هدف نتانیاهو از حمله به رفح چیست؟

رژیم صهیونیستی به دلیل شکست در کسب دستاورد در جریان کارزار نظامی خود علیه نوار غزه با چراغ سبز آمریکا طرح حمله زمینی به شهر رفح را دنبال می‌کند.
کد خبر: ۱۲۳۳۱۱۲
|
۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۶ 21 April 2024
|
5155 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از میزان - بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به دیپلمات‌های غربی گفته که به پیشبرد طرح حمله زمینی به رفح در جنوب غزه ادامه خواهد داد. 

مقامات غربی گفتند که تاکید بر حمله به رفح نشان‌دهنده قصد نتانیاهو برای انجام عملیات گسترده در این شهر پرجمعیت است.

مقامات آمریکایی از جمله جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی واشنگتن قرار است از سوی همتایان صهیونیست خود در مورد برنامه‌های رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح مطلع شوند. 

آمریکا با یک دوراهی مواجه است؛ زیرا تاکنون گفته که هیچ طرح معتبری از سوی رژیم صهیونیستی برای آنچه بیرون راندن حماس از رفح خوانده شده، و جلوگیری از فاجعه انسانی در این شهر، دریافت نکرده است. اما زبان آمریکا که زمانی حمله به رفح را رد می‌کرد به تدریج ضعیف شده است.

ژستگیری فریبکارانه آمریکا در حالی است که منابع آگاه می‌گویند که آمریکا به طرح رژیم صهیونیستی برای عملیات در شهر رفح در جنوب غزه چراغ سبز نشان داده است.

این منابع می‌گویند: دولت آمریکا طرحی را که پیش‌تر از سوی کابینه اسرائیل در مورد عملیات نظامی در رفح ارائه شده بود، پذیرفته است.

نتانیاهو همیشه گفته است که متعهد به آنچه پیروزی نظامی کامل خوانده، بوده و این هدف بدون حمله به رفح دست نیافتنی است. 

دیوید کامرون و آنالنا بائربوک، وزیران خارجه انگلیس و آلمان در ظاهر از نتانیاهو خواسته‌اند که تلاش‌های خود را روی دستیابی به توافق آتش‌بس با مقاومت متمرکز کند که به آزادی شهرک‌نشینان زندانی در نوار غزه منجر شود.

از شهر رفح چه می‌دانیم؟
رفح، شهری در امتداد مرز نوار غزه و مصر به نیمه شرقی در منطقه غزه و نیمه غربی در مصر تقسیم شده است. 

رفح شامل تنها گذرگاه مرزی به داخل و خارج از نوار غزه است؛ گذرگاهی که برای عبور افراد به جای مقادیر زیاد کالا طراحی شده است.

ساکنان غزه که به دلیل حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه آواره شده بودند، مجبور به پناه بردن به این شهر شلوغ شدند. این شهر به آخرین پناهگاه برای غیرنظامیان تبدیل شده است.

 رژیم صهیونیستی در حالی با حمایت‌های آمریکا قصد آغاز عملیات نظامی گسترده در رفح را دارد که بیش از یک میلیون غیرنظامی پس از فرار از جنگ در بخش‌های دیگر نوار به این شهر پناه برده‌اند. 

اشغالگران مدعی هستند که سران حماس و همچنین شهرک‌نشینان زندانی شده از سوی مقاومت در این شهر حضور دارند.

به گفته عمر رحمان، کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی و فلسطین در اندیشکده شورای خاورمیانه برای امور جهانی، عملیات نظامی قریب الوقوع در رفح قصد دارد صد‌ها هزار فلسطینی را برای همیشه آواره کند.

او گفت که جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه همیشه یک کارزار بسیار گسترده‌تر علیه مردم فلسطین و نه فقط مقاومت بوده است. وی گفت که طرح‌های رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح شاهد دیگری بر این موضوع است. 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