بین الملل تابناک: جنگ غزه در شرایطی وارد صد و هشتاد و ششمین روز خود شده است که پس از پایان توافق آتش بس بین حماس و اسرائیل، حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آغاز شده و همچنان ادامه دارد و دورنمای مشخصی برای پایان جنگ وجود ندارد.
«آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد که که اسرائیل تاریخی برای حمله نظامی به رفح با آمریکا به اشتراک نگذاشته است و او انتظار ندارد که قبل از مذاکرات جدید اسرائیل و آمریکا در هفته آینده، این حمله انجام شود.
«آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در نشستی خبری با همتای انگلیسی خود در واشنگتن افزود: اسرائیل به آمریکا در مورد تاریخ عملیات در رفح اطلاع نداده است و تاکید کرد انتظار می رود اسرائیل و آمریکا هفته آینده درباره گزینه های جایگزین برای عملیات رفح گفتگو کنند.
پس از آنکه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل این هفته گفت که این عملیات نظامی در رفح انجام خواهد شد و تاریخ آن تعیین شده است، بلینکن توضیح داد که آمریکا تاریخی برای عملیات رفح ندارد.
وزیر خارجه دولت جو بایدن اضافه کرد: نحوه انجام هر گونه عملیات بعدی اسرائیل «بسیار اهمیت دارد» و آمریکا همچنان با آنها در مورد راه های جایگزین و مؤثر برای انجام این عملیات صحبت می کند.
بلینکن در مورد زمان عملیات احتمالی رفح توسط اسرائیل گفت که انتظار ندارد "هیچ اقدامی" قبل از مذاکرات هفته آینده آمریکا با اسرائیل در مورد رفح انجام شود. او تاکید کرد: "من هیچ عملیات قریب الوقوعی نمی بینم."
پیش از این، «متیو میلر» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده بود واشنگتن به هیچ وجه نمیخواهد شاهد تهاجم گسترده به رفح به عنوان آخرین پناهگاه آوارگان فلسطینی در غزه باشد.
میلر تصریح کرد: «ما برای اسرائیل روشن کردهایم که به اعتقاد ما تهاجم نظامی همه جانبه به رفح تأثیر بسیار مضری بر این غیرنظامیان خواهد داشت و در نهایت به امنیت اسرائیل آسیب خواهد رساند.»
لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا روز سهشنبه به وقت محلی در جمع قانونگذاران آمریکایی ادعا کرد که طبق اطلاعات او، آمریکا شواهدی مبنی بر ارتکاب نسلکشی اسرائیل در غزه ندارد.
«لوید آستین» روز سه شنبه به وقت محلی در جلسه استماع نیروهای مسلح سنا در کاپیتول هیل مدعی : «ما هیچ مدرکی دال بر نسلکشی توسط اسرائیل نداریم».
در طول جلسه، سناتور جمهوریخواه تندرو، تام کاتن از ایالت آرکانزاس از آستین پرسید: معترضان شما را متهم به کمک به نسل کشی کرده اند. آیا میخواهید به این اتهام پاسخ دهید؟
آستین پاسخ داد: «آنچه که سناتور کاتن از همان ابتدا میخواهم بگویم این است که ما متعهد هستیم با ارائه کمکهای امنیتی به اسرائیل در دفاع از خاک و مردمش به آن کمک کنیم. من به همه یادآوری می کنم که آنچه در ۷ اکتبر (۲۰۲۳) اتفاق افتاد کاملاً وحشتناک بود.»
این در حالی است که سناتور الیزابت وارن، یک دموکرات از ماساچوست، هفته گذشته گفت که معتقد است "دادگاههای بینالمللی میتوانند اقدامات اسرائیل در غزه را نسلکشی تفسیر کنند. "
وارن در مرکز اسلامی بوستون در پاسخ به سوالی گفت: «اگر این تحقیقات به صورت قانونی انجام شود، من معتقدم که آنها متوجه خواهند شد که این یک نسلکشی است و شواهد زیادی برای این نتیجه گیری دارند.»
آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، پیشتر اتهامات نسل کشی علیه اسرائیل را "بی اساس" خوانده بود.
گردان های شهید «عزالدین القسام» امروز (سه شنبه) تصاویری از هلاکت ۱۰ نظامی صهیونیست در کمین این گروه مبارز فلسطینی در منطقه «الزنه» در شرق «خان یونس» را منتشر کرد.
به گزارش الجزیره، رزمندگان القسام در این عملیات نظامیان اشغالگر و تانک هایشان را از فاصله حداقلی هدف قرار می دهند.
