بین الملل تابناک: جنگ غزه در شرایطی وارد صد و سی و چهارمین روز خود شده است که پس از پایان توافق آتش بس بین حماس و اسرائیل، حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آغاز گشته و همچنان ادامه دارد و دورنمای مشخصی برای پایان جنگ وجود ندارد.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد نظامیان ارتش صهیونیستی بر ادامه جنگ تا پایان اصرار دارند.
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت: ما باید جنگ را تا پیروزی و نابودی حماس ادامه دهیم.
نتانیاهو اظهار داشت: «اسرائیل» جنگ غزه را تا تحقق تمامی اهدافش ادامه خواهد داد. خواستههای حماس یعنی شکست «اسرائیل» و ما آن را نخواهیم پذیرفت.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی تصریح کرد چند روز پیش با عملیات آزادسازی اسرای اسرائیلی در غزه به رغم خطرات آن موافقت کرده است.
بنیامین نتانیاهو افزود: فشار نظامی ادامه خواهد داشت و ما تا نابودی گردانهای حماس جنگ را ادامه میدهیم. به هیچ وجه تسلیم فشارهای بینالمللی قرار نمیگیریم زیرا مصمم به نابودی حماس هستیم.
وی تأکید کرد کسانی که از ما میخواهند به رفح حمله زمینی نکنیم، در واقع از ما میخواهد که بازنده جنگ باشیم.
او مدعی شد فشارهای نظامی نتیجه بخش بوده و ارتش صهیونیستی به مناطقی در غزه رسیده که فلسطینیان تصورش را هم نمیکردند.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه افزود: توافق با فلسطینیان تنها از طریق مذاکرات مستقیم و بدون پیش شرط خواهد بود.
بنیامین نتانیاهو ضمن تشکر از حمایتهای دولت آمریکا مدعی شد اوضاع اقتصادی رژیم صهیونیستی خوب است و علت کاهش رتبه اعتباری این رژیم هم این است که در جنگ قرار دارد.
نتانیاهو گفت یک چهارم از قدرت حماس همچنان باقی است و ما نیازمند تخریب زیرساختهای این جنبش هستیم.
وی تأکید کرد انتخابات آخرین گزینه ممکن در «اسرائیل» خواهد بود.
نخستوزیر و وزیر امور خارجه قطر گفت همچنان اختلافاتی در مورد توافق مبادله اسرا وجود دارد و مشکلاتی در بعد انسانی مذاکرات وجود دارد.
محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر شنبه شب در سخنانی گفت: طی هفته گذشته پیشرفتهایی در مورد توافق بدست آوردیم اما در روزهای اخیر به اختلافاتی مواجه شدیم.
وی در عین حال تأکید کرد: احتمالا به زودی به توافقی برای مبادله اسرا برسیم و همه تلاش خود را برای این منظور بکار میگیریم.
عبدالرحمن آل ثانی ادامه داد: اگر بتوانیم بستهای انسانی را در این توافق مشخص کنیم، قادر به کنار گذاشتن موانع خواهیم بود.
وی تصریح کرد دوحه همه تلاش خود را برای رسیدن به توافقی برای کاهش درد و رنجهای انسانی در غزه بکار میگیرد.
وزیر امور خارجه قطر با بیان اینکه باید نسبت به مذاکرات در مورد قضیه فلسطین واقع بین باشیم، افزود: پیشرفتی در گفتوگوها در مورد راه حل دو کشور صورت نگرفته است.
وی خاطرنشان کرد زمان به نفع ما نیست و با فرا رسیدن ماه رمضان اوضاع برای منطقه خطرناک خواهد بود.
نخست وزیر قطر درباره درباره تشکیل یک دولت یکپارچه فلسطینی در کرانه باختری و غزه ابراز امیدواری کرد و گفت: دلیلی برای ادامه جنگ در غزه نمیبینیم. جنگ باید همین امروز بدون هیچ پیش شرطی متوقف شود. دلیلی برای ادامه جنگ نمیبینیم و توقف آن به بازگشت اسرا منجر خواهد شد.
