بین الملل تابناک: جنگ غزه در شرایطی وارد صد و سی امین روز خود شده است که پس از پایان توافق آتش بس بین حماس و اسرائیل، حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آغاز گشته و همچنان ادامه دارد و دورنمای مشخصی برای پایان جنگ وجود ندارد.
رسانههای صهیونیستی سهشنبه شب از پایان مذاکرات قاهره برای دستیابی به توافق آتشبس در غزه و بازگشت هیات رژیم صهیونیستی به تلآویو خبر دادند.
رادیو ارتش رژیم صهیونیستی گزارش داد، مذاکرات قاهره پایان یافته و هیات رژیم صهیونیستی در حال بازگشت به تل آویو است.
کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داد، هیات اسرائیلی به ریاست رئیس موساد بدون هیچ نشانهای از پیشرفت قاهره را ترک کرده است.
از سوی دیگر شبکه العربیه به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد، دور کنونی مذاکرات در قاهره در مورد آتشبس در غزه ۲ یا سه روز طول خواهد کشید.
عبدالله دوم شاه اردن در دیدار با شماری از سناتورهای آمریکایی در واشنگتن خواستار تلاش بیشتر جامعه جهانی برای توقف جنگ در غزه شد.
به گزارش القدس العربی، عبدالله دوم تاکید کرد که ادامه جنگ در غزه شانس احیای روند صلح را تضعیف میکند.
وی بار دیگر با هرگونه تلاشی که باعث جابجایی مردم نوار غزه در داخل یا خارج از فلسطین شود، مخالفت کرد.
شاه اردن همچنین نسبت به گسترش دامنه جنگ و انفجار اوضاع در کرانه باختری و قدس اشغالی در نتیجه تداوم خشونت شهرک نشینان افراطی علیه فلسطینیان هشدار داد.
عبدالله دوم همچنین بر لزوم یافتن افق سیاسی برای دستیابی به صلح عادلانه و همه جانبه بر اساس راه حل دو کشوری که تنها راه برخورداری منطقه از ثبات و آرامش است، تاکید کرد.
خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی از پیشرفت مذاکرات قاهره برای برقراری آتشبس در غزه خبر داد.
خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی از قول ۲ مقام آگاه به روند دیدار بین طرفها در قاهره، نوشت که رژیم صهیونیستی و حماس به توافقی که هدف از آن برقراری آتشبس و آزادی اسرای (رژیم) اسرائیل در دست حماس است، نزدیک شدهاند.
در این گزارش آمده است: یک مقام ارشد مصری اعلام کرد که مذاکرات بین اسرائیل و حماس با میانجیگری نمایندگان قطر، آمریکا و مصر به پیشرفتهای قابل توجهی دست یافته است.
این گزارش میافزاید: به گفته این مقام مصری قرار است نمایندگان قطر، آمریکا و اسرائیل در ادامه این مذاکرات در یک نشست از قبل برنامهریزی شده شرکت کنند.
در گزارش آسوشیتدپرس به نقل از این مقام مصری آمده است: این نشست بر روی تدوین پیشنویس نهایی توافق یک آتشبس ۶ هفتهای تمرکز دارد، توافق آتشبسی که ادامه مذاکرات برای دستیابی به یک آتشبس دائمی را هم تضمین خواهد کرد.
بر اساس این گزارش، همچنین یک دیپلمات غربی حاضر در پایتخت مصر هم با اعلام این خبر که بحث درباره حصول به یک توافق ۶ هفتهای در جریان است، تاکید کرد: هنوز برای رسیدن به توافق کارهای بیشتری باید صورت پذیرد و مذاکرات امروز (سهشنبه) برای از بین بردن اختلافات باقی مانده و حصول به یک توافق آتشبس ۶ هفتهای و شروع مذاکرات برای دستیابی به یک توافق آتشبس نهایی از اهمیت زیادی برخوردار است.
رسانههای اسرائیلی نیز پیشتر از حضور دیوید بارنیا رئیس موساد و رونن بار رئیس شاباک در قاهره خبر داده بودند.