یک منبع در فرماندهی گردان های القسام در این باره گفت: آنچه در تصاویر دیده می شود تنها بخشی از عملیات است و تصاویر بخش اعظم عملیات، ضبط نشده است.
این منبع تصریح کرد: برای انجام این عملیات، حدود ۵۰ روز زمینه سازی و مقدمه چینی انجام گرفته است.
منبع مذکور خاطرنشان کرد: براساس اطلاعات نظامی دریافتی و همچنین رصد دایمی نظامیان اشغالگر، مسیر بازگشت آنها و ماشین آلاتشان پیش بینی و کمین مذکور برای به دام انداختن آنها آماده شد.
درحالی بیش از یک هفته از خروج ارتش رژیم صهیونیستی از بیمارستان الشفای غزه میگذرد که منابع رسانهای امروز (سهشنبه) از کشف پیکر ۳۸۱ شهید در اطراف این بیمارستان خبر دادند.
رسانههای فلسطینی امروز گزارش دادند که تیمهای پزشکی پس از پایان جنایات ارتش رژیم صهیونیستی در بیمارستان الشفای شهر غزه، ۳۸۱ جسد در اطراف این بیمارستان کشف کردند.
این رسانهها همچنین اعلام کردند که تیمهای امدادی ۳۰ جسد تجزیه شده را نیز در مناطق مختلف خانیونس در جنوب نوار غزه کشف کردند.
ارتش رژیم صهیونیستی، روز دوشنبه (۱۳ فروردین) از داخل بیمارستان الشفا و مناطق اطراف آن عقب نشینی کرد.
نظامیان این رژیم طی ۲ هفته اشغال این بیمارستان، ویرانی بسیار گسترده و فاجعه انسانی هولناکی برجای گذاشتند. آنها همچنین بخش گستردهای از ساختمانهای بیمارستان و منازل اطراف آن را به آتش کشیدند.
منابع از شلیک چندین موشک از جنوب لبنان به پایگاههای صهیونیستی خبر دادند.
خبرنگار الجزیره اعلام کرد چند موشک از جنوب لبنان به پایگاههای رژیم صهیونیستی در مزارع اشغالی شبعا شلیک شد.
همچنین رسانههای عبری از به صدا درآمدن آژیرهای هشدار در کریات شمونا و شهرکهای صهیونیستی در اصبع الجلیل به دلیل نفوذ یک پهپاد خبر دادند.
پیش از این کانال ۱۲ عبری زبان خبر داد پنج موشک از لبنان به مناطق غیرمسکونی در الجلیل غربی شلیک شد.
رسانههای صهیونیست همچنین گزارش دادند آژیرهای خطر در شمال در راس الناقوره، شلومی و بیتست به صدا درآمدند.
از سوی دیگر توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی شهرکهای یارون، مارون، عیتا الشعب، کفرکلا و میس الجبل در جنوب لبنان را هدف قرار داد.
نوار مرزی لبنان و شمال سرزمینهای اشغالی فلسطین از زمان شروع عملیات طوفان الاقصی توسط مقاومت فلسطین و جنگ غزه، شاهد حملات متقابل حزبالله لبنان و رژیم صهیونیستی بوده است.
حزبالله لبنان تأکید دارد تا زمان توقف جنگ غزه حملاتش علیه رژیم صهیونیستی را متوقف نمیکند.
دوشنبه نیروی حافظ صلح سازمان ملل در جنوب لبنان (یونیفل) هشدار داد گسترش تدریجی دامنه درگیریها میان رژیم صهیونیستی و حزبالله لبنان اوضاع را وخیمتر میکند.
رئیس مجمع عمومی سازمان ملل در سخنانی جنگ و کشتار انسانهای بیگناه در نوار غزه را مایه ننگ بشریت توصیف کرد.
«دنیس فرانسیس» رئیس مجمع عمومی سازمان ملل جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه را مایه ننگ بشریت توصیف و به تلفات جانی و بحران شدید غذایی در این باریکه اشاره کرد.
طبق گزارش روزنامه «العربی الجدید»، فرانسیس خواستار لغو تصمیم رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از ارسال کاروانهای مواد غذایی به شمال غزه شد و بر نیاز فوری به افزایش و تضمین دسترسی بیوقفه به نیازهای بشردوستانه در نوار غزه تاکید کرد.
وی در ادامه خواستار برقراری آتشبس و آزادی اسرا شد.
