به گزارش
تابناک، سید محسن فرجادی، روزنامهنگار درباره فضای حاکم بر انتخابات و مسائل پیرامون آن گفت: فضای انتخاباتی بیشتر در فضای تلویزیون و توییتر شکل گرفته است و در حوزه عمومی آن فضا و تصوری که در دورههای گذشته از انتخابات ریاست جمهوری شاهد بودیم را نمیبینیم. بخشی از دلایل این موضوع به خاطر این است که کشور در یک شرایط غافلگیرانه وارد فضای انتخاباتی شد و حادثه آقای رئیسی دور از انتظار بود.
وی ادامه داد: احتمال اینکه در ۱۰، ۱۲ روز آینده اتفاقاتی رخ دهد که باعث ایجاد یک فضای انتخاباتی شود وجود دارد. این روزنامهنگار درباره اهمیت انتخابات برای بخش های مختلف جامعه عنوان کرد: رگهها و ردههای مختلف جامعه نگرانیها و امیدهایی در خصوص انتخابات دارند و هر چه تخصصیتر میشود این نگرانیها و امیدها بیشتر میشود. مثلاً اینکه کدام یک از این ۶ کاندیدا میتواند بر حوزه اقتصاد تاثیر بگذارد و سیگنالهایی را برای این حوزه ارسال کند قطعاً برای فعالان این حوزه اهمیت دارد.
فرجادی با اشاره به عملکرد شورای نگهبان و شاخص های آن گفت: شورای نگهبان یک نهاد قانونی است که وظیفه مشخصی هم دارد و نمیشود وظیفه قانونی شورای نگهبان را با متر و خط کشهای سیاسی و حزبی اندازه گرفت. اما به صورت کلی نوع نگاه شورای نگهبان نسبت به دوره قبل تفاوت چندانی نداشت.
وی ادامه داد: شورای نگهبان طبق شاخصهای قانوني و سختگیرانه خود عمل میکند اما درباره روش و منش شورای نگهبان باید در فضاي غير انتخاباتي تامل شود. شاخصهای شورای نگهبان باید به گونه اي باشد که تصور نشود منافع عمومی و ملی به صورت كامل تامین نمي شود و اين شبهه كه برخي جناح بندي ها را حمايت مي كند شكل بگيرد.