هفتصد و شصت و چهارمین روز از حمله روسیه به اوکراین

بمباران سنگین مواضع راهبردی ارتش اوکراین توسط روسیه/افزایش احتمال اعزام نیروهای انگلیسی به اوکراین/واکنش پوتین به طرح سوییس برای پایان جنگ اوکراین

هفتصد و شصت و چهارمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.
کد خبر: ۱۲۳۱۵۱۲
|
۲۴ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۵ 12 April 2024
|
8442 بازدید
|

بمباران سنگین مواضع راهبردی ارتش اوکراین توسط روسیه

بین الملل تابناک: هفتصد و شصت و چهارمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

مذاکره رئیس مجلس نمایندگان آمریکا با کاخ سفید بر سر کمک‌ها به اوکراین
۱۴۰۳/۰۱/۲۴ - ۲۲:۳۴

گاردین نوشت: «مایک جانسون» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا پس از ماه‌ها تاخیر، گفت‌وگوها با کاخ سفید بر سر بسته حمایتی از اوکراین را آغاز کرده که متفاوت از بسته مصوب مجلس سنا است.

به گزارش این روزنامه، جانسون پس از ماه ها تاخیر، در حال مذاکره با کاخ سفید بر سر پیشبرد کمک‌های مالی به اوکراین است.

گفته می‎شود این بسته مورد مذاکره که متفاوت از بسته امنیتی خارجی ۹۵ میلیارد دلاری مجلس سنا است، با حمایت گروهی از جمهوری‌خواهان ارائه می‌شود.

گزارش‌ها حاکی است جانسون نه تنها از سوی جو بایدن رئیس‌جمهوری آمریکا که بارها جمهوری‌خواهان را به دلیل کمک نکردن به اوکراین مورد انتقاد قرار داده، تحت فشار هم حزبی های راستگرای خود نیز قرار دارد که به شدت مخالف کمک‌های اضافی به اوکراین هستند.

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا قرار است امروز جمعه در سفر به فلوریدا با دونالد ترامپ نامزد پیشتاز حزب جمهوری‌خواه انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۴ هم دیدار داشته باشد.

ترامپ از جمله مخالفان سرسخت تداوم حمایت از اوکراین است و بارها در گردهمایی‌های انتخاباتی خود اعلام کرده‌ که در صورت به قدرت رسیدن کمک ها به کی‌یف را متوقف کرده و جنگ اوکراین و روسیه را هم پایان می‌دهد.

بر اساس آمار موسسه اقتصاد جهانی کیل (Kiel Institute for the World Economy) که یک مرکز تحقیقاتی آلمانی است، دولت بایدن و کنگره ایالات متحده از زمان آغاز جنگ اوکراین بیش از ۷۵ میلیارد دلار به این کشور کمک کرده‌اند که شامل کمک‌های مالی و نظامی می‌شود.

درخواست اوکراین از فرانسه برای کمک به انجام یک «ضد حمله جدید»
۱۴۰۳/۰۱/۲۴ - ۲۱:۱۶

یکی از مقام‌های فرانسوی که در مذاکرات با مقام‌های اوکراینی شرکت داشت به روزنامه فیگارو گفت، کی‌یف از پاریس درخواست کرده تا به ارتش اوکراین برای انجام یک ضد حمله جدید در سال ۲۰۲۵ کمک کند.

 این مقام مسئول گفت: اوکراینی‌ها به ما گفتند که در سال جاری میلادی به آنها کمک کنیم تا بتوانیم خودمان را برای یک ضد حمله جدید در سال آتی میلادی آماده کنیم.

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، وی افزود: اوکراین به سیستم دفاعی هوایی SAMP/T نیاز دارد.

روزنامه فیگارو همچنین گزارش کرد، با این حال، کمپانی MBDA که موشک‌های Aster ۳۰ را برای این پلتفرم تولید می‌کند، نمی‌تواند در آینده نزدیک موشک‌های بیشتری را به کی‌یف ارائه دهد، چون ارتش فرانسه خودش به آنها نیاز دارد.