فرانسیس افزود: درگیری در غزه به حدی است که تا به حال از نظر شدت، وحشیگری و گستردگی مشابه آن را ندیده بودیم، طی شش ماه، بیش از ۳۳ هزار فلسطینی کشته شدند که اکثر آنها زن و کودک بودند، بیش از ۷۵ هزار زخمی و ۱.۷ میلیون نفر نیز آواره شدند. علاوه بر این، بیش از ۱.۱ میلیون نفر در مرحله فاجعه بار پنجم ناامنی غذایی هستند، غزه به سمت قحطی سوق داده میشود.
رئیس مجمع عمومی سازمان ملل همچنین اعلام کرد که رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر تا کنون ۱۷۳ کارمند آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) را کشته است و این بیشترین تعداد کشته در میان کارمندان سازمان ملل در یک جنگ و درگیری است.
وی ادامه داد: به طور میانگین روزانه ۱۵۹ کامیون حامل کمک وارد غزه میشود که با توجه به نیاز روزانه به ۵۰۰ کامیون کمکهای بشردوستانه برای خدمت رسانی به نیازمندان، بسیار کمتر از ظرفیت عملیاتی و نیاز بشردوستانه است.
فرانسیس همچنین تاکید کرد: در سایه گرسنگی گسترده و افزایش گزارشها از مرگ کودکان در نتیجه آن، اسرائیل باید به طور فزایندهای برای گسترش، تضمین و حفظ دسترسی بیوقفه به کمکهای بشردوستانه تلاش کند.
رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در سفر به آمریکا ضمن درخواست برای امضای توافق تبادل اسرا با حماس تاکید کرد که حزبش حاضر است برای هرگونه توافق احتمالی آتی شبکه امنیتی را ایجاد کند.
«یائیر لاپید» رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در سفر به آمریکا و دیدار با «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه این کشور ضمن ابراز ناامیدی بیشتری نسبت به «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم، امضای توافقی با جنبش حماس جهت آزادی اسیران صهیونیست را خواستار شد.
رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در این دیدار اظهار کرد: در صورت موافقت کابینه راستگرا به ریاست بنیامین نتانیاهو با توافقی با میانجیگری آمریکا، مصر و قطر که منجر به آزادی گروگانها (اسیران صهیونیست) و تثبیت آتشبس در غزه شود، اپوزیسیون (رژیم صهیونیستی) حمایت موقتی را از کابینه راست به ریاست نتانیاهو به عمل خواهد آورد.
لاپید در کنفرانس مطبوعاتی مقابل مقر وزارت خارجه آمریکا گفت: دستیابی به قراردادی درمورد «گروگانها» امکانپذیر است، این قرارداد کمی سخت بوده و برای ما خوشایند نیست، اما امکانپذیر است و باید امضا شود.
لاپید که در سال ۲۰۲۲ نخست وزیر رژیم صهیونیستی بود، افزود: آن افراد باید خانوادههایشان را ببینند.
پس از آنکه رسانههای مصری مرتبط با قاهره از حصول پیشرفتی چشمگیر در مذاکرات آتشبس خبر دادند، رژیم صهیونیستی و حماس دوشنبه تا حد زیادی امیدها نسبت به ایجاد گشایشی سریع در مذاکرات جاری را از بین بردند.
«جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا پس از آنکه آشکارا رژیم صهیونیستی را به امضای قرارداد تشویق کرد، «ویلیام برنز» رئیس سازمان سیا را به این مذاکرات فرستاد.
بایدن هفته گذشته پس از حمله رژیم صهیونیستی به کاروان امدادگران و کشته شدن هفت امدادگر، هشدار داد که اگر «اسرائیل» اقداماتی را برای آرام کردن نگرانیها در پیش نگیرد، آینده حمایت آمریکا در خطر است.
رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در ادامه با تاکید بر اینکه این رژیم و آمریکا باید بهترین همپیمانها و دوستها باقی بمانند، گفت: «نه رویدادهای جاری و نه کابینه دوست ندارند این روابط تغییر کند.»
لاپید دوشنبه در حساب کاربری خود در پلتفرم «ایکس» اعلام کرد که حزبش «آیندهای وجود دارد» آماده است برای هر توافق احتمالی میان تلآویو و حماس برای تبادل اسرا یک شبکه کامل ایمنی ایجاد کند.
او تاکید کرد: زمان آن رسیده که اسرا به خانهشان برگردند.
پیش از آن «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی نتانیاهو را تهدید کرده بود اگر پیش از انجام عملیات نظامی در رفح، قرارداد تبادلی را با حماس امضا کند، کابینه او را برکنار میکند.
