تابناک گزارش می دهد

تحلیلی بر تبریک ها؛ پیام معنادار اروپا؛ مختصر و غیرمفید/ تداوم رویه خصمانه آمریکا/ خودنمایی دو پیام ویژه

ارسال پیام تبریک به رئیس جمهور منتخب، یک عرف دیپلماتیک و در عین حال نشان دهنده اهمیت و سطح روابط فیمابین است.
کد خبر: ۱۲۴۶۷۸۱
|
۱۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۲ 07 July 2024
|
22837 بازدید
|

بین الملل تابناک: ارسال پیامهای تبریک به رئیس جمهوری منتخب عرفی دیپلماتیک است. زمان ارسال پیام از حیث زود یا دیر ارسال کردن پیام، نشانه های اهمیت روابط دوجانبه را می رساند.

همچنین محتوا و عبارات به کار رفته در پیام نیز سطح روابط و اهمیت آن را مشخص می کند.

معمولا پیامها از سمت کشورهایی زودتر ارسال می شود که در دایره دوستان تعریف می شوند. محتوای پیامها هم نشان دهنده اهمیت روابط برای صادرکننده پیام می باشد. برخی از پیامها نشان دهنده اهمیت یک کشور به عنوان state است و برخی نیز ضمن نشان دادن اهمیت state ممکن است ناخرسندی یا خشنودی از به قدرت رسیدن یک جریان سیاسی خاص باشد. برای نمونه به قدرت رسیدن راست افراطی در یک کشور اروپایی چیزی نیست که کشورهای حامی اتحاد اروپایی آنرا خوشایند ارزیابی کنند.

یا به قدرت رسیدن ترامپ در آمریکا برای رهبران اروپایی که خواهان تقویت روابط دو سوی اتلانتیک هستند اتفاق خوشایندی نخواهد بود؛ به ویژه آنکه ترامپ معتقد است اروپای غربی، اروپای مرده است.

با این مقدمه پیامهای ارسالی برای پیروزی مسعود پزشکیان در انتخابات ریاست جمهوری ایران قابل تحلیل است. در میان پیامهای ارسالی از حیث زودهنگام بودن این پیامها، پیام پاکستان به چشم می خورد.

روابط ایران و پاکستان بعد از انقلاب اسلامی ایران روابط سینوسی و در برخی موارد مبتنی بر جنگ سرد بوده است. سیاستهای اسلام آباد در منطقه خلیج فارس و قفقاز جنوبی در تضاد با سیاستهای تهران قرار دارد. در موضوع کریدورهای منطقه ای علیرغم ظرفیت همکاری، رویکرد برد-باخت غالب است.

با این وجود، بعد از حملات متقابل اخیر میان دو کشور، دو طرف سعی بر تداوم دیپلماسی داشته اند. اهمیت روابط دوجانبه، مبتنی بر جبر جغرافیایی و آسیب پذیری دو طرفه از مسائل قومی و تجزیه طلبانه است.

در میان پیامهای ارسالی، پیام اعضای سازمان همکاری شانگهای نیز حائز اهمیت است. ایران به عضویت دائمی این سازمان درآمده و نقش مهمی در ارتباط و گسترش همگرایی میان این کشورها می تواند داشته باشد.

کریدور شمال-جنوب یکی از ظرفیتهای مهم ایران در این زمینه است که می توان سازمان شانگهای را به اتحادیه اقتصادی اوراسیا از مسیر ایران متصل کند.

پیام هند به دکتر پزشکیان نیز اهمیت ویژه دارد. «نارندرا مودی» با انتشار پیامی در حساب ایکس خود خطاب به پزشکیان نوشت: پیروزی شما به عنوان رئیس جمهوری اسلامی ایران را تبریک می‌گویم. مشتاقانه منتظر همکاری نزدیک با شما برای تقویت بیشتر روابط دوجانبه گرم و طولانی مدت به نفع مردم و منطقه هستیم.

هند از قدرتهای میانی در نظم جدید بین المللی به شمار می رود که نقش مهمی در نظم جدید مبتنی بر «رقابت قدرتهای بزرگ» دارد. در این میان ایران اهمیت ویژه ای برای هند برای اتصال به آسیای مرکزی و روسیه و حتی اروپا دارد. هر چند کریدور هند-خلیج فارس-اروپا می تواند هند را به اروپا متصل کند، ولی کریدور شمال-جنوب ایران برای دسترسی دهلی به آسیای مرکزی اهمیت کلیدی دارد. این کریدور راهی مناسب برای هند برای اتصال به آسیای مرکزی است؛ هندی که به واسطه محاصره جغرافیایی چین و پاکستان، مسیر ایران را قابل دسترسی می بیند.

