به گزارش تابناک، دکتر پیهوا جیانگ، عضو هیئت علمی مونل، گفت: «AF-۳۵۳ اولین مسدودکننده طعم تلخ جهانی است که شناسایی شده است.» علاوه بر طعم تلخ، بر مزههای شور، شیرین و ترش نیز تأثیر میگذارد. با این حال، AF-۳۵۳ فقط طعم را مسدود میکند. سایر احساسات دهان مانند سوزن سوزن شدن ناشی از کربناته شدن تحت تأثیر قرار نگرفتند.
جیانگ گفت: «ما اکنون به دنبال مسدودکنندههای طعمی هستیم که سریعتر عمل کنند و اجازه دهند وضعیت دهان زودتر به حالت عادی بازگردد.»