این تهدید بن گویر پس از انتشار گزارشی از افزایش احتمال توافق برای تبادل اسرا میان تلآویو و حماس و در ادامه توافق آتشبس در غزه بود.
یک نویسنده و تحلیلگر معروف صهیونیست با تاکید بر اینکه هیچ یک از اهداف بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و ارتش رژیم صهیونیستی در حمله به نوار غزه محقق نشد، اذعان کرد: از نظر دوستان و دشمنان، اسرائیل در هفتم اکتبر (۱۵ مهر) قدرت بازدارندگی خود را از دست داد و اکنون موجودیت ما در معرض خطر است و خروج ارتش اسرائیل از غزه، گامی در مسیر درست به شمار می رود.
ناحوم بارنیاع نویسنده صهیونیست در مقالهای که در روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت منتشر شد، نوشت: جنگ غزه هیچ یک از اهداف خود را محقق نکرد؛ نه اهداف تخیلی که نتانیاهو مطرح کرد و نه اهداف واقعبینانهای که سران ارتش مطرح کردند.
وی گفت: نه حماس را از بین بردیم و نه حکومت آن را ساقط کردیم، نه حملات به شهرک های (صهیونیست نشین) اطراف نوار و منطقه الجلیل (در شمال فلسطین اشغالی) را متوقف کردیم و نه اسرای (صهیونیست) را بازگرداندیم.
بارنیاع افزود: آسیبی که به جایگاه اسرائیل در سطح جهان وارد شد، بسیار سنگین است.
این تحلیلگر تصریح کرد: از نظر دوستان و دشمنان اسرائیل در هفتم اکتبر (آغاز عملیات طوفان الاقصی در ۱۵ مهر) قدرت بازدارندگی خود را از دست داد تا جایی که اکنون خطر موجودیتی ما را تهدید میکند. به بهانه از سرگیری قدرت بازدارندگی هجوم سختی را علیه حماس انجام دادیم اما بعد از ۶ ماه جنگ، شک و تردید دارم که قدرت بازدارندگی خود را بازگرداندیم.
وی با اشاره به اینکه کابینه جنگ رژیم صهیونیستی نیاز به تفکرات راهبردی دارد، افزود: کور بودن نتانیاهو برای همه آشکار شد، کسی که مدعی نابودی یک نظام که بر یک منطقه و اهالی آن حکمرانی میکند، باید نظام جایگزینی برای آن داشته باشد.
این نویسنده با انتقاد از نتانیاهو گفت: نتانیاهو اخیرا اعلام کرد که یک گام با پیروزی فاصله داریم. وای بر این پیروزی و وای بر این گام، البته اعتراف به واقعیت دشوار، نوعی پیروزی است. خروج ارتش اسرائیل از غزه گامی در مسیر درست است.
«استفان سژورن» وزیر خارجه فرانسه در اظهاراتی گفت که برای بازگشایی مسیرهای ارسال کمکهای بشردوستانه به مردم فلسطین در غزه، اسرائیل باید تحت فشار و حتی تحریم قرار گیرد.
به گزارش رویترز، وزیر امورخارجه فرانسه که امروز سهشنبه در گفتوگو با رادیو RFI و شبکه تلویزیونی فرانس ۲۴ کشورش این اظهارات را بیان داشت، افزود: «باید اهرمهای نفوذ وجود داشته باشد و اهرمهای متعددی هم وجود دارد. وی سپس اضافه کرد: تحریمها می توانند امکان عبور کمک های بشردوستانه را از نقاط بازرسی فراهم کنند».
وزیر دولت امانوئل مکرون در ادامه خاطرنشان کرد: فرانسه از نخستین کشورهایی بود که تحریم های اتحادیه اروپا را علیه شهرک نشینان اسرائیلی مرتکب اعمال خشونت آمیز در کرانه باختری پیشنهاد کرد. سژورن سپس ادامه داد: ما در صورت لزوم به این دست تلاش ها برای بازگشایی مسیرهای ارسال کمک های بشردوستانه ادامه می دهیم.
منابع محلی در خان یونس در جنوب نوار غزه با اشاره به ویرانی که اشغالگران در این منطقه به بار آوردهاند، از خارج کردن پیکر ۸۴ شهید از زیر آوار از زمان خروج نظامیان صهیونیست از این شهر خبر دادند.
