وبگاه آکسیوس خبر داد

زمان تحویل نامه ایران به کاخ سفید از سوی عمان

رسانه آمریکایی خبر داد عمان پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا را در چند روز آینده به کاخ سفید تحویل می‌دهد.
کد خبر: ۱۲۹۶۳۳۷
|
۰۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۸ 28 March 2025
|
3292 بازدید

ساعاتی پس از آنکه «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران شامگاه پنجشنبه خبر داد که «پاسخ رسمی ایران به نامه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا روز چهارشنبه، به طور مقتضی و از طریق کشور عمان ارسال شده است»، یک رسانه آمریکایی تایید کرد که مسقط این نامه را دریافت کرده است.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، وبگاه آکسیوس بامداد جمعه به نقل از یک منبع آگاه خبر داد که عمان، ایالات متحده را از این پاسخ مطلع کرده و نامه ایران را در روزهای آتی به کاخ سفید تحویل می‌دهد.

این منبع، جزئیاتی را از پاسخ ایران ارائه نکرد. کاخ سفید نیز سوال آکسیوس در این ارتباط را بی‌پاسخ گذاشت.

عراقچی درباره مذاکره با آمریکا گفته است: سیاست ما همچنان بر عدم مذاکره مستقیم در شرایط فشار حداکثری و تهدیدات نظامی قرار دارد اما مذاکرات غیرمستقیم، همان‌طور که در گذشته نیز وجود داشته، می‌تواند ادامه یابد. مذاکرات غیرمستقیم هم توسط دولت جناب آقای روحانی و هم توسط دولت شهید رئیسی صورت گرفته بود.

پیش از این وزیر خارجه ایران درباره جزئیات نامه ترامپ گفته بود: نامه بیشتر جنبه تهدید دارد، ولی فرصت‌هایی را نیز به اصطلاح ادعا می‌کند که وجود دارد. ما روی زوایای نامه کار کرده‌ایم و روی همه نکات آن دقت کرده‌ایم. 

عراقچی تاکید کرد: پاسخی که تهیه خواهد شد، با در نظر داشتن همه این زوایاست و هر دو بعد تهدید و فرصت را خواهیم دید و به تعبیر سردار شهید سلیمانی، در دل هر تهدید فرصتی هم وجود دارد و ما ان‌شاءالله فرصت‌های آن‌را هم‌ مدنظر قرار خواهیم داد.
 

اشتراک گذاری
برچسب ها
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