دبیرکل آنروا با بیان اینکه رژیم صهیونیستی از دیرباز به دنبال تعطیلکردن نهاد تحت امر وی بوده، گفت تلآویو با فشار برای استعفای وی بهدنبال مقاصد سیاسی است.
«فیلیپ لازارینی» دبیرکل آژانس کار و امدادرسانی به آوارگان فلسطین (آنروا) گفت درخواستهای مطرحشده برای استعفای او بخشی از فشارهای رژیم صهیونیستی هستند.
وی در گفتوگو با یک رسانه سوییسی گفت: در حال حاضر ما با یک کارزار متمرکز و گسترده توسط اسرائیل طرف هستیم که هدفش ازبینبردن آنروا است.
به گفته لازارینی، این یک هدف سیاسی است که رژیم صهیونیستی از مدتها قبل در سر داشته است؛ زیرا باور تلآویو این است که در صورت منحلشدن آنروا، رژیم صهیونیستی یکبار برای همیشه مشکل حضور آوارگان فلسطینی را حل میکند و آنها هم دیگر به اراضی اشغالی باز نخواهند گشت.
او گفت که همه این اقدامات علیه آنروا از سوی اسرائیل آغاز شدهاند. یک هدف سیاسی بسیار بزرگتر پشت این وجود دارد.
لازارینی درباره درخواست برخی طرفین برای استعفای خود گفت: انتقادات به شخص من مربوط نمیشود، بلکه به کل سازمان مربوط میشود. این درخواستها خود بخشی از کارزاری هستند که هدف آن نابودی آنروا است.
حزبالله لبنان از حملات موشکی به سه پایگاه دیگر صهیونیستی خبر داد.
به گزارش المنار، حزبالله لبنان دقایقی پیش در بیانیهای اعلام کرد که پایگاه صهیونیستی «رویسات العلم» در مزارع اشغالی شبعا را بار دیگر هدف حمله موشکی قرار داده است.
در این بیانیه آمده است که این پایگاه بهطور مستقیم مورد اصابت قرار گرفته است.
حزبالله در بیانیه دیگری اعلام کرد که پایگاه صهیونیستی«السماقه» واقع در مزارع شبعا را نیز هدف حمله موشکی قرار داده است.
حزبالله همچنین اعلام کرد که در یک حمله موشکی تجمع نظامیان صهیونیست در محوطه پایگاه «الضهیره» را هدف قرار داده است.
وزیر امور خارجه آمریکا امروز شنبه ادعا کرد رژیم صهیونیستی در ماههای آینده یک «فرصت فوقالعاده» برای ادغام در غرب آسیا خواهد داشت.
«آنتونی بلینکن»، وزیر امور خارجه آمریکا در یک سخنرانی در محل کنفرانس امنیتی مونیخ همچنین گفت که «تشکیل کشور فلسطین که امنیت اسرائیل را تضمین کند یک ضرورت فوری است.»
این دیپلمات ارشد دولت آمریکا گفت: واشنگتن متعهد به حفظ امنیت اسرائیل میماند و تضمین میکند که عملیاتی مشابه طوفان الاقصی دیگر تکرار نشود.
بلینکن مدعی شد که «اسرائیل اکنون ایمنتر شده است.»
او همچنین گفت که رژیم صهیونیستی باید تلفات غیرنظامیان را در جنگ علیه نوار غزه کاهش داده و اجازه به ورود کمکهای بشردوستانه به این باریکه را بدهد.
او ادامه داد، این که رژیم صهیونیستی چطور امنیت خود را تضمین کند «عمیقا اهمیت دارد» و «مطلقا ضروری است» که این رژیم از غیرنظامیان در غزه محافظت کند. او همچنین ادعا کرد «تقریبا هر کشور عربی میخواهد روابطش را با اسرائیل عادی کند و تلاشهایی در منطقه برای اصلاح تشکیلات خودگردان فلسطین در حال انجام است که میتواند فلسطینیها را بار دیگر وارد مذاکرات کند.»
