ته چین

طرز تهیه کباب با 400 متر روده به سبک آذری

کد خبر: ۱۲۲۴۷۱۲
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۷ 01 March 2024
تعداد بازدید : 3040
کد خبر: ۱۲۲۴۷۱۲
|
۱۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۷ 01 March 2024
|
18920 بازدید
بازدید 18920
یک آشپز آذربایجانی طرز تهیه یک کباب با گوشت لخم که با 400 متر روده پوشانده را آموزش داده است؛ کبابی که در طبیعت و در دو مرحله پخته می‌شود. طرز تهیه این کباب را می‌بینید و فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