به گزارش خبرگزاری شهاب، منابع محلی در غزه اعلام کردند که از زمان خروج نظامیان رژیم صهیونیستی از خان یونس در جنوب نوار غزه، پیکر ۸۴ شهید از زیرآوار خارج شده است.
این منابع بیان کردند: ۳۰ پیکر تجزیه شده را از مناطق مختلف خان یونس بیرون آوردهایم.
در همین حال، فلسطینیهایی که به شهر خان یونس بازگشتهاند، مناظر پیش چشمشان را شهری ویران شده توصیف کردهاند.
روایتها و تصاویر بسیاری از شدت تخریب این اصلیترین شهر نوار غزه منتشر شده که توجه رسانهها و افکار عمومی را برانگیخته است. بسیاری از ساکنان شهر ظرف چند ماه پس از فرار به مناطق جنوبیتر، خانههای خود را مخروبه یافتند و برخی دیگر گفتند که واقعا قادر نیستند خانههای خود را پیدا کنند.
یکی از زنان آواره فلسطینی که مجبور به ترک خانهاش شده بود، روز یکشنبه پس از بازگشت به خان یونس در برابر وسعت ویرانیها گفت: شهر بوی مرگ میدهد.
این زن فلسطینی که چهار فرزند دارد، افزود: دیگر شهری نداریم، فقط آوار است. هیچ چیز باقی نمانده است. موقع عبور از شهر نمیتوانستم جلوی اشکهایم را بگیرم.
این در حالی است که رژیم صهیونیستی همچنان روز سه شنبه به حملات خود علیه مناطق مختلف غزه ادامه میدهد.
اشغالگران منطقه الزیتون در جنوب شهر غزه را بمباران کردند و قایق های جنگی رژیم صهیونیستی نیز ساحل شهر رفح در جنوب نوار غزه را زیر آتش گرفتند.
منابع خبری از حملات رژیم صهیونیستی به شمال غزه نیز خبر دادند. جنگنده های این رژیم منزلی را در منطقه الشجاعیه در شرق شهر غزه بمباران کردند.
در همین حال، منابع فلسطینی از شهادت و زخمی شدن شماری در محله التنور در شرق شهر رفح در جنوب نوار غزه خبر دادند.
سازمان دیده بان حقوق بشر با اشاره به اوضاع مصیبت بار غزه، از کشورها خواست که رژیم صهیونیستی را تحریم و با تعلیق ارسال سلاح به این رژیم، آن را وادار کنند تا اجازه ارسال کمک به این منطقه را بدهد.
به گزارش المیادین، سازمان دیده بان حقوق بشر در بیانیه ای اعلام کرد: کودکان در غزه از گرسنگی میمیرند و این از زمانی است که اسرائیل از گرسنگی به عنوان سلاح جنگی استفاده میکند.
این سازمان افزود: کودکان، مادران باردار و نوزادان از سوء تغذیه شدید رنج میبرند.
دیده بان حقوق بشر با اشاره به اوضاع نابسامان بیمارستانها در نوار غزه به علت حملات و اقدامات رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد: بیمارستان برای اقدامات درمانی مجهز نیستند.
در بیانیه دیده بان حقوق بشر آمده است: کشورها باید تحریمهایی علیه اسرائیل اعمال کنند و انتقال سلاح به آن را به حال تعلیق درآورند تا تل آویو اجازه ورود کمک های بشردوستانه را به غزه بدهد.
هشدار آماده باش شهردار حیفا درباره جنگ تمام عیار با حزب الله
شهردار حیفا در اراضی اشغالی به شهرک نشینان صهیونیست به شدت درباره شرایطی هشدار داد که ممکن است در نتیجه جنگ تمام عیار با حزب الله رقم بخورد.
به گزارش العهد، هراس صهیونیستها از جنگ گسترده با حزب الله پایانی ندارد و مقامات رژیم صهیونیستی در هر جلسه ای درباره اوضاع سخت آتی هشدار میدهند.
«یونه یاهف» شهردار حیفا در جریان جلسه ای خطاب به شهرک نشینان صهیونیست گفت: همه ما باید آماده ماههای آتی باشیم که چالشی سخت خواهد بود.
وی همچنین بر اهمیت خطوط تلفن ثابت به ویژه در اتاق های اضطراری و پناهگاه ها تاکید کرد.
این مقام محلی رژیم صهیونیستی تاکید کرد: موضوع به گام ضروری به منظور آمادگی برای اوضاع اضطراری مربوط میشود که در آن شبکه های تلفن همراه از هم فروخواهد پاشید و در دسترس نخواهد بود.