این اظهارات وزیر امور خارجه آمریکا در حالی مطرح میشوند که معترضان به جنگ غزه به تجمع خود در مقابل منزل او ادامه داده و وی را جنایتکار جنگی میخوانند. معترضان در آمریکا که از حدود دو هفته پیش در مقابل منزل آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا تجمع کردهاند به هر خودرویی که از منزل وی خارج میشود رنگ قرمز میپاشند تا اعتراض خود را نسبت به حمایت وی از جنگ رژیم صهیونیستی در غزه نشان دهند.
معترضان همچنین حین خروج فرزندان بلینکن به آنها میگویند پدرتان قاتل کودکان است.
شهرداری غزه اعلام کرد که رژیم صهیونیستی دهها ساختمان اداری وابسته به آن را تخریب کرده است.
به گزارش روسیاالیوم، شهرداری غزه اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی دهها مرکز وابسته به آن از جمله ساختمانهای اداری و فرهنگی، فروشگاهها، بازارهای تجاری و انبارها را ویران کرده است.
از مهمترین ساختمانهایی که رژیم اشغالگر تخریب کرد میتوان به ساختمان اصلی شهرداری، پنج طبقه در ساختمانهای 3و 4 در مقر اصلی، ساختمان اصلی آرشیو، ساختمان شهرداری در منطقه السرایا، ساختمان دبیرخانه، ساختمان دادگاه، کارگاه نگهداری، دفتر اداره سوخت، ساختمان الخضرا در منطقه الشجاعیه و ساختمان الانصاری در خیابان الجلا اشاره کرد.
شهرداری غزه در ادامه به برخی بازارها و فروشگاههای اصلی و مراکز آموزشی که رژیم صهیونیستی در تجاوزهای خود ویران کرد اشاره و تاکید کرد که همه این ساختمانها اداری و غیرنظامی بوده و به مردم خدماترسانی میکردند.
این شهرداری همچنین اعلام کرد که تخریب و ویرانی این ساختمانها توسط ارتش صهیونیستی مشکلات و رنجهای مردم غزه را افزایش و خدمترسانی به آن ها را دشوارتر میکند.
شهرداری غزه در ادامه خواستار تحرکات فوری سازمانهای بینالمللی و حقوقی و بهبود اوضاع انسانی در غزه و همچنین بازسازی ساختمانهای آسیب دیده شد.
جنبش مقاومت اسلامی حماس در بیانیهای از حکم دیوان بینالمللی دادگستری در پرونده حمله احتمالی رژیم صهیونیستی به «رفح» در جنوب نوار غزه استقبال کرد.
در بیانیه جنبش حماس در این باره آمده است: ما از تصمیم دیوان بینالمللی دادگستری که در پاسخ به درخواست فوری آفریقای جنوبی درباره وضعیت شهر رفح صادر و در آن بر لزوم اجرای اقدامات موقت و مسؤول دانستن رژیم اشغالگر در از بین بردن امنیت ملت فلسطین در نوار غزه تاکید شد، استقبال میکنیم.
بر اساس گزارش خبرگزاری سما، حماس از دیوان بینالمللی دادگستری خواست که تصمیم خود را به یک دستور مستقیم و روشن برای توقف این تجاوز وحشیانه که منجر به نسلکُشی علیه غیرنظامیان بیدفاع در غزه میشود، تبدیل کند.
در ادامه این بیانیه تاکید شده است: از زمان صدور رای دیوان بینالمللی دادگستری در پرونده نسل کشی، بیش از ۲۷۰۰ تن توسط ماشین کشتار تروریستی ارتش رژیم اشغالگر به شهادت رسیدهاند و این اتفاق تأیید میکند این رژیم سرکش به سیستم قضایی بینالمللی اهمیتی نمیدهد و به توسعه دامنه جنگ نسل کشی خود علیه غیرنظامیان ادامه میدهد.
این جنبش همچنین اعلام کرد: اسرائیل همه فراخوانهای هشدار دهنده نسبت به خطر هرگونه عملیات نظامی در شهر رفح را نادیده میگیرد.