زلنسکی: آلمان به ما موشک «تاروس» نخواهد داد
۱۴۰۳/۰۱/۲۴ - ۲۱:۱۱

«ولودیمیر زلنسکی» رییس جمهور اوکراین در مصاحبه با روزنامه «بیلد» اذعان کرد که اولاف شولتز صدراعظم آلمان موشک‌های «تاروس» را به اوکراین ارسال نخواهد کرد.

زلنسکی دلیل این موضوع را هراس شولتز از تهدیدهای هسته‌ای «ولادیمیر پوتین» رییس جمهور روسیه عنوان کرد.

این در حالی است که پیش از این نیز اولاف شولتز، صدراعظم آلمان مخالفت خود را با تامین موشک دوربرد تاروس برای اوکراین و اعزام نیروی زمینی به این کشور، اعلام کرده بود.

شولتز در گفت‌وگو با یک روزنامه داخلی ضمن تاکید بر مواضع قبلی‌اش درباره ارسال موشک و اعزام نیرو به اوکراین، گفت: به عنوان رییس دولت باید مسوولیت مسایل مرتبط با جنگ و صلح و امنیت اروپا را نیز برعهده بگیرم و این مسوولیت به موشک تاروس نیز مربوط می‌شود.

وی افزود: به موازات حمایت قاطعانه از اوکراین، یک موضوع برای من اهمیت دارد و آن هم این است که ما برای جلوگیری از تشدید این جنگ، نهایت تلاش‌مان را خواهیم کرد و منظورم جنگ بین روسیه و ناتو است.

صدراعظم آلمان اضافه کرد: سربازان‌مان را به اوکراین اعزام نخواهیم کرد و علاوه بر این، برای ارسال هر کدام از بسته‌های تسلیحاتی، تمام جوانب را به فراخور موقعیت تجزیه و تحلیل خواهیم کرد و به همین دلیل تصمیمم را درباره (موشک تاروس و اعزام نیرو) گرفته‌ام.

مسکو: برنامه جدید زلنسکی برای ضدحملات فاجعه جدیدی برای اوکراین خواهد بود
۱۴۰۳/۰۱/۲۴ - ۲۱:۱۱

یک مقام‌بلندپایه وزارت دفاع روسیه با اشاره به این که عملکرد کی‌یف در میدان جنگ با وجود حمایت‌های گسترده متحدان غربی آن موفق نبوده است، گفت که برنامه جدید رییس جمهور این کشور برای ضدحملات جدید «فاجعه کاملی» برای اوکراین خواهد بود.

 یک مقام بلندپایه وزارت دفاع روسیه به خبرنگاران گفت که تلاش‌های پیشین اوکراین برای شکست دادن روسیه در میدان «فاجعه کامل» بوده و کی‌یف نباید پس از این انتظار چیز متفاوتی را داشته باشد.

شبکه راشاتودی در این باره گزارش داد: ولودیمیر زلنسکی، رییس جمهور اوکراین در گفت‌وگویی که پیشتر با مجله بیلد آلمان انجام داده بود، گفت که اوکراین برنامه‌ای برای ضدحملات جدید دارد اما به تسلیحات و مهمات بیشتری از حامیان غربی خود نیاز دارد.

اما این مقام بلندپایه وزارت دفاع روسیه گفت: یادآور می‌شوم که اجرای برنامه پیشین ضدحملات در ۲۰۲۳ که زلنسکی، فرمانده کل قوا آن را «ناموفق» خوانده، منجر به مرگ و جراحت جدی بیش از ۱۶۶ هزار تن از اعضای نیروهای مسلح اوکراین، تخریب ۷۸۹ تانک، 2400 خودروی زرهی دیگر و ۱۳۲ هواپیما شد.

او افزود: با وجود تمایل نداشتن اوکراینی‌ها به داوطلب شدن برای هدفی که «جنون زلنسکی» دنبال می‌کند، کی‌یف قوانین خود برای اعزام نیروها را اصلاح و به‌روزرسانی کرده است تا «گوشت دم توپ» بیشتری به خدمت اعزام کند.