وزیر امور خارجه انگلیس مدعی شد رهبران حماس باید غزه را ترک کنند و دولت جدید وابسته به تشکیلات خودگردان فلسطین در غزه تشکیل شود.
«دیوید کامرون» وزیر خارجه انگلیس امروز سهشنبه مدعی شد: میخواهیم آتشبس موقتی که خواستار آن هستیم با برکناری رهبران حماس و بازگرداندن اسرا به آتشبس دائم تبدیل شود.
وی ادعا کرد: اسرائیل حق دفاع از خود را دارد اما باید به قوانین بینالمللی بشردوستانه احترام بگذارد.
کامرون در ادامه گفت رژیم صهیونیستی به عنوان قدرت اشغالگر باید اجازه دهد کمکهای انسانی به غزه منتقل شود.
وزیر امور خارجه انگلیس مدعی شد: حماس باید غزه را ترک کند و دولت جدید وابسته به تشکیلات خودگردان فلسطین باید در غزه تشکیل شود.
وی افزود فلسطینیها باید از طریق راهکار تشکیل دو دولت آینده بهتری داشته باشند. انگلیس از راهکار تشکیل دو دولت حمایت میکند و این راه درست است.
جان کربی عنوان کرد تا زمانی که از امنیت غیرنظامیان در رفح اطمینان حاصل نشود، زمان برای عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در این منطقه مناسب نخواهد بود.
جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا روز سهشنبه در اظهاراتی درباره تبادل زندانیان به اسارت گرفته شده توسط حماس گفت: گفتوگوها در قاهره درباره توافق آزادی زندانیان ادامه دارد و بایدن به آزاد کردن اسرای در غزه متعهد است.
وی ادامه داد: ما از تداوم مذاکرات در مصر خوشحالیم. این مذاکرات سازنده هستند و در مسیر درست پیش میروند. ما خواستار آزادی گروگانها هستیم و برای حصول آتشبسی پایدار جهت آزادی آنها تلاش میکنیم.
کربی در ادامه درخصوص عملیات رژیم صهیونیستی در رفح گفت: ما نگرانی خود در رابطه با هدف قرار گرفتن غیرنظامیان در عملیات نظامی در رفح را به اطلاع همتایان صهیونیستی رساندیم.
وی عنوان کرد: رئیسجمهور بایدن گفته که پیش از اطمینان حاصل کردن از امنیت غیرنظامیان زمان برای عملیات در رفح مناسب نخواهد بود. ما خواستار پیدا کردن روشهایی برای کاهش تلفات غیرنظامیان هستیم.
این مقام ارشد آمریکایی در ادامه گفت: اسرائیل گامهایی در راستای برقراری مسیرهای امن به غزه اتخاذ کرده اما این توجیهی برای کشتن غیرنظامیان نیست.
سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا در بخش دیگری از سخنان خود از کنگره خواست تا بستههای کمکی جدیدی را برای رژیم صهیونیستی و اوکراین تصویب کنند.
رئیسجمهور مصر و رئیس سیا طی دیداری بر تداوم رایزنی و هماهنگی درباره وضعیت غزه با هدف تحقق اهداف آتشبس، حفاظت از غیرنظامیان و احیای راهکار تشکیل ۲ دولتی تاکید کردند.
«عبدالفتاح السیسی» رئیسجمهور مصر امروز سهشنبه از «ویلیام برنز» مدیر آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) در حضور «عباس کامل» رئیس سرویس اطلاعات مصر استقبال کرد.
«احمد فهمی» سخنگوی نهاد ریاست جمهوری مصر گفت «برنز در این دیدار از تلاشهای مصر در برقراری آرامش در نوار غزه، برقراری آتش بس و تبادل اسرا و نیز نقش محوری قاهره در انتقال کمکهای انسانی به نوار غزه قدردانی کرد».
طبق گزارش العربیه، فهمی افزود: «در این دیدار تحولات غزه بررسی شد و السیسی و برنز بر تداوم رایزنی و هماهنگی با هدف برقراری آتشبس در نوار غزه، حفاظت از غیرنظامیان و احیای راهکار تشکیل ۲ دولت تاکید کردند به گونهای که موجب تقویت تلاشها برای ایجاد امنیت و ثبات در منطقه شود».