حماس در ادامه از شورای امنیت سازمان ملل متحد خواست مسؤولیتهای خود را در قبال جنایات غزه برعهده بگیرد و بلافاصله حکم دیوان بینالمللی دادگستری را به تصمیمات مؤثری تبدیل کند که رژیم اشغالگر را ملزم به توقف جنگ نسلکشی در غزه و جلوگیری از گسترش فاجعه انسانی در شهر رفح میکند.
دیوان بین المللی دادگستری نیمه شب گذشته حکم خود را درباره شکایت آفریقای جنوبی در پرونده حمله زمینی احتمالی ارتش رژیم صهیونیستی به شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه صادر کرد.
در پی اعلام قصد رژیم صهیونیستی برای حمله زمینی به رفح، دفتر رئیسجمهور آفریقای جنوبی اعلام کرد دولت این کشور یک «درخواست فوری» برای بررسی این مساله در دیوان بینالمللی دادگستری ثبت کرده است.
دیوان بینالمللی دادگستری در این باره اعلام کرد وضعیت خطرناک غزه مستلزم اجرای فوری اقداماتی است که در حکم صادره در ۲۶ ژانویه به آن اشاره شده است.
دیوان بینالمللی دادگستری مستقر در لاهه ۲۶ ژانویه درمورد شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی مبنی بر ارتکاب نسلکشی، حکمی اولیه علیه این رژیم صادر کرد و از این رژیم خواست اقدامات لازم برای جلوگیری از نسلکشی در غزه انجام دهد.
دیوان بینالمللی دادگستری اعلام کرد رژیم صهیونیستی همچنان موظف به تبعیت از کنوانسیون نسلکشی، از جمله تضمین امنیت فلسطینیان در غزه است.
«محمد عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی» نخست وزیر قطر و «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ در آلمان نشستی محرمانه داشتند.
به گزارش روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارنوت»، نخست وزیر قطر و رئیس رژیم اشغالگر در این نشست موضوع آزادی اسرا را بررسی کردند.
یدیعوت آحارنوت همچنین گزارش داد که «ویلیام برنز» رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) به تازگی به سرزمین های اشغالی سفر کرده و با «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی و «دیوید بارنیا» رئیس سازمان امنیت اطلاعات خارجی رژیم صهیونیستی (موساد) دیدار کرده است.
در همین حال، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا روز پنجشنبه گفت که هنوز امکان دستیابی به توافق آتش بس میان تلآویو و جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) و آزادی اسرا وجود دارد.
روزنامه «هاآرتص» جمعه شب گزارش داد که توافق حماس و اسراییل در زمینه تبادل اسیران تا پیش از فرارسیدن ماه مبارک رمضان قطعی خواهد شد.
چند دیپلمات خارجی که در مذاکرات برای تبادل اسرا میان اسرائیل و حماس حضور داشتند و خواستند نامشان فاش نشود، به این روزنامه گفتهاند: تبادل اسرا و توقف درگیری شامل ۶ هفته خواهد بود.
این روزنامه به نقل از منابع صهیونیستی خود اعلام کرد که هنوز دو طرف بسیاری از مسائل اصلی مذاکرات و در درجه اول مدت زمان توقف درگیری، فاصله دارند.
دیده بان حقوق بشر اروپای – مدیترانه در گزارشی اعلام کرد که رژیم صهیونیستی پنج دانشگاه را از ۶ دانشگاه نوار غزه ویران کرده است.
بر اساس این گزارش، از ابتدای تجاوز رژیم اسراییل به نوار غزه، ۹۶ استاد دانشگاه به شهادت رسیده و ۸۸ هزار دانشجو هم از ادامه تحصیل محروم شده اند.
در این مدت همچنین ۵۵۵ بورسیه تحصیلی دانشجویان فلسطینی در خارج از بین رفته و خسارت و تخریب زیرساخت های آموزش عالی، از ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفته است.
این نهاد حقوق بشری پیشتر هم در گزارشی اعلام کرده بود که بیش از ۳۵ هزار نفر در نتیجه تجاوزهای مداوم اشغالگران صهیونیست به نوار غزه، کشته شدند و از مجموع کشتهها، ۱۳ هزار نفر از آنها را کودکان تشکیل میدهند.
وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که در ۲۴ ساعت گذشته، ۸۳ فلسطینی در نوار غزه به شهادت رسیدند و بدین ترتیب، شمار شهدای غزه از آغاز جنایات رژیم صهیونیستی، به ۲۸ هزار و ۸۵۸ نفر رسید.
به گزارش پایگاه خبری «الجزیره» قطر، وزارت بهداشت غزه در تازه ترین آمار خود اعلام کرد که رژیم اشغالگر در ۲۴ ساعت گذشته، ۹ جنایت در نوار غزه علیه ملت فلسطین انجام داده که در نتیجه آن، ۸۳ فلسطینی شهید و ۱۲۵ نفر دیگر زخمی شدند.
این وزارت خانه افزود: شمار شهدای غزه از آغاز جنایات رژیم اشغالگر در ۷ اکتبر(۱۵ مهر) تاکنون، به ۲۸ هزار و ۸۵۸ نفر و تعداد زخمی ها نیز به ۶۸ هزار و۶۷۷ نفر رسید.
ائتلاف حامیان فلسطین در انگلیس اعلام کرد که قرار است در حدود ۱۰۰ شهر در بیش از ۴۵ کشور جهان از جمله لندن، واشنگتن، سیدنی، استانبول و سئول در همبستگی با مردم غزه راهپیمایی گسترده برگزار شود.
ائتلاف حامیان فلسطین در انگلیس زمان برگزاری این راهپیمایی را امروز (شنبه) اعلام کرد و افزود: شرکت کنندگان در این راهپیمایی خواستار رفع محاصره و توقف جنگ در غزه خواهند شد.
این ائتلاف در بیانیه خود خواستار واکنش فوری به بحران فاجعهبار انسانی بی سابقه در رفح در جنوب نوار غزه جایی که غیرنظامیان فلسطینی افزون بر درد و رنج هایی که متحمل می شوند با خطر آوارگی قریب الوقوع مواجه هستند، شد.
در بیانیه این ائتلاف فلسطینی آمده است که با حملات و بمباران رژیم اسرائیل که مناطق مسکونی و زیرساخت های غیرنظامی نوار غزه را هدف قرار می دهد، وضعیت در رفح به مرحله بسیار بحرانی رسیده است.
ائتلاف یاد شده افزود: این اقدامات وحشیانه نه تنها نشان دهنده نقض آشکار قوانین بین المللی است، بلکه نشان دهنده بی توجهی بی شرمانه به زندگی فلسطینیان غیرنظامی به ویژه زنان، کودکان و سالمندان است.
در ادامه این بیانیه آمده است: در حالی که جهان بدون انجام اقدامی، این جنایات را تماشا میکند، ائتلاف حامیان فلسطین در انگلیس در همبستگی شدید با مردم رفح و غزه پافشاری می کند و خواستار توقف فوری هرگونه حملات نظامی ارتش رژیم اسرائیل علیه ساکنان غزه است.
این ائتلاف هرگونه حملات علیه مردم غزه را محکوم و از جامعه جهانی خواست تا اقدامات قاطع و جدی برای محاکمه سران رژیم اسرائیل بابت جنایات شان علیه بشریت انجام دهد.
ائتلاف حامیان فلسطین در انگلیس تمام مردم جهان را برای شرکت در راهپیمایی جهانی حمایت از غزه که به منظور پایان دادن به نسل کشی علیه ساکنان نوار غزه و آزادی فلسطین در روز شنبه ۱۷ فوریه (امروز ۲۸ بهمن) برگزار می شود، فراخواند و تاکید کرد که باید بیش از هر زمان دیگری و قبل از اینکه دیر شود، صدای خود را برای حمایت از مظلومان بلند کنیم و خواهان عدالت، عزت و آزادی برای مردم فلسطین باشیم.