اگرچه به گفته این مقام روس، رییس جمهور اوکراین با وجود به اتمام رسیدن تسلیحات، تجهیزات و حتی مهمات این کشور از مدت‌ها قبل، انتظار دارد که غرب تسلیحات و تجهیزات لازم را برای صدها هزار نیروی بیشتری که اعزام می‌شوند تامین کند.

این مقام وزارت دفاع روسیه اشاره می‌کند، این در حالی است که انبارهای تسلیحات و مهمات غرب خالی شده است و آمریکا و متحدان آن تقریبا در حال بخشیدن تجهیزات، تسلیحات و مهمات نیروهای خود به اوکراین هستند.

او افزود: به لطف این رویکرد در برنامه‌ریزی نظامی، شکی نیست که اجرایی شدن برنامه جدید زلنسکی برای ضدحملات منجر به فاجعه کاملی برای اوکراین، شکست نهایی نیروهای مسلح آن و آغاز روند صلح با شرایط روسیه خواهد شد.

اعضای ناتو پیش از گسترش درگیری‌های روسیه و اوکراین و درگرفتن جنگ در فوریه ۲۰۲۲ عرضه تسلیحات به اوکراین را با موشک‌های ضدتانک و بعد با ارسال تانک‌ها، توپ‌ و هواپیماهای جنگنده ساخت اتحادیه جماهیر شوروی آغاز کردند. وقتی کی‌یف با کمبود این تسلیحات مواجه شد، آمریکا و متحدانش تفنگ‌ها، خودروهای زرهی و تانک‌های رزمی اصلی‌شان، از جمله لئوپارد۲ و آبرامز را در اختیار اوکراین قرار دادند. آن‌ها با این وجود، تاکید داشتند که عرضه تسلیحات یادشده به معنای مشارکت آن‌ها در این جنگ نیست.

ژنرال‌های آمریکایی و انگلیسی به برنامه‌ریزی ضدحملات زمینی اوکراین در تابستان گذشته کمک کردند و بر این باور بودند که تسلیحات ساخت غرب نظامیان کی‌یف را قادر می‌سازد به خطوط دفاعی روسیه نفوذ کنند. طبق یک گزارش تحلیلی منتشر شده در روزنامه واشنگتن‌پست در دسامبر گذشته، «هیچ چیز طبق برنامه پیش نرفت.» پس از ناکامی، فرماندهی اوکراین استراتژی غرب را کنار گذاشت و تلاش کرد از تاکتیک‌های خود استفاده کند که تاثیر چندانی نداشت.

زلنسکی گفته است تا زمانی که ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه در قدرت است، نمی‌تواند با روسیه وارد مذاکره شود و هیچ برنامه صلحی را بدون در بر داشتن احیای کامل مرزهای اوکراین در سال ۲۰۱۴ نمی‌پذیرد.

مسکو بارها تاکید کرده است که به تمامی اهداف وعده‌داده‌ شده‌اش، از جمله بی‌طرف و غیرنظامی‌سازی اوکراین و پاکسازی نازی‌ها از اوکراین خواهد رسید و اطمینان حاصل خواهد کرد که این کشور هیچ گاه به یک ائتلاف نظامی دارای خصومت با روسیه نپیوندد.

واکنش پوتین به طرح سوییس برای پایان جنگ اوکراین
۱۴۰۳/۰۱/۲۴ - ۲۱:۰۸

یک روز پس از اعلام رسمی سوئیس مبنی بر تهیه طرحی برای پایان دادن به جنگ اوکراین، «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه این طرح را به سخره گرفت و هشدار داد که مسکو هیچ طرح اجباری که منافعش را نادیده بگیرد، نمی‌پذیرد.

پوتین با اشاره به اینکه کشورش برای پیوستن به مذاکرات ماه ژوئن در سوئیس دعوت نشده است، گفت که «روند صلح» بدون روسیه نمی‌تواند اتفاق بیفتد.

به گفته پوتین، آنها ما را به کنفرانس صلح دعوت نمی‌کنند، در ضمن فکر می‌کنند ما آنجا کاری نداریم، اما در عین حال می‌گویند که نمی‌توان بدون ما در زمینه صلح تصمیم گرفت، این هم غم‌انگیز و هم خنده دار است.