پیامهای اعراب خلیج فارس نیز حائز نکات ویژه ای در خصوص رابطه با ایران دارد. این روابط بعد از تنشهای پس از بهار عربی و تغییر در سیاست خارجی آمریکا به سمت مهار چین، متاثر از عوامل ساختاری بوده است. تنش زدایی میان ایران و عربستان ناشی از مولفه ساختاری و البته متغیرهای داخلی و منطقه ای (به میزان کمتر در مقایسه با عامل ساختاری) راه را برای تنش زدایی منطقه ای باز کرده است. پیام پادشاه بحرین نیز ناشی از همین موضوع است. بحرین به ویژه در هفته های اخیر از تمایل برای احیای روابط و برقراری روابط رسمی سخن گفته است که کارهای آن در حال پیشرفت است.

پیام اروپایی ها نیز مبتنی بر یک پیام از طریق شبکه ایکس (توئیتر سابق) بوده است. «نبیلا مسرالی» سخنگوی «جوزپ بورل»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در این خصوص در ایکس نوشته بود: «نتایج انتخابات ریاست جمهوری ایران را مورد توجه قرار می‌دهیم و به مسعود پزشکیان، رئیس جمهور منتخب تبریک می‌گوییم.»

او ادامه داد: «ما آماده تعامل با دولت جدید ایران در راستای سیاست گفت‌وگوی انتقادی اتحادیه اروپا هستیم.»

شکل و محتوای ارسال این پیام نیز نشان از سردی این روابط است. در محتوا، این پیام به «گفتگوهای انتقادی» تاکید کرده است. این شکل از گفتگوها در زمان ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی مصطح بود که شامل طیف وسیعی از موضوعات از جمله مسائل حقوق بشر ایران را شامل می شد. «گفتگوهای انتقادی» در دوره ریاست جمهوری محمد خاتمی به «گفتگوهای سازنده» تبدیل شد و با برنامه هسته ای ایران به سطح پایینی تا ظهور برجام رسید.

 با توجه به سطح پایین روابط ایران با کشورهای اروپایی ( به ویژه غرب اروپا) چنین پیامی محتمل بود. با وجود این اروپا، درصدد است تعامل خود با ایران را حفظ کرده و در برخی مسائل نیز بهبود بخشد. ضمن اینکه اروپا می خواهد نقش خود در گفتگوهای هسته ای را داشته باشد؛ نقشی که با «تفاهم ماه می 2023» میان ایران و آمریکا در حاشیه قرار گرفته است.

اما وزارت امور خارجه آمریکا در ارتباط با نتیجه انتخابات ریاست جمهوری در ایران گفته بود: این انتخابات منجر به تغییری در رویکرد آمریکا در قبال ایران نخواهد شد. ما هیچ انتظاری نداریم که این انتخابات منجر به تغییر اساسی در مسیر ایران شود.

وزارت امور خارجه آمریکا در این خصوص افزود: ما هیچ انتظاری نداریم که این انتخابات منجر به تغییر اساسی شود! اگر دیپلماسی در خدمت منافع آمریکا پیش برود، آن را دنبال خواهیم کرد.

پیام آمریکا نیز نشان از رویکرد خصمانه در روابط با ایران دارد. ضمن اینکه بر دیپلماسی بر حل مسائل تاکید دارد. چنین پیامی در شرایطی ابراز شده که پیام با لحن مثبت تری می توانست منجر به فشار به دولت بایدن در آستانه انتخابات شود. چندی پیش پیام این کشور در خصوص حادثه سقوط هلی کوپتر «ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور ایران و همراهان او باعث انتقادات شدید از «تونی بلینکن» و دولت بایدن شده بود و ابراز تاسف دولت بایدن در خصوص این حادثه مورد انتقاد شدید مخالفان دولت وی قرار گرفته بود.

پیام تبریک چین و روسیه نیز ناشی از این درک است که روابط آنها با ایران، موضوع حاکمیتی است و دولتها اثرگذاری زیادی بر آن نخواهند داشت. ضمن اینکه در فقدان روابط مناسب با غرب، پکن و مسکو از همکاری تهران اطمینان خاطر دارند.