در این زمینه، «عدنان حمیدان» نایب رئیس مجمع فلسطینی در انگلیس نیز گفت که با مشارکت ۱۰۰ شهر و پایتخت کشورهای جهان در دومین راهپیمایی جهانی حمایت از ساکنان غزه، فعالیت ها برای همبستگی با مردم غزه شدت گرفته است.
وی افزود: به طور خاص در لندن، این راهپیمایی در زمانی انجام می شود که پارلمان انگلیس بار دیگر برای درخواست آتش بس در غزه رای گیری می کند.
ائتلاف حامیان فلسطین در انگلیس شامل «مجمع فلسطین در انگلیس»، «ائتلاف جنگ را متوقف کنید»، «کمپین همبستگی با فلسطین»، «کمپین توقف سلاح های هسته ای»، «اتحادیه اسلامی در انگلیس» و «سازمان دوستداران الاقصی» است.
مدیر اجرایی جمعیت هلال احمر فلسطین در نوار غزه گفت: اقدامات نظامیان رژیم اسرائیل در جلوگیری از فعالیتهای انسان دوستانه ما در بیمارستان «الامل» در نوار غزه، مصداق جنایات جنگی است.
«بشار مراد» مدیر اجرایی جمعیت هلال احمر فلسطین در نوار غزه امروز شنبه در گفت و گو با شبکه العربی اظهار داشت: کادر درمان بیمارستان الامل به رغم ادامه محاصره این مرکز درمانی به تلاش خود برای امداد رسانی به مجروحان و بیماران ادامه می دهد.
وی افزود: کارکنان بیمارستان الامل از سوی نظامیان رژیم صهیونیستی مورد آزار و اذیت قرار گرفته اند و این نظامیان اموال بیمارستان را مصادره و بخش هایی از آن را تخریب کرده اند.
مدیر اجرایی جمعیت هلال احمر فلسطین در نوار غزه گفت که نظامیان رژیم اشغالگر اسرائیل همچنان از ورود کمک های پزشکی و غذایی به بیمارستان الامل جلوگیری می کنند.
وی اشاره کرد که ۲ پزشک این بیمارستان به مدت یک هفته توسط نظامیان رژیم صهیونیستی مورد ضرب و شتم و آزار قرار گرفتند و پس از گذشت هفت روز آزاد شدند.
تبدیل شدن یکی از شهرهای اسرائیل به شهر ارواح
منابع رژیم صهیونیستی به تاثیرات حملات مقاومت اسلامی لبنان بر شهرک «کریات شمونه» در شمال فلسطین اشغالی و دیدار وزیر جنگ با فرمانده شمالی ارتش این رژیم از ترس موشک های حزب الله در زیر زمین اشاره کردند.
روزنامه رای الیوم در مطلبی با اشاره به حمله موشکی سنگین حزب الله به «کریات شمونه» نوشت، این شهرک که روی ویرانه های شهر فلسطینی در شمال سرزمین های اشغالی بنا شده، در معرض حمله سنگین موشکی حزب الله قرار گرفته و رژیم صهیونیستی اذعان کرد که حزب الله به سمت این شهر خالی یا شهر اشباح، ۳۵ موشک شلیک کرده است.
این رسانه افزود: کاربران در شبکه اجتماعی تلگرام فاش کردند که «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از بیم موشک های حزب الله به مرکز فرماندهی ارتش این رژیم در «صفد» با ژنرال «اوری گوردین» فرمانده منطقه شمالی ارتش این رژیم در سردابی زیر زمین ملاقات کرده است.
رای الیوم ادامه داد: پرسش مطرح این است که آیا اسرائیل در برهه کنونی، توان حمله به جنوب لبنان را دارد و به ماجراجویی یا قمار روی خواهد آورد؟ به ویژه که فرماندهان ارتش آن، توان حزب الله را بسیار قوی می دانند که قابل مقایسه با مقاومت فلسطین در غزه نیست و علاوه بر آن، شرایط جغرافیایی جنوب لبنان با غزه تفاوت دارد و به نفع آنها نیست.
این در حالی است که شب گذشته نیز رسانه های رژیم صهیونیستی اعلام کردند، آژیر خطر در بخشهایی از شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمده است. آژیر خطر همچنین در مناطق دیگری از سرزمینهای اشغالی مانند «دفنه»، «بیت هلال»، «مرغلیوت»، «تل حی»، «کفر یوفال» و «معیان باروخ» به صدا درآمد.
به دنبال این موشک باران شدید مناطق شمالی فلسطین از جمله الجلیل و کریات شمونه، تمام پناهگاهها در منطقه الجلیل در شمال فلسطین اشغالی برای شهرک نشینان اشغالی بازگشایی شد؛ این حمله ساعاتی پس از پاسخ دبیرکل حزب الله لبنان به ادعای وزیر جنگ رژیم صهیونیستی صورت گرفت.
سیدحسن نصرالله ضمن دیوانه خواندن «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، در پاسخ به تهدید وی برای حمله به عمق لبنان و از جمله بیروت گفت: از کریات شمونه در شمال سرزمین های اشغالی تا ایلات در جنوب در تیررس موشک های مقاومت است.
تداوم جنایات صهیونیستها در مناطق مختلف نوار غزه
رژیم اشغالگر در صد و سی و چهارمین روز از آغاز جنایات خود علیه مردم فلسطین به حملات هوایی و بمباران مناطق مختلف نوار غزه ادامه داد که در نتیجه بمباران شهر «رفح» دستکم یک شهروند فلسطینی شهید و شماری دیگر زخمی شدند.
به گزارش پایگاه خبری «الجزیره» قطر، جنگنده - بمب افکن های رژیم صهیونیستی، شهر رفح در جنوب نوار غزه را هدف حملات هوایی خود قرار دادند و در اثر بمباران مرکز این شهر یک فلسطینی شهید و شماری دیگر زخمی شدند.
منطقه «الزیتون» در جنوب شهر غزه نیز امروز شاهد حملات هوایی و بمباران توسط جنگنده - بمب افکن های رژیم صهیونیستی بود و شمال شهر «خانیونس» در جنوب نوار غزه نیز هدف حملات توپخانه ای این رژیم قرار گرفت.
مقام پیشین موساد: کودکان غزه باید مجازات شوند
یک مسئول پیشین در سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) گفت: همه ساکنان بالای ۴ سال نوار غزه از حماس حمایت می کنند و باید مجازات شوند.
به گزارش خبرگزاری فلسطینی سما، «رامی ایگرا» اضافه کرد: همه غیرنظامیان ساکن نوار غزه مجرم و همه ساکنان بالای چهار سال نوار غزه طرفدار حماس هستند و باید مشمول مجازات دسته جمعی شده و از غذا، دارو و کمک های انسانی محروم شوند.
ایگرا با اعتراف به جنایات در حق مردم نوار غزه گفت: هدف کنونی ما تبدیل این اشخاص از طرفداران حماس به دشمنان حماس است.
سازمان ملل: یک چهارم مردم غزه از بحران گرسنگی رنج میبرند
یک مسئول سازمان ملل تاکید کرد که از هر چهار نفر در غزه، یکی از بحران گرسنگی رنج میبرد.
به گزارش خبرگزاری شهاب، «مایکل فخری» مسئول ویژه سازمان ملل در حوزه غذایی گفت که از هر چهار نفر در غزه، یکی از گرسنگی رنج میبرد و مردم این منطقه اکنون ۸۰ درصد جمعیتی را تشکیل میدهند که از بحران گرسنگی فاجعهبار در جهان در رنج هستند.
این در حالی است که «جوسپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا جمعه شب در بیانیهای اعلام کرد، این اتحادیه در مورد برنامههای رژیم اسرائیل برای عملیات زمینی احتمالی در رفح، جایی که بیش از یک میلیون فلسطینی در حال حاضر در آن پناه گرفتهاند، بسیار نگران است.
بر اساس این بیانیه، اتحادیه اروپا از رژیم اسرائیل میخواهد که اقدام نظامی در رفح انجام ندهد، زیرا حمله نظامی وضعیت فاجعهبار انسانی را بدتر میکند و مانع از ارائه خدمات اولیه و کمکهای بشردوستانه میشود که به آنها نیاز فوری وجود دارد.
