به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، وی با بیان اینکه این سرمایهگذاریها در بخشهای مختلف مانند صنعت، پتروپالایش، پالایشگاه و نظایر آنها خواهد بود، افزود: طبق مصوبات انجام شده ظرف یک ماه آینده ۵۰ درصد مبلغ یاد شده جذب خواهد شد که از این میزان حدود یکهزار و ۷۰۰ نفر شغل ایجاد خواهد شد.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان از کسب رتبه اول خوزستان در حوزه مولدسازی خبرداد و گفت: در حوزه مولدسازی داراییهای منجمد شناسایی و برای رونق بخشهای مختلف استفاده میشوند که خوزستان نسبت به سه سال گذشته در این حوزه رشد ۵۸۰ درصدی داشته است. به همین منظور ۷۰۰ ملک مازاد تاکنون شناسایی و مصوب شده و منتظر تعیین بسته رونق برای آنها هستیم. از طرحهایی که واسطه مولدسازی در دستور کار قرار گرفته میتوان به بیمارستان ۶۰۰ تختخوابی گلستان، طرح آبرسانی فدک و تامین خوابگاه دانشجویی متاهلان اشاره کرد.
وی از وصول ۱۰۵ درصدی درآمدهای مالیاتی در ۱۰ ماهه نخست سال جاری خبرداد و عنوان کرد: از ۲۸۶ هزار میلیارد ریالی که برای درآمدهای مالیاتی خوزستان در سال ۱۴۰۲ تعیین شده بود تاکنون حدود ۲۵۰ هزار میلیارد ریال آن در ۱۰ ماهه نخست سال جاری وصول شده که با توجه به درآمدهای مالیاتی ۲ ماه آخر سال وصول ۱۰۵ درصدی مالیات را نشان میدهد.
مدیرکل امور اقتصادی و دارای خوزستان ادامه داد: طبق تبصره ۱۸ قانون بودجه وصول درآمدهای مالیاتی و وجوه برگشتی اقساط تسهیلات سالهای گذشته باید به حساب توسعه و پیشرفت استان واریز شود و زیر نظر شورای برنامهریزی خوزستان به مسائل مختلف استان اختصاص یابد.
وی با اشاره به الکترونیکی شدن تمامی مجوزها از سال آینده و کوتاه شدن روند دریافت آن در درگاه ملی مجوزها، گفت: طبق قانون تمام امضاهای طلایی برای دریافت مجوز کسب و کار و حوزههای دیگر باید حذف شود، که به همین منظور درگاه ملی مجوزها کار خود را آغاز کرده و تا سال آینده همه سازمانهای مربوطه موظفند مجوزهای خود را الکترونیکی و ظرف مدت حداکثر ۲۰ روز صادر کنند.
احمدی با بیان اینکه ۸۰ درصد مجوزات باید ظرف مدت ۲۰ روز و مابقی حداکثر تا ۶ ماه صادر شوند، افزود: از ابتدای سال ۱۴۰۳ تمام مجوزهای کاغذی جمعآوری و مجوزهای الکترونیکی و دارای شناسه یکتا روی کار خواهد آمد.
مدیرکل اقتصاد و دارایی خوزستان همچنین از آغاز پایلوت طرح سادانوین در خوزستان به عنوان اولین استان در کشور به منظور شناسایی املاک دولتی و سازمانی و ثبت در سامانه خبر داد و گفت: نسبت تسهیلات به سپرده بانکها باید حداکثر ۸۰ درصد باشد که متاسفانه این رقم خوزستان به صورت میانگین ۶۷ درصد است.
وی با اشاره به شناسایی ۱۰۰ فرصت سرمایهگذاری در خوزستان، گفت: در سال جاری حدود ۸۰ هزار میلیارد ریال از بخش آلایندگی صنایع برای شهرداریها و دهیاریها جذب شد که طی ماههای آینده افزایش خواهد داشت.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.