پیام تبریک الهام علی اف رئیس جمهوری آذربایجان نیز بعد از فروکش تنشهای بعد از جنگ قره باغ محتمل بود. «الهام علی‌اف» از موفقیت پزشکیان در انتخابات استقبال کرده و گفته است: آذربایجان اهمیت زیادی برای روابط با ایران قائل است. علی‌اف پس از دعوت از پزشکیان برای سفر به باکو گفت: اطمینان دارم که با تلاش‌های مشترک، تقویت بیشتر روابط دوستانه سنتی و گسترش همکاری‌های متقابل سودمند بین جمهوری آذربایجان و ایران را در راستای منافع ملت‌ها و کشورهایمان تضمین خواهیم کرد.

«رجب طیب اردوغان»،‌ رئیس‌جمهور ترکیه نیز در پیامی به ‌مسعود پزشکیان، پیروزی او را تبریک گفته بود و اعلام کرده بود که در دوره او همکاری میان ایران و ترکیه بیش از پیش استحکام خواهد یافت.

پیام اردوغان نیز مبتنی بر ضرورت حفظ روابط میان دو کشور به رغم سیاستهای مختلف منطقه ای است. نیاز به همکاری در موضوع سوریه، قفقاز جنوبی، موضوع کردها و امنیت مرزی و «جبر جغرافیایی» میان دو کشور احساس می شود.

پیام ژاپن نیز مبتنی بر سیاست خارجی این کشور در قبال ایران و البته منطقه خلیج فارس فهم می شود. «فومیو کیشیدا» نخست وزیر ژاپن در پیامی انتخاب مسعود پزشکیان به عنوان نهمین رئیس جمهور اسلامی ایران را تبریک گفت.

در متن پیام تبریک نخست وزیر ژاپن که در پایگاه خبری وزارت خارجه این کشور منتشر شده، آمده است: امیدوارم ایران نقش سازنده‌ای در ایجاد صلح و ثبات در منطقه و خاورمیانه ایفا کند و همکاری‌های خود با جوامع بین المللی را گسترش دهد.

نخست وزیر ژاپن تاکید کرد که توکیو خواستار گسترش همکاری‌ها و ایجاد روابط نزدیک با دولت پزشکیان است.

ژاپن سیاست خارجی مبتنی بر «مصون سازی» (hedging strategy) در روابط با ایران را دنبال می کند و روابط تاریخی و دوستانه با ایران داشته و دارد. این کشور نقش مهمی در میانجیگری در جنگ ایران- عراق داشته است. همچنین در دوره تنش فزاینده در منطقه، نخست وزیر فقید ژاپن «آبه شینزو» سفری به ایران برای میانجیگیری میان دولت ترامپ و دولت ایران داشت.

پیام این کشور ناشی از نگرانی های توکیو در قبال امنیت منطقه و لزوم ثبات در آن دارد. با وجود این انتظار می رود ژاپن روابط رو به گسترشی در دولت پزشکیان با تهران داشته باشد. ضمن اینکه با برداشته شدن تحریمها، زمینه گسترش همکاری میان دو کشور وجود دارد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳۸
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۱۲۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
لیاقت غربگداها بیشتر از این نیست ، چین دومین اقتصاد دنیا به ایران پیشنهاد همکاری 600 میلیارد دلاری داد دولت غربگدای روحانی قبول نکرد ، جایزه ش رو هم از آمریکا گرفت = خروج از برجام 10 برابر شدن تحریم ها و قیمت دلار