مدیر سیا، رئیس موساد و نخستوزیر خارجه قطر ساعاتی پیش هم با مسوولان مصری در قاهره موضوع آتشبس در غزه را بررسی کردند.
شبکه خبری «القاهره» گزارش کرد این نشست در سایه فشارهای بینالمللی برای دستیابی به آتشبس میان حماس و رژیم صهیونیستی برگزار شد.
رسانه صهیونیستی مدعی هماهنگی تلآویو با قاهره در خصوص عملیات مرگبار اخیر ارتش این رژیم در رفح شد که ادعا میشود طی آن دو تن از اسرایش را آزاد کرده است.
شبکه عبری زبان «کان۱۱» در گزارشی مدعی شد که مسوولان امنیتی رژیم صهیونیستی پیشتر به همتایان مصری خود اعلام کرده بودند در حال انجام «عملیات نقطهای محدودی» برای یافتن اسیران صهیونیست خودشان در منطقه رفح در جنوب نوار غزه هستند.
این شبکه عبریزبان اعلام کرد این مساله در پی گزارش رسانههای نزدیک به مسوولان مصری از رایزنی مصر با رژیم صهیونیستی و درخواست از آن برای ارائه توضیحاتی درباره عملیاتش در منطقه رفح مطرح شد.
ارتش رژیم صهیونیستی مدعی است دو فردی را که در ۷ اکتبر توسط حماس به اسارت گرفته شده بودند، دوشنبه در یک حمله بامدادی شامل حملات هوایی نجات داده است و این در حالیست که مقامات محلی میگویند حین این عملیات حدود ۱۰۰ فلسطینی در شهر رفح در جنوب غزه به شهادت رسیدند.
به گزارش این شبکه عبریزبان، مذاکرات شبانه میان مسوولان امنیتی رژیم صهیونیستی و مصر در پی بروز تنشهایی میان دو طرف ناشی از نگرانی مصر از یورش قریبالوقوع به رفح که ممکن است به کوچ تعداد زیادی از اهالی غزه به خاک این کشور منجر شود، انجام شد.
شبکه «کان۱۱» به نقل از برخی منابع «آگاه» اعلام کرد، «مسوولان اسرائیلی به طرف مصری اعلام کردند که صحبت درباره (انجام) عملیاتی ویژه برای یک بار در داخل رفح است نه آغاز یورش زمینی» که این رژیم هفتههاست از آن دم میزند.
همچنین این شبکه عبریزبان گزارش داد تلآویو در رایزنی با قاهره مدعی شده که بنا بر درخواست مصر و آمریکا، عملیات در رفح تنها پس از اتمام روند تخلیه غیرنظامیان و دستیابی به توافقهایی با مصر درباره چگونگی مقابله با «مسیر قاچاق در زیر محور فیلادلفیا»، آغاز خواهد شد.
دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا هشدار داد در صورتی که حمله قریبالوقوع رژیم اشغالگر به رفح به بسته شدن گذرگاه منجر شود، از انتقال کمکها به نوار غزه ممانعت میکند.
به گزارش «کان۱۱»، کاخ سفید از طرف اسرائیلی خواسته در صورتی که عملیات نظامی مورد انتظار این رژیم به بسته شدن گذرگاه رفح منجر شد، گذرگاههای دیگری را برای انتقال کمکها فعال کند. همینطور مسوولان آمریکایی به طرف صهیونیست تاکید کردند که باید نقاط متعددی برای انتقال کمکها به غزه وجود داشته باشد و این درخواست در دیدارهای آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در اراضی اشغالی بارها مطرح شد.
شبکه خبری «القاهره» نزدیک به اطلاعات مصر نیز به نقل از یک مسوول عالیرتبه مصری اعلام کرد «قاهره شرایط در رفح را از نزدیک زیر نظر داشته و برای مقابله با تمامی سناریوها آماده است.»
