آخرین خبرپایان ۱۸ روز کابوس مرد ربوده‌شده در تهران
4بازدید
۱۲۵

ایران در آستانه ثروتمند شدن متوقف شده است

کشورهای همسایه با استفاده از رانت انرژی موجود در ایران از طریق قاچاق، در حال ثروت اندوزی هستند و کشورهای طرف معاملات امکان پرداخت بدهی های خود به ایران را به دلیل بسته بودن مجاری پولی ندارند. استهلاک و عدم بروزرسانی صنایع، زیرساخت ها را با مشکلات اساسی روبه رو ساخته و از سوی دیگر، عدم شناخت و استفاده از پتانسیل ها و ظرفیت‌ها نیز مزیدی بر علل ناکامی اقتصادی کشور شده است.

ایران در آستانه ثروتمند شدن متوقف شده است

به گزارش تابناک -اگر در جواب اینکه چرا کشور ایران از نظر اقتصادی رشد نمی‌کند، کلمه ی تحریم را شنیدیم، مشخصاً با فردی مواجه هستیم که از اقتصاد آگاهی چندانی ندارد. در اینکه بسته شدن درگاه های مبادلاتی و مراوداتی در رنجش اقتصاد موثرند، شکی نیست؛ اما با توجه به ظرفیت‌های موجود، این کشور عملاً حذف نشدنی است. از جمله پتانسل‌های دیده نشده می‌توان به صنایع راه، برق، کشاورزی، فولاد و ده‌ها مورد دیگر اشاره کرد که در حالی که می‌توانند ناجی اقتصاد باشند با بی توجهی تقریباً در حال از رده خارج شدن هستند.

 

امروزه انسان به این نتیجه رسیده که اقتصاد، مادر تمام دستاوردهای یک اجتماع است و  کشورهای مختلفی با شروع اصلاحات در نظام مالی توانسته اند پتانسیل های خود را به ثروت تبدیل کنند؛ اما آخرین یافته ها حاکی است که این موجود زنده خلق و خوی خاصی دارد و به دستکاری و دخالت تصنعی به شدت واکنش نشان می‌دهد.

 

با توجه به دسترسی‌های دنیایی که مردم به سمت برون گرایی و متعاقب آن مصرف گرایی تمایل دارند، هر نوع کالا و خدماتی می‌تواند به سمت تبدیل شدن به پول مدیریت شود. هر ملتی با شناسایی و شکوفایی ظرفیت‌هایی که دارد در آستانه ثروت‌مند شدن است و تنها مدیریت این چرخه است که باعث اختلاف در سطح زندگی در کشورهای گوناگون می‌شود.

با افزایش نرخ ارز، شاخص قیمت خرید مواد اولیه بیشترین نرخ در نه ماه گذشته از خردادماه را به ثبت رسانده و بار دیگر فشارهای تورمی و افزایش قیمت نهاده‌ها، فشار هزینه را در سمت عرضه تحمیل کرده‌ است. در چنین شرایطی برای جبران هزینه‌های تولید، تورم قیمت فروش نیز شتاب گرفته و شاخص قیمت فروش محصولات به بیشترین مقدار نه ماه اخیر رسیده است.

 

سیاست افزایش نرخ ارز به عنوان مالیاتی پنهان بر دارایی مردم به عنوان چسب زخمی بر جراحات شدید این اقتصاد ناکارآمد است که در نهایت پاسخی شایسته به کاستی ها در مدیریت اساسی و علمی اقتصاد نخواهد بود.

 

موانع کسب و کار

 

گویی تمام امور جامعه در ایران به نوعی درگیر مسیری قیف مانند است؛ به مانند آنچه در زمان ورود به دانشگاه به شکل چالشی به نام کنکور اکثر مردم را متأثر ساخته است. در چرخه کسب و کار نیز چنین است و فرد برای راه اندازی یک حرفه چالش های زیادی را برای گرفتن مجوزهای لازم پیش روی دارد.

 

سخت‌گیری های استخدامی نیز دلیل دیگری بر افزایش نرخ بیکاری در کشور شده و مسائلی مانند نداشتن کارت معافیت و نیروی انسانی جوان این کشور را از چرخه ی تولید ثروت خارج کرده است. محروم کردن شخص از فعالیت اجتماعی در نهایت به شکل تولید بزه و ترویج اعتیاد و حتی گوشه گیری فرد به زیان کل جامعه خواهد بود.