حالا باز برید دنبال آمریکا و اروپا ، خلایق هرچه لایق

مردمی که با انگیزه فیلترشکن و قومیت گرایی و.... رئیس جمهور انتخاب میکنن حقشونه که در صف مرغ یارانه ای وایسن
پاسخ ها
kh
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۵ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
رابطه چین با سایر کشورهای دنیای در حال توسعه رو بخونید بعد حرف بزنید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
شروع شد متاسفانه دوقطبی. گری و چوب لای چرخ کردن و بحران ایجاد کردن دث همه چی تقصیر هم انداختن در همه ادوار تکرار میشه و دودش به چشم ملت میره
حمید
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۱۴ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
مافقط میخاستیم شمانباشین برامون مهم نیست چی میخادبشه
امین
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۱۵ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
هرچی باشن بهتراونای هستن که بخاطریه سانویچ رفتن رای دادن
ایرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۱۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
چین چه گلی به سر شما زده که ما بی‌خبریم ؟ جز اینکه بازار کالا و خودرو را با اجناس و خودروهای بی‌کیفیت اما قیمت بالا به همراهی عوامل داخلی اش تصاحب کرده و الان شما یه خودروی چینی بی کیفیت را به لطف عشاق چین چند برابر یک خودروی باکیفیت هزینه می کنی ؟
پایا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
روزی 5دقیقه وقت بذار کتاب بخون بد نیست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
اگر این حرف راست است پس چرا با دولت آقای رئیسی
قرارداد 600میلیارد دلاری نبستند؟ چرا اینقدر حرف های ناراست را تکرار می کنید؟ رابطه چین با ایران بخاطر نیاز شدید ایرا به چین در شرایط تحریم و فرصت طلبی چینی ها برای دریافت نفت ارزان است. حتی حق حاکمیت ما را بر جزایر سه گانه قبول ندارند و ایران هیچ کاری هم نمی تونه بکنه. از طرفی ایران اگر اف ای تی اف را قبول نکنه این نیمچه روزنه چین هم جواب نمیده. بجای توهم واقع بین باشید.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
یک حرفی بگو که بهت نگویند کم اطلاع یا ۶۰۰ میلیارد دلار را نمی دانی چیست یا از ظرفیت کشورت خبر نداری !!! چین و ایران خودشان را بکشند به بیش از ۳۰ میلیارد دلار نخواهند. رسید .
ناشناس
| Sweden |
۰۰:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۸
آره چین مفتی میخواست ۶۰۰ میلیارد دلار پول بده ایرانم قبول نکرد
خیلی پرتی از اوضاع احوال
ناشناس
| Germany |
۰۲:۲۰ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۸
لیاقت تو همان جنس های بنجلی است که چین در مقابل خرید نفت ارزان به ما میدهد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۱۵ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۸
هنوز نمی خواهید درک کنید ما شما ها را نمی خواهههههیم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۸
به نظرم یکبار برای همیشه غربگداها و شرقگداها یکجا جمع بشن تا می تونن همدیگرو بزنن و هر کی برنده شد رئیس جمهور را انتخاب کنه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۸
تو چرا غزززه نیسسسسسسستی؟؟؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۰ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۸
متاسفانه سیاست های کشور ما با دنیا مانند گاو شیرده است همه دنبال دوشیدن شیر گاو هستند ولی ما شاخ گاو را گرفته ایم و با همه سر جنگ داریم امیدوارم این سیاست عوض شود
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۱۱:۲۲ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۸
چین چطور دوستی هست که به حق تمامیتی سرزمینی ایران بی احترامی میکنه؟ خودت داری میگی اقتصاد دوم. چرا نریم سراغ اقتصاد اول؟
مهدی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۸
کاربر »پایا« روزی 5 دقیقه وقت بذار نماز و قرآن بخون، بعد ، باطنا به درک بالایی خواهی رسید، وگرنه تا ابد در جهل مرکب خواهی ماند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۸
تویی که بهش میگی چرا غزه نیست، بدون که یک روز خواهد آمد که با تمام وجود از خدا خواهی خواست که لحظه ای به دنیا برگردی و قلبا در کنار مردم غزه و جبهه و تفکر مقاومت و حزب الله باشی!
ناشناس
| Portugal |
۱۲:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۸
نون بازوتو بخور
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۶ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۸
|۱۲:۰۱
من ترجیح میدم کنار کودکان سیستان بلوچستان باشم بیشتر
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۴ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۸
چین هیچ جایی همچین سرمایه گذاری نکرده که ایران دومیش باشه
مگر اینکه در ازای آن قصد گرفتن نیمی از ایران داشته باشد
ناشناس
| United States of America |
۱۷:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۸
دولت و مجلس صادرات محصولات نفتی به کشور های همسایه را ممنوع کند
بابک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
تعامل با دنیا،،یعنی به حاشیه رفتن نفوذ آمریکا ، اروپا، روسیه و حذف اسرائیل از معادلات منطقه ای...طبیعی است که همگی شان دچار ناراحتی بشوند..دولت مردم محور،،مطلوب استعمارگران نیست...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
خداوکیلی خودت فهمیدی چی افاضه کردی؟
اره جیگر تو خوبی فقط تو
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۳۶ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۸
کشوری می‌تواند پیشرفت کند و به رفاه اجتماعی مردم برسد

که با تمام کشورهای منطقه و دنیا بر اساس احترام متقابل و

حفظ منافع ملی دارای ارتباطات همه جانبه گردد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۰ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۸
از این توهمات خارج بشید
مردم یک زندگی معمولی حداقلی میخوان تا زندگی با فشار و درد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
برید اختلاف رای رو در استان های آذربایجان و اردبیل و... ببینید متوجه میشید پزشکیان از کجا رای اورده، 1/5 میلیون اختلاف رای از 3 میلیون اختلاف به تنهایی متعلق به استان آذربایجان شرقی بوده!!!!!!