ولادیمیر پوتین در دیدار با «الکساندر لوکاشنکو»، رئیس جمهور بلاروس این را نیز افزود که روسیه برای مذاکره آماده‌است اما هرگز، هر گونه طرحی که با واقعیت ارتباطی ندارد، نخواهد پذیرفت.

روز گذشته «ویولا امهرد»، رئیس جمهور سوئیس اعلام کرده بود که این کشور نشستی را در مورد حل بحران در اوکراین برگزار خواهد کرد.

رئیس جمهور سوئیس گفت: شورای فدرال کشور تصمیم به برگزاری این نشست گرفته است. این کنفرانس در ژوئن ۲۰۲۴ در منطقه بورگنستاک در کانتون نیدوالدن برگزار خواهد شد.

امهرد افزود که سوئیس دعوتنامه هایی با تاریخ‌های مشخص در آینده نزدیک به کشورهای مهمان ارسال خواهد شد.

رئیس جمهور سوئیس یادآور شد که پیش از این به «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین در این باره اطلاع داده است. وی هدف این کنفرانس را یافتن راه‌هایی برای آغاز روند مذاکرات اعلام کرد.

«ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین پیشتر در ۱۵ ژانویه از رئیس جمهور سوئیس خواسته بود تا کنفرانس صلحی را برای این کشور سازماندهی کند.

«سرگئی گارمونین» سفیر روسیه در سوئیس هم تاکید کرده است که بدون مشارکت روسیه، «نشست صلح» دور دیگری از رایزنی‌های بی‌ثمر است.

به تازگی نیز رئیس جمهور اوکراین طرح پیشنهادی «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا را رد کرده است. «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین روز چهارشنبه طرح صلح با روسیه را که اخیر ترامپ پیشنهاد داده و شامل امتیازات ارضی به روسیه است، را رد کرد. رئیس جمهور اوکراین گفت که طرح ارائه شده از سوی ترامپ بسیار ابتدایی است.

روزنامه آمریکایی واشنگتن پست به تازگی به نقل از منابع آگاه خود گزارش داد «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا در یک محفل خصوصی گفته است که می‌تواند با اعمال فشار بر کی یف برای واگذاری کریمه و دونباس به روسیه، به درگیری در اوکراین پایان دهد.

یک منبع آگاه گفته است که این موضوع را به صورت مستقیم از زبان ترامپ شنیده است. رئیس جمهور سابق آمریکا همچنین گفته است که مردم بخش‌هایی از اوکراین با بودن به عنوان بخشی از خاک روسیه مشکلی ندارند. رئیس جمهور سابق آمریکا بارها در مصاحبه‌های مختلف از توانایی خود برای پایان دادن فوری به جنگ اوکراین گفته است.

از سوی دیگر برخی مقامات اروپایی مانند صدراعظم اتریش معتقد هستند که صلح در اروپا به حضور روسیه نیازمند است. «کارل نهامر» صدراعظم اتریش روز چهارشنبه در مصاحبه‌ای با یک رسانه آلمانی گفت: روسیه همچنان بخشی از اروپا است و این بدان معناست که غرب باید به دنبال راه‌هایی برای همزیستی مسالمت آمیز با این کشور باشد.

صدراعظم اتریش تاکید کرد که بدون روسیه صلح شکل نمی‌گیرد.

نهامر یادآور شد: ما نمی‌توانیم روسیه را از اروپا کنار بگذاریم. این بدان معناست که پس از جنگ باید راه‌های جدیدی برای همزیستی با یکدیگر پیدا کنیم. البته این به معنای انعطاف روسیه نیز است.

صدراعظم اتریش همچنین گفت که هرگونه مذاکره با روسیه نباید بدون اوکراینی‌ها انجام شود.

کرملین: اوکراین آماده مذاکره با روسیه نیست
۱۴۰۳/۰۱/۲۴ - ۰۰:۰۴

سخنگوی کرملین امروز (جمعه) گفت، اوکراین در حال حاضر آمادگی‌ای از خود را برای گفت‌وگو با روسیه نشان نمی‌دهد.

 دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین درباره اینکه آیا کی‌یف آمادگی مذاکره دارد یا خیر،‌ گفت: نه ما چنین احساسی نداریم. وضعیتی که ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین درباره ممنوعیت مذاکرات با روسیه وضع کرد، همچنان وجود دارد.

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، وی با اشاره به نشست قریب‌الوقوع صلح اوکراین در سوئیس گفت: برگزاری این نشست بدون روسیه منطقی نیست.

پسکوف ادامه داد، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه آمادگی خود را برای مذاکرات اعلام کرد زمانیکه مذاکرات بر اساس پیش نویس توافق مورد قبول در استانبول بود.

سخنگوی کرملین همچنین گفت، رویدادهایی مانند مراسم تحلیف ریاست جمهوری روسیه توسط دشمنان به منزله دلیل برای تحریکات بیشتر است اما مسکو می‌داند که چطور در برابر اینها مقاومت کند.

وی افزود: تلاش‌هایی برای مداخله در امور داخلی روسیه همچنان ادامه دارد. مقام‌ها حداکثر تلاش خود را برای تضمین امنیت کشور از جمله امنیت اطلاعاتی انجام می‌دهند.

پسکوف گفت، پیشنهاد برای تعیین کلیسای ارتدوکس روسیه به عنوان یک سازمان تروریستی توسط استونی هوشمندانه نیست.

اوایل امروز وزیر کشور استونی گفته بود که به پارلمان پیشنهاد می‌دهد تا کلیسای اسقفی مسکو را به عنوان سازمانی تروریستی اعلام کند تا فعالیت‌های این کلیسا در استونی ممنوع شود.

سخنگوی کرملین درباره پیشنهاد وزیر کشور استونی گفت: اصلا نمی‌خواهم به اظهارنظری درباره این پیشنهاد فکر کنم. به هر حال، گفته این آقا اصلا هوشمندانه نیست.

بمباران سنگین مواضع راهبردی ارتش اوکراین توسط روسیه

هماهنگ‌کننده عملیات محرمانه ارتش روسیه در منطقه نیکولایف از حمله ارتش این کشور به مواضع راهبردی ارتش اوکراین خبر داد.

به گزارش اسپوتنیک، امروز جمعه «سرگئی لیبیدف» هماهنگ‌کننده عملیات محرمانه ارتش روسیه در منطقه نیکولایف اعلام کرد که ارتش روسیه به برخی مواضع راهبردی ارتش اوکراین حمله کرده است.

لیبیدف تاکید کرد که نیروهای ارتش روسیه حومه «استاروکونسستانتینوف» در استان «خمیلنیتسکی» اوکراین که فرودگاهی نظامی را در خود جای داده است بمباران کرده‌اند.

وی تصریح کرد که این فرودگاه برای پذیرش جنگنده‌های اف- ۱۶ در حال آماده‌سازی بوده است.

این مقام روس اعلام کرد: حمله به استان خمیلنیتسکی این بار هم سنگین بوده است. بر اساس شهادت برخی از افراد محلی این حمله در سمت ویسنیانکا شدت داشته است.

هماهنگ‌کننده عملیات محرمانه ارتش روسیه در منطقه نیکولایف بیان کرد: در این منطقه یک فرودگاه نظامی، یک انبار بمب، یک میدان آموزش و همچنین برخی کارخانه‌های ساخت بتن مسلح و آسفالت، برخی انبارها و یک نیروگاه فرعی تولید برق وجود دارد.

همچنین او تصریح کرد: ارتش روسیه به منطقه «تسیروکونی» در حومه شمال شرقی شهر خارکف حمله کرد؛ جایی که جابجایی تجهیزات نظامی ویژه خدمات لوجستیکی نیروهای اوکراین در حال انجام است.

پوتین: روند صلح بدون روسیه اتفاق نمی‌افتد

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در اظهاراتی به کنفرانس صلحی که طبق اعلام سوئیس قرار است اواخر خرداد در این کشور برگزار شود، واکنش نشان داد و گفت: روند صلح بدون روسیه نمی‌تواند اتفاق بیفتد.