 

نظارت یکی از اصول اصلی ایجاد یک اقتصاد سالم و پویاست و جزو اصلی‌ترین وظایف دولت به شمار می رود. تجربه های شخصی افراد در بازار نشان می‌دهد سیستم نظارت سنتی در ایران بسیار ناکارآمد است و حتی در سطح اداره تعزیرات و مالیات نیز دارای اصول دقیقی نیست و می‌توان نتیجه گرفت بخش اعظمی از این درآمدها از بین می‌رود و در مواردی هم باعث ضایع شدن حق مودی مالیاتی و نارضایتی وی از این فرآیند شده است.

 

تسهیل کسب و کار مقدمه ی آبادانی

 

در ایران، امیرکبیر در زمان قاجار شروع به اصلاح سیستم فئودالی موجود کرد و تا امروز هم اقتصاد در مسیری پر پیچ و خم، بدون توجه به ظاهر به مقصد مشخصی نرسیده است. سیاست گذاران کشور باید هرچه زودتر نسبت به ریل گذاری و اجرای واقعی خصوصی سازی در ایران اقدام کنند و بستر را برای شکوفایی اقتصاد و از آن مهم‌تر رونق در بازار و جامعه فراهم آورند.

 

کشورهای صنعتی و توسعه یافته در جهان با ایجاد رفاه در جامعه به استعداد شخص اجازه شکوفایی می‌دهند و در نهایت این یعنی رشد بیشتر اقتصاد و رفاه بیشتر. در ایران نیز با تسهیل فرایند شروع کار و به روزرسانی روش های نظارتی و فرایند اخذ مالیات، می‌توان به درآمدهای بیشتری برای ایجاد رفاه عمومی دست یافت.

 

بارها مسئولین تحریم ها را علت وضعیت نابسامان اقتصاد ایران معرفی کرده‌اند؛ همه جامعه نه وقت آن را دارند و نه موظف هستند که برای افزایش آگاهی خود گامی بردارند اما از نخبگان تراز اول کشور که مدیریت و برنامه‌ریزی کلان این مملکت را در دست دارند انتظار می‌رود با ذهنی آگاه و روشن به این مهم بپردازد.با شناسایی و سرمایه‌گذاری در نیازهای آینده ی جهان و شکوفا کردن ظرفیت‌های موجود می‌توانیم به سرعت مسیر ترقی را پیموده و اثر تحریم ها را تا حد زیادی کم کنیم.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۶ ۰۸:۴۳

تا این سیاست جارجی هست روز به روز بدتر از دیروز.

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۶ ۰۸:۰۴

اونهایی که می گفتند تحریم کاغذ پاره ای بیش نیست کجان الان دقیقا؟ مملکت کشتی به گرداب افتاده شده. آقایان به فکر چاپیدن مردم هستند به عوض رفع مشکل درآمدزایی و بالابردن سطح درآمد ناخالص ملی. کشور سرطان گرفته. سرطان ندانم کاری مسئولانی که کشور را به جایی رسانده اند که فرزندانشان هم برای خروج از این کشور صف بسته اند. واقعا چرا مگر ایرانی نیستید؟

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۶ ۰۴:۳۳

وقتی 20 ملیون افغانی در ایران زاد و ولد می کنند و خدود 70 درصد انها بدون هویت هستند و ثروت ملی را چپاول می کنند از این مسئولین بیش از این انتظاری نیست
راستی از خواب نماینده مجلس چه خبر

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۵ ۲۲:۲۸

این مملکت مملکت بشو نیست

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۵ ۲۲:۰۸

وقتی ی سایت برای نوشتن محدود قائِل میشه چطور این خراب شده آباد میشه

شما۱۴۰۲/۱۲/۲۵ ۲۱:۰۲

انشا... در صد سال آینده ثروتمند خواهیم شد.

چوکا۱۴۰۲/۱۲/۲۵ ۱۵:۵۹

اقتصاد کیلوی چند!!!!مسئله اصلی مملکت لايحه عفاف و حجاب است!!!

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۵ ۱۱:۴۴

ما ثروتمند بودیم

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۵ ۱۳:۲۸

بله
اونزمانیکه اسکناس یکهزارتومانی ایران ۱۴۵ دلار امریکا بود
راستی چرا اونطوری بود !!!اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۵ ۱۰:۵۴

ما پر مباحث نظامی به خودکفایی فکر میکنیم ولی در اقتصاد به رفاه
میخوایم زحمت نکشیده همه چیز جور بشه
مردم تن پروری که حاضر نیستند تو کارخونه کار کنند و افغانی جاشونو گرفته چطور انتظار دارند تولید پیش بره
جوونها مون بیکارن چون همش میخوان برن فلافلی و پیک و..کارهای راحت بزنند کار سخت با ارزش نمیکنند

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۶ ۰۹:۰۱

دوست عزیز متاسفانه توجیه نیستی شما
بنده 3 تا کارگاه داشتم با 13 نفر اشتغالزایی
به این نتیجه رسیدم خود دولت نمیخواد اشتغالزایی رو
تصمیم گرفتم از کشور برم جایی که مردمش برای کسایی براشون زحمت میکشه ارزش قائل باشن نه اینکه پشتش رو خالی کنن ...

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۶ ۰۴:۳۴

کی گفته ایرانی تن پرور هست احتمالا خود کار فرما هستی برای مبلغی سود کشور را در ورطه نابودی قرار دادی بزودی همین افغان ها به تو و امثال تو خیانت خواهند کرد

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۵ ۱۰:۱۲

عدم حاکم بودن عقل سلیم بر منابع و ثروت و حرص و طمع آدمی آنرا متوقف می کند و تنها تبدیل به منافع زودگذر افراد حریص و طماع که حتی از آینده عملکردشان غافل هستند میشود.

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۵ ۰۷:۳۶

جواب خیلی ساده است
مشکل اقتصاذ پله اولش امکان جابجایی پول است وقتی تحریم نمیزاره پول کالا پرداخت بشه یعنی عملیات اقتصادی گردشی نداره
اقتصاد دانان از دست فروش های مترو یاد بگیرند. میگه پول نداری کارت خوان هست!!!!!
پس گردش مالی با جهان باید وجود داشته باشه تا اقتصاد از نابودی نجات پیدا کنه

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۵ ۰۶:۲۸

شنیده ها حاکی از عملیاتی شدن سامانه پرداخت بانکی بریکس است
چرا چنین موضوع و خبر مهمی که تحریم ها را خنثی می کند پیگیری نمی شود
آیا خبر دروغ است

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۵ ۰۵:۱۸

بی انضباطی مالی سر منشا اکثر مشکلات میباشد.

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۵ ۰۴:۱۶

درود. آقای قالیباف اجازه نداد آقای خاندوزی وزیر اقتصاد را استیضاح کنند

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۵ ۰۴:۱۳

یعنی عربستان و دبی و قطر و عمان که دارند پیشرفت می کنند به علت قاچاق سوخت از ایران است
فکر نکنم حدس شما درست باشد

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۵ ۰۲:۰۹

این تیتر نشون می دهد باید یواش یواش اماده نوشیدن جام ... بشیم.

پرویز۱۴۰۲/۱۲/۲۵ ۰۲:۰۲

مملکت داری راه و روش داره. با شعار و وعده دادن هیچ چیز درست نشده ، مملکت داری کار سختی هست و باید از نخبگان استفاده شود، ای کاش جای شعار جرعت داشتند و استعفا میدادند. تا کار بلد ها ایران را دوباره زنده کنند، نه فقط اعتبار ما ازدست رفت، بلکه مردم هم سرخورده و غمگین شدن، وقتی کشور ما در دست کسانی هست که احتیاج به مراقبت دارند تا کارهای روزانه خویش را انجام دهند، در واقعه مملکت رها شده.

هدی۱۴۰۲/۱۲/۲۵ ۰۰:۴۳

تا زمانی که دور خودمون حصار کشیده ایم اوضاع به همین منوال هست. بایستی با توجه به جمیع جهات و رعایت مسائل امنیتی. حوزه مشارکت با دنیا را توسعه داد.