رئیس جمهور اقلیت که میگن یعنی همین !!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۷:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
دوست عزیز اگه اینطوره باید آرای خراسان رو هم که شدیدا به نفع آقای جلیلی بود در نظر گرفت و بعد قضاوت کرد. فک نمی کنم تفاوت جدی ای از این لحاظ وجود داشته باشه
پیام
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
مازندران پزشکیان
خوشاشیراز
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
شیرازهمه پزشکییان
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
آره فقط تو خوبی فقط خود خود خودت
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
با قومیت ها مشکلی داری؟ خودت واسه کجایی؟؟ ما ایرانی ها که هیچ مشکلی با هم نداریم.به کوری چشمتون ترک و کرد و گیلک و فارس و بلوچ و همه و همه عاشق همیم و یه ایرانیم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
چرا خراسان به جلیلی رای نداده؟
اگه ما اینقدر قدرت داریم پس ازمون بترسید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
اصلا شما درست میگی، فقط جلیلی و امثال شما نباشید ما بردیم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
روستای ما پزشکیان
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۸
خوزستان رای حداکثری متعلق به دکتر پزشکیان بود.حرف های نامربوط بزرگترهای خود را بدون فکر نزنید
ناشناس
| Germany |
۱۳:۵۶ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۸
حرف مفت نزن پرچم ایران چه تو سیستان چه تو اذربایجان شرقی و شیراز و گیلان یه شکل و یک رنگه . پزشکیان اگه رئیس جمهور نمیشد به چوخ میرفتیم همه اینو میدونستن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
پزشکیان رو کردید رئیس جمهور 2 سال دیگه حالتون دیدنی خواهد بود :)
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
به خاطر عملکرد ضعیف اصولگرایان و مدافعان تحریم
پزشکیان جهت درمان آمد
منتقد
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۲۵ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
از شر جلیلی تند رو راحت شدیم
و پزشکیان را اگر تند رو ها رها کنند ایران را به امنیت و رفاه خواهد رساند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
همین که نیستید کفایت میکنه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
ما بخاطر افراطگری لجوجانه شماها رای نه گفتیم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۲۴ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۸
هیچی دیدنی تر از حال تو در این لحظه نیست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۸
بقول کسی آب رو بریزید .....
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۸
خط و نشان ؟؟؟؟ایران ایران بود تا دیروز شعارتون
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۲۲ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۸
ببخشید اشتباه مثبت دادم از مثبت ها یکی کم کنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
تحلیلی بر تبریک ها؛ پیام معنادار اروپا؛ مختصر و غیرمفید

از برافراشته شدن پرچم ایران در سازمان ملل و یک دقیقه سکوت برای شهادت رئیسی و تسلیت مستقیم از جانب آمریکا رسیدیم به بی محلی آمریکا و پیام سرد اروپا