سامح شکری، وزیر خارجه مصر پیشتر درباره پیامدهای خطرناک گسترش دامنه خشونت و عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در جنوب نوار غزه هشدار داده و گفته بود، «در شهر رفح حدود ۱.۴ میلیون آواره زندگی میکنند و هدف قرار دادن آن خطر بروز فاجعهای انسانی را به دنبال دارد. حمله به رفح و ممانعت اسرائیل از انتقال کمکها به شکل مستقیم در کوچاندن ملت فلسطین نقش ایفا میکند. طرفهای بینالمللی باید مسوولیتهای قانونی، انسانی و سیاسی خود برای دفع خطرات انجام چنین کاری را بر عهده بگیرند.»
یورش زمینی احتمالی صهیونیستها به رفح نگرانی جامعه بینالمللی را برانگیخته است، زیرا این شهر به آخرین پناهگاه فلسطینیهایی تبدیل شده است که به سمت جنوب فرار میکنند تا از حملات هوایی و زمینی رژیم صهیونیستی در امان بمانند. سخنگوی وزارت خارجه آمریکا دوشنبه مدعی شد که ایالات متحده حملات مرتبط با یافتن اسرای صهیونیست در رفح را «راهاندازی یک حمله تمامعیار» در رفح نمیداند.
معاون وزیر امور خارجه روسیه و نماینده ویژه در کشورهای آفریقایی و خاورمیانه گفت: روسیه قصد اسرائیل برای آغاز عملیات نظامی در رفح را بسیار منفی می داند.
تارنمای خبرگزاری تاس امروز به نقل از گفت و گوی میخائیل بوگدانوف با خبرنگاران نوشت که روسیه از بدو اوجگیری درگیری ها در خاورمیانه طرفدار آتش بس بوده تا "مسائل انسانی برطرف شده و از تلفات بیشتر جلوگیری شود".
این دیپلمات ارشد افزود: متاسفانه، ادامه خصومت ها یک فاجعه است. روزانه ده ها و بلکه صدها نفر کشته میشوند. تلفات از جمله تلفات زنان و کودکان بسیار زیاد است. این یک تراژدی است.
در بحبوحه هشدارهای جهانی به رژیم اسرائیل برای عدم عملیات نظامی زمینی در شهر رفح، صبح امروز (سه شنبه) گذرگاه رفح هدف حمله توپخانهای قرار گرفت.
به نوشته وبگاه المیادین، در این حمله یکی از گلولهها به دیوار بیرونی گذرگاه اصابت کرده و گلوله دیگر نیز باعث زخمی شدن تعدادی از جمله چند کودک که در نزدیکی گذرگاه بازی میکردند، شده است.
بسیاری از ساکنان غزه به گمان اینکه هرچه به گذرگاه رفح نزدیکتر باشند، در امان هستند، در اطراف این گذرگاه چادر زدهاند.
گذرگاه رفح پیش از این نیز حداقل یک بار از زمان آغاز جنگ غزه هدف حمله قرار گرفته بود، اما این بار در شرایطی است که ارتش اسرائیل قصد حمله گسترده به شهر رفح را دارد و لحن هشدارهای مصر نیز روزبه روز شدیدتر میشود.
مصر نگران است که حمله زمینی به رفح بیش از ۱.۴ میلیون ساکن این شهر را مجبور به فرار به سمت صحرای سینا کند. وزارت خارجه مصر روز یکشنبه در بیانیهای گفت که حمله به رفح و ممانعت از ورود کمکهای بشردوستانه از گذرگاه رفح، «عواقب وخیمی» در پی دارد.
گذرگاه رفح تنها معبر ورود کمکهای بشردوستانه است و کمکهای جهانی پس از بازرسی سفت و سخت از سوی ارتش اسرائیل از این گذرگاه وارد غزه میشود، با این حال به گفته سازمان ملل محمولههایی که از گذرگاه رفح وارد میشود، صرفا نیاز ۱۰ درصد از ساکنان را بر آورده میکند.
حزبالله لبنان امروز (سهشنبه، ۱۳ فوریه) در چندین نوبت با سلاحهای مناسب، پایگاهها و مواضع رژیم صهیونیستی را در مرزهای شمالی فلسطین اشغالی هدف قرار داد که آخرین آن لحظاتی پیش صورت گرفت و طی آن، به اعلام رسانههای صهیونیستی یک ساختمان در شهرک صهیونیستنشین «کریات شمونا» در نزدیکی پاسگاه پلیس هدف موشک قرار گرفت و موجب وارد آمدن خسارت به این ساختمان و زخمی شدن چندین اسرائیلی شد که حال دو نفر از آنها وخیم گزارش میشود.
مقاومت اسلامی لبنان نیز لحظاتی بعد با انتشار بیانیهای اعلام کرد که یک ساختمان متعلق به پلیس رژیم صهیونیستی را با سلاح مناسب در کریات شمونا هدف قرار داده است. با وجود آنکه اغلب ساکنان این شهرک آن را ترک کردهاند اما به گفته رئیس اداره محلی آن، از ۲۴ هزار ساکن این شهرک، هنوز حدود ۳ هزار نفر در آن به سر میبرند.
وی امروز تصریح کرد: «ما در منطقه جنگی هستیم و این دقیقا همان سناریویی است که از آن می ترسیدیم. آرامش اینجا فریبنده و گمراهکننده است ما در اوج جنگ هستیم و نباید خطر کنیم و باید شهر را ترک کنیم.
حزبالله لبنان که از صبح امروز حملات علیه مواضع دشمن اشغالگر را در نوار مرزی تشدید کرده، ابتدا شهرک صهیونیستنشین مارگالیوت را موشک هدف قرار داد و پس از آن، تجمع نظامیان صهیونیست در قلعه هونین را نشانه گرفت و موجب تلفات در صفوف دشمن شد.
«در حملات ۲۴ ساعت گذشته اشغالگران اسرائیلی به نوار غزه ۱۳۳ فلسطینی شهید و ۱۶۲ نفر هم زخمی شدند»، این بخش دیگری از گزارش امروز وزارت بهداشت فلسطین است.
با گذشت ۱۳۰ روز از حملات رژیم اشغالگر به نوار غزه، وزارت بهداشت فلسطین از روزهای گذشته اعلام کرد که ارتش رژیم اشغالگر به صورت مداوم بیمارستانهای امل و ناصر در خانیونس [از معدود بیمارستانهای باقیمانده غزه] را هدف حمله سنگین توپخانهای قرار میدهند.
هلال احمر فلسطین هم با انتشار بیانیههایی تاکید کرد که رژیم اشغالگر همچنان از ورود سوخت برای ادامه کار ژنراتورهای بیمارستان أمل جلوگیری میکند؛ در حالی که بیمارستان ناصر نیز با کمبود اکسیژن مواجه است و تداوم حملات این دو مرکز پزشکی را با خطر خروج از خدمت مواجه کردهاند.
در حالی که ۴ ماه از جنگ ارتش اشغالگران علیه نوار غزه میگذرد، با دستور نخستوزیر رژیم تلآویو بنیامین نتانیاهو این جنگ به منطقه آوارهنشین رفح در جنوبیترین نقطه غزه کشیده شد و تا صبح امروز مناطق شرقی رفح را ۴ بار بمباران کرد.
نظامیان ارتش اشغالگر اسرائیلی صبح امروز مجدداً محوطه بیمارستان ناصر در شهر خان یونس در جنوب نوار غزه را هدف قرار دادند. در این بیمارستان صدها مجروح و هزاران آواره فلسطینی حضور دارند؛ در حالی که وزارت بهداشت غزه تاکید کرده هنوز نزدیک به ۷۰۰۰ نفر مفقود و زیر آوار هستند.
در ادامه واکنشهای بینالمللی به حملات اسرائیل به آخرین پناهگاه بیش از یک میلیون آواره غزه، دادستان دیوان بینالمللی کیفری درباره ارتکاب جنایت در رفح به اسرائیل هشدار داد.
کریم خان با انتشار یک بیانیه اعلام کرد که «من به شدت نگران بمباران گزارش شده و تهاجم زمینی احتمالی نیروهای اسرائیلی در رفح هستم. دفتر من تحقیقات مداوم و فعالی در مورد وضعیت کشور فلسطین دارد. این امر به عنوان یک موضوع فوری به منظور محاکمه کسانی که مسئول جنایات مندرج در اساسنامه رم هستند، پیش میرود».
