ته چین

روش متفاوت تهیه مایه کباب کوبیده

کد خبر: ۱۲۲۵۰۹۱
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۹ 03 March 2024
تعداد بازدید : 11517
کد خبر: ۱۲۲۵۰۹۱
|
۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۹ 03 March 2024
|
69704 بازدید
بازدید 69704
کباب کوبیده یکی از خوش طعم‌ترین و پرطرفدارترین کباب‌های ایرانی است. طرز تهیه کباب کوبیده را با متدهای مختلف و با آموزش آشپزهای مختلف پیشتر در تابناک فراگرفته‌اید. اکنون نوبت به یک روش دیگر است که اتفاقاً برخی رستوران‌ها نیز از آن استفاده می‌کنند و آن هم استفاده از جوش شیرین در ترکیب مایه کباب است. طرز تهیه این مایه کباب کوبیده متفاوت، عمل آوردن، به سیخ کشیدن و کباب کردنش را می‌بینید و فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط