ادامه عملیات دفع آب‌های سطحی اهواز از روز گذشته

دفع آب های سطحی از خیابان های شهر اهواز ادامه دارد که با اقدامات انجام شده از سوی مدیریت شهری و مدیریت بحران خوزستان از روز گذشته آغاز شده بود همچنان ادامه دارد.
کد خبر: ۱۲۲۸۶۰۳
|
۰۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۷:۲۷ 25 March 2024
|
2989 بازدید
|
۸

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، در جریان هشدارهای هواشناسی و همچنین آمادگی عوامل مربوط به دفع آب های سطحی، عملیات تخلیه آب از معابر سطح شهر اهواز تحت نظارت مدیریت شهری ادامه دارد که با گذشت زمان، دفع آب‌های سطحی با شتاب بیشتری درحال انجام است.

با توجه به آبگرفتگی های موجود در برخی خیابان های شهر، با کمک سازمان آتش نشانی، جلوگیری از ورود آب جمع شده ناشی از بارندگی‌ها به منازل مردم در دستور کار تیم های عملیاتی قرار گرفت.

هم اکنون تمام هشت منطقه شهرداری اهواز در آماده باش بوده تا دفع آب‌های سطحی با سرعت بیشتری همراه باشد.

۶۰ نیروی آتش‌نشان درحال رفع آبگرفتگی اهواز هستند

رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز گفت: ۶۰ نیروی آتش نشان در حال تخلیه آب‌های سطحی ناشی از بارش باران در مناطق مختلف اهواز هستند.

ابراهیم قنبری شامگاه یکشنبه در خصوص رفع آبگرفتگی اهواز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: از ساعت ۱۵ امروز عملیات جمع‌آوری آب‌های سطحی ناشی از بارندگی در اهواز توسط نیروهای آتش‌نشان در حال انجام است.

وی گفت: ۱۵ تانکر و خودرو آتش‌نشان برای رفع آبگرفتگی از مناطق مختلف و معابر اهواز به کار گرفته شده است.

قنبری ادامه داد: ۲ پمپ هشت اینچ و هشت پمپ ۲ اینچ برای دفع آب‌های سطحی در اهواز در حال کار است.

افزایش ظرفیت ایستگاه‌های پمپاژ برای رفع آب گرفتگی های اهواز

سرپرست آبفا اهواز با اشاره به ظرفیت ایستگاه های پمپاژ برای رفع آب گرفتگی‌ها گفت: تمام تلاش خود را برای دفع فاضلاب و آب های سطحی انجام می دهیم تا به شهروندان آسیبی وارد نشود.

فرزان عباسیان یکشنبه شب در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: با توجه به شدت بارندگی، ظرفیت تخلیه برخی ایستگاه ها را از ۴۵۰ تا یک هزار و ۲۰۰ مترمکعب در ثانیه افزایش دادیم تا آب با فشار بیشتری تخلیه شود.

وی با اشاره به بررسی و کنترل تمام ایستگاه‌های پمپاژ در حین و بعد از بارندگی افزود: همچنین تمام پرسنل و تجهیزات آبفا اهواز برای رفع آبگرفتگی ها بسیج شده اند.

سرپرست آبفا اهواز گفت: با اجرای کامل طرح فاضلاب اهواز شرایط دفع آب بهتر شده به گونه ای که ظرفیت تخلیه ایستگاه های پمپاژ و خطوط، ۵۰۰ هزار مترمکعب در شبانه روز خواهد بود.

وی با اشاره به مسطح بودن شهر اهواز افزود: امروز بارش باران به حدی بود که بیش از هشت میلیون مترمکعب آب در پهنه شهر اهواز وجود داشت.

عباسیان گفت: از آنجا که بارش‌ باران مجددا از بامداد دوشنبه آغاز می شود، کار تعمیر پمپ ها را به سرعت انجام داده تا مجددا با تمام‌ ظرفیت کار تخلیه آب را انجام دهیم.

وی با اشاره به فعالیت تمام ماشین آلات آبفا در سطح شهر بیان کرد: با توجه به شدت بارندگی آن هم در زمان کوتاه، برای تخلیه آب به زمان بیشتری نیاز است.

استاندار خوزستان: تخلیه آبگرفتگی‌ها با توجه به گنجایش شبکه فاضلاب اهواز به زمان نیاز دارد

استاندار خوزستان با بیان اینکه روز یکشنبه یک باران رگباری با حجم زیاد حدود ۴۰ میلیمتری در اهواز رخ داد گفت: با توجه به ظرفیت شبکه فاضلاب تخلیه این حجم از آب مقداری زمان نیاز دارد.

علی اکبر حسینی محراب بامداد دوشنبه در حاشیه نشست بررسی روند دفع آبهای سطحی اهواز اظهارکرد: پس از بارندگی های شدید روز یکشنبه، اینک بخش زیادی از معابر از آبگرفتگی تخلیه شد و در برخی نقاط دیگر، همچنان عملیات دفع آبهای سطحی ادامه دارد.

حسینی محراب ادامه داد: با توجه به اینکه بارش جدیدی در پیش داریم، تقسیم کار خوبی صورت گرفت و بنا شد در نقاط آسیب‌پذیر پمپ ها مستقر شوند.

استاندار خوزستان تاکید کرد: از خانواده ها درخواست داریم از نزدیک شدن به رودخانه ها و تردد در جاده های کوهستانی و پرخطر خودداری کرده و برنامه‌های تفریحی خود را به روز سه‌شنبه و بعد از آن موکول کنند.

