گمانه‌زنی درباره قصور امنیتی سرویس مخفی آمریکا در ترور ترامپ

یک نظامی بازنشسته آمریکایی به تارنمای خبری روس اسپوتنیک گفت که قصور امنیتی موجب آزادی عمل ضارب رئیس جمهوری پیشین آمریکا شده است.
کد خبر: ۱۲۴۸۰۱۴
|
۲۴ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۹ 14 July 2024
|
2738 بازدید

 

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، اسپوتنیک امروز به نقل از اِرل راسموسن، سرهنگ بازنشسته ارتش آمریکا و مشاور سیاسی، نوشت که این کشور در طول سال های منتهی به سوءقصد به دونالد ترامپ، جناح بندی سیاسی فزاینده ای را تجربه کرده است.

راسموسن گفت: ما طی سال‌ها شاهد افزایش تفرقه در داخل کشور بوده‌ایم. هر دو حزب سیاسی باید لفاظی های خود را کاهش داده و هواداران خود را مدیریت کنند.

به گفته این کارشناس، یک قصور امنیتی وجود دارد که یک فرد مسلح اجازه می یابد تا این حد به هدف خود نزدیک شود.

وی افزود: او در ساختمانی خارج از منطقه امنیتی و در ۱۵۰ متری محل سخنرانی ترامپ مستقر بود. تمام آن ساختمان ها باید به دقت بررسی شده و در صورتیکه توسط سرویس های امنیتی محافظت نمی شدند، باید روی آنها نظارت مستمر می شد. علاوه بر این، به نظر می رسید در حالیکه محافظان ترامپ عملکرد خوبی داشتند، واکنش نیروی ضد تک تیرانداز کند بوده است.

در جریان تجمع انتخاباتی دیشب در شهر باتلر ایالت پنسیلوانیا، فردی ۲۰ ساله به نام توماس متیو کروکس (Thomas Matthew Crooks) با تفنگ نیمه خودکار خود چندین گلوله به سمت ترامپ شلیک کرد که یکی از آنها به گوش او و سه گلوله دیگر به حاضران اصابت کردند. در جریان این واقعه، دو تن از جمله فرد تیرانداز کشته و دو تن دیگر مجروح شدند.

بسیاری از دولتمردان خارجی و چهره های سیاسی آمریکا این واقعه را محکوم کرده و با خانواده های آسیب دیدگان ابراز همدردی کردند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # کالابرگ # یمن # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # مسکن ملی
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