به گفته او، «همه جنگها قوانینی دارند و قوانین قابل اعمال در درگیریهای مسلحانه را نمیتوان به گونهای تفسیر کرد که آنها را پوچ یا بیمعنا کند...من هیچ تغییر محسوسی در رفتار اسرائیل ندیدهام...کسانی که از قانون پیروی نمیکنند نباید بعداً شکایت کنند».
این حقوقدان انگلیسی بدون نام بردن از اسرائیل تصریح کرد که «دفتر من به طور فعال در حال بررسی هر جنایتی است که گفته میشود صورت گرفته است. کسانی که قانون را زیر پا بگذارند پاسخگو خواهند بود».
سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) اعلام کرد ساکنان نوار غزه با سطح بیسابقهای از گرسنگی مواجه هستند.
سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در بیانیهای اعلام کرد: سطح بیسابقهای از ناامنی شدید غذایی و گرسنگی و قحطی در نوار غزه وجود دارد. ما هر روز شاهد افزایش تعداد افرادی هستیم که از شرایط قحطی و گرسنگی رنج میبرند. تمام ساکنان نوار غزه که تعدادشان بالغ بر ۲.۳ میلیون نفر است، در بین سه سطح بدترین نوع گرسنگی طبقهبندی میشوند، از سطح سه که یک وضعیت اضطراری در نظر گرفته میشود، تا سطح پنج که فاجعه به شمار میرود.
به گزارش روسیا الیوم، در بیانیه فائو آمده است: در این مرحله حدود ۲۵ درصد از این تعداد ممکن است در رده پنجم قرار گیرند. قبل از جنگ، مردم غزه یک بخش تولید میوه و سبزی خودکفا و گلخانه و همچنین بخش دامداری قوی داشتند. با ارزیابی خسارتها متوجه شدیم که بیشتر دام و طیورها و همچنین زیرساختهای لازم برای این تولیدات کشاورزی از بین رفته است.
ادامه بمباران شدید رفح و کشتار گسترده آوارگان از سوی اسرائیل
شهر «رفح» همچنان مرکز حملات شدید هوایی و توپخانه ای صهیونیستهاست و حملات اشغالگران به اردوگاه «النصیرات» در مرکز نوار غزه نیز به شهادت دست کم ۵ فلسطینی منجر شده است.
به گزارش پایگاه خبری «الجزیره» قطر، رژیم صهیونیستی بامداد امروز ۴ حمله هوایی به شرق شهر «رفح» در جنوب نوار غزه انجام داد.
منابع خبری همچنین از حملات توپخانه ای رژیم اشغالگر به جنوب شرق رفح خبر دادند.
حملات نظامیان صهیونیست به اردوگاه «النصیرات» در مرکز نوار غزه هم به شهادت دست کم ۵ فلسطینی و زخمی شدن شماری دیگر منجر شد و عملیات امدادرسانی و خارج کردن شهدا از زیر آوار در این منطقه ادامه دارد.
صهیونیست ها اردوگاه «البریج» در مرکز نوار غزه را نیز هدف حملات هوایی خود قرار داده اند.
افزایش شمار شهدای رسانه به بیش از ۱۳۰ تن
منابع خبری از شهادت یک خبرنگار دیگر در جریان تجاوزهای رژیم صهیونیستی به غزه خبر دادند.
به گزارش خبرگزاری شهاب، «علاء قدوحه» خبرنگار و هنرمند فلسطینی در جریان بمباران اردوگاه «النصیرات» در غزه توسط رژیم صهیونیستی به همراه اعضای خانوادهاش به شهادت رسید.
اخیرا نیز «رزق الغرابی» مدیر مرکز اطلاع رسانی فلسطین در حمله رژیم صهیونیستی به «خان یونس» در جنوب نوار غزه به شهادت رسید.
با شهادت این خبرنگار، شمار شهدای رسانه در غزه از آغاز جنگ در هفتم اکتبر به بیش از ۱۳۰ تن افزایش یافت.
