به گزارش تابناک ورزشی، لیگ برتر بیستوسوم در شرایطی با قهرمانی پرسپولیس به اتمام رسید که انتظار میرفت مسئولان این باشگاه و در رأس آنها رضا درویش از مدت ها قبل فکری برای فصل آتی کنند. به خصوص اینکه پیش از پایان لیگ اوسمار ویرا اعلام کرده بود قصد جدایی دارد و مدیران باشگاه باید به فکر انتخاب مربی میبودند. همچنین قرارداد تعداد قابل توجهی از بازیکنان این تیم به اتمام میرسید و باشگاه باید برای تمدید قرارداد آنها اقدام میکرد.
هیچیک از این اتفاقات تا به این لحظه رخ نداده و به نظر میرسد حتی پروسه به ظاهر خصوصیسازی پرسپولیس (واگذاری به کنسرسیوم بانکی) هم نتوانسته باشگاه را به شرایط حرفهای نزدیک کند. چه بسا اگر اینگونه بود با گذشت بیش از سه هفته از اتمام لیگ برتر، تیمی که عنوان قهرمانی را یدک می کشد در بلاتکلیفی محض قرار نداشت، اما قهرمان لیگ بازهم روی ریل سالیان گذشته حرکت میکند. با این تفاوت که انتظار میرفت امسال اوضاع خیلی بهتر باشد چون مثلاً باشگاه خصوصی شده و هواداران معتقدند نباید از لحاظ مالی با وضعیت دشواری مواجه باشد. با این حال کیست که نداند، فوتبال ایران معمولاً تابع قاعده و فرمول استانداردی نیست.
واقعیت این است که وقتی علیرضا بیرانوند دو روز پس از پایان لیگ با اطمینان میگوید اوسمار به ایران بازنمیگردد، یا اطلاعات دقیقی داشته یا شواهدی که او را به این یقین رسانده بود. بنابراین چطور مدیریت باشگاه چنین استنباطی از اوضاع نداشته و بیش از یک هفته در انتظار پاسخ این مربی برزیلی سپری شد و پس از آن هم که روال معمول و بعضاً آزار دهنده بازی با اسامی و خبرهای منتفی شدن توافق با گزینهها، از راه رسید.
در حال حاضر نه وضعیت نفر اول نیمکت سرخپوشان پایتخت برای فصل بعد مشخص است و نه عملیات تمدید ستارهها موفقیتآمیز بوده است. تا همین امروز خبرها حکایت از جدایی علیرضا بیرانوند و مهدی ترابی دارد و شاید در روزهای آینده اخبار جدایی چند بازیکن دیگر هم منتشر شود. در این بین بدیهی است که وقتی سرمربی مشخص نیست، اقدام برای هر نوع نقلوانتقالی ممکن است با مشکل مواجه شود. مگر لیست خرید و مازاد تیم نباید با نظر سرمربی جدید باشد؟ اینکه گفته میشود فرشاد احمدزاده به پرسپولیس بازگشته، با نظر چه کسی بوده؟
با تمام این اوصاف به نظر میرسد به روزهایی که رضا درویش در صندلی عقب ماشین پنهان شود و نزدیک میشویم. روزهایی که مدیرعامل باشگاه پرسپولیس برای اینکه شناخته نشود و بتواند از دست هواداران ناراضی و خبرنگاران پرسشگر خلاص شود، پشت ماشین دراز کشید و کتش را روی سرو صورتش انداخت. درست یکسال پیش و در روزهای ابتدایی تیرماه ۱۴۰۲ چنین ویدیویی از شاهکار مدیریتی در فوتبال ایران منتشر و در فضای مجازی وایرال شد.
کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال، ۱۵ خرداد ماه در حکمی رضا درویش، مدیرعامل پرسپولیس را به مدت ۲۰ روز از هرگونه فعالیت فوتبالی محروم کرد. به دلیل صحبتهای ناشایستی که او در یک برنامه تلویزیونی داشت. حالا روزهای پایانی محرومیت درویش است، اما خبرهای خوب و امیدوار کنندهای از اردوگاه سرخها منتشر نمیشود؛ نه خبری از سرمربی نامدار جدید است و نه جذب ستاره و نه تمدید با بازیکنانی که اسکواد اصلی تیم را تشکیل میدهند.
شاید لیگ برتر بعدی طبق گفته مسئولان فدراسیون فوتبال با تأخیر آغاز شود، اما قطعاً لیگ نخبگان آسیا در موعد مقرر و طبق برنامه برگزار خواهد شد. مطمئناً مسئولان AFC به دلیل انتخاب دیرهنگام سرمربی برای پرسپولیس و احتمالاً تأخیر در آغاز تمرینات، مسابقات باشگاهی آسیا را به تعویق نمیاندازند...