محمد۱۴۰۲/۱۲/۲۵ ۰۰:۲۹

اقا تورو‌خدا یکی این قله رو بیاد تشریح کنه که چیه داستان؟!

رضا۱۴۰۲/۱۲/۲۵ ۰۰:۲۰

علت سوء مدیریت و بیسوادی و تعصب های کور در اداره مملکت است .

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۴ ۲۳:۵۹

مدیریت کلان کشور به دست افراد فاقد تخصص واگذار شده کشور امیر کبیر میخواهد ؟ با دنیا سر جنگ داریم دنبال تفکرات هستیم که قابلیت اجرا ندارند سال ۱۴۰۳ سال سختی خواهد بود

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۴ ۲۳:۴۵

اگر قوانین مزاحم حذف شوند و افراد مزاحم کنار بروند و تحریم ها لغو شوند مطمئن باشید رشد اقتصادی اول دنیا خواهیم شد اما چه اگرهای بزرگی هست

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۴ ۲۳:۱۲

با شیوه کارمندی و کارگری نمیشه کشور داری کردین روش یعنی کمیته امداد
کسی که خودش نت نسته ثروت اندوزی کنه )(البته روش درست نه با رانت و حقه بازی) و کسی که با حقوق کارمندی گذران زندگی کرده چکونه می‌تواند کشور داری اونهم از نوع تجاری راه بیندازد
به نظر من تنها کشورها و ملتی ثروتمند خواهند شد که تجارت سرلوحه کارشون باشه نه حقوق بگیر و مواجب
اگر افرادی که مسوول و در راس کار باشند خودشون تاجر و اهل فن تجارت باشند شک نکنید که روش سرمایه اندوزی تو کشور اجرا خواهد شد و گرنه کسی که حقوق اداره کار گرفته هیچ موقع فکر تجارت و سرمایه دار شدن ملت نیز نخواهد کرد

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۴ ۲۲:۴۲

خوب جلوی قاچاق رو بگیرید ! کامیون سوخت که دیگه کوچیک نیست که بشه مخفیش کرد !

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۴ ۲۲:۴۰

چی میگی بابا..ثروتمندای دنیا همه تو ایران هستن...متوقف نشدن...تو خبرات قدیمین کاکا

پرسپولیس زلزله۱۴۰۲/۱۲/۲۴ ۲۲:۳۳

ما ایرانی ها دکترای ناله و نق زدن داریم !

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۵ ۰۹:۰۰

علی الخصوص که همه قدرت تمام و کمال در دست ما و دار دسته مان نباشد ولی وقتش که همشو گرفتیم هم باز نق می زنیم اما نق میزنیم که چرا بقیه نق میزنند

امید۱۴۰۲/۱۲/۲۴ ۲۲:۲۱

حالا کل دنیا دشمن فرض کنید سیاست این نیست که دشمن تراشی کنید نگاهی به سیاست اردوغان کنید

ایرانی۱۴۰۲/۱۲/۲۴ ۲۲:۱۷

با حسرت دهه ۴۰ عمرمون هم گذشت و با این روند هیچ امیدی هم به اصلاح نیست، متاسفانه مسئولینی هم که هستن اوضاع رو بدتر میکنن، کم کم باید به فکر مردن باشیم از این دنیا که جز حسرت چیزی نصیبمون نشد

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۴ ۲۲:۱۰

كشورهاي همسايه مقصرند ؟ يا ريشه در بي درايتي خودمون داره ؟

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۴ ۲۲:۱۰

تيتر خبر و بهانه هاى بعدش من را ياد يكى از دوستان دوران جوانى انداخت كه ميگفت " پدرم داشت هتل آزادى را ميخريد سر يك حرف معامله به هم خورد" پرسيدم چى شد؟ گفت " اون ها گفتن پولش را بده ، بابام گفت : ندارم "

محمدی۱۴۰۲/۱۲/۲۴ ۲۲:۰۳

با درود ، لطفا از خرید و معاملات مردم ۱۰٪ مالیات دریافت و ۴۰٪ آنرا به دهک‌های اول تا ششم و بقیه را در بانک مرکزی سوزانده تا با کاهش حجم ریال ، قیمت‌ها کاهش یابد ، چاپ ریال را متوقف و سود سپرده بانکی را صفر کنید و یارانه انرژی و سایر رااز ابتدای حلقه حذف و به کارت ملی دهکهای اول تا پنجم دهید ، با سپاس .

