیونیستی توانسته تواناییهای رزمی حماس را کاهش دهد، در نابودی آن موفق نبوده و تا رسیدن به این هدف خود فرسنگها فاصله دارد.
روزنامه نیویورک تایمز در این گزارش افزود: رژیم اسرائیل هنوز به هدف جنگی خود برای نابودی حماس حتی نزدیک هم نشده است.
این روزنامه آمریکایی به نقل از مقامات ایالات متحده نوشت که دولت جو بایدن همچنین درباره اینکه هدف جنگی اعلام شده (رژیم) اسرائیل برای نابودی حماس هدفی واقعبینانه بوده، تردیدهایی را مطرح کرده است.
بر اساس گزارش نیویورک تایمز مقامات اطلاعاتی آمریکا در کنگره این کشور پشت درهای بسته، از حقایق بزرگی در مورد جنگ غزه پرده برداشتند و به قانونگذاران آمریکایی اطمینان دادند، با این که رژیم اسرائیل توانسته تواناییهای حماس را کاهش دهد، با نابودی آن فرسنگها فاصله دارد.
به نوشته نیویورک تایمز، در ماه ژانویه سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا اعلام کرد، هرچند حماس از ۷ اکتبر (۲۰۲۳) تاکنون حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد از جنگجویان خود را از دست داده، از تسلیحات کافی برای اینکه حملات خود به اسرائیل را ماهها تداوم بخشد، برخوردار است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.