این در حالی است که پیش از این «نوعام تیفون» ژنرال بازنشسته صهیونیست به کانال ۱۳ تلویزیون رژیم اسرائیل اذعان کرده بود که «توان بازدارندگی تل آویو از بین رفته و احدی در خاورمیانه از اسرائیل نمیترسد. حزب الله از هشتم اکتبر گذشته، حملات خود را متوقف نکرده و بیش از یکصد هزار نفر را مجبور به ترک شمال (سرزمین های اشغالی) کرده است.»
رسانه صهیونیستی «واللا» نیز به نقل از منابع امنیتی و نظامی عالی رتبه در تل آویو گزارش داده بود: طبق برآوردهای ارتش، حزب الله ۱۵۰ هزار موشک دارد. پس از ۱۸ سال از جنگ ۳۳ روزه قدرت حزب الله بیشتر شده و این جنبش موشکهایی با برد ۱۵ تا ۷۰۰ کیلومتر و پهپادهای قوی دارد.
به نوشته واللا، در نبرد با حزب الله روزانه هزار تا ۳ هزار موشک از سوی مقاومت لبنان به سمت سرزمین های اشغالی شلیک خواهد شد. حزب الله مجهز به موشک ساحل به دریا پیشرفته از نوع «سی ۸۰۲» چینی و یاخونت روسی و نیز کورنت ضد زره است و توان هدف قرار دادن پهپادها و بالگردها را نیز دارد. این جنبش همچنین دهها پهپاد با ماموریت های تاکتیکی متنوع دارد.
این خبر در حالی منتشر می شود که دبیرکل حزب الله لبنان در سخنرانی روز دوشنبه خود گفت: دشمن سرنگونی پهپاد «هرمس ۹۰۰» را عبور از خط قرمز تلقی کرد. ما به دشمن میگوییم که چه کسی گفته ما از خطوط قرمز عبور نمیکنیم؟
وی اضافه کرد: اهمیت این عملیات در آن است که ما پهپاد هرمس را در خط مقدم سرنگون کردیم و این نشان دهنده توان بالای پدافند هوایی مقاومت است.
هم حزب های نتانیاهو خواستار بررسی فوری طرح مبادله اسرا با حماس شدند
یک رسانه صهیونیستی دوشنبه شب گزارش داد که هفت تن از هم حزبی های بنیامین نتانیاهو نخست وزیر کنونی رژیمصهیونیستی خواستار بررسی فوری طرح مبادله اسرا با حماس شدند.
شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که هفت نفر از اعضای کنست از حزب لیکود درخواست خود را برای بررسی فوری طرح مبادله اسرا با مقاومت در غزه ارایه کردند.
روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارنوت» نیز ساعاتی پیش دوشنبه شب فاش کرده که درحالی که اکثریت اعضای کابینه جنگ رژیم صهیونیستی با طرح آمریکا برای آتشبس در غزه موافقت کردهاند، اما نتانیاهو مخالف این طرح است.
عقبنشینی از غزه، محور رایزنی تلفنی آستین و گالانت
پنتاگون در بیانیه ای از رایزنی تلفنی وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و وزیر دفاع آمریکا درباره موضوع عقبنشینی ارتش رژیم اشغالگر از نوار غزه خبر داد.
در بیانیه پنتاگون آمده است: «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا با «یوآو گالانت» وزیر جنگ اسرائیل درباره نیاز فوری به افزایش قابل توجه ارسال کمکهای بشردوستانه به غزه، از جمله اجرای اقدامات تایید شده توسط کابینه جنگ اسرائیل، گفتوگو کرد.
طبق گزارش شبکه روسیا الیوم، این ۲ وزیر همچنین درباره روند تحقیقات رژیم صهیونیستی درباره کشته شدن امدادگران سازمان آشپزخانه مرکزی جهانی و اتخاذ تصمیمات و تدابیری به منظور جلوگیری از رخ دادن اتفاقات مشابه رایزنی کردند.
در ادامه این بیانیه آمده است: گالانت جزئیاتی درباره عقبنشینی ارتش اسرائیل از بخشهایی از غزه و آینده عملیات اسرائیل علیه حماس ارائه کرد و آستین نیز تعهد خود را به حمایت از بازگشت بیقید و شرط همه اسرا اعلام و ابراز امیدواری کرد که مذاکرات جاری منجر به توقف جنگ شود.
آستین همچنین بر حمایت قاطع آمریکا از رژیم صهیونیستی در مقابل ایران و گروههای محور مقاومت تاکید کرد.