تبریک به ملت رئیس جمهور فیلترشکنی انتخاب کن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۰۷ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
آره
جلیلی میومد همریکا بشکن میزد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۱۴ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
اره حق با توئه. ماها که رای ندادیم ولی همینکه امثال جلیلی و شماهارو توی تلوزیون نبینیم خودش برد محسوب نمیشه. آقای جلیلی که سنگشو به سینه میزنی اول فیلترشکنشو فعال میکنه بعد توئیت میزنه. جهالت کورتون کرده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۴۴ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
تا حال گوشت خریدی/ سفره بی نان دیدی خرید خیار
نیست وگوجه عددی دیدی آیا تورم ۳۰۰ درصدی برات
نیست ملموس
در صورت سقوط و فرود سخت نیست حتما عینک بزن . ، برادر عرف بین املل همین
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۶ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۸
اگر هم پیام گرمی می دادند میگفتید نقشه غرب بوده که پزشکیان رو رییس جمهور کنه. بابا جون با خودتون چند چندید؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۳ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
از دیپلماسی اقتدار و احترامی که به شهید رئیسی در جهان دیدیم دوباره برگشتیم به دیپلماسی التماسی و ذلت ؛ خسته نباشید ملت فیلترشکنی
پاسخ ها
حمید
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
شماکه ملت ساده گیراوردین همه چی فیلترکردین بعددارین فیلترشکن میفروشن بعدتوقع دارین مردم بهتون اعتمادکنن؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۸
این قضیه دیپلماسی افتخار جریانش چیه مصداقش چیه دقیقا من نمیفهمم
از کجا یادگرفتین اینو هماهنگ همتون میگین ؟
ناشناس
| Germany |
۰۲:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۸
خودشون فیلتر میکنند و فیلتر شکن میفروشند، آخرش به ملت میگن ملت فیلتر شکنی
البته گناه ملت فقط این است که به پزشکیان رای دادند، وگرنه این عرزشی ها چنین القابی به ملت نمی دادند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۸
التماس؟؟؟
اینکه نفت مملکتو که مال ایندگان ببرید دور دنیا بچرخونید با پرچم کشورهای دیگه
توریست و صادرات غیر نفتی تعطیل کنید افتداره؟؟؟
چه خبر از زعفران ایران
فرش ایران
کجاس؟؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۸
۰۰:۵۸
منظورش از دیپلماسی افتخار همون فروش نفت با 50 درصد تخفیف به چین هست
بعد هم چین بیاد تمامیت اارضی مارو زیر سوال ببره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۴ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
ملتی که هنوز در دوران قوم گرایی و قبیله نشینی زندگی میکنی و بر اساس قومیتش رای میده و آرمان هاش گشت ارشاد و فیلترشکنه!!!!!!!!!!! بهتر از این نمیشه
پاسخ ها
حمید
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
همینه که هست میتونی تشرفت ببری ماهمه پشت هم دهستیم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
اتفاقا اشتباه میکنی اون های که خواهان رفتن گشت ارشاد و فیلتر شکن هستن اصلا رای ندادن مطمئن باش ملتی که رأی دادن بخاطر مشکلات اقتصادی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۱۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۸
خب این قومی بود
بر حسب کدام ویژگی مثبت به آقای جلیلی رای میدادیم؟ ۲
مورد بگو
اصلا یک مورد
انگار مثلا رقیب پزشکیان چه شخص برجسته ای بوده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۸
بقول یکی از همفکرانتو: هر کی دوست نداره می تونه بره! هر جای دنیا برید براتون تره هم خرد نمیکنند....
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۶ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۸
شما ملت شناس نیستی و قدرت ملت را نمی شناسی! ملت اونیه از صندوق در میاد نه اونی که من و تو میخایم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۶ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
وقتی دیدم پزشکیان شد رئیس جمهور فهمیدم امیر کبیر بدبخت چه زجری کشید با این مردم که گفت فکر میکردم یک مملکت فرمانروای دانا میخواهد اما بعدها فهمیدم مملکت مردم دانا می خواهد

این دلیلیه که ما همیشه در بدبختی هستیم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
امیر کبیر هم کم آورده همه چی انداخته گردن مردم بینوا مثل مسئولین و دولت های موجود و قبل
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۱۶ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
بدبختی ما از زمانی شروع شد که شما به احمدی نژاد رای دادی.
saeed
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۸
اگر حل مشکلات اقتصادی بود بنده خدا رییس جمهور محترم که اعلام کرد بنده هیچ برنامه ای ندارم وعده هم نمیدم رشد 8 درصدی هم قبول ندارم تنها وعده هایی هم که دادند رفع فیلترینگ و مذاکره و گشت ارشاد بود مشخص میشه مردمی که به ایشان رای دادند بخاطر چی بوده خودتون گول نزنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
حکومت آمریکا چنان تحت کنترل شدید لابی های صهیونیستی و لابی های اسلحه سازی و ... است که حتی اجازه ندارد کمی آداب اولیه دیپلماتیک را بجا آورد .
حمید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۹ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
اگرجلیلی انتحاب شده بود فقط کشورهای سوریه لبنان فلیتین یمن عراق بهش تبریک میگفتن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۴ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
اگر اینطوره چرا برای آقای رییسی جمع زیادی از کشورها عزای عمومی اعلام کردند و در مراسم ایشان سنگ تمام گذاشتند. دلیلش این بود که روی قدرت ایران حساب می کردند و اون رو کشوری منفعل نمی دیدند.
ناشناس
| Greece |
۰۰:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۸
دوست عزیز حتی خود جلیلی و نزدیکانش خودشون رو با رییسی نمی‌توانند مقایسه بکنند . حتی اقای جلیلی کمی با رییسی زاویه داشتند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۲۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۸
سنگ تمام؟؟؟خوبی
بیین نامه اعتراضی ها هنوز هست
راستی ریس سازمان ممل و اروپا هم با این کارشون بابای شدن
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