جزئیاتی از پرونده کوروش کمپانی از زبان سردار رحیمی

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا گفت:  حدود ۴ ماه قبل درخواست بررسی روند عملکرد این مجموعه را به دستگاه قضایی دادیم متاسفانه تا مجوز قضایی صادر شود کار از کار گذشته بود. 
کد خبر: ۱۲۲۵۸۸۳
|
۱۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۰ 07 March 2024
|
5187 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از جماران، رحیمی رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با بیان اینکه کارآگاهان متبحر به طور جدی در تلاش هستند و پرونده‌های مختلف را رصد و بررسی می‌کنند، گفت: یکی از پرونده‌هایی که زیر نظر داشتیم موضوع کوروش کمپانی است که حدود ۴ ماه قبل درخواست بررسی روند عملکرد این مجموعه را به دستگاه قضایی دادیم متاسفانه تا مجوز قضایی صادر شود کار از کار گذشته بود. آنها اوایل خوب کار می‌کردند اما قبل از اینکه اتفاقاتی بیفتد تجمعات فراوانی در مقابل مجموعه‌شان برگزار می‌شد. فرد متواری تمام مجوزها را داشت و از همه بخش‌ها اکنون یکی پس از دیگری کسانی که مجوزها را داده بودند به پلیس می‌آیند و همه آنها باید پاسخگو باشند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با بیان اینکه تعاونی‌های مسکن متخلف که به ویژه در تهران و برخی مناطق شهرداری تهران هستند را شناسایی و افرادی را دستگیر کردیم و واحدهایی پلمپ شده‌اند، گفت : کارگروه مشترک پلیس با وزارت راه و شهرسازی با شدت با تعاونی‌های متخلف و مشاورین املاک که فاقد مجوز قانونی هستند و در بازار مسکن و اجاره مسکن سوداگری می‌کنند برخورد می‌کنند. بیش از ۶۵۰۰ مشاور املاک متخلف فاقد مجوز را پلمپ کردیم و این کار با جدیت دنبال می‌شود. شاهد هستیم که با اقدامات آنها قیمت اجاره مسکن و مسکن به طور وحشتناک بالا می‌رود و بسیاری از آنها عامل این کار هستند. ما این برخوردها را با جدیت دنبال می‌کنیم.

سردار حسین رحیمی رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا که در همایش سراسری دیده‌بان شفافیت و عدالت با عنوان مبارزه با فساد مشارکت مردم و افزایش اعتماد عمومی سخن می‌گفت، با اشاره به تلاش‌های شبانه روزی پلیس قبل از برگزاری همه گردهمایی‌ها و مناسبت‌های اجتماعی و سیاسی و ورزشی در کشور خاطرنشان کرد: دشمن برنامه دارد که ثابت کند نظام ما ناکارآمد است و در راس آن برای ایجاد ناامنی تلاش می‌کند.

وی با بیان اینکه پلیس اقدامات بسیار اثرگذاری در فضای اقتصاد کشور انجام می‌دهد، از مردم خواست برای گزارش‌ در حوزه‌های مبارزه با قاچاق کالا و مفاسد اقتصادی و تخلفات در گمرکات با شماره‌های ۰۹۶۳۰۰ با پلیس ارتباط داشته باشند، گفت: مردم می‌توانند شبانه روز با این ستاد خبری به راحتی ارتباط داشته باشند و هزینه‌های آن را به طور کامل پلیس پرداخت می‌کند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با بیان اینکه این مجموعه پرونده‌های کلان دیگری را هم با قدرت رسیدگی می‌کند، اضافه کرد: در مبارزه با قاچاق حرکت شتابانی داریم. یکی از موضوعات جدی که به اقتصاد ما و ذخایر و منابع ما ضربه می‌زند، قاچاق سوخت است. این کار با جدیت شروع شده و افزایش اقدام و عمل در مبارزه با کالای قاچاق داریم هرچند راضی نیستیم اما در سال ۱۴۰۲ جهش خوبی داشتیم.

