فوری؛ موشک‌باران حیفا

مقاومت اسلامی عراق بامداد دوشنبه از حمله پهپادی به شهر حیفا در فلسطین اشغالی خبر داد و اعلام کرد: در حمایت از مردم غزه و در پاسخ به جنایات دشمن صهیونیستی، مجاهدان ما یک هدف حساس و مهم را در حیفا با تعدادی پهپاد هدف قرار دادند.
کد خبر: ۱۲۴۰۷۹۶
|
۱۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۰ 03 June 2024
|
8113 بازدید

فوری؛ موشک‌باران حیفا

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ بر اساس این گزارش، مقاومت اسلامی عراق بر ادامه حملات خود علیه مواضع رژیم صهیونیستی تاکید کرده است.

این گروه پیشتر و در عملیات گذشته به سرزمین‌های اشغالی هشدار داده بود که در صورت ادامه حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، عملیات خود علیه مواضع این رژیم را تشدید خواهد کرد.

براساس اینفوگرافی که رسانه جنگ نیروهای مقاومت در دویستمین روز از طوفان الاقصی منتشر کرد، مقاومت اسلامی عراق ۲۴۳ عملیات حمله به ۹۰ هدف در خاک عراق، ۶۵ حمله به اهداف در اراضی اشغالی و ۸۸ حمله به هدف در سوریه انجام داده بود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