حزبالله از شهادت ۳ تن از اعضای خود خبر داد
«مقاومت اسلامی با سربلندی و افتخار شهید مجاهد حسین جمیل حاریصی «ساجد» متولد سال ۱۹۹۴ از شهر طلوسه را که در راه قدس به شهادت رسید، تشییع میکند»؛ این بخشی از بیانیه حزب الله درباره یکی از شهدای حملات اخیر اشغالگران در جنوب لبنان بود.
بر اساس بیانیههای حزبالله دو شهید دیگر راه قدس در حملات سحرگاه امروز اشغالگران به جنوب لبنان، حسین احد ترمس «کرار» متولد ۱۹۸۸ و احمد حسین ترمس «هلال» متولد ۱۹۹۱ از شهر طلوسه هستند.
چین خواستار توقف همه عملیات نظامی رژیم اسرائیل در رفح شد
وزارت خارجه چین در راستای نگرانیهای بینالمللی نسبت به تجاوزات رژیم صهیونیستی به منطقه رفح، خواستار توقف فوری تمام عملیات نظامی رژیم اسرائیل شد.
سخنگوی وزارت خارجه چین امروز سهشنبه در مورد حملات هوایی گسترده رژیم صهیونیستی به این منطقه در جنوب غزه گفت: پکن از اسرائیل میخواهد تا هر کار ممکن را برای جلوگیری وارد آمدن تلفات به غیرنظامیان بیگناه انجام دهد.
در حالی که منطقه رفح میزبان نزدیک به ۱.۵ میلیون ساکن و آواره فلسطینی است و جامعه جهانی به شدت در مورد اقدامهای صهیونیستها ابراز نگرانی کرده، پکن همچنین از تلآویو خواست تا از بدتر شدن فاجعه انسانی ویرانگر در رفح جلوگیری کند.
سخنگوی وزارت خارجه چین همچنین اعلام کرد: ما به دقت تحولات را دنبال میکنیم و با اقدامهای علیه غیرنظامیان و قوانین بینالمللی مخالف بوده و آنها را محکوم میکنیم.
یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری
امروز نظامیان رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف کرانه باختری حمله ور شدند که نیروهای مقاومت به مقابله با آنها پرداختند.
به گزارش فلسطین الیوم، نظامیان رژیم صهیونیستی در جریان یورش به شمال شرق کرانه باختری، یک منزل را در روستای «صبر» به محاصره خود درآورده و با حمله به آن، این خانه را به آتش کشیدند.
همزمان منابع محلی اعلام کردند که نظامیان اشغالگر در جریان یورش به این روستا، چهار برادر را بازداشت کردند.
نظامیان رژیم صهیونیستی همچنین با یورش به شهر «قلقیلیه» در کرانه باختری، یک جوان فلسطینی را بازداشت کردند.
منابع بیمارستانی نیز از شهادت «محمد شریف حسن سلمی» ۲۰ ساله بر اثرتیراندازی نظامیان رژیم صهیونیستی در قلقیلیه نیز خبر دادند.
این منابع اضافه کردند که نظامیان رژیم صهیونیستی مانع از رسیدن آمبولانس به این جوان مجروح فلسطینی شدند که موجب شهادت او شد. نظامیان اشغالگر این جوان را از ناحیه سینه و سر هدف قرار داده و به شهادت رساندند.
منابع خبری به درگیری میان مبارزان مقاومت و اشغالگران در شهر قلقیلیه نیز اشاره کردند.
نظامیان رژیم صهیونیستی همچنین به شهر «جنین» از چند محور یورش بردند که نیروهای مقاومت به مقابله با آنها پرداختند.
از سوی دیگر، گردان های شهدای الاقصی- جنین در بیانیه ای اعلام کرد: مبارزان ما امروز درگیری سنگینی با نیروهای اشغالگر داشتند که به شهر جنین و اردوگاه آن از چند محور حمله کردند.
در این بیانیه به مقابله نیروهای مقاومت با نظامیان رژیم صهیونیستی با مواد منفجره و تیربار نیز اشاره شده است.