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۴ ۲۰:۴۱

تحریم ها ازیک طرف فساد از یک طرف نبود بهره وری کارهای دولتی فقط هزینه به دوش ملت و دولت است باید به بخش خصوصی سپرده شود هرکس می خواهد دستش به دولت بند باشد ماهانه پول مفت بگیرد نبود نظارت بر منابع مالی درآمدمی آید و توی صندوق ذخیره نمی ماند مثل ظرفی که آب پر می کنی که نشتی های زیاد دارد همین جوری به هدر می رود کارهای دولتی مثل نامادری است بهره وری ندارد

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۴ ۲۰:۰۷

تیتر اینه
مقامات ایران در استانه ثروتمند شدن متوقف شدن

جهان۱۴۰۲/۱۲/۲۴ ۱۹:۳۰

متاسفانه هیچکس. به روحیات وخلقیات مردم ایران اشاره نمیکنه .کمی به خودمون واطرافمون دقت کنیم خیلی خاص نیستیم؟

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۴ ۱۹:۱۳

پیشنهاد می شود شهرهای جدید ساحلی به مناطق آزاد ،با استان‌های معین وبا کمک استان‌های جنوبی ساخته وتخفیف مالیاتی وگمرکی به استان‌های معین داده شود.درمناطق آزاد کارخانه های تولیدی ساخته می شود.

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۴ ۱۷:۴۰

مردم حاضرن بنزین 50 تومنی 1500 گازویئیل 40000 باشه 300 ... و همیشه بدبدخت باشیم که با فروش یکیشون بودجه کشور کاملا تامین میشه باید تمام این رانتها جمع بشه مستقیم به مردم بدید به جای دادن به کشورهای دور بر

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۴ ۱۶:۲۵

مردم ایران در آستانه پیوستن به ثروت و رفاه ناگهان زدند زیر همه چیز و در حالی که ۲۰ سال از همه همسایگان جلو بودیم الان ۱۰۰ سال از همه اشان عقبیم و با یکدستی مجلس و دولت بزودی به عصر حجر بازمیگردیم.

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۵ ۰۰:۵۹

خوب اینهایی که گفتی نشون میده که رئیس مجلس اتی یعنی جناب رسایی را نشناختی

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۴ ۲۰:۲۳

آفرین بهترین پاسخ

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۴ ۱۵:۴۶

فقط جهت یادآوری مسئولان خواب زده
آخرین انتخابات زمان پهلوی در سال ۵۴ دقیقاا با مشارکت زیر ۵۰درصد برگزار شد و تقریبا ۱۰۰درصد افراد مورد وثوق شله بودن و مجلس تمام شاهنشاهی و سراسر متملق تشکیل شد که نخواستند واقعیت کشوررا در اوج ثروتمند بود ن از لحاظ دراند نفتی بشنوند و نتیجه آن شد که زود دیر شد ؟؟ این مجلس بدون شک برای کشور به مراتب خطرناک تر است بخصوص که گروهک پایداری شدن پرچم دار و یه مجری صدا و سیما بشه نماینده و عدم مشارکت مردم رو ربط بده عدم اگاهی مردم از زمان انتخابات که سه ماه تمام صدا و سیما تبلی تبلیغ میکرد

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۴ ۱۴:۱۷

۴۸ساله که اقتصاد ایران را از مسیرش خارج کردید وفساد و رانت بخودیها را بمردم تحمیل کردید.
صحبت از سهولت کسب و کار از کسی که خود عامل فیلترسازی کنکور و اقتصادومشکلات و بی قانونی است، ریشخند بمردم و پاشیدن نمک بر زخم مردم است.
بارها آزموده را آزمودن فقط سفاهت است و بس.