به گزارش خبرگزاری تاس، یک روز پس از اعلام رسمی سوئیس مبنی بر تهیه طرحی برای پایان دادن به جنگ اوکراین، رئیس‌جمهور روسیه این طرح را به سخره گرفت و هشدار داد که مسکو هیچ طرح اجباری که منافعش را نادیده بگیرد، نمی‌پذیرد.

پوتین با اشاره به اینکه کشورش برای پیوستن به مذاکرات ماه ژوئن در سوئیس دعوت نشده است، گفت: روند صلح بدون روسیه نمی‌تواند اتفاق بیفتد.

به گفته رئیس جمهور روسیه، آنها ما را به کنفرانس صلح دعوت نمی‌کنند، در ضمن فکر می‌کنند ما آنجا کاری نداریم اما در عین حال می‌گویند که نمی‌توان بدون ما در زمینه صلح تصمیم گرفت، این هم غم‌انگیز و هم خنده دار است.

افزایش احتمال اعزام نیروهای انگلیسی به اوکراین 

«جیمز هیپی» عضو مجلس عوام انگلیس خواستار اعزام نیرو به اوکراین به منظور آموزش و پشتیبانی و البته دور از خط مقدم جبهه شد.

 «جیمز هیپی» مقام ارشد سابق وزارت دفاع انگلیس در گفت‌وگو با شبکه خبری اسکای گفت که لندن باید در برهه افزایش تهدیدات، با تقویت ذخیره استراتژیک متشکل از هزاران کهنه سرباز، آمادگی بیشتری برای جنگ داشته باشد.

وی در این گفت‌وگوی خبری تشریح کرد: لندن باید اعزام نیرو به اوکراین را برای آموزش و پشتیبانی به دور از خط مقدم در نظر داشته باشد.

این نماینده عضو حزب محافظه کار همچنین بار دیگر بر افزایش فوری هزینه‌های دفاعی تاکید کرد و افزود: این امر باید به منظور برطرف شدن شکاف‌های موجود در توانایی هایی همچون دفاع از حریم هوایی انجام پذیرد.

هیپی خاطرنشان کرد: در مدت باقیمانده از سمت من به عنوان نماینده پارلمان، خواستار دستیابی به 2 هدف شامل افزایش هزینه‌های دفاعی به بیش از ۲.۵ درصد از درآمد ملی (در حال حاضر این رقم ۲ درصد است) و رساندن آن به سه درصد تا سال ۲۰۳۰ هستم.

وی دومین هدف خود را سرمایه‌گذاری و تمرکز مجدد بر انعطاف پذیری استراتژیک به عنوان یک ملت و افزایش ظرفیت و مقاومت برابر هر نوع بحران ممکن اعلام کرد.

این اظهارات پس از آن بیان شد که شبکه خبری اسکای هفته گذشته فاش کرد که دولت انگلیس هیچ برنامه ملی برای دفاع یا بسیج مردم ندارد.

هیپی ضمن تاکید بر حمایت از اوکراین از سوی بریتانیا و متحدان گفت: من فکر می‌کنم ما باید تمام دارایی خود را در نظر بگیریم و ببینیم از موجودی‌های فعلی‌مان چه چیز بیشتری می توانیم ارائه دهیم. ما باید در نظر بگیریم که بعد از موشک های کروز «استورم شادو» (Storm Shadow) ، گام بعدی چیست؟

این نماینده محافظه کار انگلیسی که در دور بعدی انتخابات شرکت نخواهد کرد، همچنین از اظهارات اخیر امانوئل مکرون رئیس‌جمهوری فرانسه که موضوع ضرورت احتمالی استقرار نیروهای غربی در اوکراین را مطرح کرده بود، حمایت کرد.

وی در خصوص سخنان جنجالی رئیس جمهوری فرانسه گفت: «برخی مواردی که مکرون به تازگی پیشنهاد کرده، به نظر من واقعا شایسته بررسی هستند.»

این عضو حزب محافظه کار پارلمان انگلیس سپس در پاسخ به این سوال که آیا منظورش ایده ارسال نیروهای زمینی است، گفت: «فکر می‌کنم باید مراقب نحوه انجام این کار باشید. من فکر می‌کنم باید خیلی مراقب باشید که آن را به جنگ روسیه و ناتو تبدیل نکنید. اما به عقیده من، ارزش دارد که جامعه کمک‌کننده چه کارهایی را در عمق اوکراین انجام دهد».