رحیمی در ادامه این همایش در پاسخ به پرسش یکی از حاضران در خصوص عملکرد پلیس در باره افزایش بی‌رویه قیمت دلار، طلا و سکه تصریح کرد: پلیس امنیت اقتصادی در این باره مرتب جلساتی دارد بانک مرکزی تلاش می‌کند و نمایندگانی هم در کمیسیون مشترک داریم که در حال بررسی هستیم البته باید در نظر داشت مسائل دیگری و جریانات حاشیه‌ای مانند تحولات بین‌الملل و منطقه روی آن تاثیرگذار است و ممکن است مسئله بازار شب عید هم در آن تاثیر داشته باشد.

وی تاکید کرد: ما به عنوان پلیس در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵۰ مورد عملیات علیه دلالان ارزی و کسانی که در معاملات فردایی فعالیت می‌کنند داشته‌ایم و موضوع بالا و پایین شدن قیمت هم به مسائل مختلفی مربوط می‌شود.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در پاسخ به پرسش دیگری درباره اقداماتی که شوتی‌ها و قاچاق برها انجام می‌دهند که باعث اخلال در امنیت عمومی کشور و صدمات جانی و مالی به مردم می‌شود، اظهار داشت: یکی از موضوعات جدی که دو ماه گذشته قرارگاه روی آن داشته‌ایم درباره قاچاقبرها و شوتی‌ها بوده و کار ویژه‌ای در این باره شروع کردیم. در سال جاری بالغ بر ۵۰۰ نفر از مردم و همکاران ما با رفتارهای وحشیانه آنها جان خود را از دست داده‌اند. وقتی شوتی‌ها در محورهای مواصلاتی راه می‌افتند به جان و مال مردم صدمه می‌زنند.

رحیمی به شهادت یکی از فرماندهان پلیس توسط قاچاقبرها اشاره کرد و افزود: ما در بحث شوتی‌ها باید به علت العلل شکل‌گیری آنها فکر کنیم و آن را حل کنیم. صدها و هزاران خودرو کالای قاچاق را از مناطق جنوبی، غربی و مرزی به داخل کشور با سرعت‌های وحشتناک و سرسام آور وارد می‌کنند. آنها اگزوزها و سیستم‌هایی روی ماشین نصب کرده‌اند که با نزدیک شدن پلیس تا یک کیلومتری جاده را با فشار دادن یک دکمه سیاه می‌کنند و میخچه‌هایی در محورهای مواصلاتی می‌ریزند تا پلیس نتواند به آنها نزدیک شود.

رحیمی اضافه کرد: در دو ماه گذشته بیش از ۱۷ هزار دستگاه خودروی شوتی‌ها را توقیف کردیم. این عدد وحشتناکی است. برخی کسانی که دفاع می‌کنند و می‌گویند آنها از این طریق ارتزاق می‌کنند و نباید با آنها برخوردی صورت گیرد باید پاسخگو باشند و بدانند این روش امرار معاش نیست و پلیس قربانی اولیه آنها است و امیدوارم آنها و روشی که انجام می‌دهند را ریشه کن کنیم.

رحیمی همچنین در پاسخ به پرسش دیگری در خصوص عملکرد برخی تعاونی‌های مسکن که باعث ایجاد اختلال اختلالاتی شده‌اند و نقش پلیس در ارتباط با آنها اظهار داشت: بیش از ۶ ماه است که کارگروه ویژه‌ای میان پلیس امنیت اقتصادی و وزارت مسکن و شهرسازی فعال شده و تعاونی‌های مسکن متخلف که به ویژه در تهران و برخی مناطق شهرداری تهران هستند را شناسایی کردیم. افرادی دستگیر و واحدهایی پلمپ شده‌اند. این کارگروه با شدت با تعاونی‌های متخلف و مشاورین املاک که فاقد مجوز قانونی هستند و در بازار مسکن و اجاره مسکن سوداگری می‌کنند برخورد می‌کنیم بیش از ۶۵۰۰ مشاور املاک متخلف فاقد مجوز را پلمپ کردیم و این کار با جدیت دنبال می‌شود. شاهد هستیم که با اقدامات آنها قیمت اجاره مسکن و مسکن به طور وحشتناک بالا می‌رود و بسیاری از آنها عامل این کار هستند ما این برخوردها را با جدیت دنبال می‌کنیم.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