به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، چند روزی است موضوع تبلیغ سلبریتیها در ماجرای «کوروش کمپانی» که مالباختگان بسیاری را به جای گذاشته، به اوج خودش رسیده و البته با عذرخواهی برخی از همین چهرهها همراه شده و برخی هم که سکوت اختیار کردهاند.
مهران رجبی بازیگر سینما و تلویزیون به این نکته اشاره کرد: هر تبلیغی برای آدمهای معروف مجاز نیست برای اینکه آن محصول و کالای خاص را متقاضیان به اعتمادی که نسبت به آدمهای معروف (چهرهها یا سلبریتیها) دارند خریداری میکنند. کسی که هزینه تبلیغ را پرداخت میکند در واقع هزینه آبروی آن مبلّغ را میپردازد. البته تا جایی که من شناخت دارم و میدانم اگر این چهرهها بدانند آن شخصِ سفارشدهنده تبلیغ، کلاهبردار باشد ورود نخواهند کرد. لذا آدمهای معروف که در جایگاه مبلّغ قرار میگیرند که تأثیرگذارند به گمانم بایستی جوانب امر را بسنجند و از صحت و سقمِ اتفاق، اطلاع پیدا کنند
وی خاطرنشان کرد: اگر ندانسته وارد این عرصه میشوند بحث دیگری است و اگر دانسته که حتماً کاری عبث و بیهوده کردهاند؛ چرا که عدهای به واسطه اعتبار آنها به این اسپانسرها و صاحبانِ سرمایه مراجعه میکنند. به همین خاطر است که اعتقاد دارم هر تبلیغی را هرکس نباید انجام دهد.
رجبی به تجربه شخصی خودش در تبلیغ کردن اشاره کرد و گفت: سال گذشته به من راجع به فروش واحدهای مسکونی، پیشنهاد تبلیغ شد؛ در قدم اول به سراغ صحت و سقمِ آن رفتم و مدارک آن را از شهرداری و مراکز مرتبط درخواست کردم. با این حال، علیرغم دریافت هزینه تبلیغ، یک واحد هم از همان واحدهای مسکونی پیش خرید کردم تا همچون بقیه سرمایهگذاری کرده باشم. اگر همه مورد کلاهبرداری قرار بگیرند من هم به عنوان مبلّغ مالباخته میشدم. لذا هر کاری را نباید انجام داد یا باید جوانب امر را سنجید.
وی افزود: امروز حرف از «کوروش کمپانی» است که به من هم گفته شد اما چون میدانم ذات این کارها گرفتاری است سراغ آن نمیروم. دیگرانی هم که تبلیغ نمیپذیرند این مسائل را میدانند. مگر میشود در سایت خودِ «اپل» ۴۰ میلیون خرید و فروش میشود و در این کمپانی ۲۰ میلیون به فروش میرسد؛ این یعنی کلاهبرداری آشکار! همچون شرکت هرمیها که آخریها ضرر میکنند و اولیها سود، اینجا هم چنین شد.
بازیگر شناخته شده سینما و تلویزیون تأکید کرد: پیشنهادهای بسیاری به ما هم میشود اما جزئیات را ندانم، کاری را انجام نمیدهم. این اتفاقات برای برخی از همکارانمان میافتد چون با آگاهی کامل به سراغِ چنین اتفاقاتی نمیروند. یک زمانی با یک سازمان، نهاد و کارخانهای مواجهیم که از یک سلسله مراتب و چارچوب و قواعد خاصی برخوردار است مبلّغ در مقابل هر اتفاقی که پیش میآید پاسخگو نیست و زمانی هم با چنین مواردی روبرو میشویم. ایکاش هر تبلیغی را آدمهای معروف نپذیرند مگر اینکه از صحت و سقم آن آگاهی پیدا کنند.
رجبی تصریح کرد: این روزها انتقادهای فراوانی به چهرهها میشود، چون از ما که اصطلاحاً معروفهای جامعهایم انتظار دیگری میرود. مثلاً ما را فرهیختهتر میدانند انتظار نیست که هرکاری را انجام دهیم. شاید کمترین کار معذرتخواهی باشد اما این نکته را هم میدانم همکارانمان در اینگونه موارد مورد اغوای این دستاندرکاران قرار میگیرند و واقعاً بدانند پشتِ پرده این نوع تبلیغات، کلاهبرداری است حتماً در آن حضور نخواهند داشت.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.