پیش از این برنامه جهانی غذا نیز در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» اعلام کرد که اکنون «شمارش معکوس متفاوتی در غزه تجربه میشود.»
این نهاد سازمان ملل با اشاره به بحران غذا در غزه و هشدار در خصوص وقوع قحطی در آن افزود: ما برای جلوگیری از فروپاشی کامل و حتی ابتداییترین خدمات و گرسنگی میلیونها تن در غزه با زمان در رقابت هستیم.
برنامه جهانی غذا تاکید کرد: تنها یک آتش بس طولانی مدت و دسترسی بشردوستانه بدون مانع به غزه میتواند به این بحران پایان دهد.
گالانت: نمیخواهیم فلسطینیها را به مصر بفرستیم
در پی تکذیب ایجاد «منطقه امن» توسط مصر برای اسکان آوارگان فلسطینی، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مدعی شد که این رژیم درصدد کوچاندن اجباری فلسطینیها به مصر نیست.
«یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در این باره مدعی شد: اسرائیل قصد ندارد فلسطینیها را به عنوان بخشی از روند تخلیه شهر رفح، به مصر بفرستد.
طبق گزارش خبرگزاری سما، وی گفت: کابینه نتانیاهو به توافق صلح با مصر که سنگ بنای ثبات در منطقه است، پایبند بوده و مصر یک شریک مهم است.
گالانت افزود: ما با دقت در حال برنامهریزی برای عملیات آینده در رفح هستیم، چون رفح پایگاه مهمی برای حماس است.
این اظهارات پس از آن بیان شد که در پی انتشار اخباری مبنی بر ایجاد یک منطقه امن توسط مصر برای اسکان آوارگان فلسطینی در مرز غزه، قاهره صحت این اخبار را تکذیب کرد.
«محمد عبد الفضیل شوشه» استاندار سینای شمالی در این باره اظهار کرد: موضع مصر روشن است و بلافاصله پس از جنگ اسرائیل علیه غزه توسط رهبری سیاسی اعلام و تاکید شد که قاهره هیچگاه اجازه کوچ اجباری ساکنان غزه به مصر را نخواهد داد.
طبق گزارش خبرگزاری سما، وی تاکید کرد: در صورت انجام عملیات نظامی اسرائیل در استان مرزی فلسطین (رفح)، مصر برای همه سناریوها آماده است.
استاندار سینای شمالی در ادامه اخبار منتشره مبنی بر ساخت منطقه دیوار امنیتی احاطه شده با دیوارهای حائل در شهر رفح مصر برای پذیرش آوارگان فلسطینی را تکذیب کرد.
رژیم صهیونیستی در حال زمینهچینی برای یورش به «رفح» است و در همین راستا، «هرتزی هالوی» رئیس ستاد ارتش این رژیم عصر یکشنبه اعلام کرد که طرح حمله زمینی به رفح را تایید کرده است.
مصر: تنها راه ورود کمکها به غزه، مذاکره است
یک مقام مصری در سخنانی «مذاکره» را تنها راه دستیابی به توافق برای ورود کمکهای بشردوستانه به نوار غزه اعلام کرد.
«ضیاء رشوان» رئیس هیات کل اطلاعرسانی مصر در این باره گفت: هیچ راهی جز مذاکره برای دریافت مجوز ورود کمکها به غزه وجود ندارد.
رشوان در گفتوگو با شبکه الجزیره افزود: اگر هر یک از طرفهای عربی ایدهای برای وارد کردن کمک به غزه با اجبار و زور دارد، آن را به اتحادیه عرب ارائه کند.
وی در بخش دیگری از سخنانش درباره تقلای رژیم صهیونیستی برای کوچاندن اجباری فلسطینیها به خارج از سرزمین فلسطین و به ویژه سینای مصر از طریق حمله زمینی به استان «رفح» در جنوب نوار غزه نیز تاکید کرد: هرگونه کوچاندن فلسطینیها یا سوق دادن آنها برای ورود به مصر، تهدیدی برای امنیت ملی ماست.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.