حسینی محراب ادامه داد: با توجه به وضعیت جوی ادارات اهواز و کارون روز دوشنبه به صورت دورکاری فعالیت خواهند داشت البته دستگاه‌های خدمات رسان و بانک ها دایر هستند.

وی با تاکید بر اینکه امیدواریم در شرایط جوی پیش‌رو حادثه خاصی رخ ندهد گفت: همه تلاش مجموعه دستگاه های خدمات‌رسان، بسیج امکانات و تامین تجهیزات مربوط به دفع آب‌های سطحی و رفع آبگرفتگی‌ها است‌.

بارش باران از روز یکشنبه در اهواز و دیگر نقاط خوزستان آغاز و به مدت سه ساعت ادامه داشت. همچنین برابر اعلام اداره کل‌ هواشناسی خوزستان، بیشترین میزان بارش باران استان در اهواز حدود ۴۰ میلیمتر ثبت شد.

هم‌اینک با تلاش عوامل شهرداری و آبفا، روند دفع اب‌های سطحی و رفع آبگرفتگی ها در کلانشهر اهواز ادامه دارد.

بررسی میدانی امام‌جمعه اهواز از برخی مناطق درگیر با آبگرفتگی

نماینده ولی فقیه در خوزستان و امام‌جمعه اهواز با حضور در مناطق مختلف شهری، از روند خدمات رسانی به مناطق درگیر با آبگرفتگی بازدید کرد.

به گزارش دوشنبه ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالنبی موسوی‌فرد در منطقه منطقه آبگرفته و کم برخوردار سپنتا اهواز اظهارکرد: چالش های موجود مربوط به آبگرفتگی های ناشی از بارندگی شدید در اهواز باید به صورت کارشناسی مورد بررسی قرار گیرد.

 

وی ادامه داد: خدمات رسانی‌به اینگونه مناطق باید با شتاب و به صورت منسجم انجام شود تا در قالب مدیریت جهادی، چالش‌های به وجود آمده برای مردم کمتر شود.

بر اساس این‌گزارش، نماینده ولی فقیه در استان خوزستان مطالبات اهالی سپنتا اهواز را از استانداری، شهرداری اهواز، آبفا و مسئولین ذی‌ربط به منظور تامین ماشین‌آلات و رفع شبانه این معضل پیگیری کرد.

اهواز رکورددار بارندگی در خوزستان

پیش از این نیز اداره کل هواشناسی خوزستان اعلام کرد که بیشترین میزان بارش باران استان در اهواز با ۳۸.۵ میلیمتر ثبت شد.

همچنین میزان بارش باران در رامهرمز ۱۱.۱ ، بستان ۱۰.۸ ، دزپارت ۷.۷ ،دزفول ۷.۴ ،حسینیه ۷.۴ ،شوش ۷.۵،آبادان ۶ و لالی پنج‌میلیمتر ثبت شده است.

میزان بارندگی در شوشتر ۴.۴ ،ماهشهر ۳.۵ ،ایذه ۳.۵، شادگان ۳.۳،گتوند ۳.۳،بهبهان ۲.۸، هندیجان ۲.۴،مسجد سلیمان ۲.۲،آغاجاری ۱.۸ و امیدیه ۱.۶ میلیمتر است.

گفتنی است، اداره کل هواشناسی خوزستان نسبت به فعالیت این سامانه بارشی طی یکشنبه و دوشنبه در استان هشدار سطح نارنجی صادر کرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۸
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۶
مدتیست که بارندگی ها خوب شده . سختیها و سوءمدیریت هم داریم اما لااقل برای یکسال آینده نگرانی نداریم . این را به مردم ایران تبریک می گویم و به دشمنان ایران که از شدت بیچارگی به جنگ کامنتی با ایران ، ایرانی و اعصاب ایرانیها روی آورده اند ، تسلیت می گویم . غم آخرتون نباشه .
هانه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۶
دو پمپ ۸ اینچ و ۸ پمپ ۲ اینچ
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۶
راه حل درستش ساخت یک دریاچه مصنوعی در کنار اهواز است .....این حرکات مذبوحانه دیگه چیه ....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۶
چند سال هست هر سال این اتفاق می افتد. آن کسی که سیستم فاضلاب را طراحی کرده باید پیش بینی بدترین حالت ممکن را می کرده. چهار تا مسیل و کانال می زدند این اتفاق ها نمی افتاد.
بعد تابستان خشکسالی می شود و دام ها از تشنگی تلف می شوند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۲ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۶
خوزستان مملو از مدیران ناکارمد
فرقی نمیکنه چقد بارون بیاد
هر چقد بیاد باز هم ابگرفتگی میشه

به روش 200 سال پیش دنبال دفع ابهای سطحی هستن

برید بمیرید با این مدیریتتون

حق اهواز و خوزستان این نیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۶
من یه شمالی ام و مدت 13 سال در خوزستان زندگی کردم.
برخلاف شهرهای شمال در شهرسازی ها و حتی ساخت و ساز منازل در خوزستان آخرین چیزی که بهش فکر شده و می شود بارندگیه
خیابان ها جدول بندی درست و حسابی ندارد و ...
رودخانه کارون از وسط شهر رد میشه و میشد با یه جدول بندی درست آبهای باران را به سمت رودخانه هدایت کرد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۶
این بارش ها و مدیران نالایق و بی تخصص و مدعی
ویران کردند ایران را و زندگی مردم را
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۴ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۶
انشالله آقای رییسی 598 مین سفر استانی شون رو از خوزستان انجام می دهند و دستور می دهند این دفعه دیگه مشکل فاضلاب اهواز عزیز حل بشه!
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