نبض خبر
ادعای میرسلیم درباره حرکت اطرافیان خلخالی برای ریختن در خانه مردم
مصطفی میرسلیم درباره صادق خلخالی مدعی شد: »من خبر داشتم که برخی از همراهان ایشان برای اینکه مجوز ورود به یک خانه را بگیرند برخی از مواد مخدر یا موارد دیگر را به داخل منزل پرتاب میکردند و بعد به اهالی خانه میگفتند ما آمدهایم برای تفتیش و ... بالاخره این قبیل کارها زیادهروی هایی بود که اوایل انقلاب صورت میگرفت.» اظهارات تکان دهنده میرسلیم را میبینید و میشنوید.
دیدگاهها (13)
خدا می داند چه ها بر سر ایران رفت......
خلخالی با مواد مخدر مبارزه کرد ولی این سلیم با خودروهای با کیفیت
اقای میر سلیم مدیریت شما در مسائل خودرو کمتر از آنچه در مورد خلخالی بیان می کنید نیست
سلام آقای میر سلیم چند سال بعد مردم میگن آقای میرسلیم برای اینکه منافعش در گروحضور و وجود کارخانهای ارابه مرگ سازی خودرو سازی ایران بود نه ایدهای خوب را میپذیرفت نه اجازه واردات بدون گمرک خودرو میداد.
پس آنچه می گفتند راست بوده است
خدا بدادتون برسه
پیامبر با اون عظمت در آخرین سالهای عمرش حلالیت طلبید من نمیدونم ان کسانی که خصومت شخصی داشتن مواد داخل خانه ی مزدم میانداختند اخلالی هم حکم میدا چگونه جواب خدارو باید بدن
ان زمان پرونده سازی میشد الان هم میشه
این اسنش زیادهروی نیست پرونده سازی است در کشورهای متمدن چوب تو آستین چنین مسوولی می کنند چون قبل از هرچیز قانون را به سخره گرفته است.
همه این حرف ها را خیلی وقت است میدانند.خلخالی آخرش ب شکل فجیح جان داد. قربون خدا برم ظلم پایدار نیست
میرسلیم این ادعاتو واقعا قبول دارم
ازت خوشم نمیاد
ولی این ادعاتو قبول دارم
بعد چهل سال چه روایتهایی می شنویم
میر سلیم راست گفته
دیدگاه خود را بنویسید