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۴ ۱۴:۱۶

اگه ۴ نفر از این اختلاس گرا رو اعدام میکردن، بقیه حساب کار دستشون میومد. همه رو راحت گذاشتن به امون خدا. بابا اعدام کنید برن این مخلان اقتصادی رو

محسن۱۴۰۲/۱۲/۲۴ ۱۵:۴۶

می شود بگویید بقیه کی هستند؟

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۴ ۱۴:۰۴

مملکت وطن پرست میخواد که مثل هشت سال جنگ پای مملکتشان بایستند و با جونشون حفظش کنند. چیزی که من دارم میبینم متاسفانه خیلی از وطن پرست هامون رو از دست دادیم و آقایونی که باقی موندند دارند پدر مملکت رو در میارن وگرنه سالهاست که این گفتار های اقتصادی و باید و نباید ها داره عرضه میشه اما وقتی میبینیم اتفاقی نمی افته و اوضاع بدتر هم میشه آدم به این نتیجه می‌رسیم که اصلا موضوع و دغدغه آقایان چیزی دیگری هست و خارج از این جغرافیا است. تا وقتی مسیر تغییر نکنه،نتایج تغییر پیدا نمیکنه.

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۴ ۱۳:۴۷

باهم که تعارف نداریم ، کمترین حقوق در دنیا به کارگران کارخانجات صنعتی خودرو سازی و لوازم خانگی را پرداخت می کنیم اما تولیدات این کارخانه ها قابل رقابت در بازارهای جهانی نیستند و فقط مصرف داخلی دارند

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۴ ۱۳:۲۰

شما نگران نباش از وقتی دولت فعلی که آمده رشد اقتصادی رقم خورده و تولید ناخالص داخلی از 300 به 400 میلیارد دلار رسیده

فرراد۱۴۰۲/۱۲/۲۴ ۱۹:۳۰

آفرین
تو روزنامه کیهان خواندی اینارو؟

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۴ ۱۷:۲۴

شما که با سوادی و انگلیسی هم بلدی برو درسایت مربوطه چک کن!

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۴ ۱۶:۰۷

شما سعی کن مطالعه و سطح سوادتو ببری بالا

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۴ ۱۳:۰۳

شما اول یاد بگیر دلار و کلا ارزها معلول هست آنهم از علت تورم هست که می‌نشیند روی دلار و ارزهای دیگر و سایر کالاها و خدمات تا به این برسیم که از اول سال تا ماه 9 سرکوب ارزی رخ داده دربازار ارز و هنوز هم که بالا رفته به نرخ اصلی نرفته و تا با این برسیم همین سرکوب ارزی و خلق ارز های رانتی عامل تورم و فساد و قاچاق هست همانند سرکوب قیمت بنزین

حمید۱۴۰۲/۱۲/۲۴ ۱۲:۵۲

چون مدیریت بهینه اقتصادی وجود ندارد تحریم در حال ضربه فنی کردن اقتصاد است.

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۴ ۱۲:۵۱

باتوجه به موقعیت وشرایط آب وهوایی اگر مسولین صنعت توریسم رورونق بدهند وبرخی محدودیتهای بی مورد بردارند.مملکت از ورود توریست در کشور استفاده زیادی میبرد.اما افسوس بااین دیدگاه به جای نمیرسیم.

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۴ ۱۲:۴۵

همه این مشکلات ریشه در درون کشور دارد و هیچ ربطی به کشورهای دیگر ندارد .

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۴ ۱۲:۳۹

با این مدیریت فقیر تر هم خواهیم شد

سعید۱۴۰۲/۱۲/۲۴ ۱۵:۳۵

این جمله تون که گفتید نخبگان تراز اول کشور که مدیریت و برنامه‌ریزی کلان این مملکت را در دست
دارند
صد در صد غلطه

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۴ ۱۲:۳۷

با سلام، با وضع این همه مالیات و عوارض و ... متفاوت ، عجیب و غریب و زیاد، دیگر هیچ فرد معمولی در ایران نمی تواند به یک زندگی معمولی و استاندارد دست پیدا کند،، که نهایتا جمع آن زندگی های معمولی بشود پایه ای برای ثروت کشور ایران و مردمانش .

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۴ ۱۲:۳۱

می ترسم وقتی با دنیا مایل به آشتی باشیم که اونا میلی به آشتی نداشته باشن

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۴ ۱۳:۴۴

در حال حاضر همینطوره

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۲۴ ۱۳:۱۹

با دنیا در تعامل هستیم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.