 

 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۹
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱۵
ناشناس
|
Canada
|
۲۰:۵۰ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۴
تصور میکنید چرا پوتین با ان همه ابراز قدرت غیر ممکن هست که مستقیم به ذلنسکی حمله کند؟ چون برای او روشن کردند که حمله به ذلنسکی یا ترور او یعنی مجوز حمله و ترور خود شخص پوتین و همه می دانیم افرادی مانند پوتین چه اندازه عاشق دنیا و زندگی و قدرت هستند و جنگ و هزینه فقط باید از جیب خانواده های فقیر روسی و فرزندان سرباز انها باشد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۵ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۵
عجب تحلیلی!
ناشناس
|
Canada
|
۲۰:۵۰ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۴
اگر از خود خاک ایران و مستقیم بطرف اسراییل حمله شود بسیار بسیار جای تعجب خواهد داشت و تنها امکان توجیه ان همان نقش و قدرت عوامل پیدا و پنهان پوتین خواهد بود.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۷ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۵
شما همه رقایع را در ید قدرت روسیه میدانی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۰ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۴
نابود باد متجاوز
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۴
پوتین تازه فهمیده دولت آمریکا قابل اعتماد نیست سرش که خلوت شود نقشه تجریه روسیه را می کشد.
ناشناس
|
Canada
|
۲۲:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۴
الان همه رسانه های بین المللی پر از خبر هست که ساعاتی دیگر پاسخ ایران اغاز میشه و ببین چه شلوغش کردند. بنده خداها اصلا پوتینی ها و سلحشورهای ما را نمی شناسن. تفاوت بزرگ خارجیها با ما همین هست که هر کسی حرفی بزند ان را جدی می گیرند. میگن طرف که دیوانه نیست که حرفی بزند و عمل نکند یا جدی نباشد! نمی دانند هزاران سال ما میگیم زرف هفت تا چاقو یسازه یکیش دسته نداره. البنه این رسانه ها هم دنبال سوژه و مخاطب بیشتر برای جلب اگهی تجاری بیشتر و درامد خودشان هستند دیگه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۵ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۴
آی پی کانادا هنوز نرفته اوکراین؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۵
مگه شرق گداها رفتن غزه ؟
ناشناس
|
Canada
|
۲۲:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۴
قابل حدس هست که ماهواره های تجسیی غربی تحرکاتی در پایگاههای موشکی و پهبادی ایرا را رصد کردند و هشدار دادند ولی چند روز بعد سلحشورها خواهند گفت ما لانچرها و پهباد ها را از پزاغه ها بیرون اوردیم تا هوا بخورند و تمیزشان کنیم ولی غربیها از ترسشان شلوار عوض کردند . حالا ببین اگر استفاده می کردیم همه از ترس کفن شده بودند ولی ما دلمان سوخت!
پاسخ ها
ناشناس
| Netherlands |
۰۸:۱۵ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۵
نیازی به ماهواره نیست در ارکان جاسوس دارند و همه اطلاعات را دقیق می فرستند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۶ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۴
دم پوتین گرم. بزن که خوب داری میزنی.
امین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۴
روسیه قسمتی از اروپاست .غربی هادر سی سال گذشته با دعوت از تمام کشورهای اروپایی به جز روسیه به پیمان نظامی ناتو عملا باعث ایجاد احساس ناامنی در روس ها و درنهایت عکس العمل روس ها شد.آمریکا در اجرای این سناریو نقش اصلی را داشت . اروپایی ها خواهند فهمید که جنگ در اروپا به ضررتمام آنهاست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۵
غرب زده های کم هوش میگفتن روسیه میخواست ۳ روزه اوکراین رو بگیره نتونست! میگرفت چیکار میکرد؟ نه روسیه از اولش هدفش کلنگی سازی اوکراین بود این نیاز به جنگ چندساله داشت اگه ۳ روز اول میگرفت که باز باید سریع تحویل دولت جدید